Топ 10 најбољих ВордПресс тема за употребу у 2020. години

Теме за веб страницу обавезне су да подрже целокупни концепт бренда. Неке теме могу бити ризичне за координацију са вашим перспективама, а неке могу помоћи у представљању целокупне идеје. Премиум теме углавном раде на довођењу опште идеје упаковане у канту.


Постоје опште идеје за ВордПресс теме које су начин да се кратко и лепо игноришу него подразумевају. Није обавезно да се обавезујете на једну тему, покушајте да се поиграте са другим темама, као и да се борите у више тема.

10 најбољих ВордПресс тема за 2020. годину

1. Ектра – ВордПресс тема:

Додатна ВордПресс тема

Има диван прегледнички мени, невероватне карактеристике падајућег менија са јединственим изгледом. Ектра је погодан за блогање због својих објашњавајућих гести дискусија и друге природе разраде.

Штавише, има одличан ниво описа и за критике, за е: г ако ваш посао захтева преглед производа, можда га можете укључити са звездицама и резултатима како би био правилан преглед производа.

Ова тема долази са градитељем, тако да можете објавити блог, на левој страни се налази недавна анализа прегледа заснована на корисничком искуству која додаје додатну креативност. Једноставно је, лако и чисто за блогирање веб локација, јер покрива целу идеју израде.

Преузми / Више информација

2. Тхриве Арцхитецт – ВордПресс тема:

Тхриве Арцхитецт ВордПресс тема

Најлакши начин за креирање веб локација је кроз тему Тхриве Арцхитецт. Теме и текст можете додавати уз помоћ елемената за претрагу, а можете додати и наслове или друге описе. Сучеље теме је подесиво којим могу управљати уредници.

Поред користи о којој је разговарано, постоји и недостатак који дефинише његов трошак. Ова тема је скупа у поређењу с другим произвођачима страница. Технологија и лакоћа коју пружа Тхриве Арцхитецт је невероватна и изнад свега.

Преузми / Више информација

3. Пословни салон – ВордПресс тема:

ВордПресс тема пословног салона

Још једна потцењена тема је пословни салон, јер је то тема која ће спасити живот и која ће се одмах бринути за све ваше бриге. Чини се са предивним интерфејсом, а дизајн теме је упечатљив. Уз шик и прекрасну продавницу страница, падајући мени и остале функције чине пословни салон креативним.

Најузбудљивија карактеристика ове теме је да на свакој страници можете имати различито прилагођено заглавље. Ова тема делује сјајно за визуелне композиторе; Дизајнери могу ово схватити озбиљно и искористити предности уређивања сваке странице са засебним заглавима. Штавише, са неким јединственим подножјем, дизајн изгледа ефикасно и може се прилагодити.

Преузми / Више информација

4. Маркетфи – ВордПресс тема:

Маркетфи ВордПресс тема

Тема је ступац пословног концепта за више задаће и представља се као епско решење. Маркетфи је једноставан за преузимање теме и може се канализирати на вишедимензионални начин.

Одељак за куповину и одјављивање производа невероватно је стандардизован. Лако је и једноставно. Маркетфи је најбоља тема за увоз садржаја и за више добављача. Е-књиге, музика, сноп фотографија могу се користити за такву тему и добро су мјесто за функционирање ових јединица.

5. Новине – ВордПресс тема:

Новина 9 ВордПресс тема

Тема је повезана са блоговима везаним за вести и концептима који се односе на амазон. Тема новина посебно је направљена за преглед вести и нешто што има објашњени садржај. Главни квалитет ове теме је у томе што је она посебно направљена за преглед на блогу. Од промене боја до његовог решеткастог стила ова тема има читаву дефиницију за изградњу и уређивање.

Осим свог става употребе, има 20 различитих дизајна шаблона / изгледа који прате неколико демо материјала, тако да дизајнери имају водич. Слике за блогове су исправно увезене са организованом структуром. Тема новина 9 најбоља је за прегледну веб страницу због свог јединственог подножја и заглавља.

Преузми / Више информација

6. Осхине – ВордПресс тема:

Осхине ВордПресс тема

Тема је сложена, али и лака за научити, баш је савршена за вишенаменске теме. Овај пројекат има одељак са предлозима и одељак за блогање, тако да је у основи једноставан за употребу и руковање. Има варијацију за празан одељак и може се лако додати са више изгледа.

Сјај је испуњен хладном анимацијом и има онкрај описних коријена како би дефинисао веб страницу својом јединственом динамиком.

Преузми / Више информација

7. Брите – ВордПресс тема:

Брите ВордПресс тема

Најбољи је фиксатор за почетнике, јер има тона распореда који могу радити на премиум начин. Такође има своју сопствену битцоин страницу, осим креативног дизајна пуњена је другачијим изгледом заглавља и подножја. Без обзира који стил желите, има више опција.

Има више избора изгледа од стила заглавља до прекривања стила подножја, све у једној теми која је доступна у Брите-у. Тема се односи на мешање и усклађивање реалистичног садржаја тако да ваш образац буде уједначен.

Имају различите стилове шаблона, дизајне блогова, истакнуте изгледа итд. Формати поста и стилови прегледа су иновативни. У одељку „продавница“ корисници могу да упореде цену и кликну на дугме „додај у корпу“.

То је цоол опција где потрошачи могу да анализирају вредност цене производа (као што је онај који је мањи). Потпуно једноставан за употребу и топло се препоручује дизајнерима.

Преузми / Више информација

8. Массиве Динамиц – ВордПресс тема:

Масивна динамична ВордПресс тема

Изглед је лијепо и једноставно дизајниран гдје можете увести рецензије, постове на блогу итд. Тема клизача је лако направити с неким уређивањем с одређеним опцијама. Има корисничку функцију којом можете да мењате фонт по жељи. Такође можете дуплирати изглед.

Можете дизајнирати заглавља и та се наслова могу прилагодити, али масивна динамика треба више препознавања да би се могла надгледати.

Преузми / Више информација

9. Флатсоме – ВордПресс тема:

Сјајна ВордПресс тема

Обично заглавља и подножја нису прилагођени, међутим, ова тема Флеасоме је реткост када је реч о одабиру. Постоји 500 изгледа са зрелим дизајном. Ова тема је погодна за сајтове за електроничку трговину, куповину предмета, одјављивање јединица може се мењати.

Такође можете да увезете производе за куповину и производе на други део веб локације. Флатсоме има огромне прилагођене функције. Поред тога, тема представља и ексклузивно поглавље ролирања страница. Дакле, Флатесоме је узорна јединица за веб локације повезане са е-трговином.

Преузми / Више информација

10. Диви – ВордПресс тема:

Диви ВордПресс тема

Најпожељнија и епска истакнута тема је Диви. Имплементира најбоље искуство за дизајнере како би охрабрили и искористили његове карактеристике на позитиван начин. Диви је најлакши и најједноставнији градитељ страница јер се уводи са списком икона за одабир увозом истих преко веб страница. Има доста простора за изум с текстовима и заглавима.

Поред тога, такође можете да промените схему боја за одељке за прављење страница. Сваке недеље ова тема представља нове изгледе, међутим, они такође пружају и водиче на друштвеним мрежама како би створили меке потешкоће за почетнике. Изглед Диви је изузетан и шик који је у данашње време у тренду.

Преузми / Више информација

Завршна мисао:

Све је у томе да прикажете углед свог бренда, шта желите да пројектујете и будете у могућности да произведете такав поглед бренда који може бити привлачан за публику. Предлошци и тренди изгледи сада су најузбудљивија и једноставна ствар која се може замислити као дизајнер.

Већина тема је уведена са уграђеним опцијама шеме боја, прављења текста, јединствених заглавља & структуру подножја и цоол распореде тако да не постоји истраживање преко других веб локација.

Аутор Био:

Елиза Цорнор је веб програмер / блогерка по професији која ради компанија за развој веба индустрија више од пет година. Сарађивала је са неким од најбољих брендова широм света и помогла им у дизајнирању веб локација усмерених на купца. Осим посла, воли проводити вријеме са кћеркама.

Повезани чланци:

  • 5 најбољих тема за ВордПресс портфељ
  • 5 најбољих ВордПресс тема за мало предузеће
  • Топ 5 најбољих СЕО тема за ВордПресс
  • Најбоље теме за дјецу из генезе за блогере
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me