9 cele mai bune plugin-uri WordPress pentru partajarea automată a postărilor de bloguri pe rețelele de socializare

În această lume modernă, fiecare afacere folosește conturi de social media precum Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram pentru a-și construi prezența online. Deoarece social media este o platformă în care poți să te adresezi unui public imens, cu o singură postare.


Partajarea de conținut social este o parte necesară a afacerii, aceasta contribuie la creșterea traficului și a vânzărilor pe site-ul dvs. web. Cu toate acestea, publicarea manuală a fiecărei postări sau bloguri pe diverse conturi de socializare poate dura mult timp.

Deci vă întrebați? Cum poate fi atât de ușor să partajați postarea pe conturile de social media?

Din fericire, WordPress vine cu o mulțime de plugin-uri de partajare automată valoroase și bine-cunoscute, care vă ajută să postați automat pe conturile sociale selectate.

Să eliminăm detaliile celor mai cunoscuți plugin-uri WordPress sociale și utile de partajare automată pentru conturile de social media care vă distribuie automat conținutul într-o fracție de timp.

Cele mai bune plugin-uri WordPress pentru partajarea automată a postărilor de blog pe social media în 2019

1. Revivează postările vechi – Postare automată pe rețelele de socializare

Reviguiți postările vechi pe posturile de socializare pe rețele de socializare

Aruncați o privire la un alt plugin cel mai bun pentru postarea automată pe Social Media. Reînvierea postărilor vechi te ajută să îți păstrezi viața veche. Când postăm în mod regulat, atunci vechea postare nu primește niciun trafic și după ceva timp a devenit inutilă. Pentru asta, acest plugin ajută la partajarea postărilor vechi în viu, prin partajarea automată a acestora.

Desigur, împărtășește și noua postare. Vă ajută să adăugați hashtag-uri în tendințe pe postare pentru a obține mai multe apariții sau impresii pe postarea dvs. Unul dintre lucrurile cele mai importante este că este integrat cu Google analytics, astfel încât să puteți verifica detaliile postării dvs..

2. AccessPress Social Auto Post

AccessPress Social Auto Post

AccessPress este plugin-uri WordPress de partajare automată premium. Acesta aduce funcționalități minunate care vă ajută să conduceți mai mult trafic în timp ce partajați postarea automată pe conturile dvs. sociale.

Acesta a fost actualizat recent, iar acum vă ajută să vă împărtășiți postarea nu pe profilul dvs. de Facebook, ci și pe pagini și grupuri. Aceasta este cea mai interesantă caracteristică a acestui plugin, deoarece nu fiecare plugin acceptă această caracteristică. Puteți configura conturi nelimitate pe acest plugin.

Acest plugin vă ajută să partajați postarea pe conturile Facebook, Twitter, LinkedIn și Tumbler. Există jurnalele disponibile pentru a verifica postările automate ale conturilor individuale. Este un plugin ușor de utilizat.

3. NextScripts: Rețeaua socială Auto-Poster

Rețelele sociale NextScripts Auto-Poster

Nextscripts este cel mai auto plugin de partajare automată a WordPress. Acest plugin vă ajută să postați automat pe conturile dvs. de socializare precum Facebook, Twitter, Google+ (Google Plus), Blogger, Tumblr, Flickr, LinkedIn, Flipboard, Instagram, Telegram, Line, Pinterest, VK.com (VKontakte), YouTube, Scoop . it, WordPress și așa mai departe.

Este complet compatibil cu Gutenberg. De asemenea, este compatibil cu pluginul WooCommerce. Puteți adăuga sau configura conturi nelimitate pe rețeaua socială. Acest plugin ajută, de asemenea, la postările programate și întârziate. Unul dintre cele mai bune pluginuri pentru partajare online. Este gratuit, așa că obțineți acum.

4. CoSchedule

CoSchedule

CoSchedule este cel mai bun plugin care ajută la organizarea tuturor. Este inclus într-un singur plugin editorial calendaristic pentru planificarea, execuția și publicarea întregii strategii de marketing. Acest plugin ajută la sincronizarea postărilor, categoriilor și informațiilor despre autor cu servere.

Orice creare în CoSchedule este stocat în serverele CoSchedule, nu în WordPress. Acest plugin vă ajută să simplificați fluxul de lucru și colaborarea angajaților dumneavoastră. Puteți crea mesajul direct în CoSchedule și îl puteți publica în cel mai bun moment pe care l-ați programat.

5. Blog2Social: Social Media Post Auto & Scheduler

Blog2Social Social Media Post și Scheduler Auto Social

După cum sugerează și numele său, un alt plugin gratuit WordPress pentru postarea automată pe conturile de social media. Puteți programa, auto-posta, re-publica postări pe blog. Se conectează cu diverse platforme de socializare precum Facebook, Twitter, Google+, Reddit, Tumbler, Pinterest, Flickr ș.a..

Puteți partaja postarea și pe platformele selectate. Puteți, de asemenea, să partajați postarea nu numai pe profilul Facebook, ci și pe pagina și grupurile dvs. de Facebook. Cu acest plugin, puteți edita sau adăuga etichete Meta pentru graficul deschis Facebook, Google+ și Twitter pentru a defini aspectul postării dvs. Vă ajută să programați și să modificați postarea cu drag and drop și filtrarea este disponibilă pentru rețea și utilizatori. Unul dintre cele mai bune pluginuri de până acum!

6. Poster Microblog – Publicare automată pe social media

Poster publicat pe Microblog pe rețelele de socializare

Afișul Microblog este un plugin WordPress auto-publicat pe rețelele de socializare. Vă ajută să publicați noile dvs. bloguri, pagini și tipuri de postări personalizate. Trebuie doar să configurați canalele de rețea socială precum Facebook, Google My Business, Twitter, LinkedIn și Tumblr. Folosind re-publicarea automată a postărilor vechi de blog pentru a configura tot contul de social media, puteți menține vii blogurile vechi. Ajută la creșterea traficului pe blogul tău.

7. Conținut Nelio – automatizare marketing social media

Nelio Content Social Media Marketing automatizare

Nelio Content este un plugin WordPress de automatizare a marketingului social media. Dispune de un calendar editorial și asistent de conținut. A fost conceput special pentru a crea, promova și planifica eficient conținutul blogului dvs. creând automat publicații sociale pe Facebook, Twitter, LinkedIn și Pinterest. Vă permite să vă concentrați asupra conținutului care funcționează cel mai bine cu ajutorul analizelor încorporate.

8. Social Auto Poster – Plugin WordPress

Afiș auto social

Social Auto Poster este un plugin WordPress. Vă permite să postați conținut automat pe canale de socializare, cum ar fi Facebook, Twitter, LinkedIn, Tumblr, aplicația tampon, Pinterest. Trebuie doar să vă configurați conturile sociale cu ajutorul pluginului WordPress.

Puteți posta conținut nou, precum și re-posta conținut vechi folosind acest plugin. Funcția SAP a acestui plugin oferă un suport uimitor pentru programarea conținutului dvs. pentru rețelele de socializare. Funcționează bine cu un profil personal, grupuri, precum și pagini de afaceri.

9. Publicare auto social media

Publicare automată social media

Ultimul, dar nu cel mai puțin important, pentru funcționalitatea de partajare automată pe conturile Social Media este Social Media Auto Publish plugin WordPress. Acest plugin vă permite să publicați automat postarea pe Facebook, Twitter și LinkedIn. De asemenea, ajută la filtrarea elementelor în funcție de categorii & tipuri de postare personalizate.

Puteți posta și pe paginile dvs. de Facebook. Este foarte ușor de instalat și utilizat. Are o mulțime de personalizări pe care le puteți face în timp ce partajați postarea și economisiți atât de mult timp. Are un format de mesaj separat pentru conturile legate. Merită să-l folosești.

Înveliți!

Desigur, social media vine pe primul loc atunci când cineva dorește un rezultat rapid pentru marketing digital. Tendințe de marketing în social media de asemenea, continuați să schimbați în fiecare an pentru a construi o experiență excelentă pentru utilizatori.

Toate pluginurile, care sunt adunate aici, sunt cele optime din colectia mare de plugin-uri WordPress. Aceste plugin-uri au grijă de distribuirea și activitățile promoționale & automat pe conturile tale sociale. Sper sa obtii cel mai bun!

Citește și:

  • Top 10 plugin-uri WordPress pentru a obține mai multe acțiuni sociale
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me