WebHostingPad Review 2020 – Penyedia Web Hosting yang Mampu

Bagi sesiapa yang memiliki laman web, web hosting adalah bahagian terpenting daripadanya seolah-olah syarikat hosting tidak menyediakan waktu operasi, anda mungkin kehilangan pelanggan. Menyiapkan akaun hosting semestinya cukup mudah sehingga orang awam dapat melakukannya tanpa banyak kerumitan.


Kajian WebHostingPad 2020

WebHostingPad mendakwa menyediakan penyelesaian hosting web yang bebas dari kerumitan dan sebenarnya, ia betul-betul sesuai dengan garis tanda mereka. Dengan jumlah ulasan positif yang tinggi untuk syarikat ini, syarikat berusia 10+ tahun ini telah menyediakan penyelesaian hosting web yang murah dan terkenal.

Syarikat percaya bahawa pelanggan harus menjadi keutamaan dan dedikasi terhadap pelanggan menunjukkan apa yang mereka maksudkan.

Pelan dan Harga Hosting WebHostingPad

Hosting Berkongsi

Rancangan Hosting Bersama Webhostingpad

Sekiranya anda mencari penyelesaian hosting web termurah terbaik untuk menuntut ruang anda di internet tetapi tidak mahu menghabiskan ratusan setiap tahun untuk itu, rancangan oleh WebHostingPad ini akan menggembirakan anda.

Power Plan Mini:

Ini adalah salah satu rancangan web hosting yang paling diinginkan untuk perniagaan kecil yang tidak mempunyai lalu lintas tinggi dan ingin memiliki laman web kecil penubuhan mereka. Kitaran pengebilan yang anda pilih menentukan jumlah yang akan anda bayar.

Pelan termurah memberikan anda kebebasan untuk membayar hanya $ 3 sebulan pada web hosting. Bahagian yang terbaik adalah bahawa harga tidak akan pernah berubah walaupun pada pembaharuan dan anda akan membayar harga yang sama pada setiap invois tidak kira berapa banyak syarikat akan menaikkan harga pada pakej lain.

Di bawah rancangan ini, anda akan mendapat penyimpanan 5 GB, lebar jalur 100 GB, 100 akaun e-mel dan pilihan untuk menjadi tuan rumah hingga 2 domain.

Pelan Kuasa:

Dengan hosting dan lebar jalur yang tidak dimeterai, ini adalah salah satu rancangan terbaik untuk pemula. Anda boleh menghoskan seberapa banyak laman web yang anda mahukan dan anda juga akan mendapatkan domain dengan pakej tersebut.

Anda boleh membeli rancangan ini dengan harga hanya $ 1,99 sebulan jika memilih kitaran pengebilan 5 tahun.

Rancangan Kuasa Plus:

Sekiranya anda mencari tindak balas pelayan yang lebih pantas dan ingin menambahkan sijil SSL tanpa kos tambahan, ini adalah rancangan terbaik untuk anda. Ruang dan lebar jalur tetap tidak dapat diukur dalam rancangan ini juga.

Hosting WordPress

Rancangan Hosting WordPress Webhostingpad

WordPress adalah platform pengurusan kandungan yang paling terkenal di seluruh dunia. Adakah berjuta-juta laman web yang menggunakan CMS, rancangan hosting khusus hanya untuk laman web berasaskan WordPress telah menjadi keutamaan bagi syarikat hosting web.

WebHostingPad mempunyai tiga rancangan eksklusif untuk pelanggan yang ingin menjadi tuan rumah blog atau laman web WordPress mereka di pelayan mereka.

Dalam semua pakej hosting WordPress, anda akan mendapat sokongan khusus WordPress, peningkatan keselamatan yang dirancang khusus untuk WordPress dan perkhidmatan WordPress premium.

Asas WP:

Ini adalah pakej termurah yang tersedia untuk hosting WordPress. Ia sangat sesuai untuk pemula atau bagi mereka yang mendapat kurang daripada 20 ribu pelawat di laman web mereka setiap bulan.

Anda boleh menjadi tuan rumah hingga 5 domain pada ruang yang disediakan. Bahagian yang terbaik adalah bahawa WebHostingPad tidak memantau ruang web dan lebar jalur di bawah pakej ini yang bermaksud jika anda mempunyai fail berat yang dihoskan di laman web anda, anda tidak akan dikenakan bayaran tambahan.

Dengan pengebilan 3 tahun, pakej ini akan dikenakan biaya hanya $ 2.99 sebulan sementara dengan penagihan satu tahun berharga $ 4.99.

WP Pro:

Direka untuk perniagaan dan laman web bersaiz sederhana, pakej ini dapat menyokong hingga 10 laman web. Kelajuan pelayan lebih baik dan anda akan menikmati ciri tambahan di bawah pakej ini seperti perkhidmatan sandaran premium.

Premium WP:

Ini adalah pakej teratas yang tersedia dengan WebHostingPad untuk hosting WordPress. Di bawah pakej ini, anda akan mendapat ruang dan lebar jalur web tanpa pengawasan.

Anda boleh menampung sehingga 25 laman web di bawah pakej ini yang menjadikannya sesuai untuk mereka yang mempunyai banyak laman web yang mendapat trafik tinggi. Anda juga akan mendapat SSL percuma dengan pakej ini.

Hosting Weebly

Rancangan Hosting Weebly Webhostingpad

Weebly adalah salah satu pembangun laman web yang paling terkenal di seluruh dunia dan digunakan oleh ribuan pengguna untuk membuat laman web tanpa banyak pengetahuan mengenai pengekodan.

Ciri satu klik dan ciri drag-n-drop pembangun laman web memudahkan pengguna membina laman web berkualiti tinggi dalam beberapa minit.

WebHostingPad menyediakan pakej hosting eksklusif untuk hosting dan membina laman web melalui Weebly. Terdapat empat pakej untuk dipilih.

Ringkas:

Pakej ini ditujukan untuk perniagaan kecil yang memiliki hingga 5 halaman laman web. Ia mempunyai jenama Weebly dan syarikat tidak mengenakan sebarang bayaran untuk pakej ini.

Pemula:

Tanpa had halaman dan tanpa penjenamaan Weebly, pakej ini sangat sesuai untuk perniagaan kecil yang ingin meningkatkan perniagaan mereka ke tahap yang baru. Pakej bulanan bermula pada $ 9.

Pro:

Pakej ini sangat sesuai untuk mereka yang ingin mempamerkan karya mereka. Anda boleh menampung sehingga 23 produk e-dagang pada pakej ini.

Perniagaan:

Ini adalah pakej terbaik di bawah hosting Weebly. Segala-galanya dari ruang ke sejumlah halaman dan produk e-commerce tidak dapat diukur. Anda juga akan mendapat pengurusan inventori, kalkulator penghantaran, kalkulator cukai, menjual produk digital dan memperkenalkan kod kupon. Pakej ini berharga $ 29 sebulan.

Pengehosan e-mel

Rancangan Hosting E-mel Webhostingpad

Terdapat banyak syarikat yang mempunyai domain khusus hanya untuk e-mel. Syarikat-syarikat ini tidak mengehoskan apa-apa di domain dan menggunakannya untuk berinteraksi dengan pekerja atau pelanggan.

Sebilangan besar syarikat hosting tidak menyediakan hosting e-mel khusus dan anda harus menghoskan domain untuk menggunakan e-mel. Sebaliknya, WebHostingPad tidak mempunyai sekatan seperti itu. Terdapat dua pakej yang boleh anda pilih.

Padmail:

Pakej ini memberi anda simpanan 1 GB di mana anda boleh menyimpan akaun e-mel tanpa had. Pakej ini sangat sesuai untuk syarikat dan individu yang tidak menghantar banyak lampiran dan e-melnya bersaiz kecil. Anda akan dikenakan bayaran sebanyak $ 40 setahun.

Padmail Plus:

Sekiranya anda mempunyai syarikat besar dan ingin mengehoskan akaun e-mel tanpa had maka ini adalah pakej untuk anda. Dengan storan 5 GB / 10 GB dan sekatan minimum pada e-mel setiap jam, pakej ini akan memberi anda perkhidmatan hosting e-mel yang anda cari.

Pengehosan VPS

Pelan Hosting VPS Webhostingpad

WebHostingPad adalah salah satu penyedia hosting VPS teratas. Bagi mereka yang mempunyai laman web dengan trafik tinggi dan menginginkan sumber khusus untuk laman web mereka, hosting VPS adalah pilihan terbaik. Anda akan mendapat sumber daya yang berdedikasi, layanan pelanggan terbaik dan sambutan pantas di bawah pakej ini. Terdapat 6 pakej berbeza untuk dipilih.

 • Permulaan: Di bawah pakej ini, anda akan mendapat storan 20 GB dan lebar jalur 100 GB berserta memori 1 GB. Harganya $ 29.95 sebulan.
 • Pro: Dengan storan 80 GB dan lebar jalur 250 GB, anda dapat menikmati sambutan pantas dari pelayan di semua laman web anda.
 • Premium: Pakej ini merangkumi penyimpanan 160 GB dan lebar jalur 1 TB setiap bulan. Ia dilengkapi dengan memori 4 GB yang bermaksud dapat menangani lalu lintas yang besar.
 • Super: Dengan penyimpanan 200 GB dan lebar jalur 1.5 TB, pakej ini sangat sesuai untuk laman web korporat dan trafik tinggi.
 • Ultra: Di bawah pakej ini, anda akan mendapat storan 250 GB dan lebar jalur 2 TB dengan memori 6 GB.
 • Diuruskan: Sekiranya anda mencari VPS yang diuruskan sepenuhnya dengan harga yang berpatutan, pakej ini dibuat untuk anda. Ia termasuk storan 300 GB dan lebar jalur 4 TB.

Kelajuan dan prestasi

Syarikat ini menyediakan web hosting berkualiti tinggi dengan harga yang berpatutan. Dengan jaminan masa upah 99,99%, kelajuan pelayan jauh lebih baik daripada pesaing dalam julat harga yang serupa.

Keselamatan

WebHostingPad menyediakan hosting web yang murah tetapi itu tidak menjejaskan keselamatan pelayan. Ia mempunyai pasukan jurutera yang luar biasa yang memastikan pelayan sentiasa dikemas kini dan sistem automatik untuk mengelakkan serangan spam, perisian hasad, dan DDoS.

Sokongan pengguna

WebHostingPad terkenal dengan tindak balas sokongan pantas. Ia aktif di platform media sosial juga di mana anda mendapat penyelesaian pantas untuk pertanyaan anda. Pangkalan pengetahuan di laman web juga mempunyai jawapan untuk kebanyakan soalan yang sering diajukan.

Mereka memberikan sokongan teknikal 24/7/365 melalui panggilan telefon, e-mel, dan sembang. Nombor hubungan sokongan mereka adalah +1 847 346 1801.

Kebaikan dan Kekurangan WebHostingPad

Kelebihan WebHostingPad

 • Salah satu penyedia hosting web termurah.
 • Banyak pakej untuk dipilih mengikut keperluan.
 • Pelayan yang pantas dan boleh dipercayai.
 • Pusat data di pelbagai lokasi.

Kekurangan WebHostingPad

Sebilangan pelanggan mengadu pelayan lambat dan menangguhkan pertanyaan. Terdapat beberapa kes di mana pelayan hancur tanpa pilihan pemulihan. Syarikat itu, bagaimanapun, telah meningkatkan kualiti pelayan dan juga menurunkan waktu respons.

Potongan harga dan tawaran

Dari semasa ke semasa WebHostingPad menyediakan kupon dan tawaran diskaun untuk pelanggan baru. Sekiranya anda menagih selama satu tahun atau lebih, anda juga akan mendapat potongan harga.

Dapatkan WebHostingPad Sekarang!

Alternatif WebHostingPad

WebHostingPad adalah penyedia hosting web yang berpatutan dengan banyak ciri. Sebagai alternatif untuk WebHostingPad, anda boleh menggunakan GreenGeeks, Hostinger, Hostwinds atau iPage.

Kesimpulannya

Sekiranya anda mencari perkhidmatan web yang pantas dan boleh dipercayai tetapi dengan harga yang berpatutan, WebHostingPad adalah pilihan terbaik untuk anda. Anda boleh menaik taraf akaun tanpa kerumitan dan dalam erti kata sebenarnya, syarikat ini berdiri tegak dengan garis panduan hosting tanpa gangguan.

Baca Juga:

 • Kajian GreenGeeks 2020
 • Ulasan Hostinger
 • Tinjauan Hosting Hostwinds
 • Semakan iPage 2020
Kajian WebHostingPad 2020
 • Kelajuan dan prestasi

 • Sokongan pengguna

 • Keselamatan

 • Harga

5

Ringkasan

Sekiranya anda mencari perkhidmatan web yang boleh dipercayai dengan harga yang berpatutan maka WebHostingPad adalah yang terbaik untuk anda.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me