Dreamhost koda kupona 2020 OFF 54% OFF + Brezplačna domena, SSL, zasebnost

Tu smo zagotovili Kode kuponov Dreamhost in promocijske kode, vključno Kupon Dreampress ki delujejo v letu 2020. Dreamhost je najbolj priljubljen in WordPress priporoča gostovanje tako da ga lahko izberete brez skrbi.


Koda kuponov Dreamhost 2020

Tu boste dobili popuste Dreamhost za vse gostovalne načrte, kot so spletno gostovanje, gostovanje v WordPressu, VPS gostovanje, namensko gostovanje, gostovanje v oblaku itd. Če ne želite prebrati celotnega članka, preprosto kliknite spodnjo povezavo, da aktivirate popust.

Pridobite 47% popusta na Dreamhost gostovanju zdaj

Kuponi Dreamhost

Tukaj boste našli vse ponudbe s popustom, ki so na voljo z različnimi gostovalnimi načrti Dreamhost. Če želite pridobiti popust, kliknite povezavo »Pridobite popust« in se nato prijavite za svoj načrt.

Hosting TypeDiscountDiscount Link
Skupno gostovanje54% OFFPridobite popust
DreamPress
(Upravljano gostovanje WP)
16% OFFPridobite popust
Gostovanje pri WooCommerce16% OFFPridobite popust
VPS gostovanje33% OFFPridobite popust
Namensko gostovanje11% OFFPridobite popust

Pomembne opombe:

 • Dreamhost ne ponuja nobene kode za popust za podaljšanje gostovanja, zato izberite daljši načrt gostovanja, tako da boste imeli največjo korist.
 • Dreamhost zagotavlja 97-dnevno jamstvo za vračilo denarja, zato ne čakajte, da obiščete Dreamhost gostovanje. Če vam storitev Dreamhost ni všeč, jo v 97 dneh prekličete.

Kako uporabljati Dreamhost kupone?

Postopek uporabe promocijske ponudbe na spletnem gostovanju pri Dreamhostu je dokaj enostaven. Tu lahko vidite povezavo s popustom nad tem razdelkom. Kliknite na to povezavo.

Po kliku na povezavo boste preusmerjeni na spletno stran Dreamhost in tam boste dobili znižano ceno. Za popust vam ni treba vpisovati kupona ali promocijske kode

Opomba: Če želite pridobiti največji popust pri katerem koli načrtu gostovanja, vedno izberite letni načrt gostovanja.

O Dreamhostu

DreamHost, ki je bil ustanovljen leta 1996, je začel s spletnimi gostovanji leta 1997. DreamHost s ponosom predstavlja svoje storitve kot eno najstarejših in najboljših na trgu. Trenutno je eden izmed najboljših gostiteljev programa WordPress po vsem svetu.

DreamHost z več kot 400.000 strankami in 200+ zaposlenimi ponuja veliko storitev in funkcij, ki bodo zagotovo ohranile spletno mesto in delovale brez napak.

Podjetje ponuja 99,99% zagotovljeno podaljšanje časa. Če želite gostiti novo spletno mesto WordPress ali PHP ali se želite preusmeriti na bolj varen in hiter strežnik, lahko s kodo kupona Dreamhost izkoristite odlične popuste.

Pogosta vprašanja o kodah kuponov Dreamhost

Ali Dreamhost ponuja brezplačno ime domene?

Da, Dreamhost ponuja brezplačno ime domene.

Ali moram imeti kodo kupona Dreamhost, da dobim popust?

Ne, samo kliknite na povezavo s popustom, ki je navedena zgoraj, nato pa izberite ustrezen načrt gostovanja in ga dobite tri leta, da pridobite maksimalen popust.

Kateri popust je na voljo za vse načrte Dreamhost?

Trenutno Dreamhost ponuja do 47% popusta na skupno gostovanje, do 16% popusta na upravljano gostovanje WordPressa, 33% popusta na VPS gostovanje in 11% popusta na namenske gostovalne načrte.

Kakšna je politika vračila podjetja Dreamhost?

Dreamhost ponuja 97-dnevno garancijo vračila denarja. Če želite preklicati storitev Dreamhost, jo lahko prekličete v 97 dneh od nakupa gostovanja, če želite le povrniti storitev gostovanja.

Ali moram domeno kupiti pri Dreamhostu ali jo lahko kupim pri drugem ponudniku storitev?

Podjetje kupce spodbuja, da kupujejo domeno od Dreamhosta, vendar zanj ni trdih in hitrih pravil. Če domensko ime kupite pri katerem koli drugem podjetju, potem še vedno lahko uporabljate Dreamhost gostovanje tako, da spremenite strežnike imen domene.

Kakšna je razlika med WordPressom in skupnim gostovanjem?

V WordPress gostovanju boste dobili WordPress specifične vire. DreamHost bo preveril uporabo glede na namestitev WordPress-a in ustrezno prilagodil delovanje strežnika. Po drugi strani pa se lahko skupno gostovanje uporablja za gostovanje katerega koli skripta, vključno z rubinom na tirnicah itd.

Je Dreamhost idealen za profesionalne kodre in razvijalce?

Dreamhost ponuja dostop do SSH in specializirano nadzorno ploščo, ki odlično deluje za kodirje in oblikovalce. Uporabite lahko tudi prijave podračunov in gostite več spletnih mest. V idealnem primeru Dreamhost predlaga VPS gostovanje za razvijalce in oblikovalce.

Katere načine plačila omogoča Dreamhost?

Dreamhost sprejema vse glavne kreditne kartice & PayPal za izvedbo plačila.

Zadnje besede o kodi kupona Dreamhost

Dreamhost je eden najbolj priljubljenih ponudnikov storitev spletnega gostovanja, ki poslujejo že več kot 20 let. Podjetje se v glavnem ukvarja z gostovanjem v WordPressu in pravzaprav je eden redkih ponudnikov gostovanja, ki ga priporoča WordPress.

Tukaj sem navedel vse ponudbe Dreamhost za leto 2020. Če ste ugotovili, da katera kuponska koda ali promocijska koda ne deluje, nam to sporočite s komentarjem v spodnjem razdelku za komentarje. Posodabljali jih bomo vsakič, ko bomo dobili nov kupon.

Preberite tudi naslednje uporabne članke,

 • Dreamhost Review 2020
 • Ponudbe za črni petek Dreamhost

Preverite naslednje gostinske kupone za vas!

 • A2 gostovanje kupon 2020
 • Bluehost kupon
 • Kuponi SiteGround
 • Promotivna koda motorja WP
 • GreenGeeks koda za popust
 • Popust HostGator
Koda kuponov Dreamhost 2020
 • Kuponi Dreamhost

 • Dreampress kuponi

 • Dreampress kupon 2020

 • Promo Code

5

Povzetek

Uživajte v storitvah gostovanja v Dreamhostu po ugodnih cenah z uporabo naših kuponskih kod za VPS gostovanje, namensko gostovanje, upravljano gostovanje v WordPressu, gostovanje v woocommerceu in dreampress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me