10 Tema WordPress Terbaik Yang Akan Digunakan Pada Tahun 2020

Tema untuk laman web adalah wajib untuk menyokong keseluruhan konsep jenama. Beberapa tema boleh berisiko untuk dikoordinasikan dengan prospek anda dan beberapa dapat membantu menyampaikan keseluruhan idea. Tema premium sebahagian besarnya berusaha membawa idea umum yang dibungkus dalam baldi.


Terdapat idea umum untuk tema WordPress yang merupakan cara ringkas dan senang untuk diabaikan daripada yang disiratkan. Tidak wajib berkomitmen dengan satu tema, cobalah bermain bersama tema lain dan juga ace dalam pelbagai tema.

10 Tema WordPress Terbaik untuk 2020

1. Tambahan – Tema WordPress:

Tema WordPress Tambahan

Ia mempunyai menu pemarkahan yang luar biasa, ciri menu drop-down yang luar biasa dengan susun atur yang unik. Ekstra sesuai untuk blog kerana penjelasannya mengenai perbincangan dan sifat penerangan yang lain.

Lebih-lebih lagi, ia mempunyai tahap keterangan yang bagus untuk ulasan juga, untuk e: g jika pekerjaan anda memerlukan semakan produk maka anda mungkin menyertakan yang sama dengan bintang dan skor untuk menjadikannya ulasan produk yang tepat.

Tema ini dilengkapi dengan pembangun supaya anda boleh menyiarkan blog, di sebelah kiri terdapat analisis tinjauan baru-baru ini berdasarkan pengalaman pengguna yang menambahkan sedikit kreativiti tambahan. Ia mudah, mudah dan bersih untuk laman web blog kerana merangkumi keseluruhan idea penjelasan.

Muat turun / Maklumat Lanjut

2. Thrive Architect – Tema WordPress:

Tema Thrive Architect WordPress

Cara termudah untuk membuat laman web adalah melalui tema Thrive Architect. Anda boleh menambah tema dan teks dengan bantuan elemen carian dan boleh menambahkan tajuk atau keterangan lain. Antaramuka tema dapat dikendalikan yang dapat dikendalikan oleh para editor.

Selain faedahnya yang telah dibincangkan, ada kekurangan yang menentukan kosnya. Tema ini mahal berbanding pembangun halaman lain. Teknologi dan kemudahan yang disediakan Thrive Architect sangat luar biasa dan luar biasa.

Muat turun / Maklumat Lanjut

3. Ruang Perniagaan – Tema WordPress:

Tema WordPress Business Lounge

Tema lain yang diremehkan adalah Business Lounge kerana ia adalah tema penyelamat yang akan mengurus semua kebimbangan anda dengan serta-merta. Muncul dengan antara muka yang indah dan reka bentuk temanya menarik. Dengan kedai halaman yang cantik dan cantik, menu lungsur dan ciri lain menjadikan ruang perniagaan menjadi kreatif.

Ciri yang paling menarik dari tema ini ialah anda mungkin mempunyai tajuk khusus yang berbeza pada setiap halaman. Tema ini sesuai untuk penggubah visual; Pereka mungkin memperhatikan ini dengan serius dan memanfaatkan penyuntingan setiap halaman dengan tajuk yang berasingan. Lebih-lebih lagi, dengan beberapa footer unik, reka bentuknya kelihatan berkesan dan dapat disesuaikan.

Muat turun / Maklumat Lanjut

4. Marketfy – Tema WordPress:

Tema WordPress Marketfy

Tema ini merangkumi konsep perniagaan untuk konsep multi-tasking dan berdiri sebagai penyelesaian epik. Marketfy mudah untuk memuat turun tema dan dapat disalurkan dengan cara pelbagai dimensi.

Bahagian pembelian dan pembayaran produk diseragamkan. Ia mudah dan ringkas. Marketfy adalah tema terbaik untuk mengimport kandungan dan untuk pelbagai vendor. E-buku, muzik, setumpuk foto dapat digunakan untuk tema tersebut dan merupakan tempat yang baik untuk menjadikan unit-unit ini berfungsi.

5. Akhbar – Tema WordPress:

Tema WordPress 9 Akhbar

Tema ini berafiliasi dengan blog berkaitan berita dan konsep berkaitan amazon. Tema surat khabar dibuat khas untuk ulasan berita dan sesuatu yang mempunyai kandungan penjelasan. Kualiti utama tema ini ialah ia dibuat khas untuk semakan blog. Dari menukar warna ke gaya gridnya, tema ini mempunyai definisi keseluruhan untuk dibina dan diedit.

Selain dari cara penggunaannya, ia memiliki 20 reka bentuk templat / susun atur yang berbeza diikuti dengan beberapa bahan demo sehingga para pereka memiliki panduan. Gambar-gambar untuk blog diimport dengan betul dengan struktur yang tersusun. Tema surat khabar 9 adalah yang terbaik untuk laman web yang mengulas kerana gaya footer dan header yang unik.

Muat turun / Maklumat Lanjut

6. Oshine – Tema WordPress:

Tema Oshine WordPress

Tema ini sukar tetapi senang dipelajari juga, ini sesuai untuk tema pelbagai guna. Projek ini mempunyai bahagian templat dan bahagian blog, jadi pada dasarnya mudah digunakan dan dikendalikan. Ini mempunyai variasi untuk bahagian kosong dan dapat ditambahkan dengan mudah dengan lebih banyak susun atur.

Pada kilauan dipenuhi dengan animasi yang keren dan mempunyai akar yang tidak dapat digambarkan untuk menentukan laman web dengan dinamiknya yang unik.

Muat turun / Maklumat Lanjut

7. Bryte – Tema WordPress:

Tema WordPress Bryte

Ia adalah pembaik yang terbaik untuk pemula kerana mempunyai banyak susun atur yang dapat berfungsi dengan cara premium. Ia juga mempunyai halaman bitcoin sendiri, selain dari reka bentuk kreatif, ia dipenuhi dengan susun atur yang berbeza untuk elemen header dan footer. Tidak kira apa sahaja gaya yang anda mahukan, ia mempunyai pelbagai pilihan.

Ia mempunyai banyak pilihan susun atur dari gaya header hingga gaya footer yang tumpang tindih semuanya dalam satu tema yang terdapat di Bryte. Tema ini adalah mengenai pencampuran dan pemadanan kandungan realistik sehingga templat anda sama rata.

Mereka mempunyai pelbagai gaya templat, reka bentuk blog, susun atur yang diketengahkan, dan lain-lain. Di bahagian ‘kedai’ pengguna dapat membandingkan harganya dan mengklik butang tambah ke troli.

Ini adalah pilihan yang baik di mana pengguna dapat menganalisis nilai harga produk (seperti mana yang kurang). Sepenuhnya mesra pengguna dan sangat disyorkan untuk pereka.

Muat turun / Maklumat Lanjut

8. Massive Dynamic – WordPress Tema:

Tema WordPress Dinamik Besar-besaran

Susun aturnya dirancang dengan indah dan ringkas di mana anda boleh mengimport ulasan, catatan blog, dll. Tema slaid mudah dibuat dengan beberapa penyuntingan dengan pilihan yang diberikan. Ini memiliki ciri yang mudah digunakan agar anda dapat mengubah fon sesuai keinginan anda. Anda juga boleh mendua susun atur.

Anda boleh merancang tajuk dan tajuk ini dapat disesuaikan, namun dinamik besar memerlukan lebih banyak pengiktirafan sehingga dapat dipantau.

Muat turun / Maklumat Lanjut

9. Flatsome – Tema WordPress:

Tema WordPress Flatsome

Biasanya header dan footer tidak disesuaikan, namun, tema Fleasome ini jarang dilakukan ketika membuat pilihan. Terdapat 500 susun atur dengan reka bentuk yang matang. Tema ini sesuai untuk laman E-commerce, membeli barang, unit check-out dapat diubah.

Anda juga boleh mengimport item pembelian dan produk ke bahagian lain laman web juga. Flatsome mempunyai ciri khas yang sangat besar. Di samping itu, tema memperkenalkan bab penggulungan halaman eksklusif juga. Jadi, flatesome adalah unit teladan untuk laman web yang berkaitan dengan E-commerce.

Muat turun / Maklumat Lanjut

10. Tema Divi – WordPress:

Tema WordPress Divi

Tema yang paling digemari dan epik ialah Divi. Ini menggunakan pengalaman terbaik bagi para pereka untuk mendorong dan menggunakan ciri-cirinya secara positif. Divi adalah pembangun halaman yang paling mudah dan paling mudah kerana diperkenalkan dengan senarai ikon untuk dipilih dengan mengimport yang sama melalui halaman web. Ia mempunyai banyak ruang untuk dicipta dengan teks dan tajuk.

Selain itu, anda juga boleh menukar skema warna untuk bahagian pembangun halaman. Setiap minggu tema ini memperkenalkan susun atur baru, namun, mereka juga memberikan tutorial melalui media sosial untuk membuat baris lembut untuk pemula. Susun atur Divi sangat indah dan bergaya kini menjadi trend.

Muat turun / Maklumat Lanjut

Pemikiran Akhir:

Ini semua tentang memperlihatkan reputasi jenama anda, apa yang anda mahukan dan dapat menghasilkan jenama yang menarik untuk penonton. Templat dan susun atur yang bergaya kini menjadi perkara paling menarik dan mudah untuk disiratkan sebagai pereka.

Sebilangan besar tema telah diperkenalkan dengan pilihan struktur warna, binaan teks, tajuk unik & struktur footer dan susun atur yang sejuk sehingga tidak ada penjelajahan melalui laman web lain.

Bio Pengarang:

Elyza Cornor adalah pembangun web / blogger mengikut profesion yang pernah bekerja di syarikat pembangunan web industri selama lebih dari lima tahun. Dia telah bekerjasama dengan beberapa jenama terbaik dari seluruh dunia dan membantu mereka dalam merancang laman web yang berpusatkan pelanggan. Selain bekerja, dia suka menghabiskan masa dengan anak perempuannya.

Artikel berkaitan:

  • 5 Tema Portofolio WordPress Terbaik
  • 5 Tema WordPress Terbaik untuk Perniagaan Kecil
  • 5 Tema SEO Terbaik untuk WordPress
  • Tema Kejadian Anak Terbaik untuk Blogger
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me