5 cele mai bune pluginuri de organizare WordPress în 2020

Gândiți-vă la WordPress și vă gândiți la un mod ușor și ușor de utilizat de a dezvolta un site web fără probleme tehnice. Cu toate acestea, este la fel de adevărat că fiecare site web bazat pe WordPress este o rețea complexă de fișiere de site, pagini personalizate și diverse plugin-uri / teme..


Toate acestea colaborează pentru a oferi mai multe funcționalități site-ului dvs. web. Drept urmare, uneori modificarea simplă a fișierului sau actualizarea unui plugin poate merge foarte greșit și poate determina site-ul dvs. să se rupă, să se prăbușească sau să facă față timpului de încărcare lentă.

Asta nu înseamnă că nu ar trebui să efectuați modificări sau actualizări pe site-ul dvs. WordPress. Nu ar fi util dacă ați putea testa toate modificările / actualizările site-ului dvs. web, fără a avea vreun impact asupra site-ului web care este vizibil în lume? Acest lucru este acum posibil prin organizarea site-urilor Web sau pe scena WordPress.

Prin acest articol, vom evalua modul în care funcționarea pe site poate funcționa pentru site-ul dvs. WordPress, împreună cu 5 dintre acestea cele mai bune pluginuri de înregistrare WordPress care poate simplifica procesul.

Ce este Web Staging și de ce ai nevoie?

Stabilirea site-ului Web este un mediu de testare creat ca o clonă a site-ului dvs. web live. Cu alte cuvinte, este o replică a site-ului dvs. operațional cu toate fișierele, plugin-urile / temele și chiar fișierele bazei de date.

Cum te avantajează?

Simplu. Permite dezvoltatorilor dvs. WordPress să facă modificări ale site-ului, să actualizeze orice plugin / temă sau să personalizeze fișierele fără să vă faceți griji cu privire la impactul negativ al acestor modificări pe site-ul live.

Cu alte cuvinte, site-ul dvs. web live poate continua să funcționeze ca înainte, chiar dacă aduceți modificări semnificative mediului de înregistrare a site-ului web.

De exemplu, puteți dezvolta și testa o nouă funcționalitate a site-ului web pentru clienții dvs. pe site-ul de înregistrare. După ce sunteți complet satisfăcut de faptul că funcția adăugată va funcționa perfect cu site-ul dvs. web, atunci puteți alege să îmbinați funcția de pe site-ul dvs. live și să o faceți disponibilă pentru utilizatorii dvs..

Care sunt tipurile de modificări ale site-ului pe care le puteți face în mediul de înscenare? Aici sunt câțiva dintre ei:

 • Testați un nou plugin / temă care promite să îmbunătățească funcționalitatea și aspectul site-ului dvs. web înainte de instalarea acestuia
 • Aplicați cele mai recente actualizări la plugin-urile / temele instalate pentru a verifica dacă sunt compatibile cu restul componentelor site-ului dvs. web
 • Încercați cea mai recentă actualizare a versiunii WordPress pentru a verifica dacă există conflicte sau probleme de incompatibilitate pe site-ul dvs. web
 • Testați toate modificările legate de cod care pot adăuga funcționalitate, personaliza fișierele existente sau reparați orice eroare software în actuala instalare WordPress
 • Testați fișierele de rezervă existente ale site-ului web înainte de a le restabili pe un site eșuat sau compromis

Care este avantajul real al organizării site-urilor web?

Modificările de pe site-ul dvs. de înregistrare pot fi ușor comasate pentru a adăuga mai multă valoare site-ului dvs. web live sau ar putea fi eliminate dacă provoacă probleme de incompatibilitate sau eșecuri ale site-ului web.

Unele gazde web oferă, totuși, punerea în scenă, cea mai simplă și cea mai bună metodă de plasare este prin intermediul unui plugin. Plugin-urile de plasare WordPress simplifică întregul proces de înscenare și unii factori pe care trebuie să-i luați în considerare atunci când alegeți pluginul de înscenare potrivit.

Cele mai bune plugin-uri de organizare WordPress & Cum să-l alegi pe cel potrivit

Când vine vorba de platforma WordPress, proprietarii site-urilor web pot alege dintr-o varietate de pluginuri de stocare care le permit să creeze un mediu de înregistrare a site-urilor web în scopuri de testare. La fel ca orice alt plugin WordPress, pluginurile sau instrumentele de instalare sunt ușor de instalat pe site-ul dvs. web. În afară de a permite multe modificări sau personalizări în fișierele site-ului dvs. web, pluginurile de înregistrare vă vor permite să vă testați modificările sau actualizările fără a întrerupe site-ul dvs. live.

Cum alegi plugin-ul de înscenare WordPress potrivit pentru site-ul tău?

Iată câteva funcții pe care trebuie să le căutați în pluginul dvs. de înscenare:

 • Ușor de instalat și configurat
 • Funcții legate de securitate, cum ar fi administrarea parolelor și criptarea pe server SSL bazată pe SSL
 • Funcționare combinată: Fuzionează modificările aprobate pe site-ul live, astfel încât actualizările și funcționalitățile să fie rapid disponibile utilizatorului site-ului
 • Eficient din punct de vedere al costurilor pentru afacerea cu investiții minime în infrastructura legată de stadializare
 • Trebuie să aibă impact zero asupra site-ului dvs. web live chiar și cu mai multe medii de înscenare

În continuare, vom evalua 5 din cele mai bune instrumente de înscenare WordPress disponibile pe piață, inclusiv principalele lor caracteristici și prețuri.

1. BlogVault

Disponibil cu versiuni gratuite și plătite, pluginul de stocare WordPress BlogVault este utilizat în principal ca soluție completă de backup pentru WordPress, care include și funcția de plasare WordPress. Ușor de instalat și configurat pentru site-ul dvs., creează automat o copie de rezervă a întregului site web la instalare și activare.

Plugin BlogVault

În ceea ce privește organizarea site-urilor web, avantajele BlogVault includ:

 • Stagializarea cu un singur clic care creează și instalează o platformă de înregistrare pentru site-ul dvs. web în câteva secunde
 • Găzduirea mediului de organizare WordPress pe serverele dedicate BlogVault, eliminând astfel orice încărcare pe serverul dvs. web și resursele sale
 • Măsuri de securitate precum protecția parolei pentru site-ul de înregistrare, precum și blocarea indexării site-urilor de către motoarele de căutare
 • Funcția de fuziune cu un clic care vă permite să comparați site-ul de înregistrare cu site-ul dvs. live și apoi să îmbinați toate (sau selective) modificări cu site-ul live
 • Asistență pentru contopirea fișierelor de baze de date modificate cu site-ul WordPress live

Preț: Planurile plătite de BlogVault cu funcția de înscenare încorporată pornesc de la un plan lunar de 7,4 USD pentru un singur site web.

2. Etapa WP

Cu peste 40.000 de instalații active pe site-urile WordPress, WP Staging este un plugin ușor de utilizat, care poate fi utilizat pentru a crea un site web de înregistrare cu câteva clicuri. WP Staging poate instala o clonă sau o copie a site-ului dvs. web actual într-o subfolder separată a instalării principale a WordPress.

WP Staging Plugin

Pluginul WP Staging este disponibil atât cu versiuni gratuite, cât și premium și oferă următoarele caracteristici legate de punerea în scenă:

 • Funcționalitate rapidă și ușoară de migrare a site-urilor și clonare
 • Drepturi de acces de administrator la contul de înregistrare a site-ului web
 • Compatibil cu serverele populare de găzduire web, inclusiv Apache, Microsoft IIS și Nginx

Versiunea WP Staging Pro include următoarele caracteristici suplimentare:

 • Migrarea site-ului și clonarea site-ului pentru rețeaua multisit WordPress.
 • Opțiunea de a selecta un folder și o bază de date personalizate separate pentru organizarea site-urilor web.
 • Clonarea site-ului web pe subdomeniul unui site web.
 • Configurarea rolurilor și permisiilor specifice ale utilizatorilor pentru organizarea site-urilor web.
 • Posibilitatea de a copia modificări / modificări de pe site-ul de înregistrare pe site-ul live.

Preț: Versiunea premium a pluginului WP Staging pornește de la 89 USD anual pentru un singur site web, în ​​timp ce versiunea Pro are un preț de 139 USD anual pentru până la 5 site-uri.

3. WP Stagecoach

Disponibil doar cu versiuni premium sau plătite, WP Stagecoach este o soluție de înregistrare a site-ului web cu un singur clic pentru orice site web WordPress.

WP Stagecoach Plugin

Unele dintre caracteristicile cheie ale pluginului WP Stagecoach includ:

 • Crearea unui singur clic a site-ului de înregistrare împreună cu un singur clic pentru a împinge actualizări pe site-ul live
 • Funcționalitatea de comasare a bazelor de date care permite comasarea modificărilor de înregistrare pe un site web live, fără a suprascrie baza de date existentă
 • Protecție prin parolă pentru site-ul de înregistrare pentru a preveni accesul neautorizat
 • Funcționalitate de migrare selectivă care vă permite să selectați actualizări specifice (sau modificări) pentru a fi comasate cu site-ul live
 • Permite găzduirea site-urilor de organizare pe serverele lor dedicate, permițând astfel testarea completă pe un mediu separat
 • Monitorizarea constantă și întreținerea jurnalului oricărei modificări a bazei de date pe site-ul de înregistrare
 • Opțiunea de a importa fișiere web, fișiere de bază de date sau ambele în timpul procesului de fuziune
 • Funcționează ca un plugin pe orice server de gazdă web

Preț: Pluginul WP Stagecoach pornește de la un preț lunar de 12 dolari anual care include până la 10 site-uri web WordPress.

4. Duplicator

Cu peste un milion de instalații active, pluginul Duplicator este un instrument popular de migrare a site-urilor pentru site-urile WordPress. Datorită ușurinței sale de utilizare, instrumentul este utilizat pentru a clona conținutul site-ului web și a configura un site de înscenare pentru orice site web. În afară de stadializarea site-urilor web, acest instrument poate fi utilizat pentru a gestiona migrațiile și backup-urile site-urilor cu zero dezactivare a site-ului.

Plugin duplicator

Unele dintre caracteristicile cheie ale pluginului Duplicator includ:

 • Migrarea și clonarea unui site WordPress cu timp de inactivitate zero a site-ului
 • Transfer simplu al unui site WordPress WordPress viu de la o gazdă web la alta
 • Restaurarea ușoară a tuturor fișierelor de pe un site web necompletat
 • Gestionează copiile de siguranță manuale ale unui site web WordPress în modul complet sau parțial
 • Pachetul sau ambalarea fișierelor site-ului WordPress pentru reutilizare și distribuție

Pe lângă funcțiile enumerate mai sus, instrumentul Duplicator Pro include următoarele caracteristici avansate:

 • Copii de rezervă programate ale fișierelor site-ului web
 • Asistență pentru locații de stocare bazate pe cloud, inclusiv Dropbox, Google Drive, Amazon S3 și Microsoft OneDrive
 • Proces multi-thread pentru gestionarea site-urilor web și a bazelor de date mai mari
 • Migrarea unei rețele WordPress multisite cu câțiva pași simpli
 • Suport profesional și notificări prin e-mail

Preț: Planurile plătite ale instrumentului Duplicator pornesc de la un cost anual de 59 USD și ajung până la un maxim de 359 USD.

5. BackupBuddy

După cum sugerează și numele, instrumentul BackupBuddy de la iThemes este o soluție de backup WordPress, care oferă, de asemenea, punerea în scenă a site-ului web ca o funcție integrală. Pe lângă sprijinirea copiilor de rezervă programate și stocarea în afara site-urilor de fișiere de rezervă, BackupBuddy oferă funcționalitatea de implementare care vă permite să împingeți și să recuperați modificările site-ului de înregistrare între mediul de înregistrare și site-ul live.

Plugin BackupBuddy

Unele dintre caracteristicile critice legate de punerea în scenă a pluginului BackupBuddy includ:

 • Desfășurarea ușoară a site-urilor se schimbă de la stadializarea la site-ul web live cu câteva clicuri ușoare.
 • Oferă opțiunea de a transfera fișiere de bază de date (toate sau parțiale), plugin-uri / teme și fișiere media.
 • Posibilitatea de a anula orice modificare a bazei de date înainte de implementarea finală.
 • Transfer de fișiere mai rapid, reducând astfel timpul necesar pentru a transfera modificările între setare și site-ul live.
 • Potrivit pentru site-uri web cu modificări sau actualizări constante.
 • Notificări prin e-mail instant pentru a alerta utilizatorii cu privire la problemele site-ului web.

Preț: Pluginul BackupBuddy pornește de la un preț anual de 80 USD pentru un singur site web.

In concluzie

Pentru rețelele web complexe de astăzi, testarea oricăror modificări sau actualizări înainte de integrarea lor în site-ul live este foarte importantă. Pentru site-urile WordPress, pluginurile de stocare oferă o modalitate ușoară de a crea site-uri de înregistrare. Puteți evalua apoi fiecare schimbare fără să vă faceți griji pentru site-ul live.

Instrumente precum BlogVault și BackupBuddy sunt mai eficiente din punct de vedere al costurilor pentru întreprinderi, deoarece combină punerea în scenă cu alte funcționalități integrale, cum ar fi migrația site-ului, backup-uri și restaurări. Vă recomandăm să le verificați și să investiți într-o soluție care funcționează cel mai bine pentru afacerea dvs..

Citește și:

 • Top 12 plugin-uri WordPress Must-Have pentru bloggeri
 • 5 cele mai bune plugin-uri de securitate WordPress
 • 30+ lucruri pe care trebuie să le faci după instalarea WordPress

Autor Bio:

Akshat Choudhary s-a mândrit întotdeauna cu capacitatea sa de a-și învăța singur lucrurile. De la început BlogVault, Akshat și-a transformat proiectul lateral într-o acțiune profitabilă care crește noi înălțimi în spațiul de pornire indian. Fiind membru al comunității WordPress de aproape un deceniu, Akshat este dornic să înțeleagă zonele în care utilizatorii se luptă. Credința de bază a lui Akshat în spatele construirii unui produs este să se asigure că utilizatorul final nu are nevoie de asistență și să îi ajute în cel mai bun mod posibil dacă.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me