GoDaddy Web Hosting Review & Ratings voor 2020

Godaddy is uitzonderlijk een prominente tophostingruimte en domeinnaamregistrar. Van het kopen van een domeinnaam tot het hosten van ruimte voor uw bedrijf of webbezit, alles wat u bij Godaddy kunt verkrijgen.


Daarnaast biedt Godaddy VPN- en dedicated servers. Ze bieden vrij populaire opties voor gebruikersbediening met het eenvoudig te gebruiken Cpanel- of Plesk-configuratiescherm en root-toegang voor technisch onderlegde klanten.

Godaddy is een go-to-domein webhost voor miljoenen gebruikers over de hele wereld. Razendsnelle laadtijden, beveiliging en ondersteuning, een gratis domeinnaam met een jaarabonnement en een steeds groter wordend gebruikersnetwerk zijn de redenen om van deze webhost een van de beste rankers te maken.

godaddy hosting review

Dit zijn functies op de shortlist van de Godaddy-webhost:

 • Hostingplannen
 • Toonaangevende snelle laadtijden
 • 99,96% uptime-garantie
 • Bekroonde beveiliging en ondersteuning
 • Eenvoudige, gebruiksvriendelijke interface
 • Geavanceerde tools voor het maken van sites
 • Ondersteuning via telefoon, e-mail en chat
 • Geldteruggarantie

Gedeelde webhosting

godaddy linux gedeelde hostingplannen

GoDaddy biedt maandelijkse basis Linux en Windows gedeelde hostingplannen, maar als je voor het jaarplan gaat, kun je het tegen lagere tarieven krijgen. De verlengingspercentages van GoDaddy zijn erg hoog dan bij andere hostings. In dit geval is HostGator beter dan GoDaddy.

Toegewijde webhosting

godaddy toegewijde serverplannen

Het toegewijde hostingplan van Godaddy begint vanaf $ 69,99 per maand als Economy Dedicated Hosting. U krijgt 4 CPU-cores, 4 GB geheugen, 1 TB opslag, onbeperkte bandbreedte, 3 speciale IP’s en een gratis SSL-certificaat van één jaar. Deze prijs is de vanafprijs. Wanneer u uw hosting verlengt, is uw prijs origineel ($ 169,99 / maand).

VPS Web Hosting

godaddy vps hostingplannen

De VPS-abonnementen van GoDaddy beginnen bij $ 17,99, maar op het moment van verlenging is dit $ 29,99. Ze bieden 1 GB geheugen, 40 GB opslag, onbeperkte bandbreedte, 3 speciale IP’s en gratis één jaar SSL in het Economy-plan.

WordPress webhosting

godaddy WordPress hostingplannen

Het WordPress-hostingplan van GoDaddy begint vanaf $ 3,99 per maand en $ 8,99 op het moment van verlenging. In het Economy-plan kunt u één website hosten in 10 GB opslag.

Cloud webhosting

GoDaddy biedt nog steeds geen cloudhosting. Als je alleen voor Cloud hosting wilt gaan, dan raadt WPressBlog je als alternatief aan om Dreamhost of Bluehost te kiezen.

Toonaangevende snelle laadtijden

Iedereen wil zijn website 24×7 uur toegankelijk maken voor zijn klanten. Het is het feit, ongeveer 79% van de gebruikers willen de website niet opnieuw bezoeken als ze trage websiteprestaties ervaren.

Maak je geen zorgen over Godaddy. Snelheid bieden aan hun klanten is het belangrijkste doel van deze webhost. In de afgelopen paar maanden hebben ze een stabiel gemiddelde van 394,6 ms behaald. Hoewel het te vroeg is om deze webhost de beste te noemen, zijn ze toch al een voorloper. Het kan ook de snelheid van SiteGround niet verslaan.

99,96% uptime-garantie

Godaddy biedt een uptime van 99,96%. Als uw applicatie of website meer uptime vereist, kunt u kiezen voor de andere vooraanstaande webhosts. Dat gezegd hebbende, is voor de meeste klanten 99,96% uptime voldoende.
Hier is een korte korte blik op de prestaties van de afgelopen maanden in termen van beschikbaarheid-

Gemiddelde uptime van 2018

 • Uptime van januari: 99,98%
 • Uptime van februari: 99,96%
 • Uptime van maart: 99,91%
 • Uptime van april: 99,99%

Bekroonde beveiliging en ondersteuning

Godaddy biedt 24 X7-effecten met DDoS-bescherming om uw site weg te houden van hackers en malware. Een goed toegewijd team van beveiligingsexperts is er om u te helpen door uw site en server in de gaten te houden.

Ze controleren ook het gebruik van andere clients op uw server om snelle en consistente prestaties te garanderen. Godaddy biedt SSL-certificaten om de gegevens van de gebruiker te beschermen tegen hacking. Als u producten en diensten aanbiedt die bezoekers kunnen kopen, is SSL een essentiële beschermende laag voor alle hostingfuncties.

Met het oog op extra beveiliging biedt Godaddy ook een next-level webbeveiligingsservice genaamd Securi. Het scant uw website regelmatig om de met malware geïnfecteerde bestanden te verwijderen.

Makkelijk te gebruiken interface

U kunt in een paar minuten conventioneel veel gangbare toepassingen installeren. De Godaddy-webhost biedt een installatie-gebruikersinterface met 1 klik om CMS zoals Joomla, WordPress, Magento en Drupal te installeren. Het bespaart de gebruikers veel tijd en moeite.

Zelfs voor beginners was Godaddy de beste oplossing om gemakkelijk aan de slag te gaan met webhosting. Nieuw uitgebrachte 1-klik installatieservices met een eenvoudige interface en upgradeondersteuning zijn de belangrijkste feiten om deze webhost tot een van de beste gedeelde hosts te maken.

De geavanceerde tool voor het maken van sites

Godaddy biedt een creatieve tool voor het bouwen van sites genaamd GoCentral, met geweldige functies zoals SEO en marketing, integratie van sociale media en opname van Google Analytics.

De SEO-wizard van Godaddy helpt je om je website te optimaliseren met de voorgestelde zoekwoorden en hoger te scoren op Google. U kunt ook persoonlijke SEO-begeleiding krijgen van een expert als u zich in een e-commerceplan bevindt. Voor cross-channelmarketing kunt u uw site synchroniseren met uw Facebook-winkels.

Opname in Google Analytics is een ander beste onderdeel van de Godaddy-webhost. U kunt gemakkelijk een trackingrecord van bezoekers en weergaven krijgen in alle opzichten van de tijd. Godaddy zorgt ervoor dat zijn gebruikers een briljante en gratis analyse krijgen.

Klantenservice

Godaddy helpt hun klanten altijd met 24×7 uur beschikbare ondersteuning van teamexpertise. U kunt eenvoudig contact opnemen met de managers van de klantenservice van Godaddy via telefoongesprekken, e-mail of online chatsysteem.

Volgens de resultaten van de recente enquête is ongeveer 89% van de gebruikers die de Godaddy-webhost gebruiken tevreden met zijn diensten. Het is niet slecht.

Geldteruggarantie

Om hun klanten te verzekeren van de kwaliteit van webhostingservices, biedt Godaddy 30 dagen en 48 uur geld-terug-garantie voor respectievelijk jaar- en maandabonnementen.

Sommige producten komen echter niet in aanmerking voor terugbetalingen zoals inwisselingskosten, transfers, premium domeinnamen, configuratie-add-ons, cloudservers … enz..

Voors en tegens van GoDaddy

Deze sectie verwijst naar enkele voor- en nadelen van de Godaddy-webhost. U kunt een beslissing nemen in het voordeel of tegen deze webhost volgens uw zakelijke behoefte.

Voordelen:

 • U kunt een website maken en deze in een korte tijd live krijgen.
 • Het heeft een eenvoudig te gebruiken en eenvoudige app-installatie-interface met één klik.
 • Godaddy biedt goedkope hostingplannen in vergelijking met andere webhosts.
 • Snelle en vriendelijke klantenondersteuning is een extra functie die wordt aangeboden door de Godaddy-webhost.

Nadelen:

 • Beperkte goedkoopste abonnementen.
 • Hoge hosting hernieuwbare prijzen.
 • Gemengde recensies over technische ondersteuning.
 • Geen maandelijkse abonnementen voor basishosting.

Bezoek GoDaddy

Eindoordeel

Godaddy is een van de betaalbare aanbevolen webhosts voor alleen de eerste facturering, dus ik raad je ten zeerste aan SiteGround te kiezen in plaats van GoDaddy te kiezen.

Als je ervaring hebt met GoDaddy, laat het ons dan weten via een reactie.

Lees ook:

 • iPage beoordelingen
 • A2 Hosting beoordelingen
 • HostGator beoordelingen
 • Hostinger beoordelingen
GoDaddy Hosting Review 2020
 • Gebruikers vriendelijkheid

 • Prijs

 • Snelheid en prestaties

 • Klantenservice

 • Veiligheid

1

Overzicht

Er zijn veel goedkope webhosts beschikbaar in vergelijking met GoDaddy. Vanwege veel nadelen zoals beveiliging, raad ik je ten zeerste aan om voor een andere hostingprovider te gaan, zoals SiteGround of Bluehost enz.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me