9 beste WordPress-plugins for automatisk å dele blogginnlegg på sosiale medier

I denne moderne verden bruker hver bedrift sosiale mediekontoer som Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram for å bygge sin online tilstedeværelse. Fordi sosiale medier er en plattform der du kan henvende deg til et stort publikum med bare ett innlegg.


Deling av sosialt innhold er en nødvendig del av virksomheten, det hjelper med å øke trafikken og salget på nettstedet ditt. Det kan imidlertid være tidkrevende å legge ut hvert innlegg eller blogg på forskjellige sosiale mediekontoer manuelt.

Så lurer du på? Hvordan kan det være så enkelt å dele innlegget på kontoer på sosiale medier?

Heldigvis kommer WordPress med mange verdifulle og kjente plugins for automatisk deling som hjelper deg å automatisk postere på de valgte sosiale kontoene.

La oss ta ned detaljene om de mest kjente sosiale og nyttige Word-delte WordPress-plugins for sosiale medier-kontoer som automatisk deler innholdet ditt i løpet av en brøkdel av tiden.

Beste WordPress-plugins for å automatisk dele blogginnlegg på sosiale medier i 2019

1. Gjenoppliv gamle innlegg – Automatisk innlegg til sosiale medier

Gjenoppliv gamle innlegg automatisk innlegg til sosiale medier

Ta en titt på et annet beste plugin for automatisk innlegg på sosiale medier. Å gjenopplive gamle innlegg hjelper deg å holde ditt gamle innlegg levende. Når vi legger ut med jevne mellomrom, får ikke det gamle innlegget trafikk, og etter en tid ble det ubrukelig. For det hjelper denne plugin med å dele gamle innlegg i live ved å dele det automatisk.

Selvfølgelig deler den også det nye innlegget. Det hjelper deg å legge til trender hashtags på innlegget for å få flere opptredener eller visninger på innlegget ditt. Noe av det viktigste er at det er integrert med Google Analytics, slik at du kan sjekke innleggsdetaljene dine.

2. AccessPress Social Auto Post

AccessPress Social Auto Post

AccessPress er førsteklasses autodeling WordPress-plugins. Det gir fantastiske funksjoner som hjelper deg med å øke trafikken mens du deler autoposten på sosiale kontoer.

Det er nylig oppdatert, og nå hjelper det å dele innlegget ditt ikke på Facebook-profilen din, men i tillegg til sider og grupper. Dette er den mest interessante funksjonen i denne plugin-en, fordi ikke alle programtillegg støtter denne funksjonen. Du kan konfigurere ubegrensede kontoer med denne pluginen.

Denne pluginen hjelper deg med å dele innlegget på Facebook, Twitter, LinkedIn og Tumbler-kontoer. Det har logger tilgjengelig for å sjekke autoinnleggene dine til individuelle kontoer. Det er en brukervennlig plugin.

3. NextScripts: Social Networks Auto-Poster

NextScripts Social Networks Auto-Poster

Nextscripts er den mest delende WordPress-plugin. Denne plugin hjelper deg med å poste automatisk på sosiale mediekontoer som Facebook, Twitter, Google+ (Google Plus), Blogger, Tumblr, Flickr, LinkedIn, Flipboard, Instagram, Telegram, Line, Pinterest, VK.com (VKontakte), YouTube, Scoop . det, WordPress, og så videre.

Den er fullt kompatibel med Gutenberg. Den er også kompatibel med WooCommerce-plugin. Du kan legge til eller konfigurere ubegrensede kontoer til det sosiale nettverket. Denne plugin hjelper også til planlagte og forsinkede innlegg. En av de beste programtilleggene for deling på nettet. Det er gratis så få det nå.

4. CoSchedule

CoSchedule

CoSchedule er den beste plugin som hjelper deg med å organisere alt. Det hele ligger i en redaksjonell kalenderplugin for å planlegge, utføre og publisere hele markedsføringsstrategien. Denne plugin hjelper med å synkronisere WordPress-innlegg, kategorier og forfatterinformasjon med servere.

Uansett hva du oppretter i CoSchedule, lagres det på CoSchedule-serverne, ikke i WordPress. Denne pluginen hjelper deg med å forenkle den ansattes arbeidsflyt og samarbeid. Du kan opprette meldingen direkte i CoSchedule og publisere den på det beste tidspunktet du har planlagt.

5. Blog2Social: Auto Media Auto Post & planlegger

Blog2Social Social Media Auto Post & Scheduler

Som navnet antyder, nok et gratis WordPress-plugin for automatisk innlegg på sosiale medier. Du kan planlegge, automatisk postere, publisere blogginnlegg på nytt. Den kobles til forskjellige sosiale medieplattformer som Facebook, Twitter, Google+, Reddit, Tumbler, Pinterest, Flickr og så videre.

Du kan dele innlegget på utvalgte plattformer også. Du kan også dele innlegget på ikke bare Facebook-profilen, men Facebook-siden og gruppene dine. Med denne pluginen kan du redigere eller legge til metakoder for Facebook-åpen graf, Google+ og Twitter for å definere utseendet til innlegget ditt. Det hjelper å planlegge, og endre innlegget med dra og slipp, og filtrering er tilgjengelig per nettverk og brukere. En av de beste programtilleggene noensinne!

6. Microblog-plakat – Automatisk publisering på sosiale medier

Microblog-plakat Auto Publiser på sosiale medier

Microblog-plakaten er en automatisk publiserende WordPress-plugin på sosiale medier. Det hjelper deg å publisere nye blogginnlegg, sider og tilpassede innleggstyper. Du må bare konfigurere sosiale nettverkskanaler som Facebook, Google My Business, Twitter, LinkedIn og Tumblr. Ved å bruke automatiske publisering av gamle blogginnlegg for å konfigurere alle sosiale mediekontoer kan du holde liv i gamle blogger. Det hjelper med å øke trafikken på bloggen din.

7. Nelio-innhold – Automatisering av sosiale medier

Nelio Content Marketing Media Marketing Automation

Nelio Content er en WordPress-plugin for automatisering av sosiale medier. Den har en redaksjonskalender og innholdsassistent. Den er spesielt designet for å lage, markedsføre og effektivt planlegge innholdet i bloggen din ved å automatisk lage sosiale publikasjoner på Facebook, Twitter, LinkedIn og Pinterest. Det lar deg fokusere på innholdet som fungerer best med den innebygde analysen.

8. Social Auto Poster – WordPress Plugin

Sosial auto plakat

Social Auto Poster er et WordPress-plugin. Det lar deg automatisk legge ut innhold på sosiale mediekanaler som Facebook, Twitter, LinkedIn, Tumblr, Buffer App, Pinterest. Du trenger bare å konfigurere sosiale kontoer med WordPress Plugin.

Du kan legge ut nytt innhold i tillegg til å legge ut gammelt innhold på nytt ved hjelp av denne pluginen. SAP-funksjonen i denne plugin gir fantastisk støtte for å planlegge innholdet ditt på sosiale medier. Det fungerer bra med en personlig profil, grupper så vel som forretningssider.

9. Social Media Auto Public

Social Media Auto Publish

Den siste men ikke minst plugin, for automatisk delingsfunksjonalitet på sosiale mediekontoer er Social Media Auto Publicer WordPress-plugin. Denne pluginen lar deg automatisk publisere innlegget på Facebook, Twitter og LinkedIn. Det hjelper også å filtrere elementene basert på kategoriene & tilpassede innleggstyper.

Du kan også legge ut på Facebook-sidene dine. Det er veldig enkelt å installere og bruke. Det har mange tilpasninger du kan gjøre mens du deler innlegget og sparer så mye tid. Den har et eget meldingsformat for koblede kontoer. Verdt å bruke den.

Pakk inn!

Selvfølgelig kommer sosiale medier først når noen vil ha et raskt resultat for digital markedsføring. Trender for sosiale medier fortsett også å endre hvert år for å bygge en god brukeropplevelse.

Alle plugins, som er samlet her, er det optimale fra den store samlingen av WordPress-plugins. Disse programtilleggene tar seg av delings- og salgsfremmende aktiviteter & automatisk på sosiale kontoer. Jeg håper du får den beste!

Les også:

  • Topp 10 WordPress-plugins for å få flere sosiale aksjer
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me