Tinjauan Dreamhost 2020: Pelan, Ciri, dan Alternatif Hosting

Dreamhost telah menawarkan perkhidmatan hosting web sejak tahun 1997. Syarikat ini mempunyai pejabat di Los Angeles dan Berea di California, Oregon, dan Portland. Dreamhost adalah salah satu syarikat web hosting terbaik yang menyediakan 1.5 juta laman web untuk 450,000+ ahli di seluruh dunia.


Selama bertahun-tahun, Dreamhost telah menjadi jenama untuk ciri hosting canggihnya. Untuk memperluas portfolio dan peningkatan kebolehpercayaannya, Dreamhost telah memperkenalkan perkhidmatan cloud hosting dan pengkomputeran. Sekiranya anda bersedia untuk memulakan laman web kecil dengan WordPress, anda boleh menyenarai pendek Dreamhost untuk memperolehnya ciri hosting yang pantas dan maju.

Kajian Dreamhost 2020

Dreamhost mempunyai hubungan yang unik dengan WordPress. Ia menawarkan pelbagai pemalam dengan pemasangan satu klik segera. Dreamhost kini merupakan teknologi sumber terbuka dan membuat komitmen yang kuat untuk membantu pelanggan. Dreamhost menawarkan pelbagai jenis hosting seperti hosting bersama, hosting VPS, hosting WordPress, Dedicated dan hosting cloud.

Pada bahagian berikut, kami di WPressBlog telah menyebutkan pelbagai rancangan dan pakej hosting Dreamhost. Lihat sahaja dan senarai pendek rancangan hosting terbaik untuk perniagaan anda.

Ciri-ciri Dreamhost

 • Nama Domain Percuma
 • Pembangun Laman Web WP
 • Lebar Jalur Tidak terhad & Penyimpanan
 • Panel Kawalan Tersuai Lanjutan, Mudah Digunakan
 • Perlindungan Privasi PERCUMA
 • Sandaran Automatik
 • Storan SSD Pantas
 • Sijil SSL percuma
 • Jaminan Masa 100%
 • Jaminan Pulangan Wang 97 Hari

Pelan Hosting Dreamhost

rancangan hosting dreamhost

Hosting Berkongsi:

Terdapat dua rancangan hosting bersama, starter bersama dan berkongsi tidak terhad. Harga mereka adalah $ 2.59 / bln dan $ 5.95 / bln jika anda membeli perkhidmatan mereka selama tiga tahun.

Dalam hosting bersama, anda akan mendapat domain percuma, lalu lintas tanpa had, pembangun laman web WP, penyimpanan SSD, dan sijil keselamatan SSL percuma.

Dreamhost juga menawarkan ciri yang lebih maju seperti sokongan PHP7.1, sokongan IPV6, akses CGI Penuh, panel kawalan mudah, dan pangkalan data MySQL tanpa had dan banyak lagi.

Cubalah DreamHost dengan Bebas Risiko 97 Hari

Hosting VPS

Sekiranya anda mempunyai jangkaan prestasi laman web yang lebih tinggi dan laman web anda memerlukan sumber yang besar, sila beli hosting VPS. Hosting VPS biasanya lebih mahal daripada hosting yang dikongsi kerana ia menawarkan sumber pelayan yang dikhaskan untuk anda.

Dreamhost menawarkan pelbagai rancangan hosting VPS eksklusif seperti Basic VPS, Business VPS, Professional VPS, dan Enterprise VPS.

Pelan VPS asas: Ini adalah rancangan terbaik untuk laman web baru dan kecil. Pelan ini berharga $ 10.00 sebulan jika mendapat selama 3 tahun. Pelan VPS asas merangkumi RAM 1 GB, Penyimpanan 30 GB, Domain Tanpa Had dan Domain yang dihoskan tanpa had, OS Ubuntu Linux dengan perkhidmatan yang diuruskan sepenuhnya.

Pelan VPS perniagaan: Ia mempunyai ciri yang lebih maju daripada Basic VPS. Pelan ini sangat sesuai untuk perniagaan kecil. Anda boleh membeli Pelan VPS Perniagaan dengan harga $ 20.00 sebulan jika mendapat selama 3 tahun. Ia merangkumi RAM 2 GB, Penyimpanan 60 GB, dan lebar jalur tanpa had.

Pelan VPS profesional: Sekiranya anda mencari hosting VPS untuk laman web yang berintensifkan sumber, dapatkan rancangan VPS Profesional. Pelan ini berharga $ 40 sebulan. Ia merangkumi RAM 4 GB dan storan 120 GB dan juga lebar jalur tanpa had.

Pelan perusahaan: Pelan ini sesuai untuk laman web yang diperdagangkan dan memerlukan sumber yang tinggi. Pelan ini berharga $ 80 sebulan. Ia dilengkapi dengan RAM 8 GB dan penyimpanan 240 GB dengan lebar jalur tanpa had.

Hosting Khusus:

Hosting khusus adalah sesuai untuk laman web dengan trafik tinggi, laman web e-dagang besar, agensi dengan pelanggan berprofil tinggi, hosting reseller… .. dll. Pelayan berdedikasi memberikan kelajuan dan kebolehpercayaan yang sangat baik kepada laman web anda.

Dreamhost menawarkan pelayan khusus dengan harga hanya $ 149 sebulan. Pakej hosting khusus yang lengkap merangkumi jaminan uptime 100%, perlindungan DDoS, penyimpanan RAID1, pemantauan sokongan dan pelayan 24X7 dan Akses Root dan Shell Penuh (SSH). Dreamhost menawarkan kapasiti RAM maksimum iaitu 64 GB yang lebih tinggi daripada Godaddy, HostGator dan Bluehost.

Sekiranya anda seorang pereka web dan pembangun, anda boleh membeli pelayan khusus untuk menghoskan laman web pelanggan anda di pelayan anda sendiri.

Pengehosan Awan:

Dreamhost menawarkan SSH dalam masa kurang dari 30 saat. Anda boleh mengubah mana-mana bahagian pelayan anda kapan saja dengan permintaan API yang kompatibel dengan Open Stack melalui alat baris perintah. Dreamhost dapat banyak membantu anda sekiranya perniagaan anda memerlukan cloud peribadi untuk mencapai pertumbuhan yang cukup.

Dreamhost menawarkan 3 rancangan hosting untuk pelayan awan seperti pelayan RAM 512MB, pelayan RAM 2GB dan pelayan RAM 8GB.

Semua rancangan merangkumi CPU 1v, disk SSD 80GB, lebar jalur percuma, penyimpanan blok 100GB, dan harganya adalah $ 4.50 sebulan. Manakala pelayan 2GB dan 8GB mempunyai ciri yang sama dan bukannya harganya maksimum $ 12 sebulan dan $ 48 sebulan.

Anda harus melihat rancangan pelayan khusus yang paling sesuai dari Dreamhost.

Hosting WordPress:

Dreamhost adalah penyedia hosting WordPress terbaik. Ia secara rasmi disyorkan oleh WordPress.org. Anda juga boleh membeli hosting WordPress dari Dreamhost dengan harga permulaan $ 2.59 sebulan.

Dreamhost menawarkan 4 jenis rancangan hosting WordPress seperti Starter, Basic, Plus dan Advanced. Sekiranya anda sanggup membeli hosting WordPress untuk laman web permulaan anda, rancangan hosting WordPress permulaan adalah yang paling sesuai untuk anda. Pelan hosting WordPress asas adalah yang paling sesuai untuk blog anda. Untuk laman web yang diperdagangkan secara sederhana, anda boleh membeli rancangan hosting Plus WordPress dan untuk laman web yang diperdagangkan tinggi anda boleh membeli rancangan hosting WordPress Lanjutan.

Ciri umum dalam semua rancangan hosting WordPress adalah hosting E-mel, sokongan 24/7 jam dan panel kawalan tersuai yang mudah digunakan.

Sokongan pengguna:

Dreamhost memberikan sokongan pelanggan 24X7. Ahli pasukan pakar mereka memberikan pertolongan mesra dengan segera untuk menyelesaikan segala masalah. Anda boleh menghubungkan sokongan pelanggan Dreamhost melalui e-mel atau sembang.

Kelebihan dari Dreamhost Hosting

 • Dreamhost menawarkan penyimpanan data tanpa had dan lebar jalur tanpa had mengikut ‘Polisi Tanpa HadIstilah.
 • Ia membenarkan hosting laman web tanpa had dengan pangkalan data MySQL tanpa had.
 • Ia menawarkan domain percuma dengan privasi siapa.
 • Dreamhost menawarkan setiap pelan dengan 100% masa operasi dan jaminan wang dikembalikan selama 97 hari.

masa operasi dreamhost dijamin

 • Masa pemuatan halaman adalah 18% lebih pantas daripada hos web lain.

Kekurangan dari Dreamhost Hosting

 • Bayaran tambahan diperlukan untuk mengoptimumkan hosting WordPress.
 • Panel kawalan berasaskan teks.
 • Tempoh masa yang lama diperlukan untuk sokongan sembang langsung.
 • Caj hosting yang mahal. (Harga murah untuk hosting bersama)

Soalan Lazim mengenai Dreamhost

Adakah DreamHost adalah hos laman web yang baik?

Dreamhost adalah penyedia hosting yang disyorkan oleh WordPress.org dan juga menawarkan jaminan masa operasi 100%. Ia adalah syarikat hosting yang baik.

Adakah DreamHost dimiliki oleh EIG?

Tidak, DreamHost bukan milik EIG. Ia adalah syarikat milik persendirian.

Apa jenis perkhidmatan hosting yang ditawarkan oleh Dreamhost?

Dreamhost menawarkan hosting bersama, hosting WordPress, hosting VPS, hosting khusus, hosting awan, nama domain, reka bentuk web, hosting e-mel, dan G Suite.

Apa itu DreamPress?

DreamPress adalah perkhidmatan hosting WordPress yang dikendalikan oleh Dreamhost.

Berapakah Harga Mula hosting Dreamhost?

Harga permulaan hosting Dreamhost adalah $ 2.59 / bln.

Adakah Dreamhost menawarkan Diskaun pada Pelan Hosting mereka?

Dreamhost menawarkan diskaun sehingga 50% kepada pelanggan barunya.

Adakah Dreamhost menawarkan nama domain percuma?

Ya, Dreamhost menawarkan nama domain percuma.

Adakah Dreamhost menawarkan Sijil SSL percuma?

Ya, Dreamhost menawarkan sijil SSL percuma.

Adakah Dreamhost menawarkan Jaminan Wang Dikembalikan?

Ya, Dreamhost menawarkan jaminan pengembalian wang selama 97 hari untuk rancangan hosting bersama. Bayaran pendaftaran domain tidak dikenakan untuk pembayaran balik.

Di manakah pelayan DreamHost berada?

Perkhidmatan awan DreamHost terletak di Amerika Syarikat, tetapi boleh diakses dari mana sahaja di seluruh dunia. DreamCompute terletak di Ashburn, pusat data Virginia, dan DreamObjects terletak di pusat data Irvine, California.

Adakah DreamHost menggunakan cPanel?

Dreamhost tidak menggunakan cPanel standard. Ia mempunyai panel yang dibina khas dari mana anda boleh menguruskan semuanya.

Yang merupakan Alternatif Dreamhost terbaik?

A2 Hosting adalah alternatif terbaik untuk Dreamhost.

Cubalah DreamHost dengan Jaminan Pulangan Wang 97 Hari

Sekiranya anda tidak mengetahui apa-apa mengenai hosting Dreamhost, anda boleh membuat laman web di dalamnya dengan mudah menggunakan tutorial video berikut.

Sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan, berikut adalah pangkalan pengetahuan DreamHost untuk mendapatkan penyelesaian segera terhadap soalan anda.

pangkalan pengetahuan dreamhost

Data ini memberikan semua maklumat seperti penagihan, sekuriti, penyelesaian masalah dan semua mengenai hostingnya.

Kata-kata Akhir pada Ulasan Hosting Dreamhost

Kami harap anda menemui di sini sesuatu yang berharga untuk anda. Di samping itu, anda boleh menggunakan kod kupon Dreamhost kami untuk mendapatkan potongan harga untuk semua rancangan hosting. Kini anda bebas untuk menentukan penyedia hosting web terbaik untuk perniagaan anda. Kami mengesyorkan anda untuk terus membaca pelbagai catatan blog kami untuk syarikat hosting web lain.

Baca artikel berguna berikut juga,

 • Kod Kupon Dreamhost
 • Tawaran Dreamhost Black Friday
 • Dreamhost vs HostGator

Ulasan Hosting Lain,

 • Kajian Hosting WP Engine
 • Ulasan SiteGround
 • Ulasan Bluehost
 • Ulasan Hosting A2
 • Ulasan HostGator
Kajian Dreamhost 2020
 • Kelajuan dan Prestasi

 • Harga

 • ciri-ciri

 • Keselamatan

 • Sokongan pengguna

5

Ringkasan

Dreamhost memuaskan terlalu banyak pelanggan dengan memberikan perkhidmatan terurus terbaik, 100% waktu operasi, dan jaminan wang dikembalikan selama 97 hari.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map