Топ 15 разлога за одабир ВордПресс-а за ваше пословање у 2020. години

Када је у питању израда пословно оријентисане веб странице, очигледно ћемо одабрати најбољу платформу! Иако је тешко одабрати водећу платформу за пребацивање веб странице.


Пословни људи су се забринули због популарности и промета. Али када водите посао, од кључне је важности да имате веб страницу са савршеним изгледом и карактеристикама. Дакле, за то је важно одабрати ону која ће вам дати процватне резултате.

Постоји неколико ЦМС платформи, попут Јоомла, Типо3, ВордПресс, Серендипити, Схопифи, ИмпрессПагес и многих других. Поред свега тога, ВордПресс је идеалан за многе компаније. Изузетно је компатибилан, лако се одржава и интегрише.

Можда имате неколико питања о одабиру ВордПресс-а. Шта је тако добро у вези са овим ЦМС-ом? Како може бити најбољи избор за ваш посао?

Дакле, како бисмо одговорили на сва ова питања, дошли смо до 15 разлога који појашњавају идеју одабира ВордПресс-а за ваш посао. Хајде да почнемо!

Зашто бирати ВордПресс за ваш посао?

Поузданост

Према статистици, ВордПресс је водећи ЦМС са 34% светске веб платформе у 2019. години што је повећање од 4% у односу на претходну годину. Користе је на великим пословним веб локацијама или за веб блогове и показали су приметно достигнуће.

Развили су га ПХП, МиСКЛ и ЈаваСцрипт. Такође, испунио је строге стандарде кодирања Ворлд Виде Веб Цонсортиум (В3Ц) током процеса одржавања. Готово добија 144 милиона месечних посетилаца и постала је пета платформа коју гледају након Фацебоока, Гооглеа, Твиттера и Амазона.

Универзална платформа

ВордПресс омогућава милион веб страница широм сфере. То је један од најистакнутијих система за управљање садржајем. ВордПресс је универзална платформа јер поседује контролну таблу коју свако може ефикасно користити (такође нетехнички).

Смислио је карактеристике и функционалности које је врло лако разумети. ВордПресс има око 50 000 додатака и 3500 тема са лиценцом ГПЛ. Свако може бити лако доступан јер је ВордПресс доступан на 57 језика. На њу отпада 71% блогова на енглеском и 4,7% на шпанском.

СЕО-фриендли

Да будемо прецизнији, ВордПресс поседује 80 до 90% Сеацх Енгине Оптимизатион (СЕО). Од свих додатних додатака, Иоаст СЕО има 5 милиона + активних инсталација, а Алл-ин-оне СЕО има око 2 милиона + активних инсталација. Дакле, може се рећи да ВордПресс омогућава већу подршку за СЕО користећи СЕО додатке.

СЕО Фриендли

Теме се могу лако прилагодити окружењу за дигитални маркетинг. Помоћу додатака можете да учините све за СЕО процват, као што је проверавање прегледа садржаја у резултатима претраге, препоруке за СЕО побољшање, добијање СЕО резултата, КСМЛ Ситемап генерисање, развој прилагођених СЕО поставки за постове, медије и странице и управљање КСМЛ ситемапом.

Вишекорисничка способност

С обзиром на велика предузећа, од кључне је важности да се веб локација ажурира о могућностима за више корисника. Врло је корисно јер омогућава додељивање различитих задатака појединцу у вашем предузећу.

ВордПресс има пет задатих корисничких улога, као што су Едитор, Цонтрибутор, Администратор, Претплатник и Аутор. Пословном предузећу се даје право да одабере шта корисник може или не може учинити на веб локацији са системом управљања улогом корисника. Важно је знати улоге корисника и дозволу за раст вашег вебсајта.

Уграђено блогање

ВордПресс нуди невероватне предности током прављења веб странице која омогућава једноставно додавање блога на вашу веб локацију. То је једна од најбољих платформи за блогање због своје задане функције конфигурације блогова.

Ин Буилт Блоггинг

Ова функција пружа неколико опција, попут, нежељених решења, ознака, категорија, коментара, Граватара, виџета, медија и многих других.

Постојећа заједница подршке

ВордПресс је развијен од стране професионалне заједнице консултаната, веб програмера и учењака и отворен је ЦМС који подржава велики број ентузијаста. Онај ко је свестан ВордПресс-а може искористити предности ове платформе.

Када почнете да користите ВордПресс, не само да ћете непрекидно добијати бесплатну подршку различитих чланова заједнице, већ ћете и имати приступ многим бесплатним додацима и темама.

Лако за постављање и ажурирање

Као што је познато да ВордПресс-у може приступити и нетехничка особа. Не постоји таква потреба да се бавите кодирањем и програмирањем. Можете лако да поставите веб локацију ВордПресс без познавања програмских језика ХТМЛ, Јавасцрипт и ПХП. Ручно се може инсталирати за мање од 5 минута. Дакле, само напред и уживајте у беспрекорној услузи.

Кључно је ажурирати било који софтвер да бисте га осигурали, тако да је у случају ВордПресс-а. Како је ВордПресс огромна платформа, стога је значајно ажурирати је тако да може бити безбедна од напада, као што је напад Бруте Форце-а.

Врло је лако ажурирати ВордПресс теме, додатке у једном потезу. Иако ВордПресс увек обавештава о најновијој верзији која ће се ажурирати, побољшавајући тако функцију веб странице одржавајући је свежом и сигурном.

Управљив, економичан и флексибилан

Са неколико функционалности и карактеристика, лако је одржавати веб страницу ВордПресс, радије као да је то блог или веб локација за електроничку трговину. Редовно тестирање и процена побољшали су компоненте ВордПресса ресурсима који би могли да помогну у ефикасном управљању веб страницом ВордПресс.

ВордПресс је економичнији у поређењу са другим ЦМС-ом, попут Јоомла, Типо3, ВордПресс, Серендипити, Схопифи. Омогућава теме и додатке по приступачним ценама и лако можете изабрати из великог броја опција.

ВордПресс је довољно флексибилан да нам омогућава да лако направимо било коју веб локацију (личну веб локацију, блог, неко веб место за управљање догађајима, веб локацију за електроничку трговину)..

Повећава креативност и управљање временом

Будући да ВордПресс долази са пуно тема и додатака, врло је лако развити прилагођену веб локацију у складу са вашим стилом. Изгледом веб локације можете управљати одабиром теме коју желите да додате. Израда веб странице уз наше жељене изразе је тако једноставан задатак са ВордПресс-ом.

Повећајте креативност

ВордПресс има пуно додатака који повећавају продуктивност рада са различитим изборима и управљају временом на одговарајући начин.

Иновативан и скалабилан

Као што је познато да ВордПресс користи скоро сваки корисник у овој сфери. Дакле, постаје важно бити стабилан и ажурирати веб локацију са трендовима управљања ангажовањем посетилаца. Стручњаци за ВордПресс моментално откривају и фиксирају сваку подложност.

И пружа сигурну и стабилну платформу за снажно вођење пословања. ВордПресс је увек био испред својих ривала са иновативном и врхунском технологијом.

Потпуно функционалан и брзо учитавајући вебсајт је обавезан за раст пословања. И ВордПресс никада не пропушта ову чињеницу и омогућава нам да креирамо све што желимо да створимо помоћу МакЦДН и ЦлоудФаре.

Доследан и флексибилан дизајн

ВордПресс је смислио две опције теме, односно. Задана тема (бесплатна) и премиум тема (плаћа се) за дизајнирање веб локација. Након што одаберете тему, ВордПресс осигурава одржавање сличног дизајна на веб локацији чак и ако додате постове на блоговима и веб странице. Дакле, ово одржава дивну доследност не само са корисницима, већ и даје леп изглед веб локацији.

Својом мулти-дизајнерском значајком интеграције можете одржавати различите нацрте дизајна на веб локацији а затим доследног дизајна.

Синхронизација са популарним ресурсима

Како су платформа широко популарна и углавном се користи, неке компаније трећих страна развиле су своје скрипте интеграције или додатке који ће се користити у ВордПрессу.

Додани додаци повезују налог треће стране са веб страницом ВордПресс и обезбеђују стабилан радни ток. МаилЦхимп је додатак треће стране са којим можете лако да се синхронизујете са веб страницом ВордПресс.

Будући да нам ВордПресс омогућава да интегришемо услуге трећих страна у веб локацију и искористимо различите АПИ-је које могу да користе и на веб локацији..

Сигурност као главни приоритет

ВордПресс је платформа отвореног кода, па је користе милиони корисника. Хакери / нападачи увек желе да је прекрше на нове начине. Али, са сигурносним протоколима, израда веб странице са ВордПрессом увек је сигурна и сигурна. ВордПресс редовно ажурира своје мере безбедности или алате за заштиту веб локације од потенцијалне штете.

Солидно надгледање злонамјерног софтвера

У последњих неколико година примећен је огроман пораст цибер-криминала и злонамјерног софтвера. Веб локација се може лако заразити малваре-ом због наглог рушења веб локације, мале брзине итд.

ВордПресс има, на пример, јаке безбедносне алате Антивирус и Сигурност редовно скенирати и откривати нежељене везе и злонамјерни софтвер. Овим можете лако пратити сигурност веб локације само једним кликом.

ССЛ цертификација

Слој сигурног сокака (ССЛ) је општа сигурносна технологија која се користи за заштиту личних података, као што су информације о корисницима, трансакције путем Интернет банкарства, нападачи и тако даље. Значајан је за сигурност веб локација и од Гооглеа је добио добро рангирање. Помоћу ВордПресс-а, можете лако подесити ССЛ сертификат на веб локацији у једном потезу Преузмите стварно једноставан ССЛ.

Завршне напомене

Без сумње, ВордПресс је најбоља платформа за ослањање на изградњу веб локација. С пуно тема и додатака, могућностима за више корисника, заједницом подршке, управљањем временом, надгледањем сигурности и злонамјерног софтвера, ВордПресс је трговина безбројних користи. Надамо се да ће вам овај чланак помоћи да користите ВордПресс за ваше пословање.

О аутору:

Емили Јохнс је веб програмер и ИТ саветница у ВордСуццор, пружање услуга развоја ВордПресс ЦМС глобалним клијентима. Ронила се кроз опен-соурце код већ више од једне деценије и дели све о ВордПрессу и новим технологијама веб дизајна. Можете је наћи на Твиттер!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me