GreenGeeks Review 2020: Pelan Hosting, Harga, Ciri & Potongan Harga

Setiap hari beribu-ribu laman web baru disiarkan di seluruh dunia. Untuk terus maju dari persaingan adalah sangat penting untuk memilih penyedia perkhidmatan web hosting yang tepat.


GreenGeeks dilancarkan pada tahun 2008 oleh Trey Gardner yang berkecimpung dalam bidang web hosting sejak tahun 1999. Ahli utama pasukan ini adalah Kaumil Patel yang telah menjadi penyedia perkhidmatan yang aktif sejak tahun 2001. Syarikat ini telah menyelesaikan 10+ tahun di bidang ini dan telah lebih daripada 300k laman web dihoskan di pelayan mereka di seluruh dunia.

Kajian GreenGeeks 2020

GreenGeeks menawarkan hosting web, hosting WordPress, hosting VPS, hosting khusus dan pembangun laman web. Ia menyediakan perkhidmatan hosting web mesra alam dan kos rendah. Di sini dalam artikel tinjauan hosting GreenGeeks, kami di wpressblog menyediakan rancangan, harga, perkhidmatan pelanggan, kelajuan dan prestasi pelanggan GreenGeeks, tawaran diskaun dan alternatif terbaik mereka.

Pelan dan Harga Hosting GreenGeeks

GreenGeeks disimpan semudah mungkin dengan pakejnya. Terdapat dua kategori utama di mana mereka menyediakan perkhidmatan hosting web kepada pengguna akhir bersama dengan bahagian yang terpisah untuk penjual semula.

Pelan Hosting Web

Pelan dan Harga Hosting Web GreenGeeks

Permulaan Ekosit:

Ini adalah pakej terkecil yang tersedia dengan GreenGeeks yang berharga hanya $ 2.95 sebulan. Ia sangat sesuai untuk perniagaan kecil dan blog yang baru memulakan dengan kehadiran dalam talian mereka.

Di bawah pakej ini, anda akan mendapat ruang dan lebar jalur yang tidak diukur. Tidak ada batasan jumlah e-mel dan domain yang dihoskan juga. Di bawah pakej ini, anda akan mendapat satu domain percuma dan anda boleh menghantar sehingga 100 e-mel setiap jam.

Pro Ekosit:

Ia sangat sesuai untuk perniagaan dan laman web bersaiz sederhana yang mencari lebih banyak sumber dan prestasi yang lebih baik dari segi kelajuan dan masa tindak balas.

Pakej ini menyediakan ruang dan lebar jalur yang tidak dapat diukur dan mempunyai satu domain percuma yang disertakan dalam pakej. Di bawah pakej ini, anda boleh menghantar hingga 300 e-mel setiap jam. Dari segi prestasi, ia hampir dua kali ganda berbanding dengan pakej Starter.

Premium Ekositik:

Sesuai untuk laman web dengan trafik tinggi dan kedai e-dagang, pakej ini dilengkapi dengan ruang dan lebar jalur yang tidak terhad. Pakej ini membolehkan anda menghantar hingga 500 e-mel sejam yang sangat penting untuk laman web perniagaan yang sibuk.

Dengan kelajuan dan prestasi hampir 4 kali ganda, pakej ini memastikan bahawa pengunjung anda akan mendapat semua maklumat yang mereka perlukan dalam masa beberapa saat.

Dapatkan Hosting Web GreenGeeks

Rancangan Hosting WordPress

Pelan dan Harga Hosting GreenGeeks WordPress

Semua pakej di bawah Hosting WordPress adalah sama dengan pakej hosting biasa dengan tambahan ciri berkaitan WordPress. Dengan hosting WordPress, anda mendapat pemasang 1 klik, kemas kini automatik, sandaran automatik berdasarkan frekuensi pilihan anda, keselamatan lanjutan yang dioptimumkan untuk laman web berasaskan WordPress dan sokongan 24/7 di mana anda dapat menyelesaikan semua pertanyaan yang berkaitan dengan WordPress termasuk persediaan, migrasi dan begitulah seterusnya.

Permulaan Ecosite untuk WordPress:

Di bawah pakej ini, anda akan mendapat lebar jalur dan ruang tanpa had pada $ 2.95 sebulan. Sokongan dan ciri tambahan WordPress disertakan dalam pakej ini.

Ecosite Pro untuk WordPress:

Pakej yang dioptimumkan untuk WordPress ini memberi anda ruang dan lebar jalur yang tidak terhad. Anda boleh menjalankan laman web dengan lalu lintas yang baik di bawah pakej ini.

Ecosite Premium untuk WordPress:

Pakej ini direka untuk laman web dengan lalu lintas tinggi berdasarkan WordPress. Sebaik-baiknya, laman web WooCommerce harus dihoskan di bawah pakej ini untuk prestasi tanpa gangguan. Pakej ini merangkumi ruang tanpa had, lebar jalur tanpa had, sijil SSL, dan sokongan 24/7.

Dapatkan Hosting WordPress GreenGeeks

Pelan Hosting Penjual Semula

Pelan dan Harga Hosting Reseller GreenGeeks

Sekiranya anda mengendalikan lebih dari satu laman web atau ingin menjual semula ruang web kepada pelanggan anda, ini adalah pakej yang direka khas untuk keperluan anda. GreenGeeks menyediakan lima pakej berbeza di bawah Reseller hosting yang boleh anda pilih mengikut keperluan anda. Pakej penjual semula juga memberi anda akses ke panel domain dari mana anda mendapat harga borong TLD yang berbeza.

Penjual Semula 10:

Dengan harga $ 19.95 pakej ini memberikan ruang dan lebar jalur yang tidak terhad. Anda boleh menempatkan sehingga 10 laman web di bawah pakej ini yang akan mempunyai cPanels yang berasingan. Lesen WHMCS termasuk dalam pakej ini.

Penjual Semula 20:

Dengan ruang dan lebar jalur yang tidak terhad, anda boleh menampung sehingga 20 laman web di bawah pakej ini. Lesen WHMCS disertakan dengan pakej ini.

Penjual Semula 30:

Di bawah pakej ini, anda boleh mengehos hingga 30 laman web dengan ruang dan lebar jalur tanpa had yang anda dapat. Semua ciri cPanel dan WHM termasuk dalam pakej ini.

Penjual Semula 40:

Pakej ini bertujuan untuk syarikat hosting kecil dan bagi mereka yang memiliki banyak laman web. Anda boleh menampung sehingga 40 laman web dalam pakej ini. Tidak ada batasan penggunaan ruang dan lebar jalur.

Penjual Semula 50:

Ini adalah pakej terbesar yang tersedia untuk penjual semula di mana anda boleh menjadi tuan rumah 50 laman web. Lebar jalur dan ruang tidak dihitung. Lesen WHMCS termasuk dalam pakej.

Dapatkan Hosting Reseller GreenGeeks

Pelan Hosting VPS

Pelan dan Harga Hosting GreenGeeks VPS

GreenGeeks menyediakan lima pakej hosting VPS yang berbeza. Anda dapat mencari di bawah semua senarai perkhidmatan hosting web VPS dari GreenGeeks.

RAM 1 GB:

Di bawah pakej ini, anda akan mendapat storan SSD 2 GB, lebar jalur premium 1000 GB dan pemprosesan 4 teras pada harga hanya $ 39.95. Ia sangat sesuai untuk laman web yang mempunyai keperluan penyimpanan yang rendah tetapi ketinggiannya tinggi.

RAM 2 GB:

Di bawah pakej ini, anda akan mendapat storan 50 GB, lebar jalur 1500 GB, dan pemprosesan 4-teras. Sangat sesuai bagi mereka yang menjalankan banyak laman web atau mempunyai sistem surat untuk menguruskannya.

RAM 3 GB:

Sesuai untuk laman web dengan trafik tinggi, ia menyediakan penyimpanan 75 GB, lebar jalur 2000 GB, dan pemprosesan 4 teras.

RAM 4 GB:

Sangat sesuai untuk perusahaan besar pakej ini menyediakan storan 100 GB dan lebar jalur 2500 GB.

RAM 5 GB:

Sekiranya anda mempunyai laman web e-dagang yang besar, pakej ini akan sesuai untuk anda. Di bawah pakej ini, anda akan mendapat storan 125 GB dan lebar jalur 3000 GB.

Dapatkan Hosting VPS GreenGeeks

Pelayan Dedicated

Pelan dan Harga Hosting GreenGeeks Khusus

GreenGeeks mempunyai empat pilihan pelayan khusus untuk dipilih.

Pelayan Kemasukan:

Di bawah pakej ini, anda akan mendapat Intel Atom 330 Dual Core, 2 GB RAM, penyimpanan 500 GB dan 5 alamat IP. Harganya $ 169 sebulan.

Pelayan Standard:

Pakej ini akan menyediakan RAM 4 GB, pemproses Xeon E3 atau setara, 5 alamat IP, storan 2 × 500 GB, dan lebar jalur 10k GB.

Pelayan Elite:

Pakej ini menyediakan pemproses 3.2 GHz, RAM 8 GB, penyimpanan 2 x 500 GB dan pemindahan data 10k GB bersama dengan 5 alamat IP.

Pelayan Pro:

Dengan Xeon E5 atau pemproses yang setara, pakej ini menyediakan RAM 16 GB, penyimpanan 2 x 500 GB dan pemindahan data 10k GB.

Dapatkan Hosting Khas GreenGeeks

Kelajuan dan Prestasi

Syarikat itu mendakwa bahawa mereka kerap mengemas kini perkakasan pelayan untuk memenuhi kehendak pelanggan. Masa muat laman tetap antara 612 ms – 680 ms untuk kebanyakan laman web.

Pusat Data

Pusat Data GreenGeeks

GreenGeeks mempunyai lima pusat data yang terletak di Phoenix, Chicago, Toronto, Montreal dan Amsterdam. Dari lima pusat data ini, hanya Chicago Datacenter yang menyokong semua perkhidmatan dan empat lagi menyokong akaun hosting Shared / Reseller sahaja.

Keselamatan

Syarikat itu mendakwa bahawa ia telah melindungi pelayan untuk mencegah segala jenis ancaman keselamatan dan mempunyai pasukan jurutera pakar yang sentiasa mengemas kini konfigurasi pelayan untuk memastikan mereka tetap aktif.

Mereka juga menyediakan pengimbasan keselamatan masa nyata, perlindungan Spam Assassin, pengesanan brute force automatik, dan pelayan selamat SSL bersama dengan mereka kemampuan untuk melindungi direktori anda dengan kata laluan sebagai ciri keselamatan tambahan.

Sokongan pengguna

GreenGeeks mempunyai pasukan pakar untuk memberikan sokongan khusus kepada para pelanggan. Mereka aktif di rangkaian media sosial seperti Facebook dan Twitter dan segera membalas pertanyaan tersebut.

Anda boleh menghubungi mereka melalui saluran yang berlainan sekiranya anda memerlukan bantuan yang merangkumi sembang, media sosial, dan e-mel.

Polisi Bayaran Balik

GreenGeeks memberikan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari. Sekiranya anda membatalkan perkhidmatan hosting dalam 30 hari selepas pembelian, anda akan mendapat bayaran balik sepenuhnya.

Kebaikan dan Kekurangan GreenGeeks

Kelebihan GreenGeeks:

 • Ia adalah syarikat hijau dan mendakwa menggunakan teknologi yang mengurangkan jejak karbon.
 • Ia mempunyai banyak pilihan pakej untuk dipilih berdasarkan keperluan dan anggaran.
 • Pasukan sokongan hosting WordPress yang berdedikasi sentiasa dalam talian untuk memberikan sokongan khusus WordPress.
 • Masa muat lebih baik daripada banyak pesaing.

Kekurangan GreenGeeks:

 • Terdapat beberapa aduan mengenai waktu operasi.

Potongan GreenGeeks

Syarikat ini memberikan potongan dan tawaran istimewa dari semasa ke semasa untuk pelanggan baru. Mereka memberikan kod kupon yang boleh anda tukarkan mengikut invois pendaftaran anda. GreenGeeks hadir dengan potongan istimewa untuk majlis seperti Black Friday, Malam Tahun Baru dan banyak lagi.

Dapatkan GreenGeeks Hosting dengan Potongan 70%

Alternatif GreenGeeks

GreenGeeks adalah penyedia hosting yang mesra alam dan berpatutan. Sebagai alternatif kepada GreenGeeks, anda boleh memilih perkhidmatan hosting Scala Hosting atau HostGator.

Kesimpulannya

Pengalaman keseluruhan dengan GreenGeeks bagus. Mereka mengaku sebagai syarikat hijau dan mempromosikan sumber tenaga yang boleh diperbaharui. Pakejnya berpatutan dan hosting WordPress adalah yang terbaik. Waktu operasi pelayan stabil antara 99.97% dan 99.99%. Secara keseluruhannya adalah pilihan yang baik untuk laman web dan blog dari pelbagai saiz.

Baca Juga:

 • Kajian Skala Hosting 2020
 • Ulasan HostGator
Kajian GreenGeeks 2020
 • Kelajuan dan prestasi

 • Keselamatan

 • Sokongan pengguna

 • Jaminan Wang Dikembalikan

5

Ringkasan

GreenGeeks adalah penyedia hosting web yang mesra alam yang menawarkan perkhidmatan hosting dengan harga yang sangat berpatutan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me