Najboljših 10 najboljših tem WordPress za uporabo v letu 2020

Teme spletnega mesta so obvezne za podporo celotnemu konceptu znamke. Nekatere teme je lahko tvegano uskladiti s pričakovanji, nekatere pa lahko pomagajo pri predstavitvi celotne ideje. Premium teme v glavnem delajo na tem, da bi v vedro spustili splošno idejo.


Obstajajo splošne ideje za teme WordPress, ki so način, kako kratko in lepo preprosto prezreti, kot namigovati. Zavezujoč se za eno temo ni obvezno, poskusite se igrati tudi z drugimi temami in si prisluhnite v več tem.

10 najboljših tem WordPress za leto 2020

1. Dodatno – WordPress tema:

Dodatna WordPress tema

Ima čudovit točkovalni meni, neverjetne lastnosti spustnega menija z edinstveno postavitvijo. Extra je primeren za bloganje zaradi svojih razlagalnih potez razprave in druge narave izdelave.

Poleg tega ima odlično raven opisov tudi za preglede, na primer e: g če vaše delo zahteva pregled izdelka, ga lahko vključite z zvezdicami in rezultati, da bo ta izdelek ustrezen pregled.

Ta tema je opremljena z ustvarjalcem, da boste lahko objavljali blog, na levi strani je nedavna analiza pregledov, ki temelji na uporabniški izkušnji, kar doda nekaj dodatne ustvarjalnosti. Za bloganje spletnih strani je preprosto, enostavno in čisto, saj zajema celotno idejo izdelave.

Prenos / Več informacij

2. Thrive Architect – WordPress tema:

Thrive Architect WordPress tema

Najlažji način za ustvarjanje spletnih strani je skozi temo Thrive Architect. Teme in besedilo lahko dodate s pomočjo iskalnih elementov in lahko dodate naslove ali druge opise. Vmesnik teme je obvladljiv, ki ga lahko urejajo uredniki.

Poleg koristi, o kateri smo razpravljali, obstaja pomanjkljivost, ki določa njene stroške. Ta tema je v primerjavi z drugimi ustvarjalci strani draga. Tehnologija in enostavnost, ki jo ponuja Thrive Architect, je neverjetna in večja.

Prenos / Več informacij

3. Poslovni salon – WordPress tema:

WordPress tema poslovnega salona

Druga podcenjena tema je poslovni Lounge, saj gre za življenjsko varčno temo, ki bo takoj skrbela za vse vaše skrbi. Pojavi se s čudovitim vmesnikom, zasnova teme pa je privlačna. Z elegantno in čudovito prodajalno strani spustni meni in druge funkcije naredijo poslovni salon kreativen.

Najbolj navdušujoča funkcija te teme je, da imate lahko na vsaki strani drugačno glavo po meri. Ta tematika deluje odlično za vizualne skladatelje; Oblikovalci lahko to vzamejo resno in izkoristijo možnost urejanja vsake strani z ločenimi naslovi. Poleg tega je z nekaj unikatnega podnožja videti učinkovito in ga je mogoče prilagoditi.

Prenos / Več informacij

4. Marketfy – WordPress tema:

Marketfy WordPress tema

Tema je steber poslovnega koncepta za večopravilnostni koncept in stoji kot epska rešitev. Marketfy je enostaven za prenos teme in ga je mogoče kanalizirati na večdimenzionalen način.

Oddelek o nakupu in nakupu izdelkov je neverjetno standardiziran. To je enostavno in preprosto. Marketfy je najboljša tema za uvoz vsebine in za več ponudnikov. Za takšno tematiko se lahko uporabijo e-knjige, glasba in kup fotografij, kar je dobro mesto za delo teh enot.

5. Časopis – WordPress tema:

Časopis 9 WordPress tema

Tema je povezana z novicami, povezanimi z blogi in amazonskimi koncepti. Časopisna tema je posebej izdelana za preglede novic in nekaj, kar ima razlagalno vsebino. Glavna kvaliteta te teme je, da je posebej izdelana za pregled v blogu. Od spreminjanja barv do stila mreže ima ta tema celotno definicijo za gradnjo in urejanje.

Poleg svoje uporabe ima še 20 različnih oblik šablon / postavitev, ki sledijo nekaterim demo materialom, tako da imajo oblikovalci vodnik. Slike za bloge so pravilno uvožene z organizirano strukturo. Tema časopisa 9 je najboljša za pregledno spletno mesto zaradi svojega edinstvenega podnožja in glave glave.

Prenos / Več informacij

6. Oshine – WordPress tema:

Oshine WordPress tema

Tema je zapletena, a tudi enostavna za učenje, je kot nalašč za večnamenske teme. Ta projekt ima predlogo in razdelek za bloganje, tako da je v osnovi enostaven za uporabo in upravljanje. Ima prazen odsek in ga je mogoče enostavno dodati z več postavitvami.

Sijaj je napolnjen s kul animacijo in presega opisne korenine za določitev spletnega mesta s svojo edinstveno dinamiko.

Prenos / Več informacij

7. Bryte – WordPress tema:

Bryte WordPress tema

To je najboljši fiksir za začetnike, saj ima na tone postavitev, ki lahko delujejo vrhunsko. Ima tudi svojo bitcoin stran, razen kreativnih modelov je polnjena z drugačno postavitvijo za element glave in noge. Ne glede na slog, ki ga želite, ima več možnosti.

Ima več možnosti izbire postavitve, od stila glave do sloga prekrivanja podnožja, vse v eni temi, ki je na voljo v Bryte. Tematika je mešanja in ujemanja realistične vsebine, tako da je vaša predloga enakomerna.

Imajo različne slogovne predloge, oblikovanje blogov, predstavljene postavitve itd. Oblike objav in preglede je inovativen. V razdelku »trgovina« lahko uporabniki primerjajo ceno in kliknejo gumb »Dodaj v košarico«.

To je kul možnost, kjer lahko potrošniki analizirajo ceno izdelka (kot je ta, ki je manj). Uporabnikom prijazen in zelo priporočljiv za oblikovalce.

Prenos / Več informacij

8. Massive Dynamic – WordPress tema:

Množična dinamična WordPress tema

Postavitev je lepo in preprosto zasnovana, kamor lahko uvažate ocene, objave na spletnem dnevniku itd. Tema drsnikov je enostavno narediti z nekaj urejanja z danimi možnostmi. Ima uporabniku prijazno funkcijo, po kateri lahko spremenite pisavo po svoji želji. Postavitev lahko tudi podvojite.

Lahko oblikujete glave in te naslove lahko prilagodite, vendar množična dinamika potrebuje večje prepoznavanje, da se lahko nadzira.

Prenos / Več informacij

9. Natančno – WordPress tema:

Užitna WordPress tema

Običajno glave in noge niso prilagojene, vendar je ta tema Fleasome redkost, ko gre za izbiro. Obstaja 500 postavitev z zrelim dizajnom. Ta tema je primerna za spletna mesta za e-trgovino, nakupe artiklov, odjavno enoto je mogoče spremeniti.

Nakupne izdelke in izdelke lahko uvozite tudi na drug del spletnega mesta. Flatsome ima ogromno prilagojenih funkcij. Poleg tega tema predstavlja tudi ekskluzivno poglavje zvitka strani. Tako je flatesome zgledna enota za spletna mesta, povezana z elektronskim poslovanjem.

Prenos / Več informacij

10. Divi – WordPress tema:

Divi WordPress tema

Najbolj zaželena in epsko predstavljena tema je Divi. Ustvari najboljšo izkušnjo za oblikovalce, da svoje lastnosti spodbujajo in uporabljajo. Divi je najpreprostejši in najpreprostejši ustvarjalec strani, saj je predstavljen s seznamom ikon, ki jih lahko izberete z uvozom istih prek spletnih strani. Ima veliko prostora za izum s besedili in glavami.

Poleg tega lahko spremenite tudi barvno shemo za razdelke ustvarjalca strani. Vsak teden ta tema predstavlja nove postavitve, kljub temu pa nudijo tudi vaje v družabnih medijih, da ustvarijo mehko vrstico za začetnike. Postavitve Divi so izvrstne in šik, ki je danes v trendu.

Prenos / Več informacij

Končna misel:

Vse je v tem, da prikažete ugled svoje blagovne znamke, kaj želite načrtovati in biti sposobni ustvariti takšen pogled na blagovno znamko, ki lahko pritegne publiko. Predloge in modne postavitve so zdaj kot oblikovalec najbolj vznemirljiva in enostavna stvar.

Večina tem je bila predstavljena z vgrajenimi možnostmi barvnega načrtovanja, oblikovanja besedila, edinstvenih glav & strukturo podnožja in kul postavitve, tako da ni mogoče raziskovati drugih spletnih mest.

Avtor Bio:

Elyza Cornor je spletna razvijalka / blogerka po poklicu, ki že deluje podjetje za razvoj spletnih strani industrija več kot pet let. Sodelovala je z nekaterimi najboljšimi blagovnimi znamkami z vsega sveta in jim pomagala pri oblikovanju spletnih strani, ki so usmerjena na stranke. Poleg dela rada preživlja čas s hčerkama.

Povezani članki:

  • 5 najboljših tem WordPress portfelja
  • 5 najboljših tem WordPress za mala podjetja
  • Najboljših 5 najboljših SEO tem za WordPress
  • Najboljše teme o otroških genezah za blogerje
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me