Topp 10 WordPress-plugins för e-handelswebbplats 2020

Planerar du att utveckla en onlinebutik? Du måste leta efter de robusta programvarulösningarna som kan hjälpa till att bygga den bästa funktionella e-handelsbutiken.


Men det är inget bättre och mest konventionella sedan konvertera din befintliga webbplats till en webbplats-cum-online-butik.

Du kan använda vanligtvis svåra mjukvarulösningar om du vill, men för dem som letar efter konventionella och enkla sätt att utveckla mer på mindre, kommer WordPress med en mängd funktionella plugins.

Med WordPress kan du utveckla en eCommerce-butik på din befintliga webbplats genom att lägga till och aktivera några specifika plugins som plattformen tillhandahåller själv.

Om du är en från professionella ligan som överväger att testa alla element och sedan välja det mest kompetenta, har WPressBlog lagt ner den färdiga listan över de tio användbara e-handelsplugins som erbjuds av WordPress.

Topp 10 WordPress-plugins för e-handelswebbplats

WordPress är den mest livliga plattformen som finns på marknaden hittills som har fått plugins tillgängliga för nästan alla krav på ett företag eller någon webbplats.

Samma sak gäller plugins för e-handel på webbplatserna, WordPress har många.

Vi finner dock att de nedan nämnda är en lista som de bästa pluginsna för att hänvisa till våra läsare.

1. WooCommerce

WooCommerce

Med den världsliga berömmelse som den får, förtjänar WooCommerce att nämnas innan några andra eCommerce-plugins av WordPress.

Om du är ny på det här på marknaden eller inte har provat WooCommerce ännu; Det är mycket tillrådligt att du måste gå för det.

WooCommerce har en mängd funktioner och designelement. Det gör det möjligt att bygga en onlinebutik för att sälja tio av dina produkter tillsammans med din bloggwebbplats eller sälja tusentals produkter genom att utveckla en fullfjädrad eCommerce-butik.

Detta plugin ger dig stöd för att tillgodose tusentals produkter eller användare på din webbplats, så länge din webbhotell och infrastrukturen kan hantera lasten.

En annan bra sak att notera om WooCommerce är att det har kreativa produktgallerier, teman och en lång lista med funktioner att välja mellan.

Nästan allt primärt är tillgängligt i gratisversionen av WooCommerce. Men om du känner att något fortfarande kan läggas till i din butik för att det ska se extra charmigt ut, kan du alltid välja ett tillägg för att lägga till det.

WooCommerce har sin tilläggsbutik tillgänglig som ger dig alla typer av funktioner du kan lägga till på din webbplats.

Oftast är de antingen kostnadsfria eller tillgängliga till ett mycket överkomligt pris.

2. WP-CHATBOT

WP CHATBOT

Om du vill att dina kunder direkt kan komma i kontakt med dig genom chatt bör du installera WP-chatbot plugin på din webbplats. Genom att installera detta plugin kan dina webbplatsbesökare chatta med dig och få live support från dig med deras Facebook-messenger.

Funktioner:

 • WordPress-installation med ett klick
 • Detaljerad positionering och anpassning
 • Ställ in anpassad hälsning
 • Facebook-sida branding
 • Lägg till Messenger-kundchatt i webbapplikationer
 • Ändra Messenger Theme Color
 • Hälsningsmeddelande för inloggade användare
 • Hälsningsmeddelande för utloggade användare
 • Ställ in Messenger-språk
 • Hälsningar Dialog Display
 • Hälsningar Dialog Delay
 • Dölj Messenger baserat på posttyp, post-ID, kategorier, Device Type
 • kortkod

3. EDD – Easy Digital Downloads

Enkla digitala nedladdningar

WordPress tillgodoser behovet av mångfald genom att tillhandahålla plugin som också stöder försäljningen av digitala produkter.

Easy Digital Downloads är WordPress-plugin som hjälper dig att sälja digitala produkter som e-böcker, PDF-filer, videostudier eller ljudklipp; kort sagt, produkten innehåller inget fysiskt.

Detta plugin, som återigen är ett WordPress-plugin, kan fritt installeras på din webbplats och göra det till en digital försäljningsbutik med möjlighet att tillåta rabattkoder, ha fullständig åtkomstkontroll för filer och spårningsaktivitet.

EDD hjälper dig att få en smart digital eCommerce-butik där du gör det vackert genom att välja vilket tema som finns i temabutiken; får du möjlighet att lägga till kundvagnen i din e-butik, accepterar betalningarna på webbplatsen med färre klick.

När köpet genomförts får kunden ett systemgenererat e-postmeddelande med nedladdningslänken i det som hjälper kunden att få produkten direkt och på detta sätt; det främjar också ditt företag.

Oftast är kärnpluginet gratis; Du kan dock alltid lägga till några tillägg som är antingen gratis eller tillgängliga till nominella kostnader.

4. WP Shopify

Wp Shopify

Här kommer några glada nyheter för Shopify-butiksägarna. Du kan nu slå samman din onlinebutik med din företagswebbplats.

Om du har en Shopify eCommerce-butik som redan har utvecklats och fungerar aktivt men nu vill du kombinera din eCommerce-butik med din företagswebbplats; om du har en WordPress-webbplats kan du enkelt synkronisera din Shopify-butik med din webbplats.

Med WP Shopify-plugin kan du använda butikens fullständiga data genom att synkronisera dem med anpassade inläggstyper och gör det möjligt för dig att få fullständiga funktioner från WordPress.

I framsidan ger det Shopify Buy-knappen att använda utan att använda några iFrames, vilket gör att du kan uppleva det lätt att lägga till vagnalternativ.

Vidare ger det dig möjlighet att välja mellan över 100 filter och åtgärder för att anpassa alla delar av din onlinebutik.

Du kan också visa dina produkter på ett bättre sätt genom att lägga till kortkoder och använda anpassade sidor i det.

Detta plugin hjälper dig att optimera din e-handel butik också på sökmotorerna.

5. Handla

shopp

Shopp ger dig möjligheten att integrera det säkra vagnalternativet, effektivisera kassaprocessen, visa upp alla dina produkter och anpassa den på ett oändligt sätt med den flexibla verktygssatsen för WordPress eCommerce-utveckling.

Detta plugin ger dig möjlighet att säkra och skydda din onlinebutik när plugin passerar sårbarhetssökningar av PCI varje dag och lovar att skydda din webbplats på samma sätt.

Det ger dig möjligheten att integrera all världslig funktionalitet som betalningsportar, leverantörer av sjöfartstjänster, molntjänster och många andra. Det är bara en enkel klickprocess för att lägga till något eller alla av dessa i din e-handel butik.

Dessutom, om du skyndar dig att välja ett starttema och några mallar för din eCommerce-webbplats, hjälper Shopp dig genom att underlätta urvalsprocessen; istället för att kasta tusentals mönster på ansiktet, visar det ett urval av dussintals mallar för att ge dig en kort idé.

Dessutom är det bäst lämpat för utvecklare, hur? Den har ett kraftfullt verktygssats av anpassningsbara API: er som kommer att förvåna och samtidigt öka dina uppgifter för att få fram innovationerna från din dolda sida av utvecklaren.

6. Cart66 Cloud

cart66 moln

Cart66 Cloud är en mycket flexibel plugin byggd för vanliga människor som inte kommer från utvecklarens klan.

Denna plugin har alla funktioner integrerade i sig själv, vilket tar bort behovet av att anställa en utvecklare eller lära sig att koda.

Det låter dig utveckla eCommerce-butiken för att sälja produkter, vare sig det är digitala eller fysiska eller båda. du kan sälja vad som helst med hjälp av detta plugin för din e-handelswebbplats.

Denna plugin har funktioner som prenumerationer, återkommande betalningar och innehållsbegränsning som standard integrerad i sig självt, som vanligtvis betalas när det är på andra plugins.

Plugin gör att du kan fortsätta med alla e-postkampanjer med verktyg som droppkampanjer och snabb uppföljningsmeddelanden tillgängliga direkt i din WordPress-instrumentpanel..

7. WP e-handel

WP e-handel

Under en ganska lång tid har WP eCommerce betecknats som en jämförelse av WooCommerce.

Vidare, om vi ser, är WP eCommerce ganska bra när det gäller att leta efter lösningar som att sälja digitala produkter online eller medlemskap.

Detta plugin är enkelt att förstå och anpassa. Man kan lära sig det snabbt genom de videohandledning som finns på webbplatsen.

Det låter dig utöka din e-handelsbutik med några gratis och betalda tillägg. Dessutom hjälper det dig att integrera en säker utcheckningsprocess med SSL-certifiering.

8. BigCommerce WP Plugin

BigCommerce

BigCommerce, med sitt namn, låter dig gå ett steg längre än någonsin med WordPress.

Du kan skala din företagswebbplats och din e-handelsbutik med hjälp av detta plugin.

Det hjälper dig att skala verksamheten i front-end och låter dina serverresurser slappna av från processer som kataloghantering, logistikhantering och andra på baksidan.

Det erbjuder dig en mycket skalbar produktkatalog och gör att du kan surfa mer genom försäljning och försäljning av flera kanaler.

9. Ecwid eCommerce kundvagn

Ecwid E-handel kundvagn

Ecwid eCommerce kundvagn erbjuder dig alla kraftfulla integrationer och är Gutenbergvänlig som en plugin.

Denna plugin integreras med stora i samband med att leverera leverantörer av frakttjänster och skatteberäkningar.

Det erbjuder obegränsad lagrings- och reservkapacitet och användbara uppgraderingar genom tiderna.

Detta plugin gör det möjligt för ägaren att skapa mobilappen för eCommerce också för sin verksamhet och hjälper till med integration av sociala medier för att utöka företagets sortiment och marknadsföra det.

Det ger dig en mycket säker och lyhörd design som ett plugin för e-handel, och det är återigen ett gratis plugin att implementera.

10. Jigoshop e-handel

Jigoshop e-handel

Jigoshop är ett plugin i listan över sådana som ger enkel installation.

Detta är ett eCommerce-plugin som låter dig ställa in din butik för alla produkter på några minuter och låter dig erbjuda ett pulserande sortiment av produkter till dina kunder.

Du kan visa upp olika produkttyper tillsammans med andra variabler i din eCommerce-butik.

Det hjälper dig att hämta detaljerade rapporter om verksamheten som drivs på din webbplats och hantera lagret i din onlinebutik effektivt med fullständiga detaljer.

Det låter dig utforma din eCommerce-butik som och när du vill och låter dig utöka din butik angående funktionaliteter eller skalbarhet.

11. MemberPress

MemberPress

Många gånger känner vi behovet av att ha ett medlemselement i vår eCommerce-butik.

Integrering av MemberPress i din WordPress-webbplats gör det möjligt för användarna att välja olika medlemserbjudanden för ditt företag som resulterar i en långsiktig relation med kunden.

Tillsammans med medlemskapet ger det en ganska säker plattform för att lägga till kreditkortsinformationen till dina kunder.

Du kan också kontrollera vem som ser och kontrollerar din webbplats och lagra innehåll, och till och med sälja alla digitala produkter i samma butik.

Du får tillgång till många forum-plugins där du kan skapa ditt lösenordsskyddade community.

Detta plugin låter dig skapa olika kupongkoder att erbjuda dina kunder och marknadsföra dina produkter.

Du kan också skräddarsy utseendet och känslan på sidorna i din eCommerce-butik, och även om de bästa kodningspraxis har använts under dess utveckling garanterar detta plugin full stabilitet och säkerhet för din webbplats.

Denna plugin fungerar briljant med alla WordPress-teman, och den är skalbar på samma sätt som WordPress, så att du kan lägga till en serie med rätt innehållsdelar enligt din önskan.

Vidare måste du se fram emot en butik för att veta hur mycket affärer du får därifrån; Med detta plugin kan du få en fullständig rapport om vilken produkt som säljer mest, hur mycket pengar genererar eCommerce-butiken och alla relaterade saker.

Betalningsportarna är ganska enkla att integrera, och du kan utöka din onlinebutik med alla ytterligare funktioner som du vill utföra.

Avrundar det

När vi tittar på WordPress kan vi inte sluta beskriva skönheten i de funktioner som den tillhandahåller.

Här har vi kunnat nämna de tio bästa pluginprogrammen för e-handel. De gör livet för många företagare lite lättare och verkar lite konventionellt på deras budgetar också.

Författare Bio:

Manan Ghadawala är grundaren av 21Twelve Interactive som är en av de bästa utvecklingsföretag för mobilappar i Indien och USA. Han är en idealistisk ledare med en livlig ledningsstil och trivs med att öka företagets tillväxt med sina talanger.

Läs också:

 • 10 bästa WordPress-plugins för prenumeration via e-post
 • 5 bästa betalningsprogram för WordPress 2020
 • Bästa WordPress-plugins för att skapa scenmiljö
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me