10 beste WordPress-plugins for e-postabonnement i 2020

Vel, vet du at over 70% av nettstedbrukerne som forlater nettstedet, aldri kommer tilbake? Hardt er det, men sannheten. De finner ganske enkelt bloggen din, leser den og vinker deretter farvel. Hvis du er et offer for disse 70% av brukerne, trenger du virkelig å jevne opp spillet ditt. Når alt kommer til alt, sier vitenskapen “Større og mer engasjert e-postlisten er, jo raskere blir nettstedets vekst og dermed mer blir avkastningen.”


Det er to måter å gjøre det samme på. Du kan enten distribuere opt-in-skjemaer på forskjellige steder på nettstedet, legge til innholdsoppgraderinger, utløse skjemaer basert på brukerens oppførsel og utnytte banebrytende taktikker.

En annen og enkleste måte er å integrere et e-postabonnement-plugin på nettstedet ditt og telle med det økende antallet. Alt du trenger å gjøre er å koordinere med webutviklingsteamet ditt for å integrere disse programtilleggene og lene deg tilbake og slappe av. Her kjører vi gjennom noen av de populære e-posttilleggene du kan velge mellom.

Så uten å kaste bort et øyeblikk videre, la oss dykke inn!!!

10 beste WordPress-plugins for abonnement via e-post

1. E-post abonnenter

E-post abonnenterE-post abonnenter

Det populære valget av e-postmarkedsførere, E-post abonnenter er et av de mest robuste og brukervennlige valgene når det gjelder WordPress-plugins for e-postabonnementet. Plugin-enheten lar deg lage en e-postliste gratis samtidig som den gir et enkelt verktøy for å sende e-postene. Det kan skryte av å øke salgssatsen med mange.

Koste: E-postabonnenters ultimate funksjoner er bare tilgjengelige for $ 12 i måneden og strekker seg opp til $ 120 / år.

Funksjoner ved e-postabonnenter:

 1. Lar enkel plassering av abonnementsboksen til det mest favoriserte stedet.
 2. Sender ukentlig, daglig, månedlig eller årlig HTML-nyhetsbrev til brukerne.
 3. Varsler brukere om de siste innleggene.
 4. La deg sende en e-post på den mest foretrukne måten (manuell eller automatisert).

2. WP Subscribe Pro

WP Subscribe ProWP Subscribe Pro

Et annet alternativ som du kan velge som WordPress-plugin for e-postabonnement er WP Subscribe Pro. Dette lar deg lage en effektiv e-postliste, og lar deg få tilgang til et omfattende utvalg av funksjoner som å utføre nøyaktig målretting, lage tilpassede opt-in-skjemaer, legge til animasjonseffekter og mye mer. Hva annet? Det lar deg gjøre alt dette på en enklest mulig måte ved hjelp av et brukervennlig grensesnitt.

Koste: Du kan skaffe deg WP Subscribe Pro til bare $ 29 som har ubegrensede funksjoner for 5 domenebruk.

Funksjoner ved WP Subscribe Pro:

 1. Plugin-en leveres med speedoptimizer og bremser derfor ikke nettstedet ditt
 2. Ekstensiv støtte til FeedBurner, MailChimp og Aweber
 3. Kan legges til flere widget-områder
 4. Pro-versjonen har tilleggsfunksjoner for responsivitet og fargeoptimalisering

3. Kontinuerlig pop-up-abonnement for kontinuerlig kontakt

Konstant kontakt tilpasset popup-abonnement

Konstant kontakt tilpasset popup-abonnement hevder å være den største og den raskt voksende e-postmarkedsføringstjenesten. Det som gjør det til et av de fremtredende valgene er tilbudene deres når det gjelder e-postmarkedsføringstjeneste og e-postmaler for enhver anledning du kan tenke på.

Den lar deg lage en tilpasset popup, utpekt sted for Youtube, Vimeo og mye mer. Med sin kraft til å forvandle besøkende til medlemmer og abonnenter, lar den deg nå ut til publikum.

Koste: Du kan kjøpe plugin for bare $ 19 og benytte ypperlige funksjoner i 6 måneder.

Funksjoner ved konstant tilpasset popup-abonnement:

 1. Varsler brukere om et vellykket abonnement.
 2. Sender nyhetsbrev til de registrerte brukerne.
 3. Fullt tilpassbar og responsiv
 4. Enkel installasjon og oppsett

4. Abonner via e-post plugin

Abonner via e-post pluginAbonner via e-post plugin

Hjelper deg med å bygge en sterk database over abonnentene. Abonner via e-post lar besøkende på nettstedet holde deg oppdatert om innleggene dine. Full av intuitive funksjoner, krever ikke denne pluginen ekstra verktøyoppsett for å kunne kjøres. Den lar deg lage et visuelt tiltalende popup-abonnementskjema for FeedBurner som gjør det umulig for besøkende å ignorere det.

Koste: Du kan kjøpe en vanlig lisens for Abonner via E-post til bare $ 12, mens kostnadene for avanserte funksjoner kan strekke seg opp til $ 60.

Funksjoner ved Abonner via E-post:

 1. Tilbyr gratis e-postvarslingsalternativer.
 2. Enkelt å bruke abonnementsskjemaet.
 3. Dyp analyse med abonnenters statistikk
 4. Responsiv og tilpassbar

5. Chimpy

ChimpyChimpy

Designet av MailChimp, Chimpy er et av de mest populære plugin-programmene for e-post der ute. Det gir deg et stort utvalg av funksjoner som låsing av innhold, synkronisering av brukere, registreringsskjemaer og mye mer for å gjøre jobben mye enklere for deg.

Du kan be WordPress-utviklingsteamet ditt integrere Chimpy på nettstedet ditt og hjelpe besøkende med å holde seg oppdatert om de siste endringene. I tillegg gir det fordelene med umiddelbare oppdateringer på brukeropprettet, slettet, foruten andre endringer på adresselisten.

Koste: Du kan få en vanlig lisens for Chimpy til en pris av $ 29 og utvide opp til $ 149 for avanserte funksjoner.

Funksjoner ved Chimpy:

 1. ‘Abonner for å låse opp’ -funksjonen for å fremme en følelse av nysgjerrighet blant leserne og sikre stort engasjement.
 2. Det gir visuelt tiltalende popup på de valgte sidene.
 3. Fleksibilitet til å lage ubegrensede registreringsskjemaer
 4. Enkelt å tilpasse alternativer.

6. Popup-plugin for WordPress

Popup-plugin for WordPressPopup-plugin for WordPress

Ser du etter velutformede popup-vinduer med e-postabonnement for nettstedet ditt? Søket ditt slutter her med Pop-up-plugin for WordPress. Å være et sosialt locker-plugin, øker den sosiale tellerfrekvensen på nettstedet og abonnenter på nyhetsbrev betydelig.

Muligheten til å integrere med alle de populære postsystemene som MailChimp, ConvertKit, GetResponse og mange flere gjør denne plugin desto mer attraktiv for nettstedet.

Koste: Plugin-en er tilgjengelig med et stort utvalg av funksjoner for bare $ 25 og utvider planen til å omfatte ubegrensede funksjoner for $ 142.

Funksjoner av Popup Plugin for WordPress:

 1. Lar deg låse innholdet med opt-in locker-funksjonalitet.
 2. Hevder å øke flere e-postabonnenter hver dag.
 3. Mer enn 60 popups og responsive temaer.
 4. Lar deg låse sosiale sider med alternativet for sosial låsing.
 5. Språkkonvertering til den foretrukne modusen med WPML.

7 MailChimp-abonnementsskjema

MailChimp Abonnementsskjema

MailChimp lar deg lage fantastiske abonnementsformer på den enkleste måten i løpet av sekunder. Det regnes som en av de mest responsive og enkle å bruke e-postabonnement WordPress-plugins som kommer integrert med GetResponse og MailChimp-tjenester.

Med MailChimp kan du enkelt endre stilen på skjemaene dine ved hjelp av et fantastisk abonnement-skjema-plugin. Den mest attraktive fordelen med å velge denne plugin-en er gratis tilgjengelighet. Alt du trenger å gjøre er å laste ned det fra det offisielle WordPress-nettstedet og aktivere det.

Koste: Tilgjengelig gratis

Funksjoner ved MailChimp:

 1. MailChimp og ShortCode støttes
 2. Kortkode kan brukes i widgetene
 3. Ingen kodingsferdigheter kreves
 4. Ingen meldinger med “Drevet av” og “Opprettet av”
 5. Ubegrensede responsive former
 6. Stilformer etter dine preferanser

8. Pop-ups av OptinMonster

Pop-ups av OptinMonster

Pop-ups er de beste tilgjengelige programtilleggene for e-postabonnement gratis. Det er den enkleste måten å legge til abonnenter på adresselisten din. Med OptinMonsters popup-vinduer, Du kan legge til popup-vinduer og skyve inn opt-in-bokser. Denne pluginen er kompatibel med alle de populære markedsføringstjenestene som GetResponse, MailChimp, Aweber og mange andre.

Koste: Fritt tilgjengelig på WordPress.org

Funksjoner ved Popups av OptinMonster:

 1. Malingbibliotek med høy konvertering
 2. Dra og slipp kampanjebygger for å tilpasse kampanjer tilsvarende.
 3. 2-trinns opt-in-teknologi hevder å øke konverteringsfrekvensene med mer enn 785%
 4. Gir 8 typer Optin-skjemaer

9. Mailster

Mailster

Mailster lar deg bygge mobilklare kampanjer med en brukervennlig dra- og-slipp-byggherre. Med denne pluginen kan du levere en av de beste opplevelsene til kundene dine mens du tar vare på deres enkelhet.

Imidlertid blender mange det blinde øye på grunn av premium tilgjengeligheten. Når det er sagt, gjør et omfattende utvalg av funksjoner denne pluginen verdt denne engangsinvesteringen. Det lar deg håndtere alt fra et enkelt sted er en super praktisk måte.

Koste: Plugin er tilgjengelig til en pris av $ 49.

Funksjoner ved Mailster:

 1. Motiver som er mobile og retina klare.
 2. Dra og slipp kampanjebygger
 3. Enkelt å integrere med andre WordPress-plugins
 4. Avansert analyse for å hjelpe deg med å spore postene
 5. Ubegrensede abonnementsformer
 6. Oversettelse klar

10. Sumo List Builder

Sumo List BuilderSumo List Builder

Sist men ikke minst har vi det Sumo List Builder for å slukke tørsten etter en fantastisk plugin for e-postabonnement for WordPress. Denne pluginen tilbyr et kreativt nyhetsbrev og tidskontrollerte popup-vinduer som kan tilpasses for å vises på klikk eller når brukerne prøver å forlate nettstedet ditt.

Den har en avansert dra & slipp-byggherre som gjør det til et av de enkleste e-postfangstverktøyene for å holde brukerne limt. Det tilbyr enkel integrasjon med de beste e-postmarkedsføringstjenesteleverandørene som MailChimp, Aweber, Constant Contact og Campaign Monitor.

Koste: Kostnadsfritt

Funksjoner ved Sumo List Builder:

 1. Avansert dra og slipp-byggherre
 2. Forhåndsdesignede maler å velge mellom
 3. Design som er mobilklar og responsiv
 4. Kraftig målrettingsverktøy for mest engasjerte brukere
 5. Dedikert kundesupport

Nøkkel takeaway

Hvis du er den som ønsker å lage en fantastisk e-postliste som hjelper bedriften din å vokse og blomstre, er her noen av de velprøvde pluginsene for deg. Å legge til disse stilige og intuitive popup-vinduene på nettstedene dine vil hjelpe deg med å rette den besøkende oppmerksomhet mot det stedet det kreves mest og oppmuntre til påmelding. Du trenger bare å velge hva som passer deg best, og få rullere på reisen til flere og flere brukere.

Les også:

 • 5 beste betalingsplugins for WordPress i 2020

Forfatter Bio:

Apoorv Gehlot er grunnleggeren av Matellio LLC, et programvareingeniørstudio med base i California, USA. Som en ivrig elev lærer han en stor interesse for å utforske ulike aspekter av det digitale riket, og forestille noen av de fineste løsningene med sitt team av innovatører. Apoorv tror på å dele sin tidstestede erfaring og dypt forankrede kunnskap med leserne over hele verden for å opplyse publikum gjennom kortfattede og meningsfulle oppslag.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me