WPX gostovanje Črni petek ponudbe 2019 (95% popusta + 3 mesece brezplačno gostovanje)

Če iščete WPX gostovanje črnega petka 2019 ponudbe, potem ste na pravem mestu. Gostovanje WPX svojim novim strankam ponuja velik popust na črno petek in razprodajo Cyber ​​ponedeljka.


Tu smo v WPressBlogu delili ponudbe diskontnih ponudb za črne petke WPX in redne ponudbe. Med črno prodajo v petek lahko na gostovanju WPX dobite 95% popusta, za druge čase pa lahko uporabite našo redno ponudbo s popustom.

Spodaj najdete tako črne petke kot redne ponudbe s popustom za leto 2019.

WPX gostovanje ponudb za črni petek 2019

Opomba: WPX gostovanje v črni petek in spletna ponedeljkova razprodaja bo ostalo v živo v naslednjem času.

 • Datum začetka prodaje: 28. november 2019
 • Končni datum prodaje: 02. decembra 2019
WPX gostovanje DealDeal InfoDeal povezava
Ponudba za črni petek95% OFF za 1. mesecNajdite to pogodbo
Ponudba za črni petek3 mesece brezplačno na letnem gostovanjuNajdite to pogodbo

WPX gostovanje ponudb za črni petek in ponudbe spletnega ponedeljka

WPX gostovanje ponuja dve vrsti gostovanja popustov na prodajo v črni petek in na razprodaji Cyber ​​Monday. To ugodnost lahko izkoristite od 28. novembra 2019 do 2. decembra 2019.

WPX gostovanje ponudb za črni petek

1. 95% popust samo za prvi mesec

Če želite mesečno kupiti gostovanje WPX-a, boste ob nakupu gostovanja v prvem mesecu dobili 95% popusta. Od drugega meseca bo veljala redna cena gostovanja. Če želite dobiti to ponudbo, preprosto kliknite spodnji gumb in se registrirajte na gostovanju WPX s katerim koli načrtom.

Za to ponudbo ni potrebna koda kupona ali promocijska koda. Končna cena za mesečno zaračunavanje bo le 1,25 dolarja.

Pridobite 95% popusta na gostovanje v prvem mesecu

2. Brezplačno 3 mesečno gostovanje

Če želite kupiti letni načrt gostovanja WPX, boste dobili 3 mesečno gostovanje brezplačno. Ta ponudba velja za vse načrte gostovanja WPX.

Pridobite brezplačno 3 mesečno gostovanje

O gostovanju WPX

WPX gostovanje je eden najhitreje upravljanih ponudnikov gostovanja WordPress, ki ga je ustanovil Terry Kyle. Ponujajo tri načrte gostovanja WordPress: Business, Professional in Elite. Znan je po svojih visoko zmogljivih in najboljših WordPress gostovalnih storitvah.

Zakaj izbrati WPXHosting za svoje spletno mesto?

Če je vaše spletno mesto izdelano s programom WordPress ali želi ustvariti spletno mesto s programom WordPress, izberite rabljene storitve gostovanja WPX. Razlogi so navedeni spodaj:

1. Najhitreje upravljano WordPress gostovanje

Obstaja veliko upravljanih ponudnikov gostovanja WordPress, vendar je WPX gostovanje edini, ki ponuja najhitrejše storitve gostovanja WordPress po zelo ugodnih cenah. Optimiziran je samo za spletna mesta WordPress.

2. Priporočamo Thrive Themes

Thrive Themes je eden najboljših ponudnikov tem WordPress. Njihove teme so dobro kodirane in optimizirane za hitrost, tako da se lahko katero koli spletno mesto, ki uporablja uspešno temo, naloži zelo hitro. Uradno priporočajo storitve gostovanja WPX.

3. Odlične ocene strank pri Trustpilotu

Na Trustpilot-u, ki je spletno mesto, kjer lahko stranke dajo povratne informacije o določenem podjetju, najdete 99% pozitivnih povratnih informacij o gostovanju WPX. Skupno število pregledov je 194 in 99% pozitivnih pregledov 194 pregledov je res velika stvar za gostovanje WPX.

WPX Gostovanje mnenj kupcev na Trustpilot

Pred nakupom WPX hosting lahko preberete vse ocene, če želite. Klikni tukaj za branje vseh resničnih mnenj kupcev na Trustpilot.

Oglejte si, kaj različni lastniki spletnih strani WordPress pravijo o gostovanju WPX:

4. Brezplačna SSL potrdila

Ne glede na to, koliko spletnih mest boste gostili na WPX gostovanju, nudijo brezplačno šifriranje SSL certifikata za vsa vaša spletna mesta, ki gostijo WPX gostovanje.

5. Brezplačen prenos spletnega mesta

Če že imate spletno mesto, ki gosti drugega ponudnika spletnega gostovanja, vam ni treba skrbeti za prenos spletnega mesta. WPX gostovanje ponuja brezplačno storitev prenosa spletnih strani svoji stranki.

6. Ponuja SSD Storage

WPX gostovanje ponuja shranjevanje podatkov SSD za podatke vašega spletnega mesta, ki vam bo pomagalo hitro nalaganje spletnega mesta, medtem ko drugi gostitelji običajno ponujajo tradicionalno shrambo za shranjevanje podatkov o vašem spletnem mestu.

7. Samodejno varnostno kopiranje spletnih strani

V primeru, da ste na svojem spletnem mestu izbrisali pomembne strani ali objave, ali je na vašem spletnem mestu prišlo do težave s krampanjem, potem lahko s pomočjo WPX gostovanja enostavno obnovite podatke svojega spletnega mesta. WPX gostovanje bo vaše varnostne kopije spletnega mesta hranilo samo zadnjih 28 dni. Če potrebujete kakršno koli varnostno kopijo, ki je daljša od enega meseca, potem na gostovanju WPX to ne bo mogoče. Običajno nihče ne potrebuje varnostne kopije starih datumov.

8. Brezplačno odstranjevanje zlonamerne programske opreme in zaščita DDoS

Potrebno je zaščititi vaše spletno mesto pred zlonamerno programsko opremo in pred napadi DDoS. Če boste to storitev dobili od tretje osebe, vas bo to stalo nekaj $$$, medtem ko WPX gostovanje ponuja storitve skeniranja in odstranjevanja zlonamerne programske opreme ter DDoS zaščito brezplačno.

9. 30-dnevno jamstvo vračila denarja

WPX gostovanje ponuja 30-dnevno garancijo vračila denarja. Če niste zadovoljni z nobenimi storitvami gostovanja WPX, lahko prejmete celotno povračilo, če v 30 dneh od nakupa WPX gostovanja prekličete njihovo storitev.

Pridobite WPX ponudbo gostovanja za črni petek

Zadnje besede za WPX gostovanje Črni petek 2019

V tem članku smo delili največji popust WPX, ki gosti črni petek v petek za leto 2019. Upam, da vam je bil moj članek všeč in ste uživali v gostovanju WPX po naši znižani ceni. Če imate kakršno koli misel o naši ponudbi WPX Hosting black friday, nam to sporočite s komentarjem v spodnjem razdelku komentarjev.

Oglejte si te ponudbe za spletno gostovanje v črnem petku:

 • WP Motor ponudbe za črni petek – (42% popusta)
 • Bluehost ponudbe za črni petek 2019 – (70% popusta)
 • Črni petek Flywheel 2019 – (Brezplačno gostovanje za 3 mesece)
 • Kiber ponedeljek ponudbe HostGator – (70% popusta)
 • InMotion gostovanje v kibernetskem ponedeljku – (34% OFF)
 • GreenGeeks prodaja na črni petek – (75% popusta)
 • Ponudbe s popusti na črni petek HostPapa – (1 USD na mesec)
 • SiteGround gostovanje ponudb za črni petek – (75% popusta)
 • Dreamhost ponudbe za črni petek 2019 – (80% popusta)
 • A2 gostovanje v kibernetskem ponedeljeku razprodaja 2019 – (67% popusta)
 • iPage gostovanje Črni petek – (85% OFF)
 • Hostinger ponudbe za črni petek – (90% popusta)
WPX gostovanje ponudb za črni petek 2019
 • WPX gostovanje na črni petek razprodaja

 • WPX gostovanje ponudb za kibernetski ponedeljek

 • WPX gostovanje popusta

5

Povzetek

Pridobite WPX gostovanje po 95% znižani ceni ali 3 mesece gostovanja brezplačno z letno naročnino s pomočjo naših povezav.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me