Дреамхост Ревиев 2020: Планови, функције и алтернативе хостовања

Дреамхост нуди веб хостинг услуге од 1997. године. Компанија има канцеларије у Лос Ангелесу и Береа у Калифорнији, Орегону и Портланду. Дреамхост је једна од најбољих веб хостинг компанија која пружа 1,5 милиона веб локација за 450 000+ чланова широм света.


Током година, Дреамхост је постао бренд за своје напредне хостинг функције. За проширење свог портфеља и побољшање поузданости, Дреамхост је увео цлоуд хостинг и рачунарске услуге. Ако сте спремни да покренете малу веб локацију са ВордПрессом, можете да уђете у ужи избор Дреамхост-а да бисте стекли функције за брзо и унапредјење хостинга.

Дреамхост преглед 2020

Дреамхост има јединствен однос са ВордПресс-ом. Нуди разне додатке са тренутном инсталацијом једним кликом. Дреамхост је сада технологија отвореног кода и снажно се труди да помогне купцу. Дреамхост нуди све врсте хостинга као што су дељени хостинг, ВПС хостинг, ВордПресс хостинг, наменски и цлоуд хостинг.

У следећем одељку, ми у ВПрессБлог, поменули смо разне Дреамхостове планове хостинга и пакете. Погледајте само кратак поглед и ужи избор најбољег хостинг плана за ваше пословање.

Функције Дреамхост-а

 • Бесплатно име домена
 • ВП Вебсите Буилдер
 • Неограничена пропусност & Складиште
 • Напредна контролна табла, једноставна за употребу
 • БЕСПЛАТНА заштита приватности
 • Аутоматизиране сигурносне копије
 • Брзо ССД складиштење
 • Бесплатан ССЛ сертификат
 • 100% гаранција за невремене
 • 97-дневна гаранција поврата новца

Дреамхост хостинг планови

дреамхост хостинг планови

Дељени хостинг:

Постоје два заједничка плана за хостинг, заједнички стартер и неограничено. Њихова цена је 2,59 УСД месечно и 5,95 долара месечно ако купите њихову услугу током три године.

У дељеном хостингу, добићете бесплатан домен, неограничен саобраћај, ВП веб локацију, ССД складиште и бесплатне ССЛ безбедносне сертификате.

Дреамхост нуди и напредније функције као што су ПХП7.1 подршка, подршка за ИПВ6, потпуни ЦГИ приступ, једноставан контролни панел и неограничене МиСКЛ базе података и још много тога.

Испробајте ДреамХост за 97 дана без ризика

ВПС хостинг

Ако очекујете веће перформансе веб локација и ваша веб локација захтева велике ресурсе, слободно купите ВПС хостинг. ВПС хостинг је обично скупљи од дељеног хостинга јер нуди ресурсе сервера намењене вама.

Дреамхост нуди разне ексклузивне ВПС хостинг планове као што су Басиц ВПС, Бусинесс ВПС, Профессионал ВПС и Ентерприсе ВПС.

Основни план ВПС-а: То је најбољи план за нове и мале веб странице. Овај план вас кошта 10,00 УСД месечно ако имате 3 године. Основни ВПС план укључује 1 ГБ РАМ-а, складиштење од 30 ГБ, неограничене домене и неограничене домене, Линук Убунту ОС са потпуно управљаним услугама.

Пословни ВПС план: Има напредније функције од Басиц ВПС-а. Овај план је најприкладнији за мала предузећа. Можете купити Бусинесс ВПС план за 20,00 УСД месечно ако имате 3 године. Садржи 2 ГБ РАМ-а, складиште од 60 ГБ и неограничену пропусност.

Професионални ВПС план: Ако тражите ВПС хостинг за веб локације са великим ресурсима, идите на Профессионал ВПС план. Овај план кошта 40 долара месечно. Садржи 4 ГБ РАМ-а и 120 ГБ простора за похрану и неограничену пропусност.

Ентерприсе план: Овај план је погодан за веб локације са великим бројем жртава трговине људима и са великим бројевима. Овај план кошта 80 долара месечно. Опремљен је са 8 ГБ РАМ-а и 240 ГБ складиштењем са неограниченим пропусним опсегом.

Намјенски хостинг:

Намењени хостинг савршен је за веб локације са великим прометом, велике веб локације за е-трговину, агенције са клијентима високог профила, хостинг хостинга … .. итд. Наменски сервери дају вашој веб локацији одличну брзину и поузданост.

Дреамхост нуди наменски сервер са само 149 УСД месечно. Комплетни наменски хостинг пакет укључује 100% продужену гаранцију, ДДоС заштиту, РАИД1 складиштење, подршку 24Кс7 подршке и надгледање сервера и потпуни приступ коренима и шкољкама (ССХ). Дреамхост нуди максимални капацитет РАМ-а, тј. 64 ГБ што је веће од капацитета Годадди-ја, ХостГатор-а и Блуехоста.

Ако сте веб дизајнер и програмер, можете да купите наменски сервер да на њему поседује веб локацију вашег клијента.

Цлоуд хостинг:

Дреамхост нуди ССХ за мање од 30 секунди. Можете било када да промените било који део вашег сервера помоћу његових АПИ-ја компатибилних са Опен Стацк-ом путем алата наредбене линије. Дреамхост вам може много помоћи ако вашем предузећу треба приватни облак за постизање довољног раста.

Дреамхост нуди 3 хостинг плана за цлоуд сервере, као што су 512МБ РАМ сервера, 2ГБ РАМ сервера и 8ГБ РАМ сервера.

Сви планови укључују 1в ЦПУ, 80ГБ ССД диск, бесплатну пропусност, 100 ГБ блок меморију, а цена износи 4,50 УСД месечно. Док сервери од 2ГБ и 8ГБ имају исте карактеристике, а не трошак максимално 12 УСД месечно и 48 УСД месечно.

Требали бисте проверити најприкладнији наменски план сервера од компаније Дреамхост.

ВордПресс хостинг:

Дреамхост је најбољи ВордПресс хостинг провајдер. Званично препоручује ВордПресс.орг. Такође можете да купите ВордПресс хостинг од Дреамхоста за почетне трошкове 2,59 УСД месечно.

Дреамхост нуди 4 врсте ВордПресс хостинг планова као што су Стартер, Басиц, Плус и Адванцед. Ако сте вољни да купите ВордПресс хостинг за своју почетну веб страницу, почетни ВордПресс хостинг хостинг план је најприкладнији за вас. Основни план хостинга за ВордПресс најприкладнији је за ваш блог. За веб локацију са умереним трговином можете купити Плус ВордПресс хостинг хостинг план, а за веб сајт који тргује са високим трговинама можете купити Адванцед ВордПресс хостинг план.

Заједничке карактеристике у свим ВордПресс плановима за хостинг су хостинг е-поште, подршка 24 сата дневно и једноставна употреба прилагођене контролне табле.

Подршка муштеријама:

Дреамхост пружа корисничку подршку 24Кс7. Њихови чланови стручног тима пружају пријатељску помоћ одмах за решавање било каквих проблема. Можете да повежете корисничку подршку компаније Дреамхост путем е-поште или цхата.

Прос за Хостинг Дреамхост

 • Дреамхост нуди неограничено чување података и неограничену пропусност у складу са својим ‘Неограничена политика‘ услови.
 • Омогућује хостинг неограничених веб локација са неограниченим базама података МиСКЛ.
 • Нуди бесплатан домен са Вхоис приватношћу.
 • Дреамхост нуди сваки план са 100% продуженим и 97-дневним гаранцијама поврата новца.

загарантовано продужење снова

 • Вријеме учитавања страница је 18% брже у односу на остале домаћине.

Против хостинга Дреамхост-а

 • Потребни су додатни трошкови да би се оптимизовало ВордПресс хостинг.
 • Текстуална контролна табла.
 • Дуготрајно трајање је потребно за подршку уживо.
 • Скупе цене хостинга. (Јефтина цена за дељени хостинг)

Најчешћа питања о Дреамхосту

Да ли је ДреамХост добар домаћин веб страница?

Дреамхост је пружатељ хостинга који се препоручује за ВордПресс.орг и нуди 100% продужену гаранцију. То је добра компанија за хостинг.

Да ли је ДреамХост у власништву компаније ЕИГ?

Не, ДреамХост није у власништву ЕИГ-а. То је приватна компанија.

Какве хостинг услуге нуди Дреамхост?

Дреамхост нуди дељени хостинг, ВордПресс хостинг, ВПС хостинг, наменски хостинг, цлоуд хостинг, имена домена, веб дизајн, хостинг е-поште и Г Суите.

Шта је ДреамПресс?

ДреамПресс је ДреамПостова управљана ВордПресс услуга хостинга.

Која је почетна цена хостинга на Дреамхосту?

Почетна цена Дреамхост хостинга је 2,59 УСД / месечно.

Да ли Дреамхост нуди попуст на своје хостинг планове?

Дреамхост нуди до 50% попуста својим новим клијентима.

Да ли Дреамхост нуди бесплатно име домена?

Да, Дреамхост нуди бесплатно име домена.

Да ли Дреамхост нуди бесплатан ССЛ сертификат?

Да, Дреамхост нуди бесплатне ССЛ сертификате.

Да ли Дреамхост нуди гаранцију поврата новца?

Да, Дреамхост нуди 97 дана гаранције поврата новца за дељене хостинг планове. Накнада за регистрацију домена није применљива за повраћај новца.

Где се налазе ДреамХост сервери?

ЦлоудХост услуге ЦлоудХост налазе се у САД-у, али су им доступне са било којег места широм света. ДреамЦомпуте се налази у Асхбурн-у, Вирџинији дата центар, а ДреамОбјецтс се налази у Ирвине-у, Калифорнија.

Да ли ДреамХост користи цПанел?

Дреамхост не користи стандардни цПанел. Има прилагођену плочу са које можете управљати свиме.

Која је најбоља алтернатива за Дреамхост?

А2 хостинг је најбоља алтернатива Дреамхосту.

Испробајте ДреамХост уз гаранцију поврата новца од 97 дана

Ако не знате ништа о Дреамхост хостингу, лако можете да креирате веб локацију на њему користећи следећи видео водич.

Ако имате било каквих питања, ево ДреамГост базе знања да бисте добили тренутна решења за своја питања.

база знања из снова

Ови подаци пружају све информације као што су наплата, хартије од вредности, решавање проблема и све о његовом хостингу.

Завршне речи о прегледу Дреамхост хостинга

Надамо се да сте овде нашли нешто драгоцено. Поред тога, можете да користите наш код купона Дреамхост да бисте остварили попуст на све планове хостинга. Сада сте слободни да изаберете најбољег хостинг провајдера за ваше пословање. Препоручујемо вам да наставите да читате наше различите блогове за остале компаније за веб хостинг.

Прочитајте и следеће корисне чланке,

 • Дреамхост кодови купона
 • Понуде за црни петак Дреамхост
 • Дреамхост вс ХостГатор

Остале рецензије хостинга,

 • Преглед хостинга за ВП Енгине
 • СитеГроунд Рецензије
 • Блуехост Ревиевс
 • А2 хостинг рецензије
 • ХостГатор Ревиевс
Дреамхост преглед 2020
 • Брзина и перформансе

 • Цене

 • Карактеристике

 • Сигурност

 • Подршка муштеријама

5

Резиме

Дреамхост је задовољио превише купаца пружајући најбоље управљане услуге, 100% продужење рада и 97-дневну гаранцију поврата новца.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me