10 најбољих ВордПресс тема које су оптимизоване од стране Гоогле Адсенсе-а за 2020. годину

Тражите ли ВордПресс теме за повећање прихода од Адсенсе-а? ВордПресс теме које су оптимизоване од стране Гоогле Адсенсе-а помоћи ће вам у томе.


Гоогле Адсенсе је најбољи начин да зарадите новац путем интернета путем свог блога или веб странице. Премиум Адсенсе оптимизоване ВордПресс теме помоћи ће вам да остварите више прихода од бесплатних ВордПресс тема.

Стога смо на ВПрессБлог-у направили листу најбољих ВордПресс тема које су оптимизоване у Адсенсе-у. У ове теме можете поставити огласне кодове где ћете добити највише кликова и утисака. То ће резултирати повећањем вашег Приход Адсенсе.

Прочитајте такође: Најбољи додаци за Гоогле АдСенсе за ВордПресс који ће остварити максималан приход у 2020. години

Овде можете пронаћи 10 најбољих ВордПресс тема за гоогле Адсенсе у 2020. години.

Најбоље ВордПресс теме које су оптимизоване од стране Гоогле Адсенсе-а за 2020. годину

1. Новине

Новине

Новине су и даље најпопуларнија тема програма ВордПресс која има више од 60.000 продаја. Највише је користе блогери који воде своје блогове да би зарађивали на мрежи. Има укупно 56 дизајна и можете их користити било који. Неке од њих су наведене испод које су заувек популарне.

  • Подразумеване новине
  • Лифестиле Магазине
  • Направа
  • ТецхНевс
  • Невс Магазине

У овој теми добит ћете уграђени виџет Адбок, видгет за социјални бројач, додатак за ауторски оквир, Инстаграм видгет, популарни виџет категорије и временски додатак.

2. Адманиа – АД Оптимизована ВордПресс тема за АдСенсе & Придружите се ентузијастима

Адманиа

Адманиа је најбоља и најјефтинија тема за ВордПресс оптимизована у Адсенсе-у. Ова тема има 6 импресивних изгледа у којима можете постављати огласе на места са високом конверзијом. Има прилагођено корисничко подешавање које вам омогућава да постављате и уређујете оглас помоћу напредног уређивача уживо.

3. ТруеМаг

ТруеМаг

Труе Маг је модерна и чиста тема Адсенсе-а дизајнирана за часопис и видео портфељ. Ова тема има уграђене видео видгете, додатак за видео огласе, пречице за видео и многе друге. Има одговарајуће огласне јединице које приказују комплетну рекламу на свим уређајима

4. Јарида

Јарида

Јарида је вишенаменска ВордПресс тема која има превише најновијих функција. Има алатку за прављење и спуштање почетних страница, мега мени, уграђени систем прегледа, лепљив навигациони мени и превише боја за одабир теме.

5. Милион

Гилион

Гиллион је невероватна ВордПресс тема дизајнирана за блогове, вести и часописе. Има укупно седам демо записа и за уређивање користи Висуал Цомпосер. Ово је СЕО оптимизована тема за ВордПресс, тако да није потребно кодирање. То је једноставна и глатка тема Адсенсе ВордПресс-а.

6. Невсмаг – Невс Невс Магазине

Невсмаг

Невсмаг је уједно и најпопуларнија тема програма ВордПресс за гоогле Адсенсе. До данас има више од 12.000 продаја. Садржи интелигентну функцију оглашавања са 10 унапред дефинисаних рекламних места. Свако место стратешки је постављено у изглед вашег садржаја за највећи могући број кликова. Једноставно унесите АдСенсе код једном и опустите се

7. ГОЛИАТХ – Вести које су оптимизоване за огласе & Ревиевс Магазине

ГОЛИАТХ

Голиатх је потпуно респонзивна и адсенсе оптимизована тема за ВордПресс вести и часопис. поседује уграђени систем оцењивања, Висуал Цомпосер и Револутион Слидер. Такође има подршку за ВооЦоммерце и ббПресс.

8. Гримаг – АД & Тема АдСенсе оптимизованог часописа ВордПресс

Гримаг

Гримаг је најбоља тема ВордПресс-а за СЕО стручњаке. Дизајниран је да добије што већу зараду. Једна од најбољих карактеристика ове теме је да можете приказати рекламу на целој локацији помоћу бочне траке. Има уграђено АдСенсе решење.

9. ДиззиМаг – Оглас & Прегледајте магазин ВордПресс

ДиззиМаг

ДиззиМаг је тема часописа који је спреман за АдСенсе и који пружа велики огласни простор на врху веб странице. Има одговарајуће огласне јединице које вам помажу у уновчавању веб локације за Адсенсе. Има уграђен систем прегледа који вам помаже да објавите детаљни преглед.

10. Јаннах Невс

Јаннах Невс

Јаннах је вест за ВордПресс која је идеална за зараду од Гоогле АдСенсе-а. Има укупно 22 Адсенсе-а оптимизовани изглед што повећава преузимање из дана у дан. Има превише демонстрација за све индустрије. Јаннах је веома импресивна тема оптимизована у Гоогле АдСенсе-у.

Да бисте повећали приход од Адсенсе, не заборавите да користите ове најбоље алате за блогање који ће повећати перформансе ваше веб странице и помоћи у зарађивању више.

Прочитајте такође:

  • Савети за спречавање забране коришћења Гоогле АдСенсе налога
  • Најбоље платежне алтернативе Адсенсе-а
  • Најбрже учитавање ВордПресс тема 2020
  • Најбоље ВордПресс теме за Блоггере 2020

Закључак

Користећи било коју ВордПресс тему оптимирану за Адсенсе са горње листе сигурно ћете пронаћи повећање прихода од Адсенсеа. Јавите нам која вам се тема највише допала коментаром у одељку за коментаре.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me