Ulasan Hosting A2 | DISKAUN 63% Kod Kupon A2Hosting 2020 ($ 2.96 / bln)

A2 Hosting menawarkan hosting berkuasa tinggi menjadikan kelajuan dan kebolehpercayaan menjadi keutamaan mereka.


Hosting A2 menyediakan pelayan pemacu keadaan pepejal yang dapat memuat halaman sehingga 20 kali lebih pantas dengan perbandingan dengan pelayan bukan SSD. Bukan hanya kepantasan terpantasnya yang mana host A2 ini terkenal di dunia.

Di sini dalam catatan blog ini, anda akan memenuhi semua ciri-cirinya yang menjadikan hosting ini lebih dipercayai dan selesa jika dibandingkan dengan hos web lain seperti Bluehost, HostGator, dan Dreamhost dan juga mengenai kod kupon A2 Hosting untuk tahun 2020.

Pengacaraan A2

Ulasan Hosting A2 2020

Syarikat hosting A2 terkenal kerana pelayan hosting web berkuasa tinggi dan mudah digunakan. Ia diasaskan oleh Bryan Muthig. Syarikat ini menawarkan pelayan turbo terpantas menjadikan kelajuan pemuatan halaman 20 kali lebih cepat daripada hosting standard lain.

Syarikat ini memusatkan perhatian untuk membuat dan mengekalkan semua perkhidmatan hosting agar mudah diakses oleh semua pengguna. Sekiranya anda mencari hos web yang menawarkan SSD percuma, penyimpanan dan pemindahan data tanpa had, dan pemindahan laman web percuma, hos web A2 adalah yang paling sesuai daripada yang lain.

Kod Kupon Hosting A2 2020

Hosting A2 menawarkan rancangan hosting bersama paling murah dan anda boleh mendapatkannya dengan menggunakan kod kupon hosting A2 kami yang berikut.

Kod Kupon ⇒ WPressBlog | Dapatkan Diskaun 63% untuk Hosting A2 Sekarang!

Ciri-ciri A2 Hosting

Waktu muatan terpantas, masa operasi 99.9% dan sokongan unggul dari pasukan yang berdedikasi adalah aspek khas yang menawarkan faktor WOW tambahan kepada hos web ini. Selain ini, di sini saya telah menyenaraikan beberapa ciri berkualiti lebih dari host web ini mengikut pengalaman saya sendiri setelah mencuba semua rancangan hosting

 • Ruang cakera tidak terhad
 • Pemacu SSD pantas
 • Pengehosan awan yang boleh dipercayai
 • Penghijrahan akaun percuma
 • Pelbagai sandaran
 • Storan dan pemindahan data tanpa had
 • Lebar jalur tidak terhad
 • Hosting Linux dan Windows
 • 24 X 7 jam sokongan pelanggan
 • Jaminan masa upah 99.99%

Namun, semua ciri yang ditawarkan oleh A2 Hosting memerlukan lebih banyak masa atau halaman nota. Ini sebenarnya merupakan ciri utama kerana ia memberi jaminan bahawa anda akan mendapat banyak nilai untuk wang anda.

Di bahagian berikut, anda akan mengetahui mengenai pelbagai rancangan hosting yang tersedia dengan sokongan pelanggan sepenuhnya dan jaminan wang dikembalikan. Host web A2 menawarkan penyelesaian web hosting pantas yang sempurna untuk pengguna.

Tidak kira berapa banyak anda mempunyai lalu lintas atau mempunyai blog baru atau memiliki laman web perniagaan yang popular, A2 Hosting merangkumi semua yang diperlukan oleh perniagaan anda.

Sama ada anda tidak pernah menjalankan laman web sebelum ini atau merupakan pembangun profesional, mereka menawarkan alat pembangun laman web bertaraf dunia dan mudah digunakan untuk membuat laman web untuk anda sendiri.

Cara membuat laman web pementasan dalam WordPress?

Laman web pementasan membolehkan anda membuat laman web ujian langsung yang tidak dapat dilihat oleh pengunjung sebelum anda menerbitkan laman web ujian. Tonton video di bawah untuk belajar secara terperinci.

Rancangan Hosting Berkongsi

Rancangan Hosting Berkongsi A2 Hosting

Host web A2 menawarkan hosting dikongsi paling murah dalam tiga pakej yang terkenal Lite, Pantas dan Turbo.

Sekiranya anda menyukai permulaan yang baik dengan 1 laman web, anda boleh membeli pakej ini. Harganya hanya $ 2.96 sebulan. Anda akan merangkumi SSL dan SSD percuma, mudah dilayari CPanel, penyimpanan dan pemindahan tanpa had dan 5 pangkalan data.

Dengan pakej cepat, anda akan mendapat laman web tanpa had, penyimpanan tanpa had, dan pemindahan data, pangkalan data tanpa had, SSL dan SSD percuma. Pelan hosting bersama ini boleh anda beli dengan harga $ 4.90 sebulan.

Rancangan hosting Turbo super cepat menawarkan kelajuan pemuatan halaman terpantas dan merangkumi semua ciri seperti yang anda dapat dalam pakej cepat. Pelan ini berharga $ 9.31 sebulan. Kelajuan pemuatan halaman 20 kali lebih cepat dan pemecut laman A2 adalah dua ciri tambahan dari rancangan hosting bersama ini.

Pelan Hosting Penjual Semula

Pelan Hosting Penjual Semula A2 Hosting

Sekiranya anda seorang pembangun web atau anda ingin melancarkan syarikat hosting web anda sendiri, membeli akaun hosting reseller dari host web A2 akan menjadi lebih menguntungkan bagi anda kerana harganya yang paling murah.

Host A2 menawarkan pakej hosting reseller yang menarik dalam 4 rancangan mereka – Bronze, Silver, Gold, dan Platinum.

Dengan hosting reseller Bronze, anda akan mendapat 40 akaun dengan penyimpanan 30 GB dan pemindahan 400 GB. Pelan perak kedua menawarkan 60 akaun dengan penyimpanan 75 GB dan pemindahan 600 GB. Pelan Emas ketiga menawarkan 80 akaun dengan penyimpanan 150 GB dan pemindahan 1000 GB. Apabila anda membeli rancangan hosting penjual semula platinum eksklusif, anda akan mendapat keuntungan dengan 100 akaun penyimpanan 200 GB dan pemindahan 2000 GB.

SSL dan SSD percuma, akaun reseller eNom percuma dan panel kawalan WHM adalah ciri umum untuk semua rancangan hosting reseller yang ditawarkan oleh host web A2. Seluruh rancangan hosting web penjual semula akan memberikan pelanggan anda dengan waktu operasi yang tinggi dan prestasi standard untuk menjadikan akaun hosting mereka sangat dipercayai.

Pelan Hosting VPS

Pelan Hosting VPS A2Hosting

VPS adalah singkatan untuk Virtual Private Server. A2 Hosting adalah syarikat hosting VPS terbaik. A2 Hosting VPS menawarkan kawalan tambahan dan memberi anda kemampuan untuk melakukan fungsi yang lebih maju dengan laman web anda. Mereka menawarkan rancangan hosting VPS dengan harga mulai hanya $ 5,00 sebulan.

Anda boleh membeli pelan VPS Tidak Terurus, Terurus dan Teras mengikut keperluan anda. Sekiranya anda seorang pembangun web profesional, anda harus membeli pelan VPS yang tidak dikendalikan. Pelan VPS Terurus dan Teras yang lain boleh didapati dengan harga hanya $ 32,99 sebulan dengan penyimpanan, RAM dan pemindahan data tambahan.

Dapatkan Hosting A2 dengan Harga Diskaun 63%

Sokongan Pelanggan Hosting A2

Host A2 menawarkan sokongan pelanggan yang boleh dipercayai dan pantas. Pasukan penyokong web A2 yang berdedikasi tersedia 24 jam sehari untuk menyelesaikan segala masalah pelanggan dengan sentuhan peribadi.

Pelanggan dapat menghubungi sokongan host A2 melalui sembang e-mel atau panggilan telefon langsung. Anda juga boleh menggunakan sistem tiket mereka yang berpangkalan di AS. Akhirnya, seluruh pasukan sokongan dianggap ramah dan membantu, tidak kira seberapa mudah atau sukarnya permintaan anda.

Jaminan Wang Dikembalikan

Host web A2 menawarkan mereka memberikan jaminan masa upah 99,99% dan pemuatan halaman terpantas. Sekiranya anda merasa laman web anda tidak berfungsi dengan alasan apa pun, anda bebas untuk menuntut bayaran balik penuh dalam masa 30 hari atau bayaran balik pro-rate pada perkhidmatan yang digunakan jika anda membatalkannya setelah 30 hari.

Walau bagaimanapun, A2 Hosting menggunakan pusat data yang paling maju dan amalan terbaik industri untuk memastikan laman web anda mempunyai semua patch keselamatan terkini.

Kebaikan dan Keburukan A2 Hosting

Terdapat beberapa kebaikan dan keburukan ketika menganggap A2 Hosting sebagai hos web baru anda.

Kelebihan:

 • 100% karbon neutral
 • Menawarkan lokasi pelayan dari Eropah, Asia atau Amerika Syarikat
 • Sesuai untuk pengguna WordPress
 • Prestasi beban Berkelajuan Tinggi

Keburukan

 • Rancangan hosting terhad untuk hosting Windows hanyalah satu kelemahan untuk host web ini mengikut pengalaman saya.

Kod Kupon dan Penawaran Diskaun A2

Hosting A2 memberikan diskaun terbesar sekali-sekala seperti penjualan Black Friday. Anda juga boleh mendapat diskaun khas menggunakan kod kupon hosting A2 khas kami yang disediakan oleh hosting A2 hanya untuk pembaca kami.

Kod Kupon Hosting Berkongsi

Dapatkan diskaun tertinggi sebanyak 63% dengan menggunakan kod kupon berikut. Anda boleh menggunakan kod ini untuk semua rancangan hosting bersama. Sekiranya anda tidak mahu menggunakan kupon maka anda boleh mengklik butang berikut. Tawaran diskaun akan digunakan secara automatik.

Dapatkan Diskaun 63% untuk Shared Hosting

Kod Kupon Hosting Penjual Semula

Anda akan mendapat potongan 34% dari semua rancangan hosting penjual semula. Untuk mendapatkan diskaun, klik pada butang berikut.

Dapatkan DISKAUN 34% pada Pelan Hosting Pengecer

Kod Promosi Hosting WordPress Terurus

Dapatkan Diskaun 63% untuk kod promo hosting WordPress yang diuruskan. Untuk mendapatkan diskaun ini, klik pada butang berikut.

Dapatkan DISKAUN 63% pada Pelan Hosting WordPress

Kod Promosi Hosting VPS

Dapatkan potongan 40% untuk semua rancangan hosting VPS menggunakan kod diskaun hosting VPS kami. Untuk mengaktifkan perjanjian, klik pada butang berikut dan transaksi akan diaktifkan secara automatik.

Dapatkan DISKAUN 40% pada Pelan Hosting VPS

Kod Kupon Hosting Khusus

Dalam rancangan hosting khusus, anda akan mendapat diskaun 33% menggunakan kod promo hosting khusus kami.

Dapatkan DISKAUN 33% untuk Pelan Hosting Dedikasi

Di atas kami telah menyediakan semua kupon dan kod promo untuk semua rancangan hosting A2. Baca tutorial berikut untuk mengetahui “Cara menggunakannya”.

Cara menggunakan kod kupon hosting A2 kami?

 • Pertama, pilih rancangan hosting yang ingin anda beli kemudian klik pada pautan yang disediakan di bahagian itu dari atas.
 • Apabila anda mengklik butang, ia akan mengarahkan anda ke laman web rasmi A2 Hosting.
 • Anda boleh memilih semula rancangan hosting yang ingin anda beli dan kemudian klik pada butang Bermula.

Kod Kupon Hosting A2 2019

 • Pada skrin seterusnya, anda boleh memasukkan nama domain yang ingin anda ambil untuk laman web anda. Sekiranya anda sudah mempunyai nama domain maka anda boleh memilih pilihan lain seperti yang diperlukan.

Kod Diskaun Hosting A2

 • Klik terus pada skrin seterusnya.
 • Pada skrin seterusnya, jika anda ingin menyembunyikan maklumat peribadi anda maka terus centang kotak jika tidak hapus centang pada kotak Perlindungan ID.

Kod promo hosting A2

 • Sekarang anda boleh memasukkan kod kupon khas kami “wpressblog“Di bahagian kod kupon. Potongan harga akan dikenakan pada harga akhir.

Kod kupon hosting A2

 • Akhirnya, anda boleh mengklik butang pembayaran dan membuat pembayaran.

Alternatif Hosting A2

A2 Hosting adalah penyedia hosting terpantas. Anda boleh memilih SiteGround, Bluehost atau HostGator sebagai alternatif terbaik dari A2 Hosting.

Keputusan Akhir

Sekiranya anda mungkin membayar sedikit lebih banyak untuk mendapatkan hosting berkualiti tinggi dan premium yang mempunyai 99.9% waktu operasi dan sokongan 24/7/365 asli dari orang-orang di telefon, bersiaplah untuk hos web A2 dengan kod kupon hosting A2 kami.

Sekiranya anda mempunyai pengalaman menggunakan hosting A2, silakan beritahu kami maklum balas anda mengenainya di bahagian komen di bawah.

Baca Juga:

 • Kajian SiteGround
 • Tinjauan Hosting Kinsta
 • Ulasan Hostinger
 • Kod Kupon Dreamhost
 • Kod Promosi HostGator
 • Kod Kupon Hostinger 2020
Ulasan Hosting A2 2020
 • Ciri-ciri A2 Hosting

 • Sokongan pengguna

 • Jaminan Wang Dikembalikan

5

Ringkasan

Sekiranya anda memerlukan penyedia hosting terpantas maka anda boleh menggunakan A2 Hosting.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me