Top 10 cele mai bune teme WordPress de utilizat în 2020

Temele pentru site-ul web sunt obligatorii pentru a susține întregul concept al mărcii. Unele teme pot fi riscante de a vă coordona cu perspectivele dvs., iar unele pot ajuta la prezentarea întregii idei. Teme premium lucrează în mare măsură pentru a aduce o idee generală ambalată într-o găleată.


Există idei generale pentru temele WordPress, care sunt o modalitate de a informa scurt și frumos de a ignora doar de a implica. Nu este obligatoriu să vă angajați cu o singură temă, încercați să jucați împreună cu alte teme, precum și să vă ascuțiți în mai multe teme.

10 cele mai bune teme WordPress pentru 2020

1. Extra – Tema WordPress:

Tema WordPress suplimentară

Are un meniu de notare minunat, caracteristici uimitoare ale unui meniu derulant cu un aspect unic. Extra este potrivit pentru bloguri datorită gesturilor sale explicative de discuție și altei naturi de elaborare.

În plus, are un nivel de descriere excelent și pentru recenzii, de exemplu, dacă e: g dacă jobul dvs. necesită o revizuire a produsului, atunci puteți include același cu stele și scoruri pentru a-l face o recenzie adecvată a produsului..

Această temă vine cu un constructor pentru a putea posta blogul, în partea stângă există o analiză recentă a recenziei bazată pe experiența utilizatorului, care adaugă un plus de creativitate. Este simplu, ușor și curat pentru site-urile de blog, deoarece acoperă întreaga idee de elaborare.

Descărcare / Mai multe informații

2. Arhitect Thrive – Tema WordPress:

Tema WordPress Thrive Architect

Cel mai simplu mod de a crea site-uri web este prin tema Thrive Architect. Puteți adăuga teme și text cu ajutorul elementelor de căutare și puteți adăuga rubrici sau alte descrieri. Interfața temei este gestionabilă care poate fi gestionată de editori.

Pe lângă beneficiile sale despre care s-a discutat, există un defect care îi definește costurile. Această temă este costisitoare în comparație cu alți creatori de pagini. Tehnologia și ușurința oferită de Thrive Architect este incredibilă și nu numai.

Descărcare / Mai multe informații

3. Business Lounge – Tema WordPress:

Business Lounge WordPress Tema

O altă temă subestimată este Business Lounge, deoarece este o temă de salvare a vieții, care va avea grijă de toate grijile tale instantaneu. Apare cu o interfață frumoasă, iar designul temei este atrăgător. Cu magazinul de pagini șic și superb, meniul derulant și alte funcții fac ca business lounge-ul să fie creativ.

Cea mai interesantă caracteristică a acestei teme este că este posibil să aveți un antet personalizat diferit pe fiecare pagină. Această temă funcționează minunat pentru compozitorii vizuali; Proiectanții pot lua acest lucru pe o notă serioasă și pot profita de editarea fiecărei pagini cu anteturi separate. Mai mult, cu un anumit subsol unic, designul arată eficient și poate fi personalizat.

Descărcare / Mai multe informații

4. Marketfy – Tema WordPress:

Marketfy Tema WordPress

Tema stăpânește conceptul de business pentru conceptul multi-tasking și reprezintă soluția epică. Marketfy este ușor de descărcat tema și poate fi canalizată într-un mod multidimensional.

Secțiunea de cumpărare și plăți a produselor este uimitor de standardizată. Este ușor și simplu. Marketfy este cea mai bună temă pentru importul de conținut și pentru mai mulți furnizori. Cartile electronice, muzica, un teanc de fotografii pot fi utilizate pentru o astfel de temă și este un loc bun pentru ca aceste unități să funcționeze.

5. Ziarul – Tema WordPress:

Ziarul 9 Tema WordPress

Tema este asociată cu blogurile legate de știri și cu conceptele legate de amazon. O temă de ziar este special creată pentru recenzii de știri și ceva care are conținut explicativ. Calitatea principală a acestei teme este că este special concepută pentru o recenzie a blogului. De la schimbarea culorilor la stilul său de grilă, această temă are o definiție întreagă de construit și editat.

În afară de poziția sa de utilizare, acesta are 20 de modele diferite de șabloane / machete urmând cu unele materiale demonstrative, astfel încât designerii au un ghid. Imaginile pentru bloguri sunt importate corect cu o structură organizată. Tema Ziarului 9 este cea mai potrivită pentru un site web de recenzie, datorită stilului său de subsol și antet unic.

Descărcare / Mai multe informații

6. Oshine – Tema WordPress:

Tema WordPress Oshine

Tema este complicată, dar ușor de învățat, dar este perfectă pentru teme polivalente. Acest proiect are o secțiune de șabloane și o secțiune de bloguri, deci, practic, este simplu de utilizat și operat. Are o variație pentru o secțiune goală și poate fi adăugată ușor cu mai multe machete.

Pe strălucire este plin de animație mișto și are dincolo de rădăcini descriptive pentru a defini un site web cu dinamica sa unică.

Descărcare / Mai multe informații

7. Bryte – Tema WordPress:

Bryte Tema WordPress

Este cel mai bun reparator pentru începători, deoarece are tone de machete care pot funcționa într-o manieră premium. De asemenea, are propria pagină bitcoin, în afară de desenele creative, este umplut cu un aspect diferit pentru elementul antet și subsol. Indiferent de stilul dorit, are mai multe opțiuni.

Are mai multe selecții de aspect, de la stilul antet la stilul de subsol suprapus, toate într-o singură temă, care este disponibilă în Bryte. Tema vizează amestecarea și potrivirea conținutului realist, astfel încât șablonul dvs. să fie egal.

Au diverse stiluri de șabloane, blog-uri, machete prezentate etc. Formate de postare și stiluri de revizuire este inovator. În secțiunea „magazin”, utilizatorii pot compara prețul și apasă butonul Adaugă la coș.

Este o opțiune interesantă, în care consumatorii pot analiza valoarea prețului produsului (precum care este mai puțin). Complet utilizabil și este foarte recomandat pentru designeri.

Descărcare / Mai multe informații

8. Massive Dynamic – Tema WordPress:

Tema WordPress masivă dinamică

Aspectul este conceput frumos și simplu, unde puteți importa recenzii, postări pe blog, etc. Tema glisorului este ușor de realizat cu unele editări cu opțiuni date. Are o caracteristică ușor de utilizat, pe care o puteți modifica fontul conform dorinței dvs. Puteți, de asemenea, să dublați aspectul.

Puteți proiecta anteturi și aceste rubrici pot fi personalizate, cu toate că dinamica masivă are nevoie de mai multă recunoaștere, astfel încât să fie monitorizată.

Descărcare / Mai multe informații

9. Flatsome – Tema WordPress:

Tema WordPress plată

În mod normal, anteturile și subsolurile nu sunt personalizate, cu toate acestea, această temă Fleasome este o raritate când vine vorba de efectuarea selecțiilor. Există 500 de machete cu modele mature. Această temă este potrivită pentru site-urile de comerț electronic, achiziționarea de articole, unitatea de check out poate fi modificată.

De asemenea, puteți importa produsele și produsele de achiziție în cealaltă parte a unui site web. Flatsome are funcții imense personalizate. În plus, tema introduce și un capitol exclusiv al rulării de pagini. Deci, flatesome este o unitate exemplară pentru site-urile web legate de comerțul electronic.

Descărcare / Mai multe informații

10. Divi – Tema WordPress:

Divi WordPress Tema

Cea mai dorită și epică temă prezentată este Divi. Implementează cea mai bună experiență pentru designeri pentru a încuraja și a-și consuma caracteristicile pozitive. Divi este cel mai simplu și mai simplu constructor de pagini, deoarece este introdus cu o listă de pictograme pentru a selecta prin importarea aceleiași pe paginile web. Are destul spațiu de inventat cu texte și anteturi.

Mai mult, puteți modifica, de asemenea, schema de culori pentru secțiunile de constructor de pagini. În fiecare săptămână această temă introduce noi machete, cu toate acestea, acestea oferă, de asemenea, tutoriale pe social media pentru a crea un rând soft pentru începători. Machetele Divi sunt rafinate și cochete, care este în trend în zilele noastre.

Descărcare / Mai multe informații

Gândirea finală:

Este vorba doar de afișarea reputației mărcii dvs., de ceea ce doriți să proiectați și de a putea produce o astfel de vedere a mărcii care poate fi interesantă pentru public. Șabloanele și machete la modă sunt acum cel mai interesant și ușor lucru de implicat ca designer.

Cele mai multe dintre teme au introdus cu opțiuni încorporate de schema de culori, construirea de text, anteturile unice & structură de subsol și machete cool, astfel încât să nu fie explorate prin alte site-uri web.

Autor Bio:

Elyza Cornor este dezvoltator web / blogger de profesie care lucrează companie de dezvoltare web industria de mai bine de cinci ani. A lucrat cu unele dintre cele mai bune mărci din întreaga lume și i-a ajutat în proiectarea de site-uri web centrate pe clienți. În afară de muncă, îi place să petreacă timp cu fiicele ei.

Articole similare:

  • 5 cele mai bune teme de portofoliu WordPress
  • 5 cele mai bune teme WordPress pentru afaceri mici
  • Top 5 Cele mai bune teme SEO pentru WordPress
  • Cele mai bune teme pentru copii pentru bloggeri
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me