10 cele mai bune teme WordPress Adsense optimizate pentru 2020

Căutați teme WordPress pentru a vă crește veniturile Adsense? Temele WordPress Adsense optimizate vă vor ajuta să faceți acest lucru.


Google Adsense este cel mai bun mod de a câștiga bani online prin intermediul blogului sau site-ului tău. Temele WordPress optimizate Adsense premium vă vor ajuta să generați mai multe venituri decât teme gratuite WordPress.

Astfel, noi, la WPressBlog, am creat o listă cu cele mai bune teme WordPress optimizate prin Adsense. În aceste teme, puteți plasa coduri de anunțuri unde veți obține cele mai mari clicuri și afișări. Aceasta va duce la o creștere a dvs. Venituri Adsense.

Citește și: Cele mai bune pluginuri Google AdSense pentru WordPress pentru a câștiga venituri maxime în 2020

Puteți găsi aici cele mai bune 10 teme WordPress pentru Google Adsense în 2020.

Cele mai bune teme WordPress Adsense optimizate pentru 2020 pentru 2020

1. Ziar

Ziar

Ziarul este încă cea mai populară temă WordPress, care are peste 60.000 de vânzări. Este folosit mai ales de bloggeri care își administrează blogurile pentru a face bani online. Are un total de 56 de modele și puteți utiliza oricare dintre ele. Unele dintre ele sunt enumerate mai jos, care sunt populare pentru totdeauna.

  • Ziarul implicit
  • Revista de stil de viață
  • Gadgeturi
  • TechNews
  • Revista de știri

În această temă, veți primi un widget Adbox încorporat, widget contor social, widget casetă autor, widget Instagram, widget categorie populară și widget Vremea.

2. Admania – AD optimizată pentru tema WordPress pentru Adsense & Entuziaști afiliați

Admania

Admania este cea mai bună și mai ieftină temă WordPress optimizată prin Adsense. Această temă are 6 machete impresionante în care puteți plasa anunțuri în locurile cu conversii mari. Are o setare ușoară pentru utilizator, care vă permite să plasați și să editați anunțuri utilizând un editor live front-end.

3. TrueMag

TrueMag

True Mag este o temă modernă și curată Adsense, proiectată pentru reviste și portofoliu video. Această temă are widget-uri video încorporate, plugin pentru reclame video, coduri scurte pentru video și multe altele. Are unități de anunțuri responsive care afișează o reclamă completă pe toate dispozitivele

4. Jarida

Jarida

Jarida este o temă WordPress multifuncțională care are prea multe funcții de ultimă oră. Are constructor de pagini de start drag and drop, meniu mega, sistem de revizuire încorporat, meniu de navigare lipicios și are prea multe culori pentru a alege pentru o temă.

5. Gillion

Gillion

Gillion este o temă uimitoare WordPress concepută pentru bloguri, știri și reviste. Are în total șapte demo-uri și folosește Visual Composer pentru editare. Aceasta este o temă WordPress optimizată SEO, astfel încât nu este necesară o codificare. Este o temă WordPress Adsense simplă și lină.

6. Newsmag – News Magazine Ziar

Newsmag

Newsmag este, de asemenea, cea mai populară temă WordPress pentru google Adsense. Are mai mult de 12.000 de vânzări până astăzi. Are o caracteristică publicitară inteligentă cu 10 spoturi publicitare predefinite. Fiecare loc a fost plasat strategic în aspectele de conținut pentru cele mai mari rate de clic posibil. Pur și simplu introduceți codul dvs. AdSense o singură dată și relaxați-vă

7. GOLIATH – Știri optimizate pentru anunțuri & Revista de reviste

GOLIAT

Goliath este o temă complet actualizată și optimizată de Adsense pe WordPress și Adsense. are un sistem de rating încorporat, Visual Composer și Revolution Slider. De asemenea, are suport WooCommerce și bbPress.

8. Grimag – AD & Tema WordPress AdSense Optimized Magazine

Grimag

Grimag este cea mai bună temă WordPress pentru experții SEO. Este conceput pentru a obține cea mai mare monetizare. Una dintre cele mai bune caracteristici ale acestei teme este că puteți afișa reclame pe întregul site folosind bara laterală. Are o soluție AdSense încorporată.

9. DizzyMag – Anunț & Revizuiește revista WordPress

DizzyMag

DizzyMag este o temă de revistă pregătită pentru AdSense, care oferă un spațiu publicitar mare în partea de sus a site-ului. Are unități de anunțuri responsive care vă ajută să generați bani pentru site-ul Adsense. Are un sistem de revizuire încorporat care vă ajută să publicați o recenzie aprofundată.

10. Stiri Jannah

Jannah News

Jannah este o temă de știri WordPress care este ideală pentru a câștiga bani din Google AdSense. Are un total de 22 de aspecte optimizate Adsense, care își crește descărcările zi de zi. Are prea multe demo-uri pentru toate industriile. Jannah este o temă optimizată Google AdSense foarte impresionantă.

Pentru a crește veniturile Adsense, nu uitați să utilizați aceste cele mai bune instrumente de blogging care vă vor crește performanța site-ului și vă ajută să câștigați mai mult.

Citește și:

  • Sfaturi pentru a preveni blocarea contului Google AdSense
  • Cele mai bune alternative cu cel mai mare plată Adsense
  • Cea mai rapidă încărcare a temelor WordPress 2020
  • Cele mai bune teme WordPress pentru Bloggers 2020

Concluzie

Utilizând orice temă WordPress optimizată Adsense din lista de mai sus, cu siguranță veți găsi o creștere a veniturilor dvs. Adsense. Spuneți-ne ce temă v-a plăcut cel mai mult, comentând în secțiunea de comentarii.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me