Flywheel Review 2020: Adakah Hosting WordPress Terurus Boleh Diandalkan?

Adakah kamu sedang mencari Ulasan hosting Flywheel? Di sini, kami di WPressBlog telah menulis tinjauan hosting Flywheel WordPress terperinci untuk tahun 2020.


WordPress adalah CMS yang paling popular di dunia. Bermula sebagai perisian blog, ia telah menjadi nama rumah tangga. Terdapat banyak ciri di WordPress yang dapat meningkatkan pengalaman anda dengan laman web tetapi mereka memerlukan sedikit pengetahuan untuk dicampurkan.

Ketika datang ke web hosting, WordPress memerlukan konfigurasi pelayan minimum tertentu untuk berjalan dengan lancar. Kerana popularitinya, banyak syarikat di seluruh dunia mempunyai pasukan dan pakej khusus untuk Web Hosting WordPress atau mereka hanya mengurus hosting web WordPress secara khusus.

Kajian Flywheel 2020

Flywheel, yang dilancarkan pada tahun 2012 adalah salah satu yang terakhir. Syarikat ini hanya menumpukan pada hosting web WordPress dan juga menyediakan perkhidmatan hosting kecil hingga perusahaan.

Pelan dan Pakej Hosting Flywheel

Apabila kita bercakap mengenai pakej hosting, kita sering percaya bahawa mesti ada banyak pilihan untuk dipilih. Namun, kadang-kadang ia membingungkan pelanggan terutamanya apabila mereka tidak mahir dengan istilah yang berkaitan dengan hosting.

Tinjauan Hosting WordPress Flywheel

Memilih pakej hosting yang betul sangat penting untuk memastikan laman web sentiasa aktif dan kelajuannya sama baiknya di semua lokasi di seluruh dunia. Untuk mempermudah prosesnya, Flywheel hanya mempunyai 5 pakej yang telah dirancang sebelumnya.

Untuk Tapak Tunggal

Kecil:

Pakej ini sangat sesuai untuk mereka yang mempunyai satu laman web bersaiz kecil dengan jumlah pengunjung minimum. Dalam pakej ini anda akan mendapat ruang cakera 5 GB, lebar jalur 250 GB, sokongan 24 × 7, dan sijil SSL percuma bersama dengan banyak ciri. Pakej ini apabila ditagih setiap tahun akan dikenakan biaya $ 14 sebulan. Sekiranya laman web anda mula mendapat lebih banyak pelawat atau anda memerlukan lebih banyak sumber, anda boleh menaikkan pakej dengan menghubungi sokongan pelanggan.

Peribadi:

Sesuai untuk laman web yang mempunyai sekitar 25000 pengunjung setiap bulan, pakej ini adalah salah satu yang paling popular di Flywheel. Di bawah pakej ini, anda akan mendapat ruang cakera 10 GB, lebar jalur 500 GB, sokongan 24 × 7, SSL percuma, laman pementasan percuma, dan banyak lagi. Anda juga boleh menjadikannya pakej multisite dengan membayar tambahan $ 10 sebulan.

Profesional:

Sesuai untuk syarikat besar, portal berita, laman web e-dagang dan laman web yang serupa, pakej ini akan memberikan kelajuan dan mekanisme yang sangat diperlukan untuk laman web anda. Dengan memilih pakej ini, anda akan mendapat ruang cakera 20 GB, lebar jalur 1 TB, sokongan 24 × 7, SSL percuma, laman pementasan percuma, dan banyak lagi. Ia sangat sesuai untuk laman web dengan lebih daripada 100,000 pelawat setiap bulan.

Untuk Banyak Laman web

Freelancer:

Sekiranya anda penyedia perkhidmatan baru, pembangun atau pereka, atau anda mempunyai banyak laman web untuk dikendalikan, ini adalah pakej untuk anda. Pakej ini menyediakan ruang cakera 40 GB, lebar jalur 4 TB sebulan, sokongan 24 × 7, tanpa caj berlebihan, laman pementasan percuma, sijil SSL percuma dan banyak lagi.

Anda boleh menjadi tuan rumah hingga 10 laman WordPress atau memasang 10 pemasangan WordPress di bawah pakej ini. Sekiranya anda memerlukan lebih banyak sumber atau ingin menaikkan pakej ini untuk menjadi tuan rumah lebih banyak laman web, anda boleh memilih untuk menaikkan pakej dan menyelesaikannya dengan menghubungi pelanggan.

Agensi:

Dibuat untuk penyedia perkhidmatan yang lebih besar dengan pemasangan WordPress sehingga 30, pakej ini akan menyediakan ruang cakera 120 GB, lebar jalur 8 TB, sokongan telefon, laman pementasan percuma, SSL percuma, CDN dan berbilang laman web dengan potongan harga, pengurus akaun khusus dan banyak lagi.

Tersuai:

Sekiranya anda menginginkan sesuatu yang berbeza atau tambahan dari pakej yang ditentukan oleh syarikat, anda boleh menghubungi mereka dan meminta pakej tersuai berdasarkan keperluan dan anggaran anda. Anda boleh memilih ruang, RAM, lebar jalur dan sumber lain mengikut keperluan anda dan syarikat akan memberikan sebut harga terbaik berdasarkannya. Pakej tersuai sangat sesuai untuk mereka yang mempunyai perusahaan besar atau menjalankan laman web dengan lalu lintas tinggi seperti laman web e-dagang.

Flywheel Enterprise Hosting

Flywheel menawarkan infrastruktur terkini yang mempunyai ciri keselamatan kelas atas. Di sini, anda tidak perlu risau tentang masalah keselamatan kerana status kesihatan laman web anda akan diperiksa setiap hari.

Anda akan mendapat laporan setiap tiga bulan termasuk waktu operasi, pemeriksaan keselamatan, sandaran, dan lain-lain. Roda roda adalah pilihan hosting terbaik untuk pereka web dan agensi yang membina banyak blog.

Kelajuan dan prestasi

Setiap pakej dengan Flywheel dilengkapi dengan cache yang kuat. Cache sisi pelayan menghilangkan keperluan plugin tambahan yang mengurangkan tekanan pada sumber yang diperuntukkan kepada anda.

Walaupun dengan laman web dengan trafik tinggi, prestasi dan kepantasan diluar jangkaan. Syarikat ini juga menawarkan CDN Rangkaian Penghantaran Kandungan yang dapat meningkatkan lagi pengalaman bagi pengunjung anda.

Pasukan sokongan sentiasa mengawasi setiap pelayan dan terus meningkatkannya mengikut keperluan.

Pusat Data

Pada masa ini, Flywheel mempunyai 10 pusat data yang tersebar di seluruh dunia. Lokasi-lokasi ini adalah New York City, Atlanta, Dallas, San Francisco, Singapura, Tokyo, Toronto, Amsterdam, Frankfurt, dan London.

Pusat data global memberikan prestasi yang lebih baik kepada laman web anda dan sekiranya anda mahukan kelajuan yang lebih tinggi, anda boleh memilih untuk memiliki CDN dari 30 nod di seluruh dunia.

Keselamatan Flywheel Hosting

Flywheel memberikan keselamatan yang luas untuk semua pelanggannya. Semua data yang masuk dan keluar dari pelayan dienkripsi. Di seluruh platform, setiap maklumat disimpan atau dihantar dalam format yang dienkripsi. Untuk setiap laman web, mereka menyediakan SSL percuma.

Pasukan jurutera memantau perkakasan dan perisian secara berkala dan memperbaharuinya bila diperlukan. Akaun mempunyai pengesahan dua faktor yang menambahkan lapisan keselamatan.

Sokongan pengguna

Bagi mana-mana syarikat web hosting, cabaran sebenarnya adalah memberikan sokongan purna jual terkemuka kepada pelanggannya. Flywheel mempunyai pasukan pakar yang berdedikasi untuk memberikan sokongan umum dan WordPress.

Terdapat pelbagai mod di mana anda boleh memilih untuk menghubunginya melalui e-mel, tiket sokongan, sembang dalam talian, dan platform media sosial. Wakil syarikat hiperaktif terhadap akaun media sosial dan sering menyelesaikan pertanyaan kecil di sana dalam beberapa minit. Mereka juga mendorong pelanggan mereka untuk mengikuti mereka di Facebook dan Twitter untuk penyelesaian pertanyaan yang lebih cepat.

Kebaikan dan Kekurangan Flywheel

Kelebihan Flywheel:

 • Hosting berasaskan awan yang kuat untuk memberikan prestasi berkualiti tinggi.
 • Konfigurasi sistem tersuai untuk masa muat cepat.
 • Pelbagai lokasi pusat data untuk penyambungan yang lebih baik.
 • Jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.
 • Menyekat mana-mana IP yang kelihatan mengancam serta-merta.
 • Sokongan pantas oleh pakar sekiranya laman web ini diretas.
 • 24 × 7 sokongan yang boleh dipercayai.
 • Sistem cache akhir pelayan untuk mengurangkan tekanan pada sumber anda.
 • Ruang ujian demo percuma.
 • Sijil SSL akan membantu anda meningkatkan kedudukan laman web anda.
 • Penghijrahan laman web percuma.

Kekurangan Flywheel:

 • Anda tidak boleh membeli SSL tetapi hanya memasangnya dengan syarikat itu.
 • Tiada sistem penyebaran Git.

Potongan dan Tawaran Flywheel

Sudah menjadi ritual bagi syarikat untuk memberikan potongan dan tawaran kepada pelanggan. Setiap tahun sekitar percutian dan majlis khas seperti penjualan hari Jumaat hitam, Flywheels memberikan potongan eksklusif untuk pelanggan baru. Anda boleh mendapatkan potongan besar pada pakej dengan bantuan tawaran ini.

Alternatif Flywheel

Sebagai alternatif untuk hosting Flywheel, anda boleh memilih WP Engine, Kinsta, Pressable, WPX Hosting (penyedia hosting yang berpatutan) atau Pressidium. Semua adalah syarikat hosting WordPress teratas.

Kesimpulan: Kajian Hosting Flywheel

Roda roda adalah salah satu syarikat hosting web terbaik di seluruh dunia yang hanya menyediakan hosting berasaskan WordPress. Dengan lebih dari 70 ribu pelanggan kecil dan besar di kucing, Flywheel telah menjadi nama terkenal kerana dedikasi dan kepakarannya.

Syarikat ini mempunyai 10 pusat data dan 30+ CDN di seluruh dunia yang memberi anda pilihan untuk memilih pusat data terdekat untuk laman web anda. Mereka juga memberikan potongan dan tawaran istimewa dari semasa ke semasa.

Pakej minimum bermula hanya $ 14. Dapat difahami bahawa syarikat itu tidak menyediakan web hosting yang murah tetapi ciri dan perkhidmatan pasti membenarkan harganya.

Untuk maklumat lebih lanjut mengenai Flywheel, anda boleh melihat kisah permulaan Flywheel yang disediakan dalam video berikut:

Dapatkan Flywheel Hosting

Lihat ulasan hosting WordPress yang dikendalikan lain:

 • Ulasan Hosting Kinsta
 • Ulasan WP Engine 2020
 • Kajian Semula 2020
 • Tinjauan Hosting WPX 2020
 • Ulasan Hosting Pressidium
Kajian Flywheel 2020
 • Kelajuan dan Prestasi

 • Waktu tamat

 • Keselamatan

 • Sokongan pengguna

5

Ringkasan

Flywheel juga merupakan salah satu penyedia hosting WP premium terurus terbaik. Ini adalah pilihan terbaik untuk freelancer, pereka, pemaju, dan agensi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me