Največ 12 mora imeti WordPress vtičnike za blogerje v letu 2020

Tu smo na WPressBlog našteli 10 obveznih WordPress vtičnikov, ki jih bodo blogerji lahko uporabljali leta 2020. To so vtičniki, ki bi jih morali uporabljati na vseh svojih spletnih mestih WordPress.


Veliko jih je WordPress vtičniki ki zagotavljajo isto funkcijo. Iz vseh teh vtičnikov morate izbrati najboljšega. Ti vtičniki so na voljo v brezplačni, freemium in premium različici.

Da bi zmanjšali svoje delo pri iskanju najboljšega vtičnika, smo sestavili seznam najboljši vtičniki WordPress za blogerje ki zagotavlja najboljše funkcije v primerjavi z drugimi istimi vrstami vtičnikov.

Opomba: Vsi vtičniki, navedeni spodaj, so brezplačni.

V Blog 2020 morajo biti vtičniki WordPress za Bloggerje

1. Akismet

Akismet mora imeti vtičnike WordPress

Po nekaj mesecih začetka bloga začne preveč smeti v komentarjih. Vse te komentarje za neželeno pošto lahko blokirate tako, da uporabite Akismet, ki je najboljši vtičnik za preprečevanje neželene pošte. Na voljo je z namestitvijo WordPress-a.

Lahko vidite, koliko komentarjev je odobrenih in koliko komentarjev je označenih kot nezaželena. Ta vtičnik lahko brezplačno uporabite za svoje osebne. Če želite uporabiti Akismet za komercialna spletna mesta, potem morate iti na plačljiva različica.

Prenesi

2. Yoast SEO

Yoast SEO Essential WordPress vtičniki za blogerje

SEO je najpomembnejša stvar za katero koli spletno mesto in za to morate ustvariti veliko vsebine za dobro optimizacijo.

Po ustvarjanju odlične vsebine preverite, ali je vaša vsebina SEO optimizirana ali ne.

Toda kako lahko to storite?

Yoast SEO vam bo pomagal pri optimizaciji vaše vsebine. Preveril bo naslove, metaoznake, berljivost, optimizacijo ključnih besed in še veliko več. Tako je Yoast SEO najboljši SEO vtičnik, ki bi ga moral uporabljati vsak bloger.

Prenesi

3. Jetpack

Jetpack Best WordPress Vtičnik

Jetpack je obvezen WordPress vtičnik za vsak blog. Ima preveč odličnih funkcij, kot so varnost spletnega mesta, videz, pisanje itd.

Ena najboljših stvari je, da če uporabljate jetpack, potem vam ni treba namestiti teh vtičnikov: Google XML Sitemaps, Wordfence Security in WP Smush.

Downoad Free Version

Prenesite različico Premium

4. Skupni predpomnilnik W3

W3 Total Cache mora imeti vtičnike WordPress

Za boljši SEO in UX je potrebno hitro naložiti spletno mesto. Hitrejše spletno mesto se lahko visoko uvrsti v iskalnik in ima večjo uporabniško angažiranost.

W3 Total Cache lahko omogoči predpomnjenje in naredi vaše spletno mesto zelo hitro, ki se lahko naloži v nekaj sekundah. Hitrost strani je zelo pomembna za razvrstitev, zato lahko izbira najboljšega predpomnilnika za predpomnjenje izboljša vašo spletno stran SEO.

Če lahko kupite vtičnik, priporočam, da uporabite vtičnik WP Rocket. Je preprost, uporabniku prijazen in ponuja preveč funkcij.

Prenesi

Želite več dodatkov za predpomnjenje, nato preverite te najboljše WordPress predpomnilniške vtičnike.

5. WP Smush

WP SMUSH Priljubljen vtičnik WordPress

Slika privlači uporabnike več kot vsebina. Kakovostne slike naredijo vaše spletno mesto privlačnejše za uporabnike. Toda kakovostna slika vzame veliko prostora za shranjevanje in tudi poveča čas nalaganja spletne strani.

WP Smush bo zmanjšal velikost slike vašega spletnega mesta in jo optimiziral, da se bo vaša spletna stran hitreje nalagala. Optimizira lahko slike JPG, JPEG, GIF in PNG. Slike lahko optimizirate na dva načina: samodejno optimizirate med nalaganjem in ročno optimizacijo v velikem obsegu iz nastavitev vtičnika.

Prenesi

Preberite tudi: Najboljši vtičniki WordPress za orodje za optimiziranje slik v letu 2020

6. WooCommerce

WooCommerce WordPress Vtičniki

Če želite v WordPressu narediti spletno mesto za e-trgovino, potem potrebujete vtičnik WooCommerce. Ta vtičnik bo vse naloge e-trgovine preprosto in enostavno za uporabo. Trenutno več kot 30% spletnih mest za e-trgovino uporablja WooCommerce.

Prenesite brezplačno različico

Prenesite različico Premium

7. WP-Optimizirajte

WP Optimizirajte bistveni vtičnik WordPress

S časom se povečuje baza podatkov o vašem spletnem mestu. Ta baza vsebuje tudi nepotrebne datoteke (ki se jih ne zavedate), kar povzroči upočasnitev vašega spletnega mesta.

WP-Optimize bo očistil vašo bazo podatkov in povečal uspešnost spletnega mesta. Na koncu. Vaše spletno mesto bo delovalo gladko in hitreje.

Poleg tega bo WP-Optimize očistil vaše neželene komentarje, objavljene vsebine, pingbake in povratne povratne informacije.

Prenesi

8. Varnost Wordfence

Wordfence Varnostni bistveni WordPress vtičniki

Za vsakega lastnika bloga postane nujno, da njihov blog zaščiti pred hekerji. Obstaja veliko načinov, kako lahko heker uporablja za kramp vaše spletno mesto. Brez vtičnika ne morete narediti spletnega dnevnika dovolj varen.

Obstaja veliko varnostnih vtičnikov WordPress, ki lahko učinkovito zaščitijo vaše spletno mesto. Če pa iščete brezplačni vtičnik, je varnost Wordfence najboljši varnostni vtičnik.

Wordfence Security ima številne funkcije za zaščito vaših spletnih mest, kot so zaščita požarnega zidu, skeniranje zlonamerne programske opreme, neveljavni bloki za prijavo in še veliko več.

Ogledate si lahko promet na svojem spletnem mestu, vključno z roboti. Če na svojem spletnem mestu najdete kakršno koli sumljivo dejavnost, jo lahko takoj blokirate. To je najboljši brezplačni vtičnik WordPress za zaščito vašega spletnega mesta.

Prenesi

Preberite tudi: Najboljši varnostni vtičniki za spletno mesto WordPress

9. Prekinjeno preverjanje povezav

Za preverjanje prekinjene povezave mora biti vtičnik WordPress

Tudi če imate uspešno spletno mesto z ogromnim prometom, obstaja veliko možnosti, da imate prekinjene povezave na svojem spletnem mestu. Zlomljene povezave večinoma najdemo v komentarjih. Ustvarijo slab vtis o vaši spletni strani.

Če želite najti prekinjene povezave na svojem spletnem mestu, vtičnik Broken Link Checker deluje zelo dobro. Če na vašem spletnem mestu najdete prekinjeno povezavo, vas lahko ta vtičnik obvesti po e-pošti in WordPress nadzorni plošči, tako da ga lahko hitro popravite.

Prenesi

10. WPForms

WPForms Essential WordPress vtičnik za blog

Stran za stike mora biti na vseh spletnih mestih, da lahko vsak uporabnik z vami enostavno stopi v stik s stranjo stikov. Kontaktni obrazec olajša uporabnikovo nalogo, da vzpostavi stik z lastnikom spletnega mesta.

Med preveč vtičniki za kontaktne obrazce sem zaradi preprostih, hitrih in enostavnih funkcij izbral WPForms. Obrazec za stike lahko sestavite v nekaj sekundah s pomočjo funkcij povleci in spusti.

Prenesi

Preberite tudi: Najboljši kontaktni vtičniki za spletno mesto WordPress

11. Preusmeritev

Za preusmeritve morajo biti vtičniki WordPress za Bloggerje

V nekaj primerih morate spremeniti stalne povezave svojih objav ali strani. Če spremenite stalno povezavo, če starega URL-ja ne preusmerite na nov URL, bodo uporabniki vašega spletnega mesta videli stran z napako 404, kar ustvari slab vtis o vašem spletnem mestu.

Tu lahko uporabite vtičnik Preusmeritev, da stari URL preusmerite na nov URL. Stari URL lahko preusmerite na novega z uporabo 301, 302 in 307. Ko spremenite trajno povezavo, potem privzeto ta vtičnik samodejno ustvari preusmeritev 301 na nov URL, da ne izgubite vrednosti strani.

Prenesi

12. MailChimp za WordPress

MailChimp za WordPress najbolj priljubljen vtičnik WordPress

MailChimp je najboljši e-poštni naročnik WordPress vtičnika. S programom MailChimp lahko pošljete e-pošto, upravljate s naročniki in preverite rezultat.

MailChimp je brezplačen vtičnik WordPress in je zelo enostaven za namestitev in uporabo. Če želite uporabljati MailChimp na komercialnem spletnem mestu, morate kupiti premium različico.

V MailChimp lahko ustvarite čudovit obrazec za prijavo za pošiljanje novic.

Prenesi

Preberite tudi: 10 najboljših vtičnikov za WordPress vtičnike za leto 2020

Zaključek

Če namestite te obvezne WordPress vtičnike za blogerje, se bo zmanjšalo več kot 50% dela. S pomočjo teh vtičnikov lahko preprosto in hitreje upravljate svoj spletni dnevnik.

Če uporabljate kateri koli drug vtičnik, ki deluje bolje kot zgoraj navedeni vtičnik, nam to sporočite v spodnjem razdelku komentarjev, tako da ga lahko dodam na ta seznam.

Preberite tudi:

  • Najboljši Google AdSense vtičniki za WordPress za največji prihodek v letu 2020
  • 9 najboljših vtičnikov WordPress za selitev vaših spletnih mest WordPress
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me