Topp 12 måste ha WordPress-plugins för bloggare 2020

Här på WPressBlog har vi listat 10 måste-ha WordPress-plugins för bloggare att använda 2020. Dessa är de plugins som du bör använda på alla WordPress-webbplatser.


Det är många WordPress-plugins som ger samma funktion. Du måste välja den bästa från alla dessa plugins. Dessa plugins finns i gratis-, freemium- och premiumversionen.

För att minska ditt arbete med att hitta det bästa plugin-programmet har vi gjort en lista över bästa WordPress-plugins för bloggare som ger de bästa funktionerna jämfört med andra samma typer av plugins.

Notera: Alla plugins som anges nedan är gratis.

Måste ha WordPress-plugins för bloggare 2020

1. Akismet

Akismet måste ha WordPress-plugins

Efter några månaders start av en blogg börjar den få för många kommentarspam. Du kan blockera alla dessa spam-kommentarer genom att använda Akismet, som är den bästa anti-spam-plugin. Det levereras med WordPress-installation.

Du kan se hur många kommentarer som är godkända och hur många kommentarer som är markerade som skräppost. Du kan använda detta plugin för din personliga kostnadsfria. Om du vill använda Akismet för kommersiella webbplatser måste du gå till en betalad version.

Ladda ner

2. Yoast SEO

Yoast SEO Essential WordPress Plugins för bloggare

SEO är det viktigaste för varje webbplats och för det måste du skapa bra innehåll för god optimering.

Efter att ha skapat bra innehåll bör du kontrollera om ditt innehåll är SEO-optimerat eller inte.

Men hur kan du göra detta?

Yoast SEO hjälper dig att optimera ditt innehåll. Det kommer att kontrollera titeltaggar, metataggar, läsbarhet, optimering av sökord och många fler. Så Yoast SEO är den bästa SEO-plugin som varje bloggare bör använda.

Ladda ner

3. Jetpack

Jetpack Bästa WordPress-plugin

Jetpack är ett måste-ha WordPress-plugin för varje blogg. Den har för många fantastiska funktioner som webbplatssäkerhet, utseende, skrivning osv.

En av de bästa sakerna är att om du använder jetpack behöver du inte installera dessa plugins: Google XML Sitemaps, Wordfence Security och WP Smush.

Downoad gratis version

Ladda ner premiumversion

4. W3 Total Cache

W3 Total Cache måste ha WordPress-plugins

Det är nödvändigt att ladda snabbt din webbplats för bättre SEO och UX. En snabbare webbplats kan rankas högt i en sökmotor och ha högre användarengagemang.

W3 Total Cache kan aktivera cache och gör din webbplats supersnabb som kan laddas inom några sekunder. Sidhastigheten betyder också mycket för rankningen så att välja det bästa cache-plugin kan förbättra din webbplats SEO.

Om du kan köpa ett plugin rekommenderar jag att du använder WP Rocket-plugin. Det är enkelt, användarvänligt och ger för många funktioner.

Ladda ner

Vill du ha fler cache-plugins kan du kolla dessa bästa WordPress-cache-plugins.

5. WP Smush

WP SMUSH Populärt WordPress-plugin

Bild lockar användare mer än innehåll. Bilder av hög kvalitet gör din webbplats mer tilltalande för användare. Men en högkvalitetsbild tar mycket lagringsutrymme och ökar också laddningstiden för en webbsida.

WP Smush kommer att minska din webbplatsstorlek och optimera den så att din webbsida kan laddas snabbare. Det kan optimera bilderna i formatet JPG, JPEG, GIF och PNG. Du kan optimera bilder på två sätt: auto-optimera under uppladdning och manuell bulkoptimering från plugin-inställningar.

Ladda ner

Läs också: Bästa Image Optimizer WordPress Plugins 2020

6. WooCommerce

WooCommerce WordPress Plugins

Om du vill skapa en e-handelswebbplats i WordPress måste du behöva ett WooCommerce-plugin. Detta plugin gör alla e-handelsuppgifter enkla och enkla att använda. För närvarande använder mer än 30% av e-handelswebbplatserna WooCommerce.

Ladda ner gratis version

Ladda ner premiumversion

7. WP-Optimize

WP Optimera Essential WordPress Plugin

När tiden går ökar din databas för webbplatser. Denna databas innehåller också onödiga filer (du känner inte till den) vilket resulterar i en avmattning av din webbplats.

WP-Optimize kommer att rensa upp din databas och öka webbplatsens prestanda. I slutet. Din webbplats kommer att fungera smidigt och snabbare.

Dessutom kommer WP-Optimize att rensa dina spam-kommentarer, papperskorgen, pingbacks och trackbacks.

Ladda ner

8. Wordfence Security

Wordfence Security Essential WordPress Plugins

För alla bloggägare blir det nödvändigt att hålla sin blogg säker från hackare. Det finns många sätt som en hackare kan använda för att hacka din webbplats. Utan ett plugin kan du inte göra din blogg tillräckligt säker.

Det finns många WordPress-säkerhetsplugin som kan säkra din webbplats effektivt. Men om du letar efter det gratis plugin är Wordfence-säkerhet det bästa säkerhetspluginet.

Wordfence Security har många funktioner för att skydda dina webbplatser som Firewall-skydd, Malware-skanning, ogiltiga inloggningsblock och många fler.

Du kan se din webbplats live trafik inklusive robotar. Om du hittar någon misstänkt aktivitet på din webbplats kan du omedelbart blockera den. Detta är det bästa gratis WordPress-pluginet för att säkra din webbplats.

Ladda ner

Läs också: Bästa säkerhetsplugins för WordPress webbplats

9. Bruten länkkontroll

Bruten länkkontroll måste ha WordPress-plugin

Även om du har en framgångsrik webbplats med enorm trafik, finns det många möjligheter att ha brutna länkar på din webbplats. Trasiga länkar finns oftast i kommentarer. De skapar ett dåligt intryck av din webbplats.

För att hitta de trasiga länkarna på din webbplats fungerar plugin-programmet Broken Link Checker riktigt bra. När en trasig länk hittades på din webbplats kan detta plugin meddela dig via e-post och WordPress-instrumentpanelen så att du snabbt kan fixa det.

Ladda ner

10. WPForms

WPForms Essential WordPress Plugin för blogg

Det är nödvändigt att ha kontaktsidan på alla webbplatser så att varje kund enkelt kan kontakta dig med kontaktsidan. Ett kontaktformulär gör användarens uppgift enkelt och snabbt att kontakta webbplatsägaren.

Från för många kontaktformulär plugins har jag valt WPForms på grund av det är enkla, snabba och enkla att använda funktioner. Du kan bygga ett kontaktformulär inom några sekunder med hjälp av dra och släpp-funktioner.

Ladda ner

Läs också: Bästa kontaktformulär plugins för WordPress webbplats

11. Omdirigering

Omdirigering måste ha WordPress-plugins för bloggare

I några få fall måste du ändra permalänk för dina inlägg eller sidor. Efter att du har ändrat permalänk, om du inte omdirigerar gammal URL till en ny URL kommer dina webbplatsanvändare att se en 404-felsida som skapar ett dåligt intryck av din webbplats.

Här kan du använda omdirigeringspluginet för att omdirigera den gamla URL till en ny URL. Du kan omdirigera den gamla URL-adressen till ny med 301, 302 och 307. När du ändrar en permalänk skapar detta plugin som standard en 301-omdirigering automatiskt till en ny URL så att du inte kan tappa sidvärdet.

Ladda ner

12. MailChimp för WordPress

MailChimp för WordPress mest populära WordPress-plugin

MailChimp är den bästa e-abonnentens WordPress-plugin. Med MailChimp kan du skicka ett e-postmeddelande, hantera prenumeranter och kontrollera resultatet.

MailChimp är ett gratis WordPress-plugin och mycket enkelt att installera och använda. För att använda MailChimp på en kommersiell webbplats måste du köpa premiumversionen.

Du kan skapa en vacker opt-in-form i MailChimp för att skicka nyhetsbrevet.

Ladda ner

Läs också: 10 bästa WordPress-plugins för e-postabonnenter för 2020

Slutsats

Om du installerar dessa måste-ha WordPress-plugins för bloggare kommer mer än 50% av arbetet att reduceras. Du kan hantera din blogg enkelt och snabbare genom att använda dessa plugins.

Om du använder något annat plugin som fungerar bättre än ett plugin som anges ovan, vänligen meddela oss om det i kommentaravsnittet nedan så jag kan lägga till det i den här listan.

Läs också:

  • Bästa Google AdSense-plugins för WordPress för maximal intäkt 2020
  • 9 bästa WordPress-plugins för att migrera dina WordPress-webbplatser
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me