GreenGeeks Review 2020: hostingplannen, prijzen, functies en kortingen

Elke dag gaan duizenden nieuwe websites over de hele wereld live. Om de concurrentie voor te blijven, is het erg belangrijk om de juiste webhostingprovider te kiezen.


GreenGeeks werd in 2008 gelanceerd door Trey Gardner, die sinds 1999 actief is op het gebied van webhosting. Een ander belangrijk lid van het team is Kaumil Patel, die sinds 2001 een actieve dienstverlener is. Het bedrijf heeft meer dan 10 jaar ervaring in het veld en heeft meer dan 300.000 websites gehost op hun servers over de hele wereld.

GreenGeeks recensie 2020

GreenGeeks biedt webhosting, WordPress hosting, VPS hosting, dedicated hosting en website builder. Het biedt milieuvriendelijke en goedkope webhostingservices. Hier in GreenGeeks hosting review-artikel, hebben we bij wpressblog GreenGeeks-plannen, prijzen, hun klantenservice, snelheid en prestaties, kortingsaanbiedingen en hun beste alternatieven verstrekt.

GreenGeeks Hosting Plannen en prijzen

GreenGeeks heeft het zo eenvoudig mogelijk gehouden met de pakketten. Er zijn twee hoofdcategorieën waaronder zij webhostingservices bieden aan de eindgebruikers, samen met een apart gedeelte voor wederverkopers.

Webhostingplannen

GreenGeeks webhostingplannen en prijzen

Ecosite Starter:

Dit is het kleinste pakket dat beschikbaar is bij GreenGeeks en kost slechts $ 2,95 per maand. Het is perfect voor kleine bedrijven en blogs die net zijn begonnen met hun online aanwezigheid.

Onder dit pakket krijgt u onbeperkte ruimte en bandbreedte. Er is ook geen limiet aan het aantal gehoste e-mails en domeinen. Onder dit pakket krijgt u één domein gratis en kunt u tot 100 e-mails per uur verzenden.

Ecosite Pro:

Het is ideaal voor middelgrote bedrijven en websites die op zoek zijn naar meer bronnen en betere prestaties wat betreft snelheid en reactietijd.

Het pakket biedt onbeperkte ruimte en bandbreedte en heeft één gratis domein in het pakket. Onder dit pakket kun je tot 300 e-mails per uur versturen. Qua prestaties is het bijna het dubbele in vergelijking met het Starter-pakket.

Ecosite Premium:

Ideaal voor websites met veel bezoekers en e-commerce winkels, dit pakket wordt geleverd met onbeperkte ruimte en bandbreedte. Met dit pakket kunt u tot 500 e-mails per uur verzenden, wat erg belangrijk is voor drukke zakelijke websites.

Met bijna 4 keer de snelheid en prestaties zorgt dit pakket ervoor dat uw bezoekers binnen enkele seconden alle informatie krijgen die ze nodig hebben.

Download GreenGeeks Web Hosting

WordPress hostingplannen

GreenGeeks WordPress hostingplannen en prijzen

Alle pakketten onder WordPress Hosting zijn hetzelfde als een normaal hostingpakket met extra WordPress-gerelateerde functies. Met WordPress-hosting krijgt u het 1-klik-installatieprogramma, automatische updates, automatische back-ups op basis van uw frequentiekeuze, geavanceerde beveiliging geoptimaliseerd voor op WordPress gebaseerde websites en 24/7 ondersteuning waar u alle vragen met betrekking tot WordPress kunt oplossen, inclusief installatie, migratie en spoedig.

Ecosite Starter voor WordPress:

Onder dit pakket krijgt u onbeperkte bandbreedte en ruimte voor $ 2,95 per maand. Extra WordPress-ondersteuning en -functies zijn inbegrepen in dit pakket.

Ecosite Pro voor WordPress:

Dit geoptimaliseerd voor WordPress-pakket geeft u onbeperkte ruimte en bandbreedte. U kunt onder dit pakket een website met behoorlijk verkeer beheren.

Ecosite Premium voor WordPress:

Dit pakket is ontworpen voor websites met veel bezoekers op basis van WordPress. Idealiter zouden WooCommerce-websites onder dit pakket moeten worden gehost voor probleemloze prestaties. Dit pakket bevat onbeperkte ruimte, onbeperkte bandbreedte, SSL-certificaat en 24/7 ondersteuning.

Download GreenGeeks WordPress Hosting

Hostingplannen voor resellers

Hostingplannen en prijzen voor GreenGeeks-resellers

Als u meer dan één website beheert of de webruimte aan uw klanten wilt doorverkopen, zijn dit de pakketten die speciaal voor uw behoeften zijn ontworpen. GreenGeeks biedt vijf verschillende pakketten onder Reseller-hosting waaruit u kunt kiezen op basis van uw behoefte. Het resellerpakket geeft u ook toegang tot het domeinpaneel waar u de groothandelsprijs van verschillende TLD’s kunt krijgen.

Wederverkoper 10:

Dit pakket kost $ 19,95 en biedt onbeperkte ruimte en bandbreedte. U kunt onder dit pakket maximaal 10 websites hosten die afzonderlijke cPanels zullen hebben. WHMCS-licentie is inbegrepen in dit pakket.

Wederverkoper 20:

Met onbeperkte ruimte en bandbreedte kunt u onder dit pakket tot 20 websites hosten. WHMCS-licentie is inbegrepen bij dit pakket.

Wederverkoper 30:

Onder dit pakket kunt u tot 30 websites hosten op de onbeperkte ruimte en bandbreedte die u krijgt. Alle cPanel- en WHM-functies zijn inbegrepen in dit pakket.

Wederverkoper 40:

Dit pakket is bedoeld voor kleine hostingbedrijven en voor degenen die meerdere websites bezitten. U kunt in dit pakket maximaal 40 websites hosten. Er is geen limiet op het gebruik van ruimte en bandbreedte.

Wederverkoper 50:

Dit is het grootste pakket dat beschikbaar is voor wederverkopers, waaronder u 50 websites kunt hosten. De bandbreedte en ruimte zijn onbeperkt. WHMCS-licentie is inbegrepen in het pakket.

Ontvang GreenGeeks Reseller Hosting

VPS-hostingplannen

GreenGeeks VPS Hostingplannen en prijzen

GreenGeeks biedt vijf verschillende VPS-hostingpakketten. U vindt hieronder alle lijst met VPS-webhostingservices van GreenGeeks.

1 GB RAM:

Onder dit pakket krijgt u 2 GB SSD-opslag, 1000 GB premium bandbreedte en 4-core verwerking voor slechts $ 39,95. Het is ideaal voor websites met een lage opslagbehoefte, maar het bezoekersaantal is hoog.

2 GB RAM:

Onder dit pakket krijgt u 50 GB opslag, 1500 GB bandbreedte en 4-core verwerking. Het is ideaal voor degenen die meerdere websites runnen of een postsysteem moeten beheren.

3 GB RAM:

Ideaal voor high-traffic websites, het biedt 75 GB opslag, 2000 GB bandbreedte en 4-cores verwerking.

4 GB RAM:

Dit pakket is het meest geschikt voor grote ondernemingen en biedt 100 GB opslagruimte en 2500 GB bandbreedte.

5 GB RAM:

Als u een grote e-commerce website heeft, is dit pakket ideaal voor u. Onder dit pakket krijgt u 125 GB opslagruimte en 3000 GB bandbreedte.

Download GreenGeeks VPS Hosting

Toegewijde servers

GreenGeeks Dedicated Hosting Plannen en prijzen

GreenGeeks heeft vier speciale serveropties om uit te kiezen.

Ingangsserver:

Onder dit pakket krijgt u Intel Atom 330 Dual Core, 2 GB RAM, 500 GB opslag en 5 IP-adressen. Het kost je $ 169 per maand.

Standaard server:

Dit pakket biedt 4 GB RAM, Xeon E3 of vergelijkbare processor, 5 IP-adressen, 2 × 500 GB opslag en 10k GB bandbreedte.

Elite-server:

Dit pakket biedt een 3,2 GHz-processor, 8 GB RAM, 2 x 500 GB opslag en 10k GB gegevensoverdracht samen met 5 IP-adressen.

Pro-server:

Met Xeon E5 of vergelijkbare processor biedt dit pakket 16 GB RAM, 2 x 500 GB opslag en 10k GB dataoverdracht.

Download GreenGeeks Dedicated Hosting

Snelheid en prestaties

Het bedrijf beweert dat ze regelmatig de hardware van de servers bijwerken om aan de eisen van de klanten te voldoen. De laadtijd van de site blijft tussen de 612 ms – 680 ms voor de meeste websites.

Datacenters

Datacenters van GreenGeeks

GreenGeeks heeft vijf datacenters in Phoenix, Chicago, Toronto, Montreal en Amsterdam. Van deze vijf datacenters ondersteunt alleen Chicago Datacenter alle services en ondersteunen vier alleen Shared / Reseller-hostingaccounts.

Veiligheid

Het bedrijf beweert dat het de servers heeft beveiligd om elke vorm van beveiligingsbedreiging te voorkomen en heeft een team van deskundige ingenieurs die de serverconfiguraties regelmatig bijwerken om ze up and running te houden.

Ze bieden ook realtime beveiligingsscans, Spam Assassin-bescherming, automatische brute force-detectie en SSL-beveiligde server, samen met de mogelijkheid om uw mappen met een wachtwoord te beveiligen als extra beveiligingsfuncties.

Klantenservice

GreenGeeks heeft een team van experts om toegewijde ondersteuning te bieden aan de klanten. Ze zijn actief op sociale medianetwerken zoals Facebook en Twitter en reageren vrijwel direct op de vragen.

U kunt via verschillende kanalen contact met hen opnemen voor het geval u hulp nodig heeft, waaronder chat, sociale media en e-mail.

Restitutiebeleid

GreenGeeks biedt 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Als u de hostingservice binnen 30 dagen na aankoop annuleert, krijgt u een volledige terugbetaling.

Voors en tegens van GreenGeeks

Voordelen van GreenGeeks:

 • Het is een groen bedrijf en beweert technologie te gebruiken die de ecologische voetafdruk verkleint.
 • Het heeft meerdere pakketopties om uit te kiezen op basis van vereisten en budget.
 • Een toegewijd WordPress-ondersteuningsteam is altijd online om specifieke ondersteuning voor WordPress te bieden.
 • De laadtijd is beter dan bij veel concurrenten.

Nadelen van GreenGeeks:

 • Er zijn enkele klachten geweest over de uptime.

GreenGeeks-kortingen

Het bedrijf biedt van tijd tot tijd speciale kortingen en aanbiedingen voor nieuwe klanten. Ze bieden couponcodes die u kunt inwisselen volgens uw registratiefactuur. GreenGeeks krijgen speciale kortingen bij gelegenheden zoals Black Friday, oudejaarsavond en vele andere.

Ontvang GreenGeeks Hosting met 70% korting

GreenGeeks-alternatieven

GreenGeeks is een milieuvriendelijke en betaalbare hostingprovider. Als alternatief voor GreenGeeks kunt u kiezen voor Scala Hosting of HostGator-hostingservices.

Conclusie

De algehele ervaring met GreenGeeks is goed. Ze beweren een groen bedrijf te zijn en hernieuwbare energiebronnen te promoten. De pakketten zijn betaalbaar en de WordPress-hosting is van topklasse. De uptime van de server is stabiel gebleven tussen 99,97% en 99,99%. Over het algemeen is het een goede keuze voor websites en blogs van elke omvang.

Lees ook:

 • Scala Hosting recensie 2020
 • HostGator beoordelingen
GreenGeeks recensie 2020
 • Snelheid en prestatie

 • Veiligheid

 • Klantenservice

 • Geldteruggarantie

5

Overzicht

GreenGeeks is een milieuvriendelijke webhostingprovider die hostingdiensten aanbiedt tegen zeer betaalbare tarieven.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me