Oferte WPX Gazduire Oferte Black Friday 2019 (95% reducere + 3 luni Gazduire Gratuită)

Dacă sunteți în căutarea WPX Gazduire negru vineri 2019 Oferte atunci esti la locul potrivit. Gazduirea WPX oferă o reducere uriașă noilor clienți la vânzarea de Black Friday și Cyber ​​Monday.


Aici, noi, la WPressBlog, am împărtășit WPX care găzduiește oferte de reduceri de vineri negre, precum și oferte regulate. În timpul vânzării de vineri negre, puteți beneficia de 95% reducere la gazduirea WPX și pentru alte ori, puteți utiliza oferta noastră de reduceri obișnuite.

Mai jos puteți găsi atât oferte negre de vineri, cât și oferte de reduceri obișnuite pentru 2019.

WPX Gazduire Oferte de Black Friday 2019

Notă: WPX Hosting Black Friday și vânzarea cyber luni vor rămâne live în perioada următoare.

 • Data începerii vânzării: 28 noiembrie 2019
 • Data de încheiere a vânzării: 02 decembrie 2019
WPX Gazduire DealDeal InfoDeal Link
Oferta de Black Friday95% reducere pentru prima lunăObține această ofertă
Oferta de Black Friday3 luni gratuite pentru gazduire anualaObține această ofertă

WPX Gazduieste oferte de Black Friday si Cyber ​​Monday

WPX Hosting oferă două tipuri de reduceri la găzduire la vânzarea de vineri negre și la vânzarea Cyber ​​Monday. Puteți obține acest beneficiu în perioada 28 noiembrie 2019 – 2 decembrie 2019.

WPX Gazduieste oferte de Black Friday

1. 95% reducere doar pentru prima lună

Dacă doriți să cumpărați hosting WPX lunar, veți beneficia de 95% reducere la achiziționarea de prima lună de găzduire. Începând cu a doua lună, se va aplica prețul de găzduire regulat. Pentru a obține această ofertă, trebuie doar să faceți clic pe butonul următor și să vă înregistrați pe hostingul WPX cu orice plan.

Nu există un cod promoțional sau un cod promoțional necesar pentru această ofertă. Prețul final pentru facturarea lunară va fi de numai 1,25 USD.

Obțineți 95% reducere la prima lună de găzduire

2. Găzduire gratuită de 3 luni

Dacă doriți să cumpărați un plan anual de găzduire WPX, atunci veți primi gratuit 3 luni de găzduire. Această ofertă se aplică tuturor planurilor de găzduire WPX.

Găzduiești gratuit 3 luni

Despre WPX Gazduire

WPX Hosting este unul dintre cei mai rapide furnizori de găzduire WordPress, care este fondat de Terry Kyle. Ele oferă trei planuri de găzduire WordPress: Business, Professional și Elite. Este cunoscut pentru serviciile de găzduire WordPress de înaltă performanță și cele mai bune.

De ce să alegeți WPXHosting pentru site-ul dvs. web?

Dacă site-ul dvs. web este construit cu WordPress sau doriți să creați un site web cu WordPress, ar trebui să alegeți serviciile de hosting WPX gestionate. Motivele sunt prezentate mai jos:

1. Cel mai rapid gestionat WordPress Gazduire

Există mulți furnizori de găzduire WordPress gestionați, dar hostingul WPX este singurul care oferă cele mai rapide servicii de găzduire WordPress la un cost foarte accesibil. Este optimizat numai pentru site-urile WordPress.

2. Recomandat de Thrive Themes

Thrive Themes este unul dintre cei mai buni furnizori de teme WordPress. Temele lor sunt bine codificate și optimizate pentru viteză, astfel încât orice site web care a folosit o temă prospera, se poate încărca super rapid. Au recomandat oficial serviciile de găzduire WPX.

3. Recenzii excelente ale clienților la Trustpilot

La Trustpilot, care este un site web în care clienții își pot oferi feedback-ul cu privire la o anumită companie, puteți găsi 99% feedback-uri pozitive despre găzduirea WPX. Numărul total de recenzii este de 194 și 99% recenzii pozitive la 194 recenzii sunt un lucru foarte important pentru găzduirea WPX.

WPX Gazduire Recenzii pentru clienți la Trustpilot

Puteți citi toate recenziile dacă doriți înainte de a cumpăra gazduire WPX. Click aici pentru a citi toate recenziile reale ale clienților de la Trustpilot.

Urmăriți ce spun diferiți proprietari de site-uri WordPress despre găzduirea WPX:

4. Certificate SSL gratuite

Oricât de multe site-uri web veți găzdui pe WPX Hosting, acestea furnizează certificat SSL gratuit Criptare tuturor site-urilor dvs. web găzduite pe WPX Hosting.

5. Transfer gratuit de site-uri web

Dacă aveți deja un site web găzduit pe alt furnizor de găzduire web, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la transferul site-ului. WPX Gazduire oferă serviciu gratuit de transfer de site-uri pentru clienții lor.

6. Ofera stocare SSD

WPX Hosting oferă stocare SSD pentru datele site-ului dvs. web, care vă vor ajuta site-ul dvs. în încărcare rapidă, în timp ce alte gazde oferă în mod normal stocare tradițională pentru a stoca datele site-ului dvs..

7. Backup-uri Web automate

În cazul în care ați șters paginile sau postările dvs. importante ale site-ului sau orice problemă de hacking a apărut pe site-ul dvs. web, cu ajutorul WPX Hosting, puteți restaura datele site-ului dvs. cu ușurință. WPX Gazduire va păstra copiile de rezervă ale site-ului dvs. web doar pentru ultimele 28 de zile. Dacă aveți nevoie de o copie de rezervă mai mare de 1 lună, atunci nu poate fi posibilă la găzduirea WPX. În mod normal, nimeni nu are nevoie de o rezervă de date vechi.

8. Eliminarea gratuită a programelor malware și protecția DDoS

Este necesar să vă protejați site-ul dvs. de malware și de atacurile DDoS. Dacă veți primi aceste servicii de la terță parte, atunci vă va costa ceva $$$, în timp ce WPX Gazduire oferă servicii de scanare și eliminare de malware, plus protecție DDoS gratuit.

9. Garanție de 30 zile înapoi

WPX Hosting oferă garanție de returnare de 30 de zile. Dacă nu sunteți mulțumit de niciun serviciu de găzduire WPX, atunci puteți obține o rambursare completă dacă anulați serviciul în termen de 30 de zile de la achiziționarea WPX.

Obțineți oferta WPX Hosting pentru Black Friday

Cuvinte finale pentru WPX Hosting Black Friday 2019

În acest articol, am împărtășit reducere maximă de găzduire WPX pentru vineri negre pentru anul 2019. Sper că v-a plăcut articolul meu și v-ați bucurat de găzduirea WPX la prețul nostru redus. Dacă aveți idei cu privire la acordul nostru WPX Hosting Black Friday, vă rugăm să ne informați comentând în secțiunea de comentarii de mai jos..

Verificați aceste cele mai bune oferte de gazduire web pentru Black Friday:

 • Oferte de vineri pentru WP Engine Black – (42% reducere)
 • Oferte Bluehost Black Friday 2019 – (70% reducere)
 • Flywheel Black Friday 2019 – (Găzduire gratuită timp de 3 luni)
 • Oferte HostGator Cyber ​​Monday – (70% reducere)
 • InMotion Gazduire Cyber ​​Monday Vânzare – (34% reducere)
 • GreenGeeks Black Friday – (75% reducere)
 • Oferte de reduceri pentru Black Friday HostPapa – (1 USD pe lună)
 • SiteGround Gazduiește oferte de Black Friday – (75% reducere)
 • Oferte Dreamhost Black Friday 2019 – (80% reducere)
 • A2 Gazduire Cyber ​​Luni Vânzare 2019 – (67% reducere)
 • iPage Gazduire Black Friday – (85% reducere)
 • Oferte de Black Friday pentru Hostinger – (90% reducere)
WPX Gazduire Oferte de Black Friday 2019
 • WPX Gazduire vânzare de Black Friday

 • WPX Gazduieste oferte Cyber ​​Monday

 • Reducere pentru WPX Hosting

5

rezumat

Obțineți WPX Hosting la preț redus de 95% sau 3 luni de găzduire gratuită cu un abonament anual folosind link-urile noastre.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map