Topp 15 skäl att välja WordPress för ditt företag år 2020

När det handlar om att skapa en affärsinriktad webbplats kommer vi självklart att välja den bästa plattformen! Men det är svårt att välja den ledande plattformen för att byta webbplats.


Företagare blev oroliga för att populariteten och trafiken kan påverkas. Men när du driver ett företag är det viktigt att ha en webbplats med ett perfekt utseende och funktioner. Så för det är det viktigt att välja den som kan ge dig blomstrande resultat.

Flera CMS-plattformar, som Joomla, Typo3, WordPress, Serendipity, Shopify, ImpressPages och många fler finns där. Bland alla är WordPress en idealisk bland många företag. Det är mycket kompatibelt, lätt att underhålla och integrera.

Du kanske har flera frågor i åtanke för att välja WordPress. Vad är så bra med detta CMS? Hur det kan vara det bästa valet för ditt företag?

Så för att besvara alla dessa frågor kom vi med 15 skäl som klargör idén att välja WordPress för ditt företag. Låt oss börja!

Varför du valde WordPress för ditt företag?

Pålitlighet

Enligt statistiken är WordPress ett ledande CMS med 34% av världens webbplattform 2019 vilket är en höjning på 4% av året innan. Det har använts av stora företagswebbplatser eller för att blogga webbplatser och har visat en märkbar prestation.

Det har utvecklats av PHP, MySQL och JavaScript. Dessutom har den uppfyllt strikta kodningsstandarder för World Wide Web Consortium (W3C) under dess underhållsprocess. Det får nästan 144 miljoner besökare varje månad och har blivit den 5: e visade plattformen efter Facebook, Google, Twitter och Amazon.

Universell plattform

WordPress ger miljoner av webbplatsen över hela sfären. Det är ett av de mest framstående systemen för innehållshantering. WordPress är en universell plattform eftersom den har en instrumentbräda som kan användas effektivt av vem som helst (inte-tekniska också).

Det kom med de funktioner och funktioner som är mycket lätt att förstå. WordPress har cirka 50 000 plug-ins och 3500 GPL-licensierade teman. Det kan vara lättillgängligt för alla eftersom WordPress är tillgängligt på 57 språk. Det står för 71% av bloggarna på engelska och 4,7% på spanska.

SEO-vänlig

För att vara exakt äger WordPress 80 till 90% av Seach Engine Optimization (SEO). Från alla plug-ins där ute har Yoast SEO 5 miljoner + aktiva installationer och allt-i-ett SEO har cirka 2 miljoner + aktiva installationer. Så det kan sägas att WordPress tillåter större support för SEO med SEO-plugins.

SEO-vänlig

Teman kan enkelt anpassas för den digitala marknadsföringsmiljön. Med plugins kan du göra allt för SEO-boom, till exempel, kontrollera förhandsgranskningen av innehåll i sökresultat, rekommendationer för SEO-förbättringar, få SEO-poäng, generera XML-webbplatskartor, utveckla anpassade SEO-inställningar för inlägg, media och sidor och hantering av XML-webbplatskarta.

Flera användares förmåga

Med tanke på stora företag är det viktigt att hålla webbplatsen uppdaterad för dess fleranvändarförmåga. Det är till stor hjälp eftersom det tillåter att tilldela olika uppgifter till en individ i ditt företag.

WordPress har fem standardanvändarroller, t.ex. redaktör, bidragsgivare, administratör, prenumerant och författare. Det ger företagare rätt att välja vad en användare kan göra eller inte kan göra på webbplatsen med användarrollhanteringssystemet. Det är viktigt att känna till användarrollerna och tillståndet för din webbplatstillväxt.

Inbyggd bloggning

WordPress erbjuder fantastiska fördelar när du bygger en webbplats som gör att du enkelt kan lägga till en blogg på din webbplats. Det är en av de bästa plattformarna för bloggning på grund av dess standardfunktioner för bloggkonfiguration.

Inbyggd bloggning

Den här funktionen ger flera alternativ, till exempel skräppostlösningar, taggar, kategorier, kommentarer, Gravatars, widgets, media och många fler.

Befintlig stödgemenskap

WordPress är utvecklat av det professionella samhället för konsulter, webbutvecklare och forskare och är en Open Source CMS som stöds av ett stort antal entusiaster. Den som är medveten om WordPress kan dra nytta av denna plattform.

När du börjar använda WordPress får du inte bara gratis support kontinuerligt från olika communitymedlemmar utan kommer också att få tillgång till många gratis plugins och teman.

Lätt att installera och uppdatera

Som det har varit känt att WordPress också kan nås av en icke-teknisk person. Det finns inget sådant behov för att ha kunskaper i kodning och programmering. Du kan enkelt skapa WordPress-webbplatsen utan att känna till HTML, Javascript och PHP-programmeringsspråk. Det kan installeras manuellt på mindre än 5 minuter. Så bara gå vidare och njut av den sömlösa tjänsten.

Det är viktigt att uppdatera all programvara för att säkra den, så i fallet med WordPress. Eftersom WordPress är en enorm plattform blir det därför viktigt att uppdatera den så att den kan vara säker från attacker, till exempel en Brute Force-attack.

Det är väldigt lätt att uppdatera WordPress-teman, plugins bara på en gång. Men WordPress ger alltid ett meddelande om att den senaste versionen ska uppdateras, vilket förbättrar webbplatsens funktionalitet genom att hålla den fräsch och säker.

Hanterbar, kostnadseffektiv och flexibel

Med flera funktioner och funktioner blir det enkelt att underhålla WordPress-webbplatsen snarare är det en blogg eller en e-handelswebbplats. Regelbundna tester och utvärderingar har förbättrat WordPress-komponenter med resurserna som kan hjälpa till att effektivt hantera WordPress-webbplatsen.

WordPress är mer ekonomiskt jämfört med andra CMS, som Joomla, Typo3, WordPress, Serendipity, Shopify. Det ger teman och plugins till överkomliga priser och du kan enkelt välja från det enorma utbudet av alternativ.

WordPress är tillräckligt flexibelt för att vi ska kunna bygga en webbplats (personlig webbplats, blogg, en webbplats för evenemangshantering, e-handelswebbplats) mycket enkelt.

Ökar kreativiteten och tidshanteringen

Eftersom WordPress levereras med massor av teman och plug-ins, så blir det mycket enkelt att utveckla en anpassad webbplats enligt din stil. Du kan hantera webbplatsens layout genom att välja det tema du önskar till tillägget. Att skapa webbplatsen med våra önskade villkor är en så enkel uppgift med WordPress.

Öka kreativiteten

WordPress har massor av plugins som förbättrar arbetsproduktiviteten med olika val och hanterar tiden mycket lämpligt.

Innovativt och skalbar

Som det är känt att WordPress används av nästan alla användare inom denna sfär. Så det blir viktigt att vara stabil och uppdatera webbplatsen med trenderna för att hantera besökarens engagemang. All känslighet upptäcks och fixas direkt av WordPress-experter.

Och det ger en säker och stabil plattform för att driva verksamheten robust. WordPress har alltid hållit sig före sina rivaler med innovativ och överlägsen teknik.

En helt funktionell och snabbladdande webbplats är obligatorisk för tillväxt av företag. Och WordPress missar aldrig detta faktum och tillåter oss att skapa allt vi vill skapa med MaxCDN och CloudFare.

Design konsekvent och flexibilitet

WordPress kom med två temalternativ, nämligen. Standardtema (gratis) och premiumtema (betalt) för webbdesign. När du har valt ett tema säkerställer WordPress att du behåller en liknande design på hela webbplatsen även om du lägger till blogginlägg och webbsidor. Så detta upprätthåller en underbar konsistens inte bara med användarna utan ger också ett vackert utseende på webbplatsen.

Med sin multi-design integrationsfunktion kan du underhålla de olika designlayouterna på hela webbplatsen sedan av en konsekvent design.

Synkronisering med populära resurser

Vara tredjepartsföretag var allmänt populära och använde mest plattformen och utvecklade sina integrationsskript eller plug-ins för att användas i WordPress.

De tillagda pluginsna kopplade tredjepartskontot till WordPress-webbplatsen och ger ett stabilt arbetsflöde. MailChimp är ett tredjeparts plugin som du enkelt kan synkronisera med WordPress-webbplatsen.

Eftersom WordPress tillåter oss att integrera tjänster från tredje part med webbplatsen och utnyttja de olika API: erna att använda på webbplatsen också.

Säkerhet som högsta prioritet

WordPress är en öppen källkodsplattform, så den används av miljoner användare. Hackarna / angriparna vill alltid bryta mot det på nya sätt. Men med säkerhetsprotokollen är det alltid säkert och säkert att bygga en webbplats med WordPress. WordPress uppdaterar regelbundet sina säkerhetsåtgärder eller verktygen för att skydda webbplatsen för potentiell skada.

Solid övervakning för skadlig programvara

En enorm ökning av internetkriminalitet och skadlig programvara har noterats under de senaste åren. Webbplatsen kan lätt smittas av skadlig programvara på grund av att den plötsliga webbplatsen kraschar, långsam hastighet osv.

WordPress har starka säkerhetsverktyg Antivirus och säkerhet att regelbundet skanna och upptäcka skräppostlänkar och skadlig kod. Med detta kan du enkelt övervaka webbplatsens säkerhet med bara ett klick.

SSL-certifiering

Secure Socket Layer (SSL) är en allmän säkerhetsteknik som används för att skydda personuppgifter, såsom användarinformation, Internetbanktransaktioner, angripare och så vidare. Det är viktigt för webbplatsens säkerhet och det har fått en bra ranking från Google. Med WordPress kan du enkelt konfigurera SSL-certifiering på webbplatsen på en gång Ladda ner Really Simple SSL.

Slutord

Utan tvekan är WordPress den bästa plattformen för att förlita sig på webbplatsbyggnad. Med massor av teman och plug-ins, Multi-user-kapacitet, Support Community, Time Management, Security och malware-övervakning, är WordPress en butik med oändliga fördelar. Vi hoppas att den här artikeln hjälper dig att använda WordPress för ditt företag.

Om författaren:

Emily Johns är webbutvecklare och IT-konsult på WordSuccor, tillhandahålla WordPress CMS-utvecklingstjänster till globala kunder. Hon är dykad genom öppen källkod i över ett decennium och delar allt om WordPress och ny teknik för webbdesign. Du kan hitta henne på Twitter!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me