10 Pemalam WordPress Terbaik untuk Langganan E-mel pada tahun 2020

Nah, adakah anda tahu bahawa lebih daripada 70% pengguna laman web yang meninggalkan laman web tidak pernah kembali? Kasar, tapi sebenarnya. Mereka hanya mencari blog anda, membacanya, dan kemudian mengucapkan selamat tinggal. Sekiranya anda menjadi mangsa 70% pengguna ini, anda perlu meningkatkan permainan anda. Bagaimanapun, sains mengatakan “Senarai e-mel yang lebih besar dan lebih sibuk, semakin cepat pertumbuhan laman web anda dan dengan itu lebih banyak lagi adalah RoI.”


Terdapat dua cara untuk melakukan perkara yang sama. Anda boleh menggunakan borang ikut serta di pelbagai lokasi di laman web, menambah peningkatan kandungan, mencetuskan borang berdasarkan tingkah laku pengguna, dan memanfaatkan taktik canggih.

Kaedah lain dan paling mudah adalah dengan menyatukan pemalam langganan e-mel ke laman web anda dan mengira jumlahnya semakin bertambah. Yang harus anda lakukan hanyalah berkoordinasi dengan pasukan pengembangan web anda untuk memasukkan plugin ini dan duduk dan berehat. Di sini kami menjalankan beberapa plugin e-mel popular yang boleh anda pilih.

Jadi, tanpa membuang masa lebih jauh, mari kita selami!!!

10 Pemalam WordPress Terbaik untuk Langganan E-mel

1. Pelanggan E-mel

Pelanggan E-melPelanggan E-mel

Pilihan pemasar e-mel yang popular, Pelanggan E-mel adalah salah satu pilihan yang paling kuat dan mesra pengguna mengenai pemalam WordPress untuk langganan e-mel. Plugin ini membolehkan anda membuat senarai e-mel secara percuma sambil menyediakan alat mudah untuk menghantar e-mel. Ia menawarkan peningkatan kadar penjualan anda dengan berlipat kali ganda.

Kos: Ciri-ciri utama Pelanggan E-mel hanya tersedia dengan harga $ 12 sebulan dan mencecah sehingga $ 120 / Tahun.

Ciri Pelanggan E-mel:

 1. Membolehkan penempatan kotak langganan mudah ke tempat yang paling digemari.
 2. Menghantar buletin HTML mingguan, harian, bulanan, atau tahunan kepada pengguna.
 3. Memberitahu pengguna untuk catatan terkini.
 4. Membolehkan anda menghantar e-mel dengan cara yang paling disukai (manual atau automatik).

2. WP Langgan Pro

WP Langgan ProWP Langgan Pro

Pilihan lain yang boleh anda pilih sebagai pemalam WordPress untuk langganan e-mel adalah WP Langgan Pro. Membolehkan anda membuat senarai e-mel yang berkesan, ini membolehkan anda mendapatkan akses ke pelbagai ciri seperti melakukan bidang penargetan yang tepat, membuat borang pilihan khusus, menambah kesan animasi, dan banyak lagi. Apa lagi? Ini membolehkan anda melakukan semua ini dengan cara termudah dengan menggunakan antara muka yang mudah digunakan.

Kos: Anda boleh mendapatkan WP Subscribe Pro dengan harga hanya $ 29 yang dilengkapi dengan ciri tanpa had untuk 5 penggunaan domain.

Ciri WP Subscribe Pro:

 1. Plugin ini dilengkapi dengan pengoptimum kelajuan dan oleh itu, tidak melambatkan laman web anda
 2. Sokongan meluas kepada FeedBurner, MailChimp, dan Aweber
 3. Boleh ditambahkan ke beberapa kawasan widget
 4. Versi Pro dilengkapi dengan ciri tambahan responsiviti dan pengoptimuman warna

3. Langganan Tetap Tetap Hubungi Tetap

Langganan Popup Tetap Hubungi Tetap

Langganan Popup Tetap Hubungi Tetap mendakwa sebagai perkhidmatan pemasaran e-mel terbesar dan paling pesat berkembang. Yang menjadikannya salah satu pilihan utama adalah penawarannya dari segi perkhidmatan pemasaran e-mel dan templat e-mel untuk setiap kesempatan yang dapat Anda fikirkan.

Ini membolehkan anda membuat pop timbul tersuai, tempat yang ditentukan untuk Youtube, Vimeo, dan banyak lagi. Dengan kekuatannya untuk mengubah pengunjung menjadi ahli dan pelanggan, ini membolehkan anda menjangkau khalayak anda.

Kos: Anda boleh membeli pemalam dengan harga hanya $ 19 dan memanfaatkan ciri hebat selama 6 bulan.

Ciri Langganan Popup Tetap Tetap:

 1. Memberitahu pengguna mengenai langganan yang berjaya.
 2. Menghantar buletin kepada pengguna yang berdaftar.
 3. Sepenuhnya disesuaikan dan responsif
 4. Pemasangan dan penyediaan yang mudah

4. Langgan melalui Plugin E-mel

Langgan melalui Pemalam E-melLanggan melalui Pemalam E-mel

Membantu anda membina pangkalan data pelanggan yang kuat, Langgan melalui E-mel membolehkan pelawat laman web anda sentiasa dikemas kini mengenai catatan anda. Penuh dengan ciri intuitif, pemalam ini tidak memerlukan penyediaan alat tambahan untuk dijalankan. Ini membolehkan anda membuat borang langganan pop timbul yang menarik secara visual untuk FeedBurner yang menjadikan pengunjung anda tidak dapat mengabaikannya.

Kos: Anda boleh membeli lesen biasa untuk Langgan melalui E-mel dengan harga hanya $ 12 sementara kos ciri lanjutan boleh mencecah hingga $ 60.

Ciri Langgan melalui E-mel:

 1. Menyediakan pilihan amaran e-mel percuma.
 2. Mudah untuk menggunakan borang langganan.
 3. Analisis mendalam dengan statistik pelanggan
 4. Responsif dan disesuaikan

5. Cimpanzi

ChimpyChimpy

Direka oleh MailChimp, Chimpy adalah salah satu plugin langganan e-mel yang paling popular di luar sana. Ini memberi anda pelbagai ciri seperti penguncian kandungan, penyegerakan pengguna, borang pendaftaran, dan banyak lagi untuk menjadikan pekerjaan lebih mudah bagi anda.

Anda boleh meminta pasukan Pembangunan WordPress anda untuk mengintegrasikan Chimpy ke laman web anda dan menolong pelawat anda terus mengetahui perubahan terkini. Selain itu, ia memberi anda kelebihan kemas kini segera pada pengguna yang dibuat, dihapus, selain perubahan lain dalam senarai mel.

Kos: Anda boleh mendapatkan lesen biasa untuk Chimpy dengan harga $ 29 dan melanjutkan sehingga $ 149 untuk ciri canggih.

Ciri-ciri Chimpy:

 1. Ciri ‘Langgan untuk Buka Kunci’ untuk memupuk rasa ingin tahu di kalangan pembaca dan memastikan penglibatan yang hebat.
 2. Ia menyediakan pop timbul yang menarik secara visual di halaman pilihan anda.
 3. Fleksibiliti untuk membuat borang pendaftaran tanpa had
 4. Mudah untuk menyesuaikan pilihan.

6. Popup Plugin untuk WordPress

Popup Plugin untuk WordPressPopup Plugin untuk WordPress

Mencari pop timbul langganan e-mel yang direka dengan baik untuk laman web anda? Pencarian anda berakhir di sini dengan Popup E-mel Popup untuk WordPress. Sebagai plugin loker sosial, ia meningkatkan kadar pengiraan sosial laman web dan pelanggan buletin dengan ketara.

Keupayaan untuk berintegrasi dengan semua sistem surat-menyurat yang popular seperti MailChimp, ConvertKit, GetResponse dan banyak lagi menjadikan plugin ini menjadi lebih menarik untuk laman web.

Kos: Plugin ini tersedia dengan pelbagai ciri dengan harga hanya $ 25 dan memperluas rancangan untuk merangkumi ciri tanpa had dengan harga $ 142.

Ciri-ciri Popup Plugin untuk WordPress:

 1. Membolehkan anda mengunci kandungan dengan fungsi loker pilihan.
 2. Tuntutan untuk meningkatkan lebih banyak pelanggan e-mel setiap hari.
 3. Lebih daripada 60 pop timbul dan tema responsif.
 4. Membolehkan anda mengunci halaman sosial dengan pilihan kunci sosial.
 5. Penukaran bahasa ke mod pilihan dengan WPML.

7 Borang Langgan MailChimp

Borang Langgan MailChimp

MailChimp membolehkan anda membuat borang langganan yang menakjubkan dengan cara termudah dalam beberapa saat. Ia dianggap sebagai salah satu plugin WordPress langganan e-mel yang paling responsif dan mudah digunakan yang disatukan dengan perkhidmatan GetResponse dan MailChimp.

Dengan MailChimp, anda boleh menukar gaya borang anda dengan mudah menggunakan plugin borang langganan yang luar biasa. Keuntungan yang paling menarik untuk memilih pemalam ini adalah ketersediaannya secara percuma. Yang perlu anda lakukan ialah memuat turunnya dari Laman Web WordPress rasmi dan mengaktifkannya.

Kos: Terdapat percuma

Ciri-ciri MailChimp:

 1. MailChimp dan ShortCode disokong
 2. Kod pendek boleh digunakan dalam widget
 3. Tidak memerlukan kemahiran pengekodan
 4. Tidak ada pesan dengan “Powered By” dan “Created By”
 5. Bentuk responsif yang tidak terhad
 6. Bentuk gaya mengikut pilihan anda

8. Muncul oleh OptinMonster

Munculan oleh OptinMonster

Pop timbul adalah pemalam langganan e-mel terbaik yang tersedia secara percuma. Ini adalah kaedah termudah untuk menambahkan pelanggan ke senarai mel anda. Dengan Pop timbul OptinMonster, anda boleh menambahkan kotak pilihan dan tetingkap pilihan. Plugin ini serasi dengan semua perkhidmatan pemasaran yang popular seperti GetResponse, MailChimp, Aweber, dan banyak lagi yang lain.

Kos: Boleh didapati secara percuma di WordPress.org

Ciri Popup oleh OptinMonster:

 1. Perpustakaan templat penukaran tinggi
 2. Drag-and-drop pembangun kempen untuk menyesuaikan kempen dengan sewajarnya.
 3. Teknologi opt-in 2 langkah menuntut untuk meningkatkan kadar penukaran lebih dari 785%
 4. Menyediakan 8 jenis bentuk Optin

9. Mailster

Mailster

Mailster membolehkan anda membina kempen siap mudah alih dengan pembangun seret dan lepas yang mudah digunakan. Dengan pemalam ini, anda dapat memberikan salah satu pengalaman terbaik kepada pelanggan anda sambil menjaga kemudahan mereka.

Namun, banyak yang menutup mata kerana ketersediaan premium. Walaupun begitu, pelbagai ciri menjadikan plugin ini bernilai pelaburan satu kali ini. Ini membolehkan anda menangani semua perkara dari satu tempat adalah cara yang sangat mudah.

Kos: Plugin ini boleh didapati dengan harga $ 49.

Ciri-ciri Mailster:

 1. Reka bentuk yang mudah alih dan retina siap.
 2. Seret dan lepaskan pembangun kempen
 3. Mudah digabungkan dengan pemalam WordPress yang lain
 4. Analisis lanjutan untuk membantu anda mengesan rekod
 5. Borang langganan tanpa had
 6. Terjemahan siap

10. Pembangun Senarai Sumo

Pembangun Senarai SumoPembangun Senarai Sumo

Akhir sekali, kita ada Pembangun Senarai Sumo untuk memuaskan dahaga anda dengan plugin langganan E-mel yang menakjubkan untuk WordPress. Plugin ini menawarkan buletin kreatif dan pop-up terkawal masa yang dapat disesuaikan untuk muncul pada klik atau ketika pengguna berusaha meninggalkan laman web anda.

Ia dilengkapi pembangun seret dan lepas yang menjadikannya salah satu alat penangkap e-mel termudah untuk membuat pengguna terpaku. Ia menawarkan penyatuan yang mudah dengan penyedia perkhidmatan pemasaran e-mel terbaik seperti MailChimp, Aweber, Constant Contact, dan Campaign Monitor.

Kos: Tanpa kos

Ciri-ciri Pembangun Senarai Sumo:

 1. Pembangun seret dan lepas yang maju
 2. Templat yang telah dirancang untuk dipilih
 3. Reka bentuk yang mudah alih dan responsif
 4. Alat penyasaran yang kuat untuk kebanyakan pengguna yang terlibat
 5. Sokongan pelanggan khusus

Pengambilan Utama

Sekiranya anda ingin membina senarai e-mel luar biasa yang membantu perniagaan anda berkembang dan berkembang, berikut adalah beberapa pemalam yang telah dicuba dan diuji untuk anda. Menambah pop timbul yang bergaya dan intuitif ini ke laman web anda akan membantu anda menargetkan perhatian pengunjung ke tempat yang paling diperlukan dan mendorong pendaftaran. Anda hanya perlu memilih yang paling sesuai untuk anda dan terus melangkah ke perjalanan semakin banyak pengguna.

Baca Juga:

 • 5 Pemalam Pembayaran Terbaik untuk WordPress pada tahun 2020

Bio Pengarang:

Apoorv Gehlot adalah pengasas Matellio LLC, sebuah studio kejuruteraan perisian yang berpusat di California, Amerika Syarikat. Sebagai pelajar yang gemar, dia sangat berminat untuk meneroka pelbagai aspek dalam dunia digital, dan memilih beberapa penyelesaian terbaik dengan pasukan inovatornya. Apoorv percaya untuk berkongsi pengalamannya yang telah diuji masa dan pengetahuan mendalam dengan pembaca di seluruh dunia untuk menyedarkan penonton melalui penulisan yang ringkas dan bermakna.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me