Dreamhost Review 2020: Planuri de găzduire, caracteristici și alternative

Dreamhost oferă servicii de găzduire web din 1997. Compania are birouri în Los Angeles și Berea în California, Oregon și Portland. Dreamhost este una dintre cele mai bune companii de găzduire web care oferă 1,5 milioane de site-uri pentru peste 450.000 de membri din întreaga lume.


De-a lungul anilor, Dreamhost a devenit un brand pentru caracteristicile sale avansate de găzduire. Pentru lărgirea portofoliului și îmbunătățirea fiabilității, Dreamhost a introdus servicii de hosting și cloud computing. Dacă sunteți dispus să porniți un site web mic cu WordPress, puteți selecta Dreamhost pentru a obține funcțiile de găzduire rapide și avansate.

Revizuirea Dreamhost 2020

Dreamhost are o relație unică cu WordPress. Acesta oferă diverse plug-in-uri cu instalarea instantanee cu un singur clic. Dreamhost este acum o tehnologie open-source și își asumă un angajament puternic în a ajuta un client. Dreamhost oferă tot felul de găzduire, cum ar fi găzduire partajată, hosting VPS, hosting WordPress, hosting dedicat și cloud.

În secțiunea următoare, la WPressBlog am menționat diverse planuri și pachete de găzduire ale Dreamhost. Doar aruncați o privire scurtă și lista scurtă a celui mai bun plan de găzduire pentru afacerea dvs..

Caracteristici Dreamhost

 • Nume de domeniu gratuit
 • WP Website Builder
 • Lățime de bandă nelimitată & Depozitare
 • Panou de control personalizat avansat, ușor de utilizat
 • Protecție GRATUITĂ la confidențialitate
 • Copii de rezervă automate
 • Stocare rapidă SSD
 • Certificat SSL gratuit
 • Garantie 100% Optime
 • Garanție de returnare a banilor de 97 de zile

Planuri de gazduire Dreamhost

planuri de gazduire dreamhost

Gazduire comună:

Există două planuri de găzduire partajate, starter comun și partajare nelimitată. Prețul lor este de 2,59 USD / lună și 5,95 USD / lună dacă cumpărați serviciul timp de trei ani.

În găzduirea partajată, veți obține un domeniu gratuit, trafic nelimitat, constructor de site-uri WP, stocare SSD și certificate de securitate SSL gratuite.

Dreamhost oferă, de asemenea, funcții mai avansate, cum ar fi suportul PHP7.1, suport IPV6, acces complet CGI, panou de control ușor și baze de date MySQL nelimitate și multe altele.

Încercați DreamHost pentru 97 de zile fără riscuri

Gazduire VPS

Dacă aveți o așteptare mai mare de performanță a site-ului web și site-ul dvs. web necesită resurse grele, nu ezitați să cumpărați hosting VPS. Gazduirea VPS este de obicei mai costisitoare decât hostingul partajat, deoarece oferă resurse serverului dedicate dvs..

Dreamhost oferă diverse planuri exclusiviste de găzduire VPS, precum VPS de bază, VPS de afaceri, VPS profesionist și VPS Enterprise.

Planul VPS de bază: Este cel mai bun plan pentru site-uri web noi și mici. Acest plan te costă 10,00 USD pe lună dacă ai timp de 3 ani. Planul VPS de bază include 1 GB RAM, 30 GB stocare, domenii nelimitate și domenii găzduite nelimitate, sistem de operare Linux Ubuntu cu servicii complet gestionate.

Planul VPS de afaceri: Are funcții mai avansate decât VPS de bază. Acest plan este cel mai potrivit pentru întreprinderile mici. Puteți cumpăra Business VPS Plan pentru 20,00 USD pe lună, dacă aveți timp de 3 ani. Include 2 GB RAM, 60 GB stocare și lățime de bandă nelimitată.

Plan profesional VPS: Dacă sunteți în căutarea de găzduire VPS pentru site-uri care consumă resurse, accesați planul VPS Profesional. Acest plan te costă 40 de dolari pe lună. Include 4 GB RAM și 120 GB stocare și, de asemenea, lățime de bandă nelimitată.

Planul de întreprindere: Acest plan este potrivit pentru site-urile web cu trafic ridicat și resurse mari solicitate. Acest plan te costă 80 USD pe lună. Este echipat cu 8 GB RAM și 240 GB stocare cu lățime de bandă nelimitată.

Gazduire dedicată:

Găzduirea dedicată este perfectă pentru site-urile web cu trafic ridicat, site-uri web de comerț electronic, agenții cu clienți cu profil înalt, găzduire pentru revânzători … etc. Serverele dedicate oferă site-ului dvs. web viteză și fiabilitate excelente.

Dreamhost oferă un server dedicat la doar 149 USD pe lună. Pachetul complet de găzduire dedicat include garanție de funcționare 100%, protecție DDoS, stocare RAID1, suport 24X7 și monitorizare server și acces complet Root and Shell (SSH). Dreamhost oferă o capacitate RAM maximă, adică 64 GB, care este mai mare decât cea a lui Godaddy, HostGator și Bluehost.

Dacă sunteți designer web și dezvoltator, puteți cumpăra un server dedicat pentru a găzdui site-ul web al clientului dvs. pe propriul server.

Gazduire în cloud:

Dreamhost oferă SSH în mai puțin de 30 de secunde. Puteți schimba orice parte a serverului dvs. oricând cu cererile sale de API compatibile Open Stack, prin intermediul instrumentelor din linia de comandă. Dreamhost vă poate ajuta foarte mult dacă afacerea dvs. are nevoie de norul privat pentru a atinge o creștere suficientă.

Dreamhost oferă 3 planuri de găzduire pentru servere cloud, cum ar fi serverul de 512 MB RAM, serverul de 2 GB RAM și serverul de 8 GB RAM.

Toate planurile includ CPU 1v, disc SSD de 80 GB, lățime de bandă gratuită, stocare bloc de 100 GB, iar costul este de 4,50 USD pe lună. În timp ce serverele de 2 GB și 8 GB au aceleași caracteristici decât costul său maxim 12 USD pe lună și 48 dolari pe lună.

Ar trebui să consultați cel mai potrivit plan de server dedicat de la Dreamhost.

Gazduire WordPress:

Dreamhost este cel mai bun furnizor de hosting WordPress. Este oficial recomandat de WordPress.org. De asemenea, puteți cumpăra WordPress hosting de la Dreamhost pentru un cost de pornire de 2,59 USD pe lună.

Dreamhost oferă 4 tipuri de planuri de găzduire WordPress, cum ar fi Starter, Basic, Plus și Advanced. Dacă sunteți dispus să cumpărați găzduire WordPress pentru site-ul dvs. de pornire, planul inițial de găzduire WordPress este cel mai potrivit pentru dvs. Un plan de bază de găzduire WordPress este cel mai potrivit pentru blogul tău. Pentru un site web cu trafic moderat, puteți cumpăra planul de găzduire Plus WordPress și pentru un site web cu trafic ridicat puteți cumpăra un plan avansat de găzduire WordPress.

Caracteristicile comune în toate planurile de găzduire WordPress sunt găzduirea prin e-mail, suport 24/7 ore și panoul de control personalizat ușor de utilizat.

Relații Clienți:

Dreamhost oferă asistență 24X7 pentru clienți. Membrii echipei lor de experți oferă ajutor prietenos instantaneu pentru a rezolva orice fel de problemă. Puteți conecta asistența pentru clienți Dreamhost prin e-mail sau chat.

Beneficiile găzduirii Dreamhost

 • Dreamhost oferă stocare nelimitată de date și lățime de bandă nelimitată în funcție de „Politica nelimitată„Termeni.
 • Permite găzduirea de site-uri nelimitate cu baze de date MySQL nelimitate.
 • Oferă un domeniu gratuit cu confidențialitate whois.
 • Dreamhost oferă fiecare plan cu o durată de funcționare 100% și o garanție de returnare de 97 de zile.

timpul uptime de vis garantat

 • Intervalul de încărcare a paginii este cu 18% mai rapid decât alte gazde web.

Contra de la Dreamhost Gazduire

 • Taxele suplimentare sunt necesare pentru a găzdui optimizat WordPress.
 • Panou de control bazat pe text.
 • Este necesară o durată lungă de timp pentru suportul chat-ului live.
 • Costuri de gazduire scumpe (Preț ieftin pentru găzduire partajată)

Întrebări frecvente despre Dreamhost

DreamHost este un gazdă bună pentru site-uri?

Dreamhost este un furnizor de gazduire recomandat WordPress.org și oferă, de asemenea, o garanție de disponibilitate 100%. Este o companie bună de găzduire.

DreamHost este deținut de EIG?

Nu, DreamHost nu este deținut de EIG. Este o companie privată.

Ce fel de servicii de găzduire oferă Dreamhost?

Dreamhost oferă găzduire partajată, găzduire WordPress, găzduire VPS, găzduire dedicată, hosting cloud, nume de domenii, design web, găzduire prin email și G Suite.

Ce este DreamPress?

DreamPress este serviciul de găzduire WordPress gestionat de Dreamhost.

Care este prețul de pornire al găzduirii Dreamhost?

Prețul de pornire al găzduirii Dreamhost este de 2,59 USD / lună.

Ofera Dreamhost vreo reducere la planurile lor de gazduire?

Dreamhost oferă reduceri de până la 50% noilor clienți.

Ofera Dreamhost un nume de domeniu gratuit?

Da, Dreamhost oferă un nume de domeniu gratuit.

Ofera Dreamhost un certificat SSL gratuit?

Da, Dreamhost oferă certificate SSL gratuite.

Oferă Dreamhost Garanție de returnare de bani?

Da, Dreamhost oferă o garanție de returnare de 97 de zile pentru planurile de găzduire partajate. Taxa de înregistrare a domeniului nu se aplică rambursării.

Unde sunt localizate serverele DreamHost?

Serviciile cloud DreamHost sunt situate în SUA, dar accesibile din orice parte a planetei. DreamCompute este situat în Ashburn, Virginia Center, iar DreamObjects este situat în Irvine, California centru de date.

DreamHost folosește cPanel?

Dreamhost nu utilizează cPanel standard. Are un panou personalizat, din care puteți gestiona totul.

Care este cea mai bună alternativă Dreamhost?

A2 Gazduire este cea mai bună alternativă la Dreamhost.

Încercați DreamHost cu garanție de înapoiere de 97 de zile

Dacă nu știți nimic despre găzduirea Dreamhost, puteți crea cu ușurință un site web folosind următorul tutorial video.

Dacă aveți întrebări, aici este baza de cunoștințe DreamHost pentru a obține soluții instantanee la întrebările dvs..

baza de cunoaștere a viselor

Aceste date oferă toate informațiile, cum ar fi facturarea, titlurile, depanarea și tot ce este vorba despre găzduirea ei.

Cuvinte finale despre revizuirea de hostinguri Dreamhost

Sperăm că ai găsit aici ceva valoros pentru tine. În plus, puteți utiliza codul nostru cupon Dreamhost pentru a beneficia de o reducere la toate planurile de găzduire. Acum sunteți liber să decideți cel mai bun furnizor de găzduire web pentru afacerea dvs. Vă recomandăm să continuați să citiți diferitele noastre postări pe blog pentru alte companii de găzduire web.

Citiți și următoarele articole utile,

 • Coduri cupon Dreamhost
 • Oferte Dreamhost Black Friday
 • Dreamhost vs HostGator

Alte recenzii de gazduire,

 • WP Engine Hosting Review
 • SiteGround Recenzii
 • Recenzii Bluehost
 • Recenzii de gazduire A2
 • Recenzii HostGator
Revizuirea Dreamhost 2020
 • Viteză și performanță

 • Prețuri

 • Caracteristici

 • Securitate

 • Relații Clienți

5

rezumat

Dreamhost a mulțumit prea mulți clienți, oferind cele mai bune servicii gestionate, o durată de funcționare 100% și o garanție de returnare a banilor de 97 de zile.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me