Ofertă WP Engine Black Friday 2019 [42% reducere – găzduire gratuită timp de 5 luni]

Oferte WPEngine black Friday vin 2019 devin foarte populari pentru proprietarii de întreprinderi mici și mari în momentul acestei vânzări de reduceri. Acestea pot primi WP Engine hosting cu o reducere uriașă în timpul acestor oferte de vineri negre.


Am împărtășit toate ofertele de reduceri WP Engine în acest articol, prin urmare, pentru a cunoaște toate ofertele de găzduire WP Engine, citiți acest articol în partea de jos.

WP Engine Black Friday Deal 2019

Compania WP Engine oferă, de asemenea, oferte imense de reduceri, cum ar fi alte companii de găzduire web care oferă reduceri în timpul vânzării de Black Friday și Cyber ​​Luni.

În timpul acestei vânzări, veți primi găzduire gratuită timp de 5 luni pe toate planurile anuale (asta înseamnă 42% reducere) la toate planurile de găzduire WP Engine.

Notă: În 2019, Ofertă WP Engine pentru vineri negre va rula pentru următoarea durată:

 • Data de început: 20 noiembrie 2019, Data de încheiere: 2 decembrie 2019
Tipul oferteiReducereLegătură
Oferta de Black Friday
Oferta de luni cyber
5 luni Găzduire gratuită
(42% reducere)
Obține acum această ofertă!

Planuri de motoare WP și prețuri la vânzarea de Black Friday

Planuri motoare WP Preț regulat Preț negru vineri
LANSARE$ 35 / mo$ 20.42 / mo
CREŞTERE$ 115 / mo$ 67,08; / ​​mo
SCARĂ$ 290 / mo$ 169.17 / mo

Deal WP Engine Regular 2019

Oferta obișnuită este disponibilă tot timpul, puteți obține această ofertă chiar și după încheierea vânzării de vineri negre.

Tipul oferteiReducereLegătură
Ofertă regulată10% MAI PUȚINObține acum oferte regulate!

Despre WP Engine Gazduire

WP Engine este un furnizor de hosting de WordPress bine cunoscut și cel mai bine gestionat astăzi și a fost fondat în 2010. Ele oferă medii de gazduire WordPress performante și de aceea costul lor este mai mare decât alți furnizori de hosting.

Oferte WP Engine Black Friday

Peste 1.20.000 de clienți din întreaga lume au folosit gazduirea WP Engine și au încredere în ea. Acestea blochează 2 milioane de atacuri de site-uri web în fiecare zi și 150+ atacuri în fiecare lună a clienților lor.

În 2018, WP Engine a achiziționat o companie populară de dezvoltare a temelor, numită StudioPress. Este cunoscut pentru popularul său cadru Genesis. Dacă cumpărați WP Engine hosting, veți primi gratuit Genesis Framework și toate celelalte teme ale acestora. Există o colecție uriașă de teme Genesis WordPress pe care le puteți folosi pentru site-ul dvs. web.

Obțineți WP Engine Hosting cu 5 luni de găzduire gratuită acum!

Planuri pentru gazduirea motorului WP cu reduceri de Black Friday

WP Engine oferă patru planuri de găzduire diferite: Startup, Growth, Scale și Custom. Toate aceste planuri au caracteristici și prețuri diferite. Am menționat aici cele mai bune funcții de găzduire, prețuri obișnuite și prețuri de vineri negre pentru toate aceste planuri.

Toate aceste planuri includ următoarele caracteristici:

 • Cadrul Genezei
 • Toate temele StudioPress
 • Suport pentru chat 24/7
 • CDN global
 • Securitate globală EDGE
 • Performanta paginii
 • Certificate SSL automatizate

1. StartUp

Dacă sunteți un proprietar de afaceri mici, blogger sau freelancer care trebuie să ruleze un singur site, atunci puteți alege planul StartUp.

În acest plan, puteți rula un site web cu 10 GB spațiu de stocare și 50 GB lățime de bandă pe lună. Acest plan permite 25.000 de vizite de site-uri pe lună. În plus, veți obține certificate SSL importate și veți avea acces la asistența telefonică 24/7.

Costul regulat al planului StartUp este de 35 USD pe lună. În timpul vânzării de vineri negre, îl veți obține cu o reducere de 42%.

2. Creștere

Dacă aveți nevoie să găzduiți mai multe site-uri web, puteți alege planul de creștere.

În acest plan, puteți găzdui până la 5 site-uri web cu 20 GB stocare locală și 200 GB lățime de bandă pe lună. Acest plan este capabil să se ocupe de 100.000 de vizite pe lună.

Prețul obișnuit al planului de creștere este de 115 dolari pe lună, dar în această vânzare de vineri negre și Cyber ​​Monday, îl puteți obține cu un preț redus de 42%.

3. Scara

Dacă conduceți o companie sau o agenție, atunci puteți alege planul Scale.

Aici, puteți găzdui până la 15 site-uri web cu 30 GB stocare locală și 400 GB lățime de bandă pe lună. Acest plan permite până la 400.000 de vizite pe lună.

Prețul regulat al acestui plan este de 290 USD pe lună și puteți beneficia de o reducere de 42% la acest preț în timpul vânzării de vineri negre.

4. Personalizat

Dacă site-urile dvs. web primesc milioane de vizite pe lună, atunci puteți alege planul personalizat. În acest plan, puteți găzdui până la 25 de site-uri web cu 1 TB de stocare locală și 400 GB + lățime de bandă pe lună. Acest plan se potrivește acelor persoane care au nevoie de servicii de găzduire întreprindere.

Puteți contacta echipa WP Engine și anunțați-le despre toate cerințele dvs. de găzduire. Acestea vă vor oferi un plan de găzduire personalizat în conformitate cu cerințele dvs. și cu prețurile reale pentru acest plan.

Aici aveți câteva caracteristici suplimentare de găzduire, cum ar fi WordPress Multisite, GeoTarget, Performanța conținutului, bord consultativ, Evaluarea pregătirii lansării și Gateway SSH.

De ce să alegi WPengine Black Friday Deal 2019

 • Este cel mai bine gestionat furnizor de hosting WordPress.
 • Cu WP Engine hosting, veți avea acces la cadrul Genesis și la toate temele Studiopress.
 • Cel mai bun suport pentru clienți în industria de hosting.
 • Certificate SSL gratuite importate.
 • Site-ul dvs. web se va încărca instantaneu cu această găzduire.
 • Pluginul de transfer al site-ului WP Engine va migra site-ul dvs. către găzduirea WP Engine automat.

Cuvinte finale pe WP Engine Black Friday 2019

WP Engine oferă cele mai bune servicii de găzduire la prețuri mai mari în comparație cu alte companii de hosting. Astfel, în acest articol, puteți obține avantajul acordului WPEngine black Friday și vânzarea Cyber ​​Monday și puteți beneficia de gazduirea WP Engine cu o reducere mare și conduceți site-ul dvs. cu o viteză uimitoare.

Dacă îți lipsește vânzarea de vineri neagră WP Engine, vei putea totuși să primești 5 luni de găzduire gratuită de vânzare de Crăciun și de Anul Nou.

Verificați și cel mai bun ofertant de găzduire web de Black Friday:

 • Oferte WPX care găzduiesc oferte de Black Friday – (95% reducere)
 • Oferte HostPapa pentru Black Friday 2019 – (1 USD pe lună)
 • SiteGround Black Friday 2019 – (75% reducere)
 • Oferte de A2 Cyber ​​Luni Oferte – (67% reducere)
 • Dreamhost Cyber ​​Monday Vânzare – (80% reducere)
 • Vânzare Flywheel Black Friday – (Găzduire gratuită de 3 luni)
 • Oferte cu reducere de Hostinger Black Friday – (90% reducere)
 • Bluehost Gazduieste oferte de Black Friday – (70% reducere)
 • Oferte pentru iPage Black Friday 2019 – (85% reducere)
 • HostGator Cyber ​​Luni Vânzare 2019 – (70% reducere)
 • Gazduire InMotion Black Friday – (34% reducere)
 • Oferte GreenGeeks pentru Black Friday – (75% reducere)
Oferta WPEngine Black Friday 2019
 • Vânzare de Black Friday

 • Oferte de luni cyber

 • Reducere maximă

5

rezumat

Oferte de reduceri pentru WP Engine Black Friday cu 35% preț redus și bucurați-vă de cele mai rapide servicii de găzduire WordPress gestionate din lume.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me