9 najboljših vtičnikov WordPress za samodejno skupno rabo objav v spletnem dnevniku na družbenih medijih

V tem sodobnem svetu vsako podjetje uporablja račune družbenih medijev, kot so Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, da gradijo svojo spletno prisotnost. Ker so družbeni mediji ena platforma, na kateri se lahko z veliko objavo približate velikemu občinstvu.


Skupna raba vsebine je nujen del poslovanja, pomaga povečati promet in prodajo na vašem spletnem mestu. Vendar pa je lahko ročno objavljanje vsake objave ali spletnega dnevnika v različnih računih družbenih medijev zamudno.

Se sprašujete? Kako je lahko tako enostavno deliti objavo na računih v družbenih medijih?

Na srečo ima WordPress veliko dragocenih in dobro znanih vtičnikov za samodejno skupno rabo, ki vam pomagajo pri samodejnem objavljanju na izbranih družbenih računih.

Vzemimo podrobnosti najbolj znanih družabnih in uporabnih vtičnikov WordPress za samodejno skupno rabo za račune socialnih medijev, ki v delčku časa samodejno delijo vašo vsebino.

Najboljši vtičniki WordPress za samodejno skupno rabo objav v spletnem dnevniku na družbenih medijih v letu 2019

1. Oživite stare objave – samodejna objava v družabnih medijih

Poživi stare objave Samodejno objavi na družabnih medijih

Oglejte si še en najboljši vtičnik za samodejno objavljanje na družabnih medijih. Oživljanje starih objav vam pomaga ohraniti staro objavo. Ko redno objavljamo, stara objava ne dobi prometa in čez nekaj časa postane neuporabna. V ta namen ta vtičnik pomaga pri skupni rabi starih objav, tako da jih samodejno deli.

Seveda si deli tudi novo delovno mesto. Pomaga dodati dodajanje trendnih hashtagov v objavo, da dobite več nastopov ali prikazov o svoji objavi. Ena najpomembnejših stvari je, da je integrirana z Googlovo analitiko, da lahko preverite podrobnosti svoje objave.

2. AccessPress Social Auto Post

AccessPress Social Auto Post

AccessPress so vrhunski vtičniki za samodejno souporabo WordPress. Prinaša čudovite funkcionalnosti, ki pomagajo povečati več prometa, medtem ko delite samodejno objavo v svojih družbenih računih.

Nedavno je posodobljen in zdaj pomaga, da objavo delite ne na svojem Facebook profilu, temveč tudi na straneh in skupinah. To je najbolj zanimiva funkcija tega vtičnika, ker ne podpira vsak vtičnik. V tem vtičniku lahko konfigurirate neomejene račune.

Ta vtičnik pomaga deliti objavo v računih Facebook, Twitter, LinkedIn in Tumbler. Na voljo so dnevniki za preverjanje vaših samodejnih objav v posameznih računih. Je uporabniku prijazen vtičnik.

3. NextScripts: Auto-Poster v družbenih omrežjih

NextScripts Samodejna objava v družabnih omrežjih

Nextscripts je najbolj samodejni vtičnik WordPress. Ta vtičnik pomaga samodejno objavljati v vaših računih družbenih medijev, kot so Facebook, Twitter, Google+ (Google Plus), Blogger, Tumblr, Flickr, LinkedIn, Flipboard, Instagram, Telegram, Line, Pinterest, VK.com (VKontakte), YouTube, Scoop . it, WordPress in tako naprej.

Popolnoma je združljiv z Gutenbergom. Kompatibilen je tudi z vtičnikom WooCommerce. V družbeno omrežje lahko dodate ali konfigurirate neomejene račune. Ta vtičnik pomaga tudi pri načrtovanju objav in z zamudo. Eden najboljših vtičnikov za spletno skupno rabo. Brezplačno je, zato jo zdaj dobite.

4. CoSchedule

CoSchedule

CoSchedule je najboljši vtičnik, ki pomaga organizirati vse. Vse je v enem vtičniku za uredniški koledar za načrtovanje, izvajanje in objavo celotne marketinške strategije. Ta vtičnik pomaga pri sinhronizaciji objav, kategorij in informacij o avtorju WordPress s strežniki.

Karkoli ustvarite v CoSchedule, se shrani v strežnike CoSchedule, ne v WordPress. Ta vtičnik pomaga poenostaviti potek dela in sodelovanje zaposlenega. Sporočilo lahko ustvarite neposredno v CoSchedule in ga objavite ob najboljšem času, ki ste ga načrtovali.

5. Blog2Social: Samodejna objava v družabnih medijih & Planer

Blog2Social Social Auto Auto Post in Scheduler

Kot že ime pove, še en brezplačen vtičnik WordPress za samodejno objavljanje v računih družbenih medijev. Objave v spletnem dnevniku lahko načrtujete, samodejno objavljate in ponovno objavljate. Povezuje se z različnimi platformami družbenih medijev, kot so Facebook, Twitter, Google+, Reddit, Tumbler, Pinterest, Flickr itd..

Objavo lahko delite tudi na izbranih platformah. Objavo lahko delite tudi ne samo na Facebook profilu, temveč na svoji Facebook strani in skupinah. S tem vtičnikom lahko uredite ali dodate Meta oznake za odprti graf v Facebooku, Google+ in Twitter za določitev videza vaše objave. Pomaga pri načrtovanju in spreminjanju objave s povlekom in spustom, filtriranje pa je na voljo po omrežju in uporabnikih. Eden najboljših vtičnikov doslej!

6. Poster za mikroblog – samodejno objavljanje na socialnih medijih

Samodejno objava plakatov v mikroblogu na socialnih medijih

Microblog plakat je vtičnik WordPress, ki je samodejno objavljen na socialnih medijih. Pomaga vam objaviti nove objave na spletnem dnevniku, strani in vrste objav po meri. Preprosto morate konfigurirati kanale svojih socialnih omrežij, kot so Facebook, Google My Business, Twitter, LinkedIn in Tumblr. Z uporabo samodejnega ponovnega objavljanja starih objav v spletnem dnevniku za konfiguracijo vseh računov v družabnih medijih lahko obdržite stare stare dnevnike. Pomaga povečati promet na vašem blogu.

7. Nelio Content – Avtomatizacija trženja družbenih medijev

Nelio Content Avtomatizacija trženja socialnih medijev

Nelio Content je WordPress vtičnik za avtomatizacijo trženja na družbenih medijih. Odlikuje ga uredniški koledar in pomočnik za vsebino. Zasnovan je posebej za ustvarjanje, promocijo in učinkovito načrtovanje vsebine spletnega dnevnika s samodejnim ustvarjanjem družabnih publikacij na Facebooku, Twitterju, LinkedInu in Pinterestu. Omogoča vam, da se osredotočite na vsebino, ki najbolje deluje z vgrajeno analitiko.

8. Social Auto Poster – WordPress Vtičnik

Social Auto Poster

Social Auto Poster je vtičnik WordPress. Omogoča vam, da samodejno objavljate vsebino na kanalih družbenih medijev, kot so Facebook, Twitter, LinkedIn, Tumblr, Buffer App, Pinterest. Morate samo konfigurirati svoje socialne račune z vtičnikom WordPress.

S pomočjo tega vtičnika lahko objavite novo vsebino in ponovno objavite staro vsebino. Funkcija tega vtičnika SAP ponuja neverjetno podporo pri razporejanju vaše vsebine na družbenih medijih. Dobro sodeluje z osebnim profilom, skupinami in poslovnimi stranmi.

9. Social Media Auto Publish

Social Media Auto Publish

Zadnji, vendar ne najmanj vtičnik, za funkcijo samodejne skupne rabe na računih družbenih medijev je Social Media Auto Publish WordPress vtičnik. Ta vtičnik vam omogoča samodejno objavo objave na Facebooku, Twitterju in LinkedInu. Prav tako pomaga filtrirati predmete na podlagi kategorij & vrste objav po meri.

Lahko objavljate tudi na svojih Facebook straneh. Namestitev in uporabo je zelo enostavno. Ima veliko prilagoditev, ki jih lahko opravite med deljenjem objave in prihranite toliko časa. Za ločene račune ima ločeno obliko sporočila. Vredno ga uporabljati.

Zavijanje!

Seveda so socialni mediji na prvem mestu, ko si kdo želi hitrih rezultatov za digitalni marketing. Trendi trženja na družbenih medijih prav tako se vsako leto spreminjajte in tako ustvarite odlično uporabniško izkušnjo.

Vsi vtičniki, ki so zbrani tukaj, so optimalno iz velike zbirke WordPress vtičnikov. Ti vtičniki skrbijo za vaše skupno rabo in promocijske dejavnosti & samodejno na vaših socialnih računih. Upam, da boste dobili najboljšega!

Preberite tudi:

  • Najboljših 10 vtičnikov za WordPress, če želite dobiti več družabnih delnic
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me