10 najboljših tem za WordPress, optimiziranih z Google Adsense za leto 2020

Iščete teme WordPress za povečanje prihodka Adsense? WordPress teme, optimizirane s programom Google Adsense, vam bodo pomagale pri tem.


Google Adsense je najboljši način, da zaslužite denar prek spleta prek svojega bloga ali spletnega mesta. Teme WordPress, optimizirane s programom Premium Adsense, vam bodo pomagale ustvariti več prihodka kot brezplačne teme WordPress.

Tako smo na WPressBlog za vas ustvarili seznam najboljših tem, optimiziranih za Adsense. V te teme lahko postavite kode oglasov, kjer boste prejeli največ klikov in vtisov. To bo povzročilo povečanje števila vaših Prihodki Adsense.

Preberite tudi: Najboljši Google AdSense vtičniki za WordPress za največji prihodek v letu 2020

Tu lahko najdete 10 najboljših WordPress tem za google Adsense v letu 2020.

Najboljše teme programa WordPress, optimizirane s programom Google za leto 2020

1. Časopis

Časopis

Časopis je še vedno najbolj priljubljena tema programa WordPress, ki ima več kot 60.000 prodaj. Večinoma jo uporabljajo blogerji, ki vodijo svoje bloge, da bi zaslužili na spletu. Vsebuje 56 modelov in lahko jih uporabljate kateri koli. Nekatere od njih so navedene spodaj in so za vedno priljubljene.

 • Privzeti časopis
 • Revija Lifestyle
 • Pripomočki
 • TechNews
 • Časopis Novice

V tej temi boste dobili vgrajen pripomoček Adbox, pripomoček za socialni števec, pripomoček za avtorje, Instagram pripomoček, priljubljen pripomoček kategorije in vremenski pripomoček.

2. Admania – AD Optimizirana WordPress tema za AdSense & Pridružite se navdušencem

Admanija

Admania je najboljša in najcenejša tema za WordPress, optimizirana za Adsense. Ta tema ima 6 impresivnih postavitev, v katere lahko postavite oglase na mesta z visoko konverzijo. Ima uporabniku prijazno nastavitev, ki omogoča postavitev in urejanje oglasa s pomočjo urejevalnika v živo.

3. TrueMag

TrueMag

True Mag je sodobna in čista tema Adsense, zasnovana za revijo in video portfelj. Ta tema ima vgrajene video pripomočke, vtičnik za video oglase, kratke kode za video in še veliko več. Ima odzivne oglasne enote, ki prikazujejo popoln oglas na vseh napravah

4. Jarida

Jarida

Jarida je večnamenska WordPress tema, ki ima preveč najnovejših funkcij. Ima ustvarjalnik domačih strani za vlečenje in spuščanje, mega meni, vgrajen pregledni sistem, lepljiv navigacijski meni in ima preveč barv za izbiro teme.

5. Milijon

Milijon

Gillion je neverjetna WordPress tema, namenjena spletnim dnevnikom, novicam in revijam. Ima skupno sedem predstavitev in za urejanje uporablja Visual Composer. To je SEO optimizirana tema WordPress, tako da kodiranje ni potrebno. Je preprosta in gladka tema Adsense WordPress.

6. Newsmag – Časopis News Magazine

Časopis

Newsmag je tudi najbolj priljubljena WordPress tema za google Adsense. Do danes ima že več kot 12.000 prodaj. Ima inteligentno funkcijo oglaševanja z 10 vnaprej določenimi oglasnimi mesti. Vsako mesto je bilo strateško umeščeno v vaše postavitve vsebine za najvišje možne klike. Enkrat preprosto vstavite svojo AdSense kodo in se sprostite

7. GOLIATH – Novice, optimizirane za oglase & Revija za mnenja

GOLIATH

Goliath je popolnoma odziven in adsense optimiziran WordPress News and Magazine tema. ima vgrajen sistem ocenjevanja, Visual Composer in Revolution Slider. Ima tudi podporo za WooCommerce in bbPress.

8. Grimag – AD & WordPress tema, optimizirana za revijo AdSense

Grimag

Grimag je najboljša tema WordPress za SEO strokovnjake. Zasnovan je za čim večjo zaslužbo. Ena najboljših lastnosti te teme je, da lahko na stranski vrstici prikažete oglas na celotnem mestu. Ima vgrajeno rešitev AdSense.

9. DizzyMag – oglas & Preglejte WordPress Magazine

DizzyMag

DizzyMag je tema revije, ki je pripravljena za AdSense, ki ponuja velik oglasni prostor na vrhu spletnega mesta. Ima odzivne oglasne enote, ki vam pomagajo pri zaslužku spletnega mesta za Adsense. Ima vgrajen sistem pregledovanja, ki vam pomaga objaviti poglobljen pregled.

10. Jannah News

Jannah News

Jannah je novice o WordPressu, ki je idealna za zaslužek iz Googla AdSense. Ima skupno 22 Adsense optimiziranih postavitev, ki iz dneva v dan povečujejo prenose. Ima preveč predstavitev za vse panoge. Jannah je zelo impresivna tema, optimizirana za Google AdSense.

Če želite povečati svoj prihodek Adsense, ne pozabite uporabiti teh najboljših orodij za bloganje, ki bodo povečali uspešnost vašega spletnega mesta in pripomogli k večji zaslužku.

Preberite tudi:

 • Nasveti za preprečitev, da bi Google AdSense račun prepovedal
 • Najboljše plačljive adsense alternative
 • Najhitrejše nalaganje tem WordPress 2020
 • Najboljše teme WordPress za Bloggerje 2020

Zaključek

Z uporabo katere koli teme, optimizirane za Adsense WordPress na zgornjem seznamu, boste zagotovo povečali svoje Adsense prihodke. Sporočite nam, katera tema vam je bila najbolj všeč, tako da komentirate v razdelku za komentarje.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map