8 najboljših ponudnikov gostovanja VPS v letu 2020

Iščete najboljši ponudniki gostovanja VPS za vaše podjetje? Tu boste našli najboljše ponudnike storitev VPS gostovanja leta 2020.


VPS je pojem kratica virtualni zasebni strežnik zasebni strežnik, ki ima svojo kopijo operacijskega sistema, kjer lahko vsi uporabniki in kupci tega operacijskega sistema namestijo katero koli programsko opremo, ki je na voljo ali deluje v tem operacijskem sistemu.

Cene tega strežnika so v primerjavi s katerim koli drugim namenskim fizičnim strežnikom zelo nizke. Obstaja veliko podjetij, ki gostijo virtualni zasebni strežnik za svoje delavce, ki lahko med seboj sodelujejo v tem operacijskem sistemu in lahko namestijo katero koli programsko opremo, ki je na voljo na tem strežniku.

Tukaj boste našli seznam najboljših 8 ponudnikov gostovanja VPS v letu 2020 in o vsakem bomo razpravljali. Ti ponudniki gostovanja VPS opravljajo svoje storitve v Indiji, ZDA, Veliki Britaniji, Avstraliji, Kanadi, Evropi, Nemčiji, Singapurju, Indoneziji in vseh drugih državah sveta..

 1. ScalaHosting
 2. Bluehost
 3. Dreamhost
 4. Gostovanje
 5. A2 gostovanje
 6. Domači vetrovi
 7. GreenGeeks
 8. WebHostingPad

Podrobnejše informacije o vseh teh ponudnikih gostovanja so predstavljene spodaj v članku. Spodaj boste prebrali vse funkcije o vseh 8 ponudnikih gostovanja VPS in kako dobri so v industriji gostovanja VPS.

Najboljši ponudniki gostovanja VPS v letu 2020

1. ScalaHosting

ScalaHosting je podjetje, ki verjame v zanesljivost kupcev in živi temu cilju. Ustanovljen je bil leta 2007 in po desetih letih je uspešno zagotavljal zanesljive strežnike strankam.

V glavnem so 3 storitve, ki jih ponuja Scala hosting, ki vključujejo skupno gostovanje, načrt gostovanja preprodajalcev in strežniške načrte strežnika v oblaku. Scala Hosting za svoje strežnike uporablja procesorje E3 in procesorje E5, tako da se njihov strežnik ne bi smel znižati ali upočasniti pri številnih, bodisi dobi na njem velik promet.

Lastnosti:

 • Nadzorna plošča SPanel
 • Dnevne oddaljene varnostne kopije
 • Brezplačni posnetki
 • Popolnoma upravljan
 • Brezplačne migracije
 • Varnostna zaščita SShield
 • Namenski naslov IP
 • Zajamčena sredstva
 • Boljše Googlove uvrstitve

Načrti gostovanja v upravljanem oblaku VPS:

StartAdvancedBusinessEnterprise
9,95 USD / mesec21,95 USD / mesec41,95 USD / mesec63,95 USD / mesec
1 CPU Core
2 GB RAM-a
20 GB SSD
2 CPU jedra
4 GB RAM-a
30 GB SSD
4 CPU jedra
6 GB RAM-a
50 GB SSD
6 jeder CPU-ja
8 GB RAM-a
80 GB SSD

Samoupravljeni načrti gostovanja v oblaku VPS:

StartAdvancedBusinessEnterprise
10 USD / mesečno19 USD / mesečno33 USD / mesečno49 USD / mesečno
1 CPU Core
2 GB RAM-a
50 GB SSD
2 CPU jedra
4 GB RAM-a
70 GB SSD
4 CPU jedra
6 GB RAM-a
100 GB SSD
6 jeder CPU-ja
8 GB RAM-a
150 GB SSD

Pridobite ScalaHosting

2. Bluehost

Bluehost je eno najstarejših imen spletnega gostovanja in je največji strežnik, ko gre za gostovanje na WordPressu. Ko uporabljate Bluehost, vam ni treba skrbeti, da bo vaše spletno mesto počasi delovalo, tudi na strežniku je ogromno prometa. To je najboljša lastnost Bluehosta, da v nobenem stanju nobeno gostovano spletno mesto na njegovem strežniku ne pusti počasi.

Ta spletni gostitelj je znan po odlični podpori strankam, kjer so na voljo 24/7. Če ste oseba, ki spada v mala podjetja in razmišljate o gostovanju svojega spletnega mesta prek Bluehosta, potem morate vedeti, da je to spletno mesto gostitelja številka 1 za spletna mesta malih podjetij. Začetnemu uporabniku tega strežnika za spletno gostovanje je na voljo brezplačna domena, brezplačen SSL, brezplačni graditelj spletnih strani z veliko predlogami.

Načrti in cene:

StandardEnhancedUltimate
19,99 USD / mesečno29,99 USD / mesečno59,99 USD / mesečno
2 jedra
30 GB SSD prostora za shranjevanje
2 GB RAM-a
1 TB pasovna širina
1 IP naslov
2 jedra
60 GB SSD prostora za shranjevanje
4 GB RAM-a
2 TB pasovna širina
2 naslova IP
4 jedra
120 GB SSD prostora za shranjevanje
8 GB RAM-a
3 TB pasovne širine
2 naslova IP

Pridobite Bluehost

3. Dreamhost

Ponudnik spletnega gostovanja Dreamhost ima sedež v Los Angelesu in je v lasti Dream Network, spletno gostovanje pa je začel prvič v letu 1997, zdaj pa ima več kot 400.000 strank in v tem podjetju dela več kot 200 zaposlenih..

Če ste oseba, ki želi raziskati nekaj več kot bloganje, potem je DreamHost nekaj, kar je narejeno za vas. Če vidite trenutni scenarij tega spletnega gostovanja, potem zdaj gosti več kot 1,5 milijona spletnih mest, kar je za spletno gostovanje zelo dobro število.

DreamHost lahko zažene strežnik v oblaku v samo 30 sekundah in je tudi zlati član fundacije OpenStack. DreamHost je najboljša stvar za mala podjetja, ki gostijo njihova spletna mesta in so na voljo na internetu.

Načrti in cene:

VPS BasicVPS BusinessVPS ProfessionalVPS Enterprise
10,00 USD / mesečno20,00 USD / mesečno40,00 USD / mesečno80,00 USD / mesečno
1 GB Ram
30 GB SSD prostora za shranjevanje
Neomejeno spletno mesto
Neomejen promet
Brezplačno SSL potrdila
Neomejena e-pošta @ Vaša domena
2 GB RAM
60 GB SSD prostora za shranjevanje
Neomejeno spletno mesto
Neomejen promet
Brezplačno SSL potrdila
Neomejena e-pošta @ Vaša domena
4 GB RAM
120 GB SSD prostora za shranjevanje
Neomejeno spletno mesto
Neomejen promet
Brezplačno SSL potrdila
Neomejena e-pošta @ Vaša domena
8 GB Ram
240 GB SSD prostora za shranjevanje
Neomejeno spletno mesto
Neomejen promet
Brezplačno SSL potrdila
Neomejena e-pošta @ Vaša domena

Pridobite Dreamhost

4. Hostinger

Podjetje Hostinger, ki je bilo ustanovljeno leta 2004, se je uvrstilo na seznam najboljših ponudnikov gostovanja VPS, saj je že od svoje ustanovitve pogonsko spletno gostovanje. Ta ponudnik spletnega gostovanja ima več kot 29 milijonov strank, ki so z vseh koncev zemlje, in če vidite v številkah, potem ima stranke iz 178 držav.

Vsak dan se 20.000 novih strank prijavi na Hostinger in ta ponudnik spletnega gostovanja, kar lahko sprejmejo in sprejemajo ljudje po vsem svetu, ki se nanjo vsak dan prijavijo..

Gre za enega najhitreje rastočih strežnikov za spletno gostovanje, ki se je v letu 2014 dotaknil 10 milijonov in kasneje okoli leta 2017, ko se je uporabniška baza DreamHost povečala na 29 milijonov uporabnikov. Družba svojim uporabnikom nalaga brezplačne funkcije, kar je glavna atrakcija za ljudi, ki iščejo mesto, kjer gostijo njihovo spletno mesto.

Načrti in cene:

VCPUMEMORYSTORAGEBANDWIDTHPRICE
1 vCPU1 GB20 GB1000 GB3,95 USD / mesec
2 vCPU2 GB40 GB2000 GB8,95 USD / mesečno
3 vCPU3 GB60 GB3000 GB12,95 USD / mesečno
4 vCPU4 GB80 GB4000 GB15,95 USD / mesečno
6 vCPU6 GB120 GB6000 GB23,95 USD / mesečno
8 vCPU8 GB160 GB8000 GB29,95 USD / mesečno

Pridobite Hostingerja

5. Gostovanje A2

A2 gostovanje je eden najboljših ponudnikov gostovanja VPS, ki trenutno deluje v tej digitalni dobi toliko ponudnikov gostovanja VPS. Storitve, ki jih ponuja gostovanje A2 VPS, vključujejo spletno gostovanje tako Linux kot Windows gostovanja, ponuja vam tudi neomejen prostor in pasovno širino, lahko tudi brezplačen prenos spletnega mesta prek A2 gostovanja.

Podatkovni centri gostovanja A2 se nahajajo v Michiganu (ZDA) Arizona (ZDA) Amsterdam (Evropa). Pri gostovanju A2, ko se prijavite prek računa, lahko dobesedno izvajate ukaze, ko strežnik neposredno nadzorujete. A2 gostovanje trdi, da ponujajo 20X hitrejše nalaganje strani kot kateri koli drug ponudnik spletnega gostovanja.

Najboljši del njih je, da nudijo brezplačne pogone SSD, neomejeno količino shranjevanja / prenosa in selitve spletnega mesta brezplačno. Najcenejši načrt spletnega gostovanja A2 znaša 3,92 dolarja na mesec.

Načrti in cene:

NEVERJETNI VPSMANAGED VPSCORE VPS
ZAČETEK AT
5,00 USD
ZAČETEK AT
25,00 USD
ZAČETEK AT
25,00 USD
Korenski dostop
Izberite vaš operacijski sistem Linux
Brezplačna nadzorna plošča cPanel
Popolno upravljanje HostGuard-a
Korenski dostop
Brezplačna nadzorna plošča cPanel
Popolno upravljanje HostGuard-a

Pridobite gostovanje A2

6. HostWinds

HostWinds je edini gostiteljski strežnik, ki ima toliko zaupanja v svoje funkcije, da nudi 60-dnevno garancijo vračila denarja, če vam ni všeč, potem strežnik za gostovanje. Tveganje za vaše spletno gostovanje je vredno tvegati za vaše spletno gostovanje.

To je veliko bolje kot kateri koli drugi brezplačni strežnik spletnega gostovanja, ki deluje precej počasno in ki se večkrat poslavlja, ko se ukvarjajo z ogromnim prometom. Osnovni načrt za gostovanje v Hostwinds se začne od 4,50 USD na mesec, ki ponuja neomejeno količino prostora za shranjevanje in pasovno širino, neomejen prostor na disku, baze podatkov in poddomene.

Če želite prihraniti denar pri naročnini Hostwinds, lahko vzamete letno naročnino, ki bo stala približno 3,50 USD mesečno, kjer lahko prihranite dober znesek denarja z letno naročnino Hostwinds.

V celoti upravljani Linux VPS načrti gostovanja:

5,17 $ / mesec 10,34 $ / mesec 18,80 $ / mesec 23,97 $ / mesec
1 CPU Core
1 GB RAM-a
30 GB SSD prostora na disku
1 TB Prenos podatkov
1 CPU Core
2 GB RAM-a
50 GB SSD prostora na disku
2 TB Prenos podatkov
2 CPU jedra
4 GB RAM-a
75 GB SSD prostora na disku
2 TB Prenos podatkov
2 CPU jedra
6 GB RAM-a
100 GB prostora na disku SSD
2 TB Prenos podatkov

Pridobite HostWinds

7. GreenGeeks

GreenGeeks gosti več kot 300.000 spletnih mest, ki imajo podatkovne centre v ZDA in Kanadi. Ima trdno delo in odlično podporo strankam, kjer so strankam skoraj na voljo za pomoč 24 ur na dan. Ponuja zelo hiter čas nalaganja tudi v scenarijih, kjer je na strežniku velik promet.

GreenGeeks je leta 2006 ustanovil Trey Gardener, kjer so njegove izkušnje številnih spletnih ponudnikov gostovanja pomagale temu podjetju razumeti potrebe strank, ki želijo svoje spletno mesto gosti na strežniku spletnega gostovanja. To je okolju prijazno spletno gostovanje, ki se je odločilo, da bo pustilo odtis pozitivne energije.

Upravljani načrti gostovanja VPS:

2GB4GB8GB
39,95 USD / mesečno59,95 USD / mesečno109,95 USD / mesec
4 vCPU
50 GB SSD prostora na disku
Prenos 10 TB
cPanel Vključen
Brezplačno SSL potrdilo
Brezplačen prenos spletnega mesta
GreenGeeks Upravljalna podpora
30-dnevno jamstvo za vračilo denarja
4 vCPU
75 GB SSD prostora na disku
Prenos 10 TB
cPanel Vključen
Brezplačno SSL potrdilo
Brezplačen prenos spletnega mesta
GreenGeeks Upravljalna podpora
30-dnevno jamstvo za vračilo denarja
6 vCPU
150 GB SSD prostora na disku
Prenos 10 TB
cPanel Vključen
Brezplačno SSL potrdilo
Brezplačen prenos spletnega mesta
GreenGeeks Upravljalna podpora
30-dnevno jamstvo za vračilo denarja

Pridobite GreenGeeks

8. WebHostingPad

WebHostingPad ponuja predvsem dve vrsti gostovalnih načrtov, ki sta Power Plan in Power Plan Plus. Vsak od njih ponuja neomejen spletni prostor in ima neomejeno pasovno širino.

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2005, zaradi česar imajo že več kot desetletje izkušenj v industriji spletnega gostovanja. če zanemarite Power Plan in Power Plan Plus, potem ponuja tudi preprodajalce in VPS gostovanje.

WebHostingPad je nekaj, kar je eden izmed pionirjev VPS gostovanja in večina ljudi ga ima raje za gostovanje VPS. WebHostingPad ponuja najboljše storitve gostovanja VPS, in ker je stopil na noge v VPS gostovanju, so se izkazali za najboljše podjetje VPS gostovanja. Začetni načrt WebHositngPad zagotavlja 100 GB prostora na disku in 100 GB brezplačne pasovne širine.

Načrti in cene:

BEGINNERPROPREMIUMSUPER
29,95 USD / mesečno34,95 USD / mesec49,95 USD / mesečno59,95 USD / mesečno
20 GB pomnilnika
100 GB / mo pasovne širine
1 GB Ram
1 IP
Popoln dostop do korenin
80 GB pomnilnika
250 GB / mo pasovne širine
2 GB RAM
2 IP
Popoln dostop do korenin
160 GB pomnilnika
1 TB / mo pasovna širina
4 GB RAM
3 IP
Popoln dostop do korenin
200 GB pomnilnika
1,5 TB / mo pasovne širine
4 GB RAM
3 IP
Popoln dostop do korenin

Pridobite WebHostingPad

Sklep o najboljših ponudnikih gostovanja VPS

VPS gostovanje je bila ena najboljših vrst spletnega gostovanja, ko gre za ljudi, ki so vključeni v mala podjetja in želi gostovati na njihovi spletni strani. Če lepo raziskujete, potem lahko brezplačno gostite spletno mesto vašega podjetja prek VPS, ki ima v njem nekaj odličnih funkcij.

Če imate na svojem delovnem mestu navidezen zasebni strežnik, prihranite veliko časa za vaše podjetje in zaposlene, ki delajo v njem, saj bodo delali na istem strežniku, kar jim bo precej olajšalo prenašanje datotek in informacij med seboj.

V današnjem času številna podjetja verjamejo, da imajo VPS na svojem delovnem mestu najboljšo stvar, saj zaposleni, ki delajo v tej organizaciji, lažje delajo in resnično prihranijo veliko časa pri prenosu datotek in nalaganje spletne strani.

Preberite tudi:

 • 10 najboljših ponudnikov spletnega gostovanja
 • 10 poceni in najboljših storitev spletnega gostovanja v letu 2020
 • Najboljše upravljane storitve gostovanja WordPress 2020
 • Najboljše storitve gostovanja v podjetjih
 • 6 najboljših ponudnikov namenskih strežnikov v letu 2020
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me