Scala Hosting Review 2020: prețuri, caracteristici, performanță și reduceri

Scala Hosting și-a început serviciile încă din 2007. În puțin, peste un deceniu, ScalaHosting și-a câștigat o reputație solidă ca unul dintre cei mai buni și mai ieftini furnizori de servicii de găzduire web. Compania este cunoscută pentru serviciile sale fiabile și răspunsul rapid la întrebările clienților.


ScalaHosting are două centre de date dintre care primul a fost înființat în Dallas, Texas, iar ulterior a deschis al doilea centru de date în Sofia, Bulgaria.

Începând de la doar 3,95 USD pe lună, există o mulțime de pachete care se potrivesc perfect cerințelor dumneavoastră. Haideți să vedem toate serviciile și funcțiile din acest articol de recenzie de rasfat.

Scalahosting Review

Servicii ScalaHosting

 • Nume de domeniu
 • Web hosting
 • Gazduire WordPress
 • Gazduire pentru distribuitori
 • Gazduire cloud VPS
 • Servere dedicate
 • Certificate SSL

ScalaHosting Planuri de găzduire și prețuri

La fel ca și alți furnizori de hosting, Scala are și pachete separate pentru site-urile web care rulează pe WordPress. Este unul dintre foarte puținii furnizori de servicii de găzduire web de încredere care au planuri exclusive de găzduire prin e-mail. Există o mulțime de clienți care utilizează planuri de găzduire prin e-mail și sunt extrem de mulțumiți de servicii.

Web hosting

Există patru pachete sub Gazduire Web care începe de la 3,95 USD. Compania susține că pachetul de găzduire va fi activat aproape imediat după achiziție. Asistența pentru clienți oferă ajutor suplimentar în cazul migrării site-ului web de la o altă gazdă către găzduirea Scala.

Caracteristici de găzduire web:

 • Asistență gratuită pentru migrare a site-ului web
 • Garanție de 30 de zile înapoi
 • Suport tehnic 24/7
 • Spațiu nelimitat pe disc și lățime de bandă
 • Panou de control ușor de utilizat
 • 1-Faceți clic pe Scripts Installer
 • Site Web gratuit Web Builder
 • Servere SSD bazate pe performanță
 • 99.9% Garanție Optime

Planuri de găzduire web:

ScalaHosting Planuri de găzduire web

 • Mini: Veți obține spațiu web de 10 GB și acest pachet poate trata 90 de vizitatori în fiecare lună. Acest pachet va costa 3,95 USD.
 • Start: Este ideal pentru întreprinderile mici. Nu există nicio limită în spațiu și poate suporta până la 150k vizitatori.
 • Avansat: Ideal pentru companii, acest pachet poate gestiona cu ușurință 270k vizitatori pe lună.
 • E-Commerce: Acest pachet este cel mai potrivit pentru un site web de comerț electronic cu trafic mare. Se poate gestiona cu ușurință vizitatori pe lună de 360k și veți obține un domeniu gratuit și cu acest pachet.

Obțineți găzduire web în $ 1 doar acum!

Gazduire WordPress

Scala oferă patru pachete diferite în cadrul Gazduire WordPress. Scopul principal al găzduirii WordPress este de a oferi funcții exclusive pentru a îmbunătăți experiența WordPress.

Caracteristici ale WordPress Hosting:

Oferă actualizări automate și asistență rapidă din partea experților WordPress din departamentul de îngrijire a clienților. Compania susține că a implementat reguli speciale de mod_security pentru a bloca atacurile malware și virus pe site-urile web bazate pe WordPress și a bloca cu succes 99,9% din atacuri. De asemenea, este furnizat certificat SSL gratuit.

Planuri de gazduire WordPress:

ScalaHosting Planuri de găzduire WordPress

 • WP Mini:

Este cel mai potrivit pentru site-uri web sau bloguri la scară mică. Veți obține spațiu web de 10 GB și puteți găzdui un site web. Pachetul costă doar 3,95 USD. Oferă până la 7 copii de rezervă zilnic.

 • Start WP:

Pachetul este cel mai potrivit pentru site-urile web care au vizitatori oriunde între 50k și 75k pe lună. Acest pachet vă permite să găzduiți până la 2 site-uri web. În cadrul acestui pachet, utilizarea spațiului web nu este contorizată.

 • WP Advanced:

Este cel mai potrivit pentru site-urile web cu trafic intens zilnic. Poate gestiona cu ușurință până la 200k vizitatori pe lună. Puteți găzdui până la 5 site-uri web pe spațiul nelimitat oferit în cadrul acestui pachet. Aveți opțiunea de a obține un domeniu gratuit în cadrul acestui pachet.

 • Comerț electronic WP:

Există o mulțime de site-uri web de comerț electronic care rulează pe WordPress sub WooCommerce. Acest pachet este special conceput pentru astfel de site-uri web. Acest pachet vă permite să găzduiți până la 8 site-uri web pe spațiul nelimitat oferit. Obțineți și un domeniu gratuit. Cei care folosesc acest pachet primesc asistență prioritară.

Obțineți WordPress Gazduire în $ 1 doar acum!

Gazduire prin e-mail

Scala oferă patru pachete pentru email hosting, care pot găzdui orice întreprindere de dimensiuni. Pornind de la doar 12 dolari pe lună, este considerat unul dintre cei mai fiabili furnizori de servicii de găzduire prin e-mail.

ScalaHosting Planuri de găzduire prin e-mail

Lansare:

Acest pachet este cel mai potrivit pentru afaceri la scară mică, care necesită până la 10 conturi de e-mail. Acesta vă va oferi 50 GB spațiu de stocare și puteți găzdui până la 1 domeniu de e-mail sub acest pachet. Acest pachet vă permite să trimiteți până la 100 de e-mailuri pe oră.

SmallBiz:

Pentru cei care caută până la 50 de ID-uri de e-mail, acesta va fi cel mai bun pachet. Puteți găzdui până la 5 domenii de e-mail diferite în cadrul acestui pachet. Permite până la 500 de e-mailuri pe oră.

Mediu:

Cel mai potrivit pentru o afacere de dimensiuni medii, care are în jur de 100 de conturi de e-mail. Veți obține 150 GB stocare în cadrul acestui pachet și puteți găzdui până la 10 conturi de e-mail. Puteți trimite până la 500 de e-mailuri pe oră.

Corporate:

Cel mai potrivit pentru întreprinderile mari, acest pachet asigură stocare de până la 200 GB cu 200 de conturi de e-mail. Puteți găzdui până la 20 de domenii de e-mail sub acest pachet. Acest pachet permite până la 1000 de e-mailuri pe oră trimise din toate conturile.

Obțineți găzduire prin e-mail în 1 USD doar acum!

Gazduire pentru distribuitori

Scala consideră că clienții ar trebui să ajungă să-și gestioneze propriul spațiu așa cum doresc. Oferă asistență nelimitată cpanel în cadrul găzduirii revânzătorului, facilitând mai ușor companiile de găzduire la scară mică să gestioneze un număr mare de clienți la scară mică, fără a fi nevoie să actualizați.

Caracteristici ale Reseller Gazduire:

 • Serviciul gratuit de migrare a site-urilor pentru site-uri web nelimitate
 • Asistență prietenoasă pentru clienți 24/7
 • Site gazdă nelimitată
 • Garanție de returnare de 30 de zile
 • 1-Faceți clic pe Script Installer
 • CDN gratuit cu peste 100 de locații
 • Cont gratuit pentru distribuitori de domenii
 • 99.9% Garanție Optime
 • Mai multe versiuni PHP acceptate

Planuri de găzduire pentru distribuitori:

ScalaHosting Planuri de găzduire pentru distribuitori

 • Scala1:

În cadrul acestui pachet, veți obține stocare de 25 GB și 1 lățime de bandă TB. Acest pachet costă 6,95 USD.

 • Scala2:

În cadrul acestui pachet, veți obține spațiu de stocare de 50 GB și lățime de bandă neschimbată. În cadrul acestui pachet, veți obține Certificat RapidSSL GRATUIT.

 • Scala3:

Acest pachet asigură stocare web de 75 GB cu lățime de bandă nelimitată. Puteți găzdui orice număr de site-uri web dorite în cadrul acestui pachet. Veți obține certificatul GRATUIT RapidSSL împreună cu licența GRATUITĂ ClientExec.

 • Scala4:

Cu o stocare de 100 GB și o lățime de bandă nelimitată, acest pachet este cel mai potrivit pentru revânzătorii care au site-uri mari de găzduit. Veți obține certificatul GRATUIT RapidSSL împreună cu licența GRATUITĂ ClientExec.

Obțineți gazdă pentru distribuitori în 1 USD doar acum!

Gazduire cloud VPS

ScalaHosting planuri de gazduire Cloud VPS gestionate

Scala oferă două pachete sub Cloud VPS Hosting. Planul de gazduire VPS gestionat pornește de la 12 USD pe lună cu 20 GB SSD, 1 CPU Core și 2 GB RAM.

ScalaHosting Planuri de găzduire Cloud VPS autogestionate

Gazduirea VPS cloud autogestionată începe de la 10 USD pe lună cu SSD de 50 GB, 1 Core, 2 GB RAM și lățimea de bandă 2 TB. Caracteristicile suplimentare includ spațiu suplimentar, Cpanel / WHM, Softcalous, etc.

Obțineți 20% reducere la Cloud Hosting acum!

Viteză și performanță

Pe baza recenziilor și testărilor, viteza serverului Scala este mai rapidă decât majoritatea concurenților care oferă pachete similare la prețuri similare.

Compania asigură o durată de funcționare 100% și majoritatea clienților nu au experimentat niciodată nicio perioadă de oprire. Serverele sunt de înaltă performanță cu cel mai bun hardware posibil pentru a asigura un timp de răspuns mai rapid.

Centre de date

Compania deține două centre de date dintre care unul se află în Dallas, Texas, iar al doilea în Sofia, Bulgaria. Ambele centre de date sunt foarte securizate și au copii de rezervă multiple.

Clienții au posibilitatea de a alege centrul de date preferat în funcție de pachet.

Securitate

ScalaHosting Security

Scala susține că oferă securitate de înaltă performanță împotriva oricărui tip de atac asupra serverelor. Au experți care lucrează 24 × 7 pentru a se asigura că serverele sunt actualizate în mod regulat și nu au lacune.

Relații Clienți

Scala este cunoscută pentru răspunsul rapid când vine vorba de îngrijirea clienților. Site-ul web are o caracteristică de chat live pe care clienții o pot utiliza pentru a discuta cu departamentul dorit. Baza de cunoștințe de pe site-ul web rezolvă cele mai multe întrebări frecvente.

Reprezentanții companiei sunt active și pe platformele de socializare și răspund rapid la toate întrebările. De asemenea, își îndeamnă clienții să le urmeze pe social media pentru un răspuns rapid.

Puteți contacta, de asemenea, serviciul de găzduire Scala folosind numărul de contact al asistenței clienților: +1 (866) 894-8284.

Pro și contra Scala Gazduire

Beneficiile Scala Gazduire

 • Servicii rapide și accesibile.
 • Activare aproape imediată.
 • Asistență WordPress rapidă și dedicată.

Cons de Scala Gazduire

Au fost câteva reclamații cu privire la viteza și atacul malware al unor clienți, dar acestea au fost rezolvate rapid.

Reduceri și oferte

Din când în când, Scala Hosting oferă reduceri speciale pentru clienții existenți și noi. Puteți beneficia de reduceri mari la pachete în ocazii speciale precum Crăciunul și Black Friday.

În prezent, oferă găzduire la 1 dolar pentru primele 3 luni.

Obțineți Scala Gazduire în USD doar acum!

Alternative Scala Gazduire

Ca o alternativă la scala hosting, puteți alege gazduire GreenGeeks, A2 Hosting sau SiteGround. Acestea au aproape aceleași prețuri și caracteristici pentru scalahosting.

Concluzie: Scala Hosting Review 2020

Cu o experiență de peste un deceniu, Scala Webhosting s-a dovedit ca unul dintre cei mai accesibili furnizori de servicii web. Este una dintre puținele companii de găzduire de e-mailuri care nu necesită să configurați un site web pe serverul lor pentru a găzdui emailuri.

Compania are o echipă de îngrijire profesională extrem de profesională și sunt active pe toate platformele de socializare pentru a oferi asistență instantanee. Compania a crescut de la o întreprindere mică la un ISP mare într-o perioadă scurtă de timp și trăiesc până la scopul lor de a oferi cele mai bune servicii la prețuri accesibile..

Citește și:

 • Recenzii GreenGeeks
 • SiteGround Review 2020
ScalaHosting Review 2020
 • Viteză și performanță

 • Securitate

 • Relații Clienți

 • Prețuri

5

rezumat

O companie care a crescut de la o întreprindere mică la un ISP mare într-un timp scurt, furnizând servicii de top. Puteți alege cu siguranță acest furnizor de hosting pentru site-ul dvs. web.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me