10 cele mai bune plugin-uri WordPress pentru abonare prin e-mail în 2020

Ei bine, știți că peste 70% dintre utilizatorii site-ului care părăsesc site-ul nu se mai întorc niciodată? Greu este, dar adevărul. Pur și simplu îți găsesc blogul, îl citesc și apoi își dau la revedere. Dacă sunteți o victimă a acestui 70% dintre utilizatori, bine trebuie să vă nivelați jocul. La urma urmei, știința spune că „Lista de e-mailuri este mai mare și mai angajată, cu atât va crește mai rapid site-ul dvs. de web și, astfel, va fi mai mult RoI.”


Există două modalități de a face același lucru. Puteți să implementați formularele de înscriere în diferite locații de pe site-ul web, să adăugați actualizări de conținut, să declanșați formulare pe baza comportamentului utilizatorului și să folosiți tactica de ultimă oră..

Un alt și cel mai simplu mod este să integrați un plugin de abonare prin e-mail în site-ul dvs. și să luați în calcul numărul în creștere. Tot ce trebuie să faceți este să vă coordonați cu echipa dvs. de dezvoltare web pentru a încorpora aceste pluginuri și pentru a vă relaxa și a vă relaxa. Aici rulăm câteva dintre cele mai populare pluginuri de e-mail din care puteți alege.

Deci, fără să pierdem un moment mai departe, haideți să ne cufundăm!!!

10 cele mai bune plugin-uri WordPress pentru abonare prin e-mail

1. Abonați prin e-mail

Abonați prin e-mailAbonați prin e-mail

Alegerea populară a marketerilor de e-mail, Abonați prin e-mail este una dintre cele mai robuste și mai prietenoase opțiuni atunci când vine vorba de plugin-uri WordPress pentru abonarea prin e-mail. Pluginul vă permite să creați o listă de e-mail gratuit, oferind în același timp un instrument ușor pentru a trimite e-mailurile. Se mândrește cu îmbunătățirea ratei de vânzări prin varietate.

Cost: Caracteristicile finale ale abonaților prin e-mail sunt disponibile doar pentru 12 USD pe lună și se extind până la 120 $ / An.

Caracteristici ale abonaților de e-mail:

 1. Permite plasarea ușoară a casetei de abonament în locul cel mai favorizat.
 2. Trimite săptămânal, zilnic, lunar sau anual buletine informative HTML utilizatorilor.
 3. Notifică utilizatorii cu privire la cele mai recente postări.
 4. Vă permiteți să trimiteți un e-mail în modul cel mai preferat (manual sau automat).

2. Pro WP Abonare

WP Abonare ProWP Abonare Pro

O altă opțiune pe care o puteți alege ca plugin WordPress pentru abonarea prin e-mail este WP Abonare Pro. Vă permite să creați o listă de e-mail eficientă, vă permite să obțineți acces la o gamă largă de caracteristici, cum ar fi efectuarea unui câmp de direcționare precis, să creați formulare de înscriere personalizate, să adăugați efecte de animație și multe altele. Ce altceva? Vă permite să faceți toate acestea în cel mai simplu mod posibil folosind o interfață ușor de utilizat.

Cost: Puteți obține WP Subscribe Pro la doar 29 dolari, care oferă funcții nelimitate pentru 5 domenii de utilizare.

Caracteristici ale WP Subscribe Pro:

 1. Pluginul vine cu optimizator de viteză și, prin urmare, nu încetinește site-ul
 2. Suport extins pentru FeedBurner, MailChimp și Aweber
 3. Poate fi adăugat la mai multe zone de widget
 4. Versiunea Pro vine cu caracteristici suplimentare de reacție și optimizare a culorilor

3. Abonament pop-up personalizat de contact constant

Abonament pop-up personalizat de contact constant

Abonament pop-up personalizat de contact constant susține că este cel mai mare și cel mai rapid creștere serviciu de marketing prin e-mail. Ceea ce o face una dintre alegerile proeminente este ofertele sale în ceea ce privește serviciul de marketing prin email și șabloane de e-mail pentru fiecare ocazie la care te poți gândi.

Vă permite să creați un pop-up personalizat, loc desemnat pentru Youtube, Vimeo și multe altele. Cu puterea sa de a transforma vizitatorii în membri și abonați, vă permite să vă adresați publicului.

Cost: Puteți cumpăra pluginul pentru doar 19 dolari și beneficiați de funcții superbe timp de 6 luni.

Caracteristici ale abonamentului pop-up constant personalizat:

 1. Notifică utilizatorii cu privire la un abonament de succes.
 2. Trimite buletine informative utilizatorilor înregistrați.
 3. Complet personalizabile și responsive
 4. Instalare și configurare ușoară

4. Abonați-vă prin e-mail

Abonați-vă prin e-mailAbonați-vă prin e-mail

Vă ajutăm să construiți o bază de date puternică a abonaților, Abonați-vă prin e-mail vă permite vizitatorilor site-ului dvs. să rămână la curent cu postările dvs. Plin de funcții intuitive, acest plugin nu necesită configurarea suplimentară a instrumentelor pentru a fi rulat. Vă permite să creați un formular de abonare pop-up atractiv pentru FeedBurner, care face imposibil pentru vizitatorii dvs. să-l ignore.

Cost: Puteți cumpăra o licență obișnuită pentru Abonare prin e-mail la doar 12 USD, în timp ce costul funcțiilor avansate se poate extinde până la 60 USD.

Caracteristici ale abonamentului prin e-mail:

 1. Oferă opțiuni gratuite de alertă prin e-mail.
 2. Ușor de utilizat formularul de abonament.
 3. Analize profunde cu statisticile abonaților
 4. Responsabil și personalizabil

5. Chimpy

ChimpyChimpy

Proiectat de MailChimp, Chimpy este unul dintre cele mai populare plugin-uri de abonament prin e-mail. Acesta vă oferă o gamă largă de funcții, cum ar fi blocarea conținutului, sincronizarea utilizatorilor, formularele de înscriere și multe altele pentru a face munca mult mai ușoară pentru dvs..

Puteți solicita echipei dvs. de dezvoltare WordPress să integreze Chimpy pe site-ul dvs. web și să vă ajute vizitatorii să rămână la curent cu cele mai recente modificări. În plus, vă oferă avantajele actualizărilor instantanee pe ștergeri create de utilizator, șterse, pe lângă alte modificări din lista de corespondență.

Cost: Puteți obține o licență obișnuită pentru Chimpy la prețul de 29 USD și puteți extinde până la 149 USD pentru funcții avansate.

Caracteristici ale Chimpy:

 1. Funcția „Abonați-vă la Deblocare” pentru a promova un sentiment de curiozitate în rândul cititorilor și pentru a asigura o implicare mare.
 2. Oferă pop-up atractiv vizual în paginile la alegere.
 3. Flexibilitate pentru a crea formulare de înscriere nelimitate
 4. Opțiuni ușor de personalizat.

6. Popup Plugin pentru WordPress

Popup Plugin pentru WordPressPopup Plugin pentru WordPress

Căutați ferestre pop-up pentru abonamente de e-mail bine proiectate? Căutarea dvs. se încheie aici cu Popup Email Plugin pentru WordPress. Fiind un plugin pentru locker social, crește semnificativ rata de numărare socială a abonaților site-ului și newsletter-ului.

Posibilitatea de a se integra cu toate sistemele de e-mail populare precum MailChimp, ConvertKit, GetResponse și multe altele face ca acest plugin să fie mai atractiv pentru site-ul web.

Cost: Pluginul este disponibil cu o gamă largă de funcții pentru doar 25 de dolari și extinde planul pentru a include funcții nelimitate pentru 142 USD.

Caracteristici ale Popup Plugin pentru WordPress:

 1. Vă permite să blocați conținutul cu funcționalitate de blocare opt-in.
 2. Revendicări pentru creșterea mai multor abonați de e-mail în fiecare zi.
 3. Peste 60 de pop-up-uri și teme responsive.
 4. Vă permite să blocați paginile de socializare cu opțiunea de blocare socială.
 5. Conversia limbii în modul preferat cu WPML.

7 Formular de abonare MailChimp

Formular de abonare MailChimp

MailChimp vă permite să creați forme de abonare uimitoare în cel mai simplu mod în câteva secunde. Este considerat unul dintre cele mai sensibile și mai ușor de utilizat plugin-uri de abonament prin e-mail, care este integrat cu serviciile GetResponse și MailChimp..

Cu MailChimp, puteți modifica cu ușurință stilul formularelor dvs. folosind un plugin uimitor pentru formularul de abonare. Cel mai atractiv avantaj al opțiunii pentru acest plugin este disponibilitatea sa gratuită. Tot ce trebuie să faceți este să îl descărcați de pe site-ul oficial WordPress și să îl activați.

Cost: Disponibil gratuit

Caracteristici ale MailChimp:

 1. S-au acceptat MailChimp și ShortCode
 2. Codul scurt poate fi utilizat în widgets
 3. Nu sunt necesare abilități de codare
 4. Niciun mesaj cu „Powered By” și „Created By”
 5. Forme de răspuns nelimitate
 6. Formele de stil după preferințe

8. Popup-uri de OptinMonster

Popup-uri de OptinMonster

Popup-urile sunt cele mai bune plugin-uri de abonament prin e-mail disponibile gratuit. Este cel mai simplu mod de a adăuga abonați la lista dvs. de corespondență. Cu Pop-up-uri ale lui OptinMonster, puteți adăuga ferestre de tip pop-up și casetă de înscriere glisabilă. Acest plugin este compatibil cu toate serviciile de marketing populare precum GetResponse, MailChimp, Aweber și multe altele.

Cost: Disponibil gratuit pe WordPress.org

Caracteristici ale Popups de OptinMonster:

 1. Biblioteca de șabloane de conversie ridicată
 2. Generatorul de campanii drag and drop pentru a personaliza campaniile în consecință.
 3. Tehnologia opt-in-opțiune în doi pași afirmă că va crește rata de conversie cu mai mult de 785%
 4. Oferă 8 tipuri de forme Optin

9. Mailster

Mailster

Mailster vă permite să construiți campanii pregătite pentru mobil cu un constructor de drag and drop ușor de utilizat. Cu acest plugin, puteți oferi una dintre cele mai bune experiențe clienților dvs. în timp ce aveți grijă de ușurința lor.

Cu toate acestea, mulți îndreaptă ochii asupra acesteia datorită disponibilității sale premium. Acestea fiind spuse, o gamă extinsă de funcții face ca acest plugin să merite această investiție o singură dată. Vă permite să gestionați totul dintr-un singur loc este o modalitate foarte convenabilă.

Cost: Pluginul este disponibil la un preț de 49 $.

Caracteristici Mailster:

 1. Proiecte care sunt mobile și retină gata.
 2. Drag and drop builder de campanii
 3. Ușor de integrat cu alte plugin-uri WordPress
 4. Analize avansate pentru a vă ajuta să urmăriți înregistrările
 5. Formulare de abonament nelimitat
 6. Traducere gata

10. Producător de liste de sumo

Sumo List BuilderSumo List Builder

Nu în ultimul rând, avem Sumo List Builder pentru a-ți potoli setea de un uimitor plugin de abonare prin e-mail pentru WordPress. Acest plugin oferă un buletin informativ creativ și ferestre pop-up controlate timp, care pot fi personalizate pentru a apărea pe clicuri sau când utilizatorii încearcă să părăsească site-ul dvs..

Dispune de un constructor avansat de drag and drop care îl face unul dintre cele mai ușoare instrumente de captare a e-mailului pentru a menține utilizatorii lipiți. Oferă o integrare ușoară cu cei mai buni furnizori de servicii de marketing prin email, precum MailChimp, Aweber, Constant Contact și Monitorul campaniei.

Cost: Gratuit

Caracteristici ale Sumo List Builder:

 1. Constructor avansat de drag and drop
 2. Șabloane pre-proiectate din care să alegeți
 3. Design care este gata pentru mobil și care răspunde
 4. Un instrument puternic de direcționare pentru majoritatea utilizatorilor implicați
 5. Asistență dedicată clienților

Cheie de luat cu cheie

Dacă sunteți cel care dorește să creeze o listă de e-mailuri uimitoare care să vă ajute afacerea să crească și să înflorească, iată câteva dintre pluginurile încercate pentru dvs. Adăugarea acestor ferestre pop-up elegante și intuitive pe site-urile dvs. vă va ajuta să vizitați atenția vizitatorului asupra locului în care este necesar cel mai mult și va încuraja înregistrarea. Trebuie doar să alegeți ceea ce vi se potrivește cel mai bine și să vă deplasați în călătoria din ce în ce mai mulți utilizatori.

Citește și:

 • 5 cele mai bune pluginuri de plată pentru WordPress în 2020

Autor Bio:

Apoorv Gehlot este fondatorul Matellio LLC, un studio de inginerie software cu sediul în California, SUA. Fiind un învățător avid, își interesează cu interes să exploreze diverse aspecte ale tărâmului digital și să ideeze unele dintre cele mai bune soluții cu echipa sa de inovatori. Apoorv crede în împărtășirea experienței sale testate în timp și a cunoștințelor înrădăcinate cu cititorii din întreaga lume pentru a lumina publicul prin scrieri concise și semnificative.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me