Oferta de revizuire și ofertă de reducere pentru Pressidium pentru 2020

De la lansare, în doar un deceniu WordPress a devenit cel mai popular CMS utilizat de milioane de site-uri web din întreaga lume. Fiind o platformă open-source, WordPress oferă comunității dezvoltatorilor o opțiune de a continua să adauge funcții noi și avansate în pluginurile pe care le puteți utiliza cu WordPress.


Găzduirea unui site web bazat pe WordPress nu necesită funcții suplimentare, dar este recomandat să utilizați un furnizor de servicii web care are servere rapide de înaltă calitate pentru a găzdui site-ul dvs. Web.

Pressidium Review 2020

Pressidium este unul dintre cei mai bine gestionați furnizori de hosting WordPress a căror expertiză în hostingul WordPress și nu oferă niciun plan pentru site-urile care nu sunt WordPress.

Pressidium – O companie tânără cu un palmares remarcabil

Acesta a fost lansat în 2014 de patru colegi care sunt ingineri și dezvoltatori experți. Scopul principal al companiei este de a oferi o soluție unică pentru toate nevoile dvs. de găzduire pentru site-ul web bazat pe WordPress.

Pressidium WordPress Hosting Review

Pressidium este cunoscut pentru asistența clienților care are experți WordPress și Server care vă pot rezolva întrebările în câteva minute. Asistența post-vânzare este unul dintre cele mai importante avantaje ale achiziționării de site-uri de găzduire de la Pressidium.

Codul cuponului Pressidium 2020

Compania oferă 2 luni de găzduire gratuită dacă achiziționați gazdă Pressidium pentru un an. Pentru a obține această reducere, faceți clic pe linkul de mai jos pentru a obține găzduirea.

Obțineți Gazduire Pressidium

Planuri de gazduire WordPress Pressidium

Spre deosebire de alte companii de găzduire web, întreaga concentrare de Pressidium se învârte în jurul găzduirii WordPress. Compania oferă 6 planuri diferite începând de la 21 USD pe lună. Este, fără îndoială, partea costisitoare, dar caracteristicile, performanța și asistența clienților justifică cu siguranță prețul.

Planuri de gazduire WordPress Pressidium

Micro

Micro este un plan inițial, care vă va costa 21 $ / lună dacă vă plătiți anual. Dacă plătiți lună în lună, atunci vă va costa 24,90 USD / lună. În acest plan, puteți găzdui un site web cu 5 GB spațiu de stocare. Permite până la 10K vizitatori lunari ai site-ului web. Acest plan este cel mai potrivit pentru orice site web mic care nu necesită multe vizite sau spațiu de stocare.

Personal

Acest plan este ideal pentru site-urile web la scară mică. Dacă începeți doar un blog care se găzduiește cu sine sau doriți să vă prezentați o parte din munca dvs. cu un site web, ar trebui să mergeți pentru acest plan. Puteți găzdui până la trei instalări WordPress conform acestui plan, dar aceste instalări ar trebui să fie pe un singur domeniu.

Oferă spațiu de stocare de 10 GB cu lățime de bandă neschimbată. Cu toate acestea, este proiectat pentru a gestiona până la 30k de vizitatori pe lună. Acest plan, dacă este facturat anual, vă va costa 42 USD pe lună.

Profesionist

Planul profesional este conceput pentru site-urile web care au până la 100k vizitatori pe lună. Conform acestui plan, puteți găzdui până la 10 instalări care pot fi pe domenii simple sau multiple.

În conformitate cu acest plan, veți obține 20 GB de stocare cu lățime de bandă neschimbată. Acest plan vă va costa 125 dolari pe lună atunci când facturați anual.

Afaceri

Pentru întreprinderile mici, unde traficul poate ajunge până la 500k pe lună, acesta este cel mai bun plan. Dacă utilizați e-mailuri pe domeniul dvs., atunci acest plan va satisface cu siguranță necesitatea unei întreprinderi la scară mică.

În conformitate cu acest plan, veți obține 30 GB de stocare împreună cu lățimea de bandă neschimbată. Un manager de cont dedicat vă va fi atribuit pentru orice asistență de care aveți nevoie, ceea ce înseamnă că întrebările dvs. vor fi rezolvate cu prioritate. Acest plan vă va costa 250 USD pe lună.

Business Plus

Cu o capacitate de stocare de 40 GB și lățime de bandă neschimbată, acest pachet este ideal pentru site-urile web care primesc până la 1 milion de vizitatori în fiecare lună. Puteți avea până la 50 de instalări WordPress sub acest pachet, fie pe domenii similare sau diferite.

Veți obține un manager de cont dedicat și cu acest pachet. La 500 de dolari pe lună, acest plan este cel mai potrivit pentru companii și întreprinderi care au trafic ridicat de site-uri.

Planul de întreprindere

Planuri Enterprise Enterprise

Pentru acele companii care administrează case mass-media, agenții guvernamentale, organizații non-profit, universități, o companie digitală de stocare a datelor sau o mare corporație multinațională care primește mai mult de un milion de vizitatori pe lună, gazduirea web a întreprinderii Pressidium va fi cea mai bună opțiune pentru ei.

În cadrul acestui pachet, puteți instala orice număr de conturi WordPress. Veți obține o echipă dedicată care vă va oferi sprijin 24 × 7.

Acest pachet vă va costa 790 USD minim pe lună. Pe baza cerinței dvs. puteți solicita, de asemenea, o ofertă specială de la companie.

Viteză și performanță

Pressidium folosește echilibrarea dinamică a încărcării, ceea ce ajută la creșterea vitezei site-urilor web găzduite pe un server. Veți avea de ales să alegeți centre de date din întreaga lume, ceea ce va reduce și mai mult timpul de conectare.

Serverele au instalate optimizatoare automate de imagini care optimizează toate imaginile încărcate pe contul dvs. pentru descărcare rapidă.

Centre de date

Compania a selectat 22 de locații strategice pentru centrele de date în ultimii 5 ani. Cu centrele de date din America de Nord, Europa, Oceania și Asia Pacific și multe alte locații, compania se asigură că veți avea șansa de a alege centrul de date la alegere, astfel încât să puteți optimiza viteza site-ului într-o mai mare manieră de încredere.

Securitate

Compania își actualizează periodic securitatea pe servere și continuă să modernizeze hardware-ul, pentru a asigura o mai bună securitate. Compania are o echipă dedicată de ingineri care lucrează continuu pentru a se asigura că serverele sunt 100% securizate.

Relații Clienți

Pentru orice companie de găzduire web este foarte important să oferim o mai bună îngrijire pentru clienți. În ceea ce privește majoritatea clienților, este o achiziție o dată pe an, multe companii de găzduire întârzie adesea să ofere sprijin.

Pe de altă parte, Pressidium consideră că clientul va păstra doar dacă va primi atenția și sprijinul 24 × 7.

În timpul de astăzi, răspunsul rapid este cheia succesului, iar echipa dedicată de experți oferă soluția potrivită în câteva minute tuturor clienților.

Compania este activă și pe platformele de social media precum Twitter și Facebook, unde utilizatorii pot interacționa și rezolva întrebările și mai rapid.

Pro și contra Presidiumului

Beneficiile Pressidium

 • Compania oferă suport dedicat pentru site-urile web bazate pe WordPress și nu găzduiește niciun alt script pe servere.
 • Cu 22 de locații strategice ale centrelor de date, se asigură că site-ul web al clientului se încarcă mai rapid.
 • Compania are o echipă de experți WordPress și server pentru a oferi asistență 24 × 7 clienților.
 • Certificatul SSL este inclus în toate pachetele.
 • Toate serverele sunt gestionate și au monitorizare și eliminare automată a malware-ului 100%.

Cons de Pressidium

 • Dacă site-ul dvs. web nu este bazat pe WordPress, nu puteți beneficia de serviciile lor de găzduire.
 • Pachetele sunt scumpe în comparație cu alte companii de hosting.

În unele cazuri, au existat reclamații conform cărora timpul de răspuns pentru o întrebare a fost mai mare decât se aștepta. Cu toate acestea, în pachete, compania precizează că cei care au plătit pentru planul Business, Business Plus sau Enterprise, vor primi un manager de cont dedicat pentru suport 24 × 7.

Reduceri și oferte

În cazul în care cumpărați pachetul pentru un an sau mai mult, veți beneficia de o reducere bună la preț. De asemenea, compania introduce oferte uimitoare și cod cupon de reducere în timpul sărbătorilor speciale, cum ar fi Black Friday, Crăciunul și Revelionul.

Obțineți Pressidium cu 2 luni Găzduire gratuită WordPress acum!

Alternative Pressidium

Pressidium este un furnizor de hosting de WordPress gestionat de calitate, astfel încât WP Engine, Pressable, WPX Hosting și Kinsta sunt cele mai bune alternative la Pressidium în ceea ce privește prețurile și funcțiile de găzduire..

Concluzie

Pressidium, în ciuda faptului că este o companie foarte tânără, și-a extins rădăcinile în mai multe locații. Cu doar hosting dedicat WordPress, compania atrage persoane fizice și companii care cred în obținerea de servicii de calitate, fără să se gândească de două ori la preț.

În comparație cu alte companii de găzduire web, prețurile de pe Pressidium sunt pe o parte mai mare, dar hardware-ul pe care îl folosesc pe servere și timpul de răspuns rapid de la clienții justifică cu siguranță prețul. În cazul în care site-ul web folosește mai multe resurse decât se aștepta, compania absoarbe costurile.

Cu toate acestea, dacă se întâmplă în mai multe rânduri, ei vor sugera o actualizare planificată. În pachetele de afaceri și întreprinderi veți obține și un administrator de cont. Sistemul de e-mail cu Pressidium este de cea mai bună calitate și puteți rula toate e-mailurile dvs. fără niciun fel de sclipici.

Citește și:

 • WP Engine Hosting Review 2020
 • Kinsta Review 2020
 • Recenzii presabile 2020
 • WPX Hosting Review
Pressidium WordPress Hosting Review 2020
 • Viteză și performanță

 • Securitate

 • Relații Clienți

 • Prețuri

5

rezumat

Pressidium este cea mai bună soluție de găzduire WordPress pentru orice start-up sau întreprindere în 2019

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me