Tawaran Black Friday WP Engine 2019 [DISKAUN 42% – Hosting Percuma selama 5 Bulan]

Tawaran Jumaat hitam WPEngine 2019 menjadi sangat popular bagi pemilik perniagaan kecil dan besar pada masa penjualan diskaun ini. Mereka boleh mendapatkan hosting WP Engine dengan diskaun besar semasa tawaran jumaat hitam ini.


Kami telah berkongsi semua tawaran diskaun WP Engine dalam artikel ini, oleh itu, untuk mengetahui semua tawaran hosting WP Engine, baca artikel ini ke bawah.

Tawaran WP Engine Black Friday 2019

Syarikat WP Engine juga memberikan tawaran diskaun yang besar seperti syarikat hosting web yang lain memberikan potongan harga pada hari jumaat hitam dan hari isnin siber.

Semasa penjualan ini, anda akan mendapat hosting percuma selama 5 bulan untuk semua rancangan tahunan (itu bermaksud potongan 42%) untuk semua rancangan hosting WP Engine.

Nota: Pada tahun 2019, Tawaran Jumat hitam WP Engine akan berjalan untuk jangka masa berikut:

 • Tarikh mula: 20 November 2019, Tarikh tamat: 2 Disember 2019
Jenis Urus NiagaDiskaunPautan
Tawaran Black Friday
Tawaran Isnin Siber
Hosting Percuma 5 Bulan
(DISKAUN 42%)
Dapatkan Tawaran ini Sekarang!

Pelan dan Harga WP Engine pada Jualan Black Friday

Rancangan Enjin WPHarga BiasaHarga Jumaat Hitam
MEMULAKAN$ 35 / bln$ 20.42 / bln
PERTUMBUHAN$ 115 / bln$ 67.08 / bln
SKALA$ 290 / bln$ 169.17 / bln

Tawaran Biasa WP Engine 2019

Urus niaga biasa tersedia sepanjang masa, anda boleh mendapatkan tawaran ini walaupun selepas penjualan hari Jumaat hitam berakhir.

Jenis Urus NiagaDiskaunPautan
Urusan BiasaDISKAUN 10%Dapatkan Tawaran Biasa Sekarang!

Mengenai WP Engine Hosting

WP Engine adalah penyedia hosting WordPress yang terkenal dan terurus hari ini dan ia ditubuhkan pada tahun 2010. Mereka menyediakan persekitaran hosting WordPress berprestasi tinggi dan itulah sebabnya kosnya lebih tinggi daripada penyedia hosting lain.

Tawaran Black Friday WP Engine

Lebih daripada 1,20,000 pelanggan dari seluruh dunia telah menggunakan hosting WP Engine dan mempercayainya. Mereka menyekat serangan 2 juta + laman web setiap hari dan 150+ serangan setiap bulan pelanggan mereka.

Pada tahun 2018, WP Engine memperoleh syarikat pengembangan tema yang popular, bernama StudioPress. Ia terkenal dengan Kerangka Kejadian yang popular. Sekiranya anda membeli hosting WP Engine maka anda akan mendapat Genesis Framework dan semua tema lain secara percuma. Terdapat koleksi besar tema Genesis WordPress yang boleh anda gunakan untuk laman web anda.

Dapatkan Hosting WP Engine dengan Hosting Percuma 5 Bulan Sekarang!

Pelan Hosting WP Engine dengan Diskaun Black Friday

WP Engine menawarkan empat rancangan hosting yang berbeza: Startup, Growth, Scale, dan Custom. Semua rancangan ini mempunyai ciri dan harga yang berbeza. Kami telah menyebut di sini ciri-ciri hosting teratas, harga biasa dan harga Jumaat hitam untuk semua rancangan ini.

Semua rancangan ini merangkumi ciri-ciri berikut:

 • Kerangka Kejadian
 • Semua Tema StudioPress
 • Sokongan sembang 24/7
 • CDN global
 • Keselamatan EDGE Global
 • Prestasi Halaman
 • Sijil SSL automatik

1. StartUp

Sekiranya anda pemilik perniagaan kecil, blogger atau freelancer yang hanya perlu menjalankan satu laman web maka anda boleh memilih rancangan StartUp.

Dalam rancangan ini, anda boleh menjalankan satu laman web dengan storan 10 GB dan lebar jalur 50 GB setiap bulan. Pelan ini membolehkan 25,000 lawatan laman web setiap bulan. Di samping itu, anda akan mendapat sijil SSL yang diimport dan mempunyai akses ke sokongan telefon 24/7.

Kos biasa rancangan StartUp adalah $ 35 sebulan. Semasa penjualan hari Jumaat hitam, anda akan mendapatnya dengan potongan harga 42%.

2. Pertumbuhan

Sekiranya anda perlu menghoskan lebih dari satu laman web maka anda boleh memilih rancangan Pertumbuhan.

Dalam rancangan ini, anda boleh mengehos hingga 5 laman web dengan 20 GB storan tempatan dan lebar jalur 200 GB setiap bulan. Pelan ini mampu menangani 100,000 lawatan setiap bulan.

Harga biasa dari rancangan Pertumbuhan adalah $ 115 sebulan tetapi dalam penjualan Black Friday dan Cyber ​​Monday ini, anda boleh mendapatkannya dengan harga potongan 42%.

3. Skala

Sekiranya anda menjalankan syarikat atau agensi maka anda boleh memilih rancangan Skala.

Di sini, anda boleh menempatkan sehingga 15 laman web dengan storan tempatan 30 GB dan lebar jalur 400 GB setiap bulan. Pelan ini membolehkan sehingga 400,000 lawatan setiap bulan.

Harga biasa dari rancangan ini ialah $ 290 sebulan dan anda boleh mendapat potongan harga 42% pada harga ini semasa penjualan hari Jumaat hitam.

4. Adat

Sekiranya laman web anda mendapat berjuta-juta lawatan setiap bulan, maka anda boleh memilih paket Custom. Dalam rancangan ini, anda boleh mengehos hingga 25 laman web dengan 1TB storan tempatan dan lebar jalur 400GB + sebulan. Pelan ini sesuai untuk mereka yang memerlukan perkhidmatan hosting perusahaan.

Anda boleh menghubungi pasukan WP Engine dan memberitahu mereka tentang semua keperluan hosting anda. Mereka akan memberi anda rancangan hosting khusus sesuai dengan keperluan anda dan harga sebenar untuk rancangan ini.

Di sini anda mempunyai beberapa ciri hosting tambahan seperti Multisite WordPress, GeoTarget, Prestasi Kandungan, onboarding Konsultatif, Melancarkan penilaian kesediaan, dan SSH Gateway.

Mengapa Memilih WPengine Black Friday Deal 2019

 • Ia adalah penyedia hosting WordPress yang diuruskan dengan baik.
 • Dengan hosting WP Engine, anda akan mendapat akses ke kerangka Genesis dan semua tema Studiopress.
 • Sokongan pelanggan terbaik dalam industri hosting.
 • Sijil SSL yang diimport percuma.
 • Laman web anda akan dimuat serta-merta dengan hosting ini.
 • Plugin pemindahan laman web WP Engine akan memindahkan laman web anda ke hosting WP Engine secara automatik.

Perkataan Akhir pada WP Engine Black Friday 2019

WP Engine menawarkan perkhidmatan hosting terbaik dengan harga yang lebih tinggi berbanding syarikat hosting lain. Oleh itu, Dalam artikel ini, anda dapat memperoleh keuntungan dari tawaran WPEngine black friday dan penjualan Cyber ​​Monday dan mendapatkan hosting WP Engine dengan diskaun besar dan jalankan laman web anda dengan kelajuan yang luar biasa.

Sekiranya anda terlepas jualan Jumat hitam WP Engine maka anda masih boleh mendapatkan hosting percuma selama 5 bulan pada Krismas dan penjualan tahun baru.

Lihat Tawaran Pengehosan Web Black Friday Terbaik yang lain:

 • Tawaran Black Friday Hosting WPX – (DISKAUN 95%)
 • Tawaran HostPapa Black Friday 2019 – ($ 1 sebulan)
 • SiteGround Black Friday 2019 – (DISKAUN 75%)
 • Tawaran Hosting Cyber ​​Monday A2 – (DISKAUN 67%)
 • Jualan Senin Dreamhost Cyber ​​- (DISKAUN 80%)
 • Jualan Black Flywheel – (Hosting 3 bulan percuma)
 • Tawaran Diskaun Hostinger Black Friday – (DISKAUN 90%)
 • Tawaran Blackhost Hosting Black Friday – (DISKAUN 70%)
 • Tawaran Black Friday iPage 2019 – (DISKAUN 85%)
 • Jualan HostGator Cyber ​​Monday 2019 – (DISKAUN 70%)
 • InMotion Hosting Black Friday – (DISKAUN 34%)
 • Tawaran GreenGeeks Black Friday – (DISKAUN 75%)
Tawaran Black Friday WPEngine 2019
 • Jualan Black Friday

 • Tawaran Isnin Siber

 • Diskaun Maksimum

5

Ringkasan

Tawaran Potongan Grab WP Engine Black Friday dengan Harga Diskaun 35% dan Nikmati Perkhidmatan Hosting WordPress Terpantas di Dunia.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me