9 Plugin WordPress Terbaik Untuk Berkongsi Catatan Blog di Media Sosial

Di dunia moden ini, setiap perniagaan menggunakan akaun media sosial seperti Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram untuk membina kehadiran dalam talian mereka. Kerana media sosial adalah satu platform di mana anda dapat mendekati khalayak yang besar dengan hanya satu siaran.


Perkongsian kandungan sosial adalah bahagian penting dalam perniagaan, ini membantu meningkatkan lalu lintas dan penjualan di laman web anda. Namun, menyiarkan setiap catatan atau blog di pelbagai akaun media sosial secara manual boleh memakan masa.

Jadi Adakah anda tertanya-tanya? Betapa mudahnya berkongsi catatan di akaun media sosial?

Syukurlah, WordPress dilengkapi dengan banyak plugin perkongsian automatik yang berharga dan terkenal yang membantu anda menghantar secara automatik pada akaun sosial pilihan anda.

Mari kita perhatikan perincian plugin WordPress perkongsian automatik sosial dan berguna yang paling terkenal untuk akaun Media Sosial yang berkongsi kandungan anda secara automatik dalam masa yang singkat..

Plugin WordPress Terbaik Untuk Berkongsi Catatan Blog Di Media Sosial pada tahun 2019

1. Hidupkan Semula Lama – Auto Post ke Media Sosial

Hidupkan semula Posting Lama Auto Post ke Media Sosial

Lihat plugin terbaik lain untuk catatan automatik di Media Sosial. Hidupkan semula catatan lama membantu anda mengekalkan catatan lama anda. Apabila kita membuat catatan secara berkala, maka catatan lama tidak mendapat trafik, dan setelah beberapa lama ia menjadi tidak berguna. Untuk itu, pemalam ini membantu berkongsi catatan lama secara langsung dengan berkongsi secara automatik.

Sudah tentu, ia juga berkongsi siaran baru. Ia membantu menambahkan hashtag yang sedang tren pada siaran untuk mendapatkan lebih banyak penampilan atau tera pada siaran anda. Salah satu perkara yang paling penting ialah ia disatukan dengan analitik Google sehingga anda dapat memeriksa perincian catatan anda.

2. AccessPress Social Auto Post

Access Auto Social Post

AccessPress adalah pemalam WordPress perkongsian automatik premium. Ini membawa fungsi hebat yang membantu mendorong lebih banyak lalu lintas semasa berkongsi catatan automatik di akaun sosial anda.

Baru-baru ini dikemas kini, dan sekarang membantu berkongsi catatan anda bukan di profil Facebook anda tetapi juga halaman dan kumpulan. Ini adalah ciri plugin yang paling menarik kerana tidak setiap plugin menyokong ciri ini. Anda boleh mengkonfigurasi akaun tanpa had pada pemalam ini.

Pemalam ini membantu untuk berkongsi catatan di akaun Facebook, Twitter, LinkedIn, dan Tumbler. Terdapat log yang tersedia untuk memeriksa catatan automatik anda ke akaun individu. Ini adalah pemalam yang mesra pengguna.

3. NextScripts: Poster Auto Rangkaian Sosial

Poster Auto Rangkaian Sosial NextScripts

Nextscripts adalah plugin WordPress yang paling banyak dikongsi secara automatik. Plugin ini membantu menyiarkan secara automatik di akaun media sosial anda seperti Facebook, Twitter, Google+ (Google Plus), Blogger, Tumblr, Flickr, LinkedIn, Flipboard, Instagram, Telegram, Line, Pinterest, VK.com (VKontakte), YouTube, Scoop . itu, WordPress dan sebagainya.

Ia serasi sepenuhnya dengan Gutenberg. Ia juga serasi dengan plugin WooCommerce. Anda boleh menambah atau mengkonfigurasi akaun tanpa had ke rangkaian sosial. Plugin ini juga membantu untuk posting yang dijadualkan dan ditunda. Salah satu pemalam Terbaik untuk perkongsian dalam talian. Ia percuma jadi dapatkan sekarang.

4. Jadual Waktu

Jadual Waktu Bersama

CoSchedule adalah pemalam terbaik yang membantu mengatur semuanya. Itu semua dalam satu plugin kalendar editorial untuk merancang, melaksanakan dan menerbitkan keseluruhan strategi pemasaran. Pemalam ini membantu menyegerakkan catatan, kategori dan maklumat pengarang WordPress dengan pelayan.

Apa sahaja yang anda buat di CoSchedule disimpan di pelayan CoSchedule, bukan di WordPress. Pemalam ini membantu mempermudah aliran kerja dan kerjasama pekerja anda. Anda boleh membuat mesej secara langsung di CoSchedule dan menerbitkannya pada masa terbaik yang telah anda tetapkan.

5. Blog2Sosial: Catatan Auto Media Sosial & Penjadual

Postingan & Penjadual Auto Media Sosial Blog2Sosial

Seperti namanya, satu lagi plugin WordPress percuma untuk catatan automatik di akaun media Sosial. Anda boleh menjadualkan, menghantar secara automatik, menerbitkan semula catatan blog. Ia berhubung dengan pelbagai platform media sosial seperti Facebook, Twitter, Google+, Reddit, Tumbler, Pinterest, Flickr, dan sebagainya.

Anda juga boleh berkongsi siaran di platform terpilih. Anda juga boleh berkongsi siaran di bukan sahaja profil Facebook tetapi halaman dan kumpulan Facebook anda. Dengan pemalam ini, anda boleh mengedit atau menambahkan teg Meta untuk grafik terbuka Facebook, Google+ dan Twitter untuk menentukan rupa catatan anda. Ini membantu menjadwalkan, dan menukar pos dengan drag and drop dan penyaringan tersedia setiap rangkaian dan pengguna. Salah satu pemalam terbaik yang pernah ada!

6. Poster Mikroblog – Terbitkan secara automatik di Media Sosial

Poster Mikroblog Auto Terbitkan di Media Sosial

Poster microblog adalah plugin WordPress yang diterbitkan secara automatik di media sosial. Ini membantu anda menerbitkan catatan blog, halaman, dan jenis catatan khusus anda. Anda hanya perlu mengkonfigurasi saluran rangkaian sosial anda seperti Facebook, Perniagaan Saya di Google, Twitter, LinkedIn, dan Tumblr. Dengan menggunakan penerbitan semula blog lama secara automatik untuk mengkonfigurasi semua akaun media sosial, anda boleh menyimpan blog lama yang masih hidup. Ini membantu meningkatkan trafik di blog anda.

7. Kandungan Nelio – Automasi Pemasaran Media Sosial

Automasi Pemasaran Media Sosial Kandungan Nelio

Nelio Content adalah pemalam WordPress automasi pemasaran media sosial. Ia mempunyai kalendar editorial dan pembantu kandungan. Ini telah dirancang khusus untuk membuat, mempromosikan dan menjadualkan kandungan blog anda dengan berkesan dengan membuat penerbitan sosial secara automatik di Facebook, Twitter, LinkedIn, dan Pinterest. Ini membolehkan anda menumpukan perhatian pada kandungan yang paling sesuai dengan analitiknya.

8. Poster Auto Sosial – Plugin WordPress

Poster Auto Sosial

Social Auto Poster adalah Pemalam WordPress. Ini membolehkan anda mengeposkan kandungan secara automatik di saluran media sosial seperti Facebook, Twitter, LinkedIn, Tumblr, Buffer App, Pinterest. Anda hanya perlu mengkonfigurasi akaun sosial anda dengan WordPress Plugin.

Anda boleh menghantar kandungan baru serta menghantar semula kandungan lama menggunakan pemalam ini. Ciri SAP plugin ini memberikan sokongan luar biasa untuk menjadwalkan kandungan anda untuk media sosial. Ia berfungsi dengan baik dengan profil peribadi, kumpulan dan juga halaman perniagaan.

9. Penerbitan Auto Media Sosial

Terbitan Auto Media Sosial

Plugin terakhir tetapi yang paling tidak penting, untuk fungsi perkongsian automatik pada akaun Social Media adalah plugin Social Media Auto Publish WordPress. Pemalam ini membolehkan anda menerbitkan catatan secara automatik di Facebook, Twitter, dan LinkedIn. Ia juga membantu menyaring item berdasarkan kategori & jenis pos tersuai.

Anda juga boleh menghantar di laman Facebook anda. Sangat mudah dipasang dan digunakan. Ia mempunyai banyak penyesuaian yang boleh anda lakukan semasa berkongsi catatan dan menjimatkan banyak masa. Ini mempunyai format mesej yang berasingan untuk akaun terpaut. Layak menggunakannya.

Mengakhiri!

Sudah tentu, media sosial menjadi yang pertama apabila ada yang menginginkan hasil yang cepat untuk pemasaran digital. Trend pemasaran media sosial juga terus berubah setiap tahun untuk membina pengalaman pengguna yang hebat.

Semua plugin, yang dikumpulkan di sini, adalah yang optimum dari koleksi plugin WordPress yang banyak. Pemalam ini menguruskan aktiviti perkongsian dan promosi anda & secara automatik di akaun sosial anda. Saya harap anda mendapat yang terbaik!

Baca juga:

  • 10 Plugin WordPress Teratas untuk mendapatkan lebih banyak Perkongsian Sosial
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me