Pregled spletnega gostovanja in ocene GoDaddy za leto 2020

Godaddy je izjemno ugleden registracijski prostor za domene in domene. Od nakupa domenskega imena do gostovanja prostora za vaše podjetje ali spletno lastnino vse, kar lahko pridobite pri Godaddy.


Poleg tega Godaddy ponuja VPN in namenske strežnike. Ponujajo precej priljubljene možnosti za nadzor uporabnikov z enostavno uporabo nadzorne plošče Cpanel ali Plesk, pa tudi dostop do korenskega dostopa za uporabnike, ki jim prija tehnologija.

Godaddy je spletni gostitelj domene za milijone uporabnikov po vsem svetu. Hitri časi nalaganja, varnost in podpora, brezplačno ime domene z letno naročnino in vedno bolj razširjeno omrežje uporabnikov so razlogi, da je ta spletni gostitelj eden najboljših uvrščenih.

godaddy hosting pregled

To so funkcije v ožjem seznamu, ki jih nudi spletni gostitelj Godaddy:

 • Gostovalni načrti
 • Hitro čas nalaganja vodilni v industriji
 • 99,96-odstotno jamstvo za produkcijo
 • Nagrajena varnost in podpora
 • Preprost, enostaven za uporabo vmesnik
 • Napredna orodja za izdelavo spletnih mest
 • Podpora za telefon, e-pošto in klepet
 • Garancija za vračilo denarja

Deljeno spletno gostovanje

godaddy linux deli načrte za gostovanje

GoDaddy ponuja mesečne osnovne načrte gostovanja za Linux in Windows, ki so v skupni rabi, vendar če letni načrt uporabljate, ga lahko dobite po nižjih cenah. Stopnje obnove GoDaddyja so zelo visoke kot pri drugih gostovanjih. V tem primeru je HostGator boljši od GoDaddyja.

Namensko spletno gostovanje

godaddy namenski strežniški načrti

Godaddyjev namenski načrt gostovanja se začne od 69,99 USD na mesec kot ekonomsko namensko gostovanje. Dobili boste 4 jedra CPU, 4 GB pomnilnika, 1TB pomnilnika, neomejeno pasovno širino, 3 namenske IP-je in brezplačen enoletni SSL certifikat. Ta cena je izhodiščna cena. Ko obnovite gostovanje, bo vaša cena izvirna (169,99 USD / mesec).

VPS gostovanje

godaddy vps gostovanje načrtov

Načrti VPS GoDaddy-ja se začnejo pri 17,99 USD, v času obnove pa 29,99 USD. V svojem ekonomskem načrtu zagotavljajo 1 GB pomnilnika, 40 GB pomnilnika, neomejeno pasovno širino, 3 namenske IP-je in brezplačno enoletno SSL.

WordPress spletno gostovanje

godaddy wordpress gostovanje načrtov

GoDaddyjev program WordPress za gostovanje se začne od 3,99 USD na mesec in 8,99 USD v času obnove. V ekonomskem načrtu lahko gostite eno spletno mesto v shrambi 10 GB.

Spletno gostovanje v oblaku

GoDaddy še vedno ne ponuja gostovanja v oblaku. Če želite iti samo na gostovanje v oblaku, vam WPressBlog kot drugo možnost priporoča, da izberete Dreamhost ali Bluehost.

Hitro čas nalaganja vodilni v industriji

Vsi želijo, da bi svojo spletno stran naredili dostopno svojim strankam za 24X7 ur. To je dejstvo, približno 79% uporabnikov ne želijo več obiskati spletnega mesta, če imajo počasno delovanje spletnega mesta.

Ne skrbi za Godaddyja. Ponuditi hitrost svojim strankam je glavni cilj tega spletnega gostitelja. V zadnjih nekaj mesecih so imeli stalno 394,6 ms. Čeprav je še prezgodaj, da bi tega spletnega gostitelja poklicali najboljšega, je to še vedno v ospredju. Prav tako ne more premagati hitrosti SiteGround.

99,96-odstotno jamstvo za produkcijo

Godaddy ponuja 99,96% uptime. Če vaša aplikacija ali spletno mesto zahteva več časa za nadaljevanje, se lahko obrnete na druge glavne ponudnike spletnih gostiteljev. Kljub temu pa je za večino strank 99,96-odstotno podaljšanje časa dovolj.
Tu je kratek kratki pregled predstav za pretekle mesece v smislu podaljška-

2018 povprečno podaljšanje

 • Januarska uptime: 99,98%
 • Nadaljevanje februarja: 99,96%
 • Nadaljevanje marca: 99,91%
 • Nadaljevanje aprila: 99,99%

Nagrajena varnost in podpora

Godaddy ponuja 24 vrednostnih papirjev X7 z DDoS zaščito, da vaše spletno mesto ne bo ločeno od hekerjev in zlonamerne programske opreme. Tukaj je dobro predana ekipa varnostnih strokovnjakov, ki vam bo pomagala pri spremljanju vašega spletnega mesta in strežnika.

Prav tako spremljajo uporabo drugih odjemalcev na vašem strežniku, da zagotovijo hitro in dosledno delovanje. Godaddy ponuja potrdila SSL za zaščito uporabnikovih podatkov pred vdorom. Če obiskovalcem ponujate izdelke in storitve, ki jih kupujejo, je SSL bistven zaščitni sloj z vsemi gostovalnimi funkcijami.

Z upoštevanjem dodane varnosti Godaddy ponuja tudi spletno varnostno storitev na naslednji ravni, imenovano Securi. Redno pregleduje vaše spletno mesto, da odstrani datoteke, okužene z zlonamerno programsko opremo.

Enostaven za uporabo vmesnik

Običajno lahko v nekaj minutah namestite veliko običajnih aplikacij. Spletni gostitelj Godaddy ponuja uporabniški vmesnik za namestitev z enim klikom za namestitev CMS, kot so Joomla, WordPress, Magento in Drupal. Uporabnikom prihrani veliko časa in truda.

Tudi za začetnike je bila Godaddy najboljša rešitev za lažji začetek spletnega gostovanja. Na novo izdane namestitvene storitve z enim klikom s preprostim vmesnikom in podpora za nadgradnjo so ključna dejstva, s katerimi je ta spletni strežnik cenjen med najbolj priljubljenimi gostitelji.

Napredno orodje za izdelavo spletnih mest

Godaddy ponuja ustvarjalno orodje za ustvarjanje spletnih mest, imenovano GoCentral, z neverjetnimi funkcijami, kot so SEO in trženje, integracija socialnih medijev in vključitev v Google Analytics.

Čarovnik za SEO Godaddy vam pomaga, da optimizirate svoje spletno mesto s predlaganimi ključnimi besedami in se uvrstite višje v Googlu. Če imate načrt e-trgovine, boste morda dobili tudi osebna navodila za SEO. Za medkanalno trženje lahko spletno mesto sinhronizirate s svojimi facebook trgovinami.

Vključitev v Google Analytics je še en najboljši del spletnega gostitelja Godaddy. V vseh pogledih lahko preprosto dobite evidenco o spremljanju obiskovalcev in ogledov. Godaddy svojim uporabnikom zagotavlja briljantno in brezplačno analizo.

Pomoč strankam

Godaddy svojim strankam vedno pomaga z razpoložljivimi 24-urnimi urami, ki podpirajo strokovno znanje ekipe. Z vodstvenimi službami za pomoč strankam Godaddy lahko enostavno stopite v stik s telefonskimi klici, e-pošto ali spletnim klepetalnim sistemom.

Glede na rezultate nedavne raziskave je približno 89% uporabnikov spletnega gostitelja Godaddy zadovoljnih z njegovimi storitvami. Ni slabo.

Garancija za vračilo denarja

Da bi svojim strankam zagotovili kakovostne storitve spletnega gostovanja, Godaddy ponuja 30-dnevno in 48-urno garancijo denarja za letne in mesečne načrte.

Vendar nekateri izdelki niso upravičeni do povračila, kot so odkupne pristojbine, prenosi, imena premijskih domen, konfiguracijski dodatki, oblačni strežniki… itd.

Prednosti in slabosti GoDaddyja

Ta razdelek govori o nekaterih prednostih in slabostih spletnega gostitelja Godaddy. Odločite se lahko v prid ali proti temu spletnemu gostitelju glede na vaše poslovne potrebe.

Prednosti:

 • Ustvarite lahko spletno mesto in ga v nekaj časa sprostite v živo.
 • Ima preprost za uporabo in preprost vmesnik za namestitev aplikacije z enim klikom.
 • Godaddy ponuja poceni gostovanje načrtov v primerjavi z drugimi spletnimi gostitelji.
 • Hitra in prijazna podpora strankam je dodatna funkcija, ki jo ponuja spletni gostitelj Godaddy.

Slabosti:

 • Omejeni načrti z najnižjimi cenami.
 • Visoke cene obnovljivih cen.
 • Mešane ocene o tehnični podpori.
 • Brez mesečnih načrtov za osnovno gostovanje.

Obiščite GoDaddy

Pravnomočna razsodba

Godaddy je eden izmed cenovno dostopnih priporočenih spletnih gostiteljev samo za prvo zaračunavanje, zato vam toplo priporočam, da izberete SiteGround, namesto da izberete GoDaddy.

Če imate izkušnje z GoDaddy, nam to prosimo sporočite s komentarjem.

Preberite tudi:

 • iPage pregledi
 • A2 gostovanje ocene
 • Ocene HostGator
 • Hostinger Mnenja
GoDaddy pregled gostovanja 2020
 • Uporabniku prijaznost

 • Cena

 • Hitrost in zmogljivost

 • Pomoč strankam

 • Varnost

1

Povzetek

V primerjavi z GoDaddy je na voljo veliko poceni spletnega gostitelja. Zaradi številnih slabosti, kot je varnost, toplo priporočam, da se obrnete na drugega ponudnika gostovanja, kot so SiteGround ali Bluehost itd.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map