Topp 10 WordPress-plugins för att få fler sociala aktier 2020

Sociala medier har blivit en av de bästa källorna för bloggare att få en anständig mängd trafik på sin webbplats. Det råder ingen tvekan om att sociala nätverkssajter i denna digitala tid visar sig vara mycket fördelaktiga för bloggare och internetmarknadsförare.


Letar du efter de bästa sociala delningsprogrammen för din WordPress-webbplats? Det finns många WordPress sociala delningsprogram som du kan välja mellan, men det blir överväldigande för många webbplatsägare att välja det bästa plugin.

I den här artikeln har vi listat några av de bästa sociala delningsprogrammen för WordPress som du kan installera utan någon förvirring.

Förutom att publicera kvalitetsinnehåll på bloggen bör dina sociala delningsikoner vara enkla, lätta och lätta att hitta. Om du gör detta uppmuntrar läsarna att dela din artikel med sin familj och vänner. Det är därför du måste välja det bästa sociala delningsprogrammet som passar din bloggdesign.

Låt oss titta på listan.

Bästa WordPress-plugins för att få fler sociala aktier 2020

1. Social krigföring

Social Warfare

Social Warfare är från Warfare-plugins och en av de mest kraftfulla och attraktiva plug-ins för social delning för WordPress. Det gör att du automatiskt eller manuellt sätter in tvingande sociala delningsikoner i dina artiklar. Dessa sociala ikoner kan visas före och efter ditt innehåll.

Plugin stöder populära sociala nätverk i gratisversionen: Facebook, Twitter, Pinterest, Google+ och LinkedIn. Pro-versionen av detta plugin stöder flera fler sociala medienätverk, en pin-knapp för bilder och mycket mer.

2. JetPack av WordPress.com

Ryggraket

Förutom sociala delningsknappar har Jetpack mer än 20 viktiga funktioner för WordPress-webbplatsen. Prata om funktioner som ger unik besökarräknare, säkerhet, SEO, automatisk social delning, bildoptimerare och mycket mer.

Plugin har vunnit mycket popularitet på mycket kort tid och har mer än 4 miljoner aktiva installationer.

3. Delade räkningar

Delade räkningar

Det är snabbt och enkelt att använda WordPress: s sociala medie-plugin och kommer med olika sociala medieknappar: Facebook, Twitter, Pinterest, Google+, LinkedIn och Yummly.

Plugin för delade räkningar har flera knappformat, och du kan enkelt välja var du vill visa knapparna (övre eller nedre delen av inlägg) eller så kan du ställa in dem manuellt. Plugin räknar social delning för varje nätverk och du kan också välja att visa ett totalt antal aktier.

4. ShareBang

ShareBang

Sharebang är en av de bästa plugins för social delning. Det stöder mer än 40 sociala webbplatser och ger 20 platser för sociala delningsknappar. Med hjälp av sharebang-knappen tema skapare, kan du skapa obegränsade anpassade teman eller du kan använda 35+ redymade teman.

Ikonerna är mycket vackra och lyhörda. Sharebang är ett perfekt verktyg för att öka dina bloggs sociala andel, trafik, engagemang och konverteringsfrekvens.

5. AddtoAny

Mark

AddtoAny är den mest populära plugin för social delning för WordPress. Det är väl optimerat för snabb laddning i både mobila och stationära plattformar. Med AddtoAny kan du lägga till alla sociala ikoner i innehållet och erbjuder standard och flytande sociala delningsfält.

Den har en universell delningsmeny där besökare kan dela ditt innehåll till en mängd olika nätverk med en enda universalikon. Du kan visa de sociala ikonerna: flytbar, standardgränssnitt, kortkod eller via sidofältwidget.

6. Monark

Monark

Monarch skapas av ett elegant tema och välkänt för sin flexibilitet. Det hjälper dig att visa mer än 30 sociala delningsknappar på olika platser. Delningsknappar kan visas under innehållsområdet, ovanför innehållsområdet, som en automatisk pop-up eller som ett flytande sidofält, med bilder och videor eller i en inmatningsbox.

För delningsrutorna för inflygning och popup-fönster kan du visa delningsknappar efter att en användare lämnat en kommentar på en artikel eller köpt en produkt från din butik.

7. Shareaholic

Shareaholic

Det är mer än bara ett plugin för sociala medier. Shareaholic är en gratis och allt-i-ett-innehållsförstärkningsplattform för viktiga funktioner du behöver: sociala delningsikoner, socialanalys och relaterade inlägg. Det hjälper dig att förbättra engagemang, webbplatstrafik, öka konverteringar och tjäna pengar.

Den fria versionen av plugin stöder sociala nätverk som Facebook, LinkedIn, Twitter, Google+, Pinterest och Flint. Shareaholic låter dig lägga till affiliate-länkar, marknadsfört innehåll och inbyggda annonser. Den hade fyra eleganta temainformationer: platt kvadratisk, klassisk, platt cirkel osv.

8. Sassy Social Share

Sassy social andel

Sassy social share är lätt att använda och gratis plug-in för sociala medier från WordPress, som kommer med vackra delningsknappar och många alternativ. Det stöder olika sociala medier webbplatser och webbplatsägare kan visa knapparna i inlägg, hemsida, utdrag och som en klibbig flytande social meny.

Plugin har flera knappformat: kvadratiska, rundade och rektangulära. För flytande och vanliga sociala fält kan du ställa in positioneringsalternativet i insticksinställningar.

9. Swifty Bar

Swifty bar

Swifty bar är en annan bästa sociala delningsknappen plugin. Den visar en stapel längst ner på sidorna. I fältet visas sociala delningsknappar, postkategorin, författarinformation, postens titel, uppskattad läsningstid och en nästa / föregående knapp.

I insticksinställningar kan du ändra texten och inaktivera och aktivera sociala medienätverk. Denna plugin hjälper dig att göra ditt innehåll mer användarvänligt och ger dina besökare många alternativ.

10. jsSocials

jsSocial

jsSocials är flexibel, enkel och ger dina delningar av inlägg en premium look. Du kan anpassa sociala knappar på flera sätt. jsSocial plugin kommer med 10 olika layout och 4 teman att välja mellan.

Du kan visa sociala knappar tillsammans med etiketter, knappar med delningssiffror, knappar med räkningar och etiketter eller anpassade logotyper till en enda artikel.

Slutsats

Så här är de bästa sociala delningsprogrammen för WordPress som du kan välja mellan. Med dessa insticksprogram kan du sätta in en vacker uppsättning sociala delningsknappar på ditt innehåll som uppmuntrar läsarna att dela ditt inlägg på deras sociala nätverk. Du måste använda ett av dessa plugins för att snabbt öka social delning och användarengagemang.

Läs också:

  • 10 bästa WordPress-plugins för automatisering av sociala medier
  • 10 bästa WordPress-plugins för prenumeration via e-post
  • Gratis Image Optimizer WordPress-plugins
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me