ВебХостингПад Ревиев 2020 – Приступачан добављач веб хостинга

За свакога ко је власник веб странице, веб хостинг је најважнији дио тога, јер ако хостинг компанија не осигурава продужење радног времена, можете изгубити купце. Подешавање рачуна за хостинг треба да буде довољно једноставно да лаик то може урадити без пуно муке.


Преглед ВебХостингПад-а 2020

ВебХостингПад тврди да пружају бесплатна решења за веб хостинг и у ствари, то је тачно у њиховој линији тагова. Са великим бројем позитивних критика компаније, ова компанија старија од 10 година пружила је јефтина и врхунска решења за веб хостинг.

Компанија сматра да би клијент требало да буде најважнији приоритет и његова посвећеност купцима показује шта они значе.

ВебХостингПад хостинг планови и цене

Дељено гостовање

Заједнички планови хостинга за вебхостингпад

Ако тражите најбоље јефтино решење за веб хостинг да бисте затражили свој простор на Интернету, али не желите да трошите стотине сваке године на то, ови планови ВебХостингПад ће вас одушевити.

Повер План Мини:

Ово је један од најпожељнијих веб хостинг планова за мало предузеће које нема велики промет и жели да има малу веб локацију свог предузећа. Циклус наплате који одаберете одређује износ који ћете платити.

Најјефтинији планови дају вам слободу да плаћате само 3 долара месечно за веб хостинг. Најбољи део је што се цена никад неће променити ни приликом обнављања и платићете исту цену на свакој фактури, без обзира колико ће компанија повећати цену за остале пакете.

Према овом плану, добићете складиште од 5 ГБ, опсег 100 ГБ, 100 налога е-поште и опцију да угостите до 2 домена.

План напајања:

Са несмереним хостингом и пропусним опсегом, ово је један од најбољих планова за почетнике. Можете угостити колико год желите веб локација, а добићете и домен са пакетом.

Овај план можете да купите за само 1,99 УСД месечно ако одаберете петогодишњи циклус наплате.

Повер План Плус:

Ако тражите бржи одговор сервера и желите да додате ССЛ сертификат без додатних трошкова, ово је најбољи план за вас. Простор и ширина појаса остају неизмијењени у овом плану.

ВордПресс хостинг

ВордПресс хостинг планови за вебхостингпад

ВордПресс је најпознатија платформа за управљање садржајем широм света. Да ли ће милиони веб локација које користе ЦМС, наменски план хостинга само за веб локацију са ВордПресс-ом постати приоритет за веб хостинг компаније.

ВебХостингПад има три ексклузивна плана за купце који желе на својим серверима угостити блогове или веб локације са ВордПресс-ом.

У свим ВордПресс хостинг пакетима добићете специфичну подршку за ВордПресс, побољшану сигурност дизајнирану посебно за ВордПресс и премиум ВордПресс услуге.

ВП Басиц:

Ово је најјефтинији пакет доступан за ВордПресс хостинг. Најбоље је за почетнике или оне који посећују мање од 20 хиљада посетилаца на својим веб локацијама сваког месеца.

На обезбеђеном простору можете угостити до 5 домена. Најбољи део је што ВебХостингПад не надгледа веб простор и пропусност у оквиру овог пакета, што значи да ако имате тешке датотеке хостоване на вашој веб локацији, неће вам се додатно наплаћивати.

Уз трогодишњу наплату овај пакет ће вас коштати само 2,99 долара месечно, док са једногодишњим наплатама кошта 4,99 долара.

ВП Про:

Дизајниран за средња предузећа и веб локације, овај пакет може да подржи до 10 веб локација. Брзина сервера је боља и уживаћете у додатним функцијама у оквиру овог пакета, попут премиум резервне услуге.

ВП Премиум:

Ово је топ пакет који је доступан са ВебХостингПад за ВордПресс хостинг. У оквиру овог пакета добићете нерегистровани веб простор и ширину појаса.

У оквиру овог пакета можете угостити до 25 веб локација што га чини идеалним за оне који имају више бројева веб локација које добијају висок промет. Уз овај пакет ћете добити и бесплатни ССЛ.

Веебли Хостинг

Вебхостингпад Веебли Хостинг планови

Веебли је један од најпознатијих градитеља веб страница широм света и хиљаде корисника га користи за прављење веб странице без много знања о кодирању..

Функција подешавања једним кликом и превлачење са падајућег софтвера градитеља веб страница олакшавају корисницима израду веб локација врхунског квалитета у неколико минута.

ВебХостингПад пружа ексклузивне хостинг пакете за хостинг и израду веб локација путем Веебли-а. Постоје четири пакета за бирање.

Једноставно:

Овај пакет је намењен малим предузећима која имају до 5 страница. Има Веебли брендирање и компанија не наплаћује ништа за овај пакет.

Стартер:

Без ограничења страница и нема Веебли марке, овај пакет је најприкладнији за мала предузећа која желе да своје пословање подстакну на нови ниво. Месечни пакет почиње од 9 УСД.

Про:

Овај пакет је најприкладнији за оне који желе показати свој рад. На овом пакету можете угостити до 23 производа за е-трговину.

Посао:

Ово је најбољи пакет под Веебли хостингом. Све, од простора до неколико страница и производа за електроничку трговину, није умањено. Такође ћете добити управљање залихама, калкулатор отпреме, калкулатор пореза, продати дигиталне производе и увести кодове купона. Овај пакет коштаће вас 29 долара месечно.

Гостовање е-поште

Хостингпад планови за хостинг

Има пуно компанија којима су намењена домена само за е-пошту. Ове компаније немају ништа на доменама и користе их за интеракцију са запосленима или купцима.

Већина хостинг компанија не пружа наменски хостинг и морате да домаћините домен да бисте користили е-пошту. Са друге стране, ВебХостингПад нема таква ограничења. Постоје два пакета која можете изабрати.

Падмаил:

Овај пакет вам омогућава 1 ГБ складиштења на којем можете угостити неограничене налоге е-поште. Овај пакет је најприкладнији за компаније и појединце који не шаљу пуно прилога а е-поруке су мале величине. Коштаће вас 40 долара годишње.

Падмаил Плус:

Ако имате велико предузеће и желите да имате неограничен рачун е-поште, онда је ово пакет за вас. Са 5 ГБ / 10 ГБ простора за похрану и готово минималним ограничењима е-поште на сат, овај пакет ће вам пружити услуге хостинга путем е-поште које сте тражили..

ВПС хостинг

ВПС хостинг хостинг планови

ВебХостингПад је један од водећих ВПС хостинг провајдера. За оне који имају веб локације са великим прометом и желе наменске ресурсе за своје веб локације, ВПС хостинг је најбоља опција. У оквиру ових пакета добијате наменске ресурсе, најбољу бригу о клијентима и брзи одговор. Постоји 6 различитих пакета које можете изабрати.

 • Почетник: У оквиру овог пакета добићете 20 ГБ простора за похрану и 100 ГБ опсега заједно са 1 ГБ меморије. То ће вас коштати 29,95 долара месечно.
 • Про: Са 80 ГБ простора за похрану и 250 ГБ пропусног опсега можете уживати у брзом одговору сервера на свим вашим веб локацијама.
 • Премиум: Пакет укључује 160 ГБ простора за похрану и 1 ТБ опсега месечно. Долази са 4 ГБ меморије што значи да може да поднесе велики саобраћај.
 • Супер: Са 200 ГБ простора за похрану и 1,5 ТБ пропусног опсега овај је пакет најприкладнији за велике корпоративне веб локације и велике саобраћаје.
 • Ултра: У оквиру овог пакета добићете 250 ГБ меморије и 2 ТБ опсега са 6 ГБ меморије.
 • Управљено: Ако тражите потпуно управљани ВПС по приступачној цени, овај пакет је направљен за вас. Садржи 300 ГБ меморије и 4 ТБ опсега.

Брзина и перформансе

Компанија пружа висококвалитетни веб хостинг по приступачној цени. Са 99,99% гаранције за продужење рада, брзина сервера је много боља од конкуренције у сличном ценовном рангу.

Сигурност

ВебХостингПад пружа јефтино веб хостинг, али то не утиче на безбедност сервера. Има невероватан тим инжењера који одржавају сервере ажурираним и аутоматизованим системом да избегну нежељену пошту, малваре и ДДоС нападе.

Подршка муштеријама

ВебХостингПад је познат по брзом одговору подршке. Активан је и на платформама друштвених медија, где добијате брза решења за ваше упите. База знања на веб локацији такође има одговоре на већину најчешће постављених питања.

Они пружају 24/7/365 техничку подршку путем телефонског позива, е-поште и разговора. Њихов контакт број за подршку је +1 847 346 1801.

За и против ВебХостингПад-а

Прос за ВебХостингПад

 • Један од најјефтинијих провајдера веб хостинга.
 • Више пакета које можете изабрати према захтеву.
 • Брзи и поуздани сервери.
 • Дата центри на више локација.

Слабости ВебХостингПад-а

Неки купци су се жалили на споре сервере и закашњеле одговоре на упите. Било је случајева да су се сервери срушили без икакве могућности опоравка. Компанија је, међутим, побољшала квалитет сервера и такође смањила време одзива.

Попусти и понуде

С времена на време ВебХостингПад нуди купоне за попуст и понуде за нове купце. Ако наплатите једну или више година, добићете и попусте.

Набавите ВебХостингПад одмах!

Алтернатива за ВебХостингПад

ВебХостингПад је приступачан провајдер за веб хостинг са многим функцијама. Као алтернатива ВебХостингПад, можете потражити ГреенГеекс, Хостингер, Хоствиндс или иПаге.

Закључак

Ако тражите брзу и поуздану веб услугу, али по приступачној цени, ВебХостингПад је најбољи избор за вас. Можете надоградити налоге без икаквих проблема и у правом смислу, компанија стоји високо на својој линији хостинга без икаквих проблема.

Прочитајте такође:

 • Преглед ГреенГеекс-а 2020
 • Хостингер Рецензије
 • Хоствиндс Хостинг Ревиев
 • иПаге преглед 2020
Преглед ВебХостингПад-а 2020
 • Брзина и перформансе

 • Подршка муштеријама

 • Сигурност

 • Цене

5

Резиме

Ако тражите поуздану веб услугу по приступачној цени, тада је ВебХостингПад најбољи за вас.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me