InterServer Review 2020: Funkcije, cene, popusti, alternative

Interserver se s spletnim gostovanjem ukvarja že več kot 19 let. Podjetje uspeva po svojih glavnih načelih zagotavljanja kakovostnih storitev in vrhunske podpore vsem strankam. Podjetje je svoje poslovanje na poti razširilo na gostovanje v oblaku, namenske strežnike in še veliko več.


Pri vsakem paketu ponujajo tudi dostopno ime domene za vaše spletno mesto, ki ga lahko izkoristite med nakupom paketa. Ponuja 30-dnevno garancijo vračila denarja in obljublja 99,9% uptime.

Interserver Review 2020

Interserver, ustanovljen leta 1999, je eno redkih podjetij, ki v zadnjih dveh desetletjih uspeva na vrhuncu. V hitro rastoči panogi, kot so storitve spletnega gostovanja, je konkurenca novim podjetjem in zagotavljanje cenovno ugodnih paketov ob hkratnem spremljanju vrhunskih storitev glavni plus podjetja.

Podjetje s ponosom zagotavlja svoje storitve samostojnim podjetjem, pa tudi podjetjem Fortune 500. Podpora 24/7 je eden od močnih vidikov njihovih storitev, skupaj z zanesljivimi in hitrimi strežniki.

Funkcije gostovanja vmesnikov

Brezplačna storitev selitve: Interserver ponuja brezplačno storitev migracije spletnih strani vsem uporabnikom s svojega starega gostitelja na nov strežnik brez dodatnih stroškov. Vse kar morate storiti je, da imate popoln varnostni kopij cPanel na vašem starem strežniku in bodo poskrbeli za ostalo.

 • Brezplačni ustvarjalec spletnih strani: Podjetje je v skrbniško ploščo vključilo Sitepad, ki je ustvarjalec spletnih strani z več kot 300 temami in veliko funkcijami. Da bi bila vaša izkušnja uporabniku prijazna, Sitepad ponuja 40+ pripomočkov.
 • Vrhunska e-poštna storitev: Interserver kupcem obljublja, da bodo njihova e-poštna sporočila dostavljena pravočasno. Imajo avtomatiziran sistem za odkrivanje e-poštnih računov, ki zagotavlja, da strežniki ne bodo dobili internetnih ponudnikov na črni seznam po vsem svetu..
 • Podpora za WordPress 24/7: WordPress je postal najbolj znan sistem za upravljanje vsebin po vsem svetu. Ekipa strokovnjakov za WordPress pri Interserverju je na voljo 24 ur na dan, da vam pomaga, če s svojim spletnim mestom, ki temelji na WordPressu, kaj narobe. „
 • 99,9% podaljška: Podjetje obljublja 99,9% uptime na vseh spletnih mestih.

Gostovalni načrti za interserver in cene

Pri Interserverju lahko izbirate med številnimi možnostmi. Glede na vaše zahteve lahko izberete pakete iz standardnega gostovanja ali pa dobite tudi namenski strežnik. Nekateri izmed najbolj priljubljenih paketov so naslednji:

 • Spletno gostovanje: V spletnem gostovanju so na voljo štirje različni paketi, ki so Standard, Pro (gostovanje preprodajalcev), Windows ASP.net in zasebno gostovanje po e-pošti. Standardno spletno gostovanje stane 5 USD / mesec, v katerem boste dobili neomejen prostor in pasovno širino.
 • VPS v oblaku: Interserver ponuja jedrni VPS, začenši z enim jedrom, ki stane 6 USD na mesec. Linux VPS ima na voljo 12 različnih paketov, medtem ko ima Windows VPS, ki stane najmanj 10 USD, na izbiro 16 možnosti. Interserver ponuja tudi visokokakovostni WordPress VPS, ki ima med 16 možnostmi izbire in ima najmanj 250 GB prostora za shranjevanje in 2 TB pasovne širine le 6 USD.
 • Namenski strežniki: Interserver ima tudi namenske strežnike, ki se začnejo pri 299 USD na mesec, v katerem boste dobili 60 TB prostora za shranjevanje, prenos 10 TB, vrata 1 GB in še veliko več. Podjetje ponuja tudi 10 Gbps strežnikov, ki stanejo le 70 dolarjev na mesec. Namenski strežniki GPU se začnejo pri 180 USD na mesec.

Pridobite InterServer gostovanje

Interptver Uptime in zmogljivost

Interserver zagotavlja 99,9% upLA SLA. To pomeni, da njihova pravna pogodba o storitvah jasno določa, da bo vaše spletno mesto še naprej delovalo v celotnem obračunskem obdobju in če se ne bo izpolnilo obljube, bo to nadomestilo v računu.

Glede na zmogljivosti so strežniki Interserverja sodobni in opremljeni z najnovejšo strojno in programsko opremo. Nenehno nadgrajujejo strežnike za zagotavljanje boljših storitev. V povprečju 450 KB spletne strani naloži približno 420 ms, kar je boljše od večine konkurentov.

Varnost interserverja

Interserver zagotavlja strežnike na spletu in brez povezave. Podatkovni centri imajo varnostno kopiranje, zaščito s posadko, dvignjena tla, zaščito pred požarom in vodo ter druge funkcije. Strežniki so opremljeni s požarnimi zidovi, ki jih ščitijo pred hekerji in DDoS napadi.
Podatkovni centri

Interserver ima tri podatkovne centre v Secaucusu in Los Angelesu. Vsi podatkovni centri so visoko zavarovani in imajo varnostno kopijo, da se izognemo izpadom.

Interserverjeva podpora za stranke

Podpirajo 24/7 podporo s telefonskimi klici, klepetom v živo in vozovnicami.

Njihove podporne številke so:

 • +1-201-605-1440 (NEW JERSEY, ZDA),
 • +44 20 3389 6982 (LONDON, Anglija),
 • +972 3 372 6407 (TEL AVIV, IZRAEL),
 • +55 19 4560 0392 (SAO PAULO, BR) in
 • +52 55 5350 9459 (MEXICO CITY, MX).

Politika vračila interserverja

Interserver zagotavlja tudi jamstvo za vračilo denarja za 30 dni.

Prednosti in slabosti Interserverja

Prednosti Interserverja

 • Garancija cene: Interserver zagotavlja garancijo zaklepanja cen, kar pomeni, da v prihodnosti ne bo zvišal cene vašega paketa. Prav tako ni dodatnih stroškov ali kakšnega drobnega tiska.
 • Možnosti podpore: Podpirajo različne kanale, kar olajša kupce, da takoj stopijo v stik z osebjem. Podporo lahko dobite po telefonu, e-pošti ali klepetu v živo. Baza znanja je tudi močna in lahko razumljiva.
 • Podpora za WordPress: Podjetje ima skupino strokovnjakov, ki je namenjena zagotavljanju podpore za spletna mesta, ki temeljijo na WordPressu.
 • Ugodnost: Konkurenčne cene in bogati paketi so najboljši vidiki storitev, ki jih ponuja Interserver.

Slabosti interserverja

 • Tedenske varnostne kopije: Ne obstaja možnost vsakodnevnih varnostnih kopij, ki lahko povzročijo izgubo podatkov v primeru napada strežnika ali zrušenja.

Ponudbe diskontinskih vložkov

Interserver ponuja poseben popust samo za bralce WPRESSBLOG. Uporabite kodo kupona “WPRESSBLOG”, da dobite gostovanje v prvem mesecu za samo 0,01 USD.

Pridobite InterServer samo za 0,01 USD

Nadomestne komponente

Kot alternativo Interserver lahko izberete WPX gostovanje, SiteGround ali Bluehost.

Priporočljivi recenzijski članki za branje:

 • Pregled gostovanja WPX 2020
 • Pregled spletnega mesta 2020
 • Pregled Bluehosta 2020
 • Pregled gostovanja WP Engine WordPress

Zaključne besede o pregledu interserverja

Na splošno Interserver ponuja vrhunske storitve z najboljšim podpornim osebjem. Cene paketov so dostopne. Upravljalna plošča ima veliko funkcij, skupaj z ustvarjalcem spletnih strani in nameščenimi aplikacijami z enim klikom, kar omogoča enostavno nastavitev spletnega mesta.

Interserver Review 2020
 • Hitrost in zmogljivost

 • Varnost

 • Cenitev

 • Pomoč strankam

5

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me