5 tipuri de bloguri pentru a crea venituri din marketing afiliat

Marketingul afiliat este unul dintre cele mai importante moduri în care bloggerii fac bani pe blog. Vă poate permite să construiți o sursă de venit sănătoasă și durabilă pentru restul zilelor voastre.


În același timp, ca orice altă afacere online, marketingul afiliat nu este un pat de trandafiri. Necesită multă muncă, vigilență și o strategie reînnoită constant.

Există diferite tipuri de bloguri pe care le puteți crea astăzi. Dar dacă doriți să experimentați nivelul de succes care vă menține excitat în afacere, ar trebui să luați în considerare crearea unuia sau mai multor tipuri despre care vreau să discut cu dvs. în această postare.

Ce este în primul rând marketing afiliat?

Este pur și simplu o modalitate de a face bani online fără a deține un produs. Ce se întâmplă dacă promovați produse / servicii create și publicate de alte companii. De fiecare dată când generați o vânzare prin adresa URL de urmărire (numită link de afiliere), vi se plătește un comision.

Comisioanele și suma de bani pe care o câștigați depind în mare măsură de mai mulți factori diferiți. Dar, de dragul înțelegerii rapide, să luăm un exemplu simplu.

Dacă vă înscrieți și promovați o ofertă de găzduire web care vă plătește comisioane de 70 de dolari și comunițați pentru a genera 10 vânzări pe lună, ceea ce înseamnă că câștigurile obținute din acel produs unic sunt de 700 $..

În fiecare lună, compania va însuma tot ceea ce ați câștigat și vi le-a trimis, cum ar fi câștigurile dvs. afiliate lunare. Dacă promovați diferite produse și câștigați acele comisioane, venitul dvs. lunar ar putea crește până la ceva în valoare.

Mai târziu în acest articol, vă voi oferi câteva sugestii frumoase pentru a construi o afacere profitabilă de marketing afiliat pentru un venit constant și în creștere din bloguri.

Care sunt diferitele bloguri de marketing afiliat pe care le puteți crea?

Oamenii construiesc diferite tipuri de bloguri. Dar unii au mai multă putere pentru a genera venituri afiliate decât alții. Iată 5 tipuri de site-uri web pe care le puteți crea și genera bani cu marketingul afiliat.

1) Blog personal

Acesta este unul dintre tipurile de bloguri care pot deschide cu adevărat ușile de venituri ale marketingului afiliat. Un blog personal este pur și simplu blogul dvs. în care împărtășiți lucruri personale. Este doar ceea ce gândești.

Creează-ți brandul tău și un blog accesibil pentru comunitatea ta, pentru inspirație și cunoștințe despre lucrurile pe care le acoperi în mod regulat. Am un blog personal pe care acopere SEO, sfaturi de blogging, WordPress, sfaturi de afaceri, marketing de conținut și lucruri de a face bani online. Cititorii mei știu la ce să mă aștepte în orice moment.

Pe măsură ce publicați conținut constant, construindu-vă piața, puteți începe să aplicați tehnicile expuse pe această postare pe blog, să citiți mai multe despre afaceri, să cumpărați cursuri și să vă creșteți veniturile.

2) Blog de revizuire a produselor

Acesta este un mare generator de venituri, dar are multă muncă dacă doriți să ieșiți în evidență. Doar nu veți arunca un text despre un produs. Veți să săpați mai adânc în orice produs și veți scoate informații imparțiale care vă vor ghida cititorii către luarea unei decizii informate.

Monetizarea unui site de recenzii cu marketing afiliat este simplă. Tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți la programele de afiliere ale produselor analizate și să le conectați la linkurile dvs. de afiliere. Orice vânzare generată ar trebui să comisioane de credit în contul dvs..

3) Bloguri de nișă

Blogurile de nișă sunt bloguri cu conținut axat pe o anumită industrie sau o secțiune a industriei. Un exemplu bun ar putea fi un blog care este unic aspect de WordPress. Un alt exemplu poate fi un blog care este corect pe Web Gazduire.

Am avut un blog de nișă pe care l-am construit în trecut pe Cuțite de luptă. A fost totul despre aceste cuțite și acest lucru a atras un număr mare de cititori din partea utilizatorilor acestui instrument.

Construirea și clasarea unui blog de nișă în motoarele de căutare generează foarte mult venit afiliat. Mina a fost construită pentru platforma de afiliere amazon. Dar puteți extinde acest lucru pentru a acoperi mai multe platforme și mai multe produse în funcție de nișa pe care o alegeți.

4) Compararea produselor

Acest lucru seamănă mai mult cu un site de recenzie, ci se concentrează mai degrabă asupra modului în care produsele sunt diferite. Fiecare articol de pe acest site compară două sau mai multe produse într-o formă tabulară sau doar un simplu text

Ca și în alte site-uri de afiliere, vă conectați la aceste produse pe linkurile dvs. de afiliere. Aruncați o privire la acest post de comparație de găzduire web.

5) Site-uri cu coduri cu reduceri / cu reduceri

Codurile de reducere sunt modalități prin care oamenii pot economisi bani online. De fapt, nu cumpăr nimic pe Internet fără să încerc să aflu dacă există un cod promoțional pentru o reducere.

Creați un blog în care publicați coduri promoționale pe diferite produse și câștigați comisioane de fiecare dată când ajutați pe cineva să salveze.

Potrivit cuponului Intelligence Report, 90% dintre consumatori utilizează cupoane într-un fel. Milioane de cumpărători online folosesc cupoane pentru a economisi. Crearea unui site cupon dedicat nu numai că deschide un canal imens de venit, dar vă permite să accesați o cerere în continuă creștere.

Ce aveți nevoie pentru un blog de marketing afiliat de succes?

Blogging-ul pentru a obține venituri cu marketingul afiliat este o afacere serioasă și câteva lucruri trebuie puse în aplicare în mod corespunzător. Dar vreau să menționez două dintre acestea, deoarece sunt cheia succesului dvs. în afaceri:

1. Instrumentele potrivite

Veți avea nevoie de instrumentele potrivite. Practic, aveți nevoie de un serviciu de găzduire web fiabil. Găzduirea slabă cu siguranță va declanșa perioade de oprire. Acestea sunt momente în care site-ul dvs. de afaceri nu este disponibil online.

Fiecare minut în care site-ul dvs. este offline ar putea însemna o pierdere imensă pentru afacerea dvs. Acesta este motivul pentru care nu trebuie să compromiți acest domeniu al activității dvs..

Iată câteva companii de găzduire web pe care ar trebui să le iei în considerare în acest an. Sunt cunoscuți pentru stabilitatea, performanța și prietenia prețurilor.

2. Platformele de marketing afiliat corecte

Una dintre problemele cu care se confruntă începătorii de marketing afiliat este posibilitatea de a alege produsele potrivite de pe platformele potrivite. Probabil ați citit despre promovarea doar a produselor care sunt vizate publicului dvs. Este perfect corect. Dar unde găsești acele produse și ce cauți?

Prietenul meu Nico Prins a postat pe 6 instrumente de marketing afiliat pentru a-ți înlocui creșterea. Tu puteți verifica postarea aici. Este vorba, practic, de platformele de marketing afiliat pentru a vă înscrie și alege produse pentru promovare.

Iată o altă listă de platforme pentru a vă înscrie la mai multe produse pentru a promova și câștiga comisioane.

Iată câteva sfaturi care să vă ghideze atunci când alegeți un produs vizat de promovat pe blogul dvs.:

  1. Asigurați-vă că compania este obișnuită cu plata comisioanelor.
  2. Acordați atenție ratelor de conversie ale paginilor de vânzări și plăți.
  3. Un lucru de luat în considerare este restituirea. Dacă produsul primește o mulțime de rambursări, gândește-te de două ori că vei pierde bani.
  4. Suma câștigată în comisioane. Cu cât este mai mare procentul, cu atât mai bine.

Cum sporiți comisioanele pentru venituri pe termen lung?

Puteți construi o sursă de venit pe termen lung cu marketing afiliat. Dar trebuie să puneți strategii de lucru pentru a construi o sursă de venit durabilă.

Pe două vreau să vă recomand să vă concentrați, astfel încât fluxul de venituri să nu sufere de rupturi:

1. Promovează produse de plată recurente

Acesta este de departe cel mai bun mod de a construi o afacere durabilă de marketing afiliat pe termen lung. În această structură de comisioane, generați vânzarea o singură dată și câștigați comisioane de mai multe ori.

Cum functioneaza…

Promovezi o platformă de abonamente. De fiecare dată când generați o vânzare, vi se plătește un comision. Deoarece recomandările dvs. își reînnoiesc taxele de membru, veți primi comisioane atât timp cât sunt membri plătite.

Dacă efectuați 30 de vânzări / recomandări pe un site de membru plătit, înseamnă că în fiecare lună, veți fi plătit din plățile de reînnoire a celor 30 de vânzări.

Dacă însă membrii dvs. referiți își anulează abonamentul, încetați să mai plătiți de către platformă. Așadar, ar trebui să vă concentrați asupra produselor care solicită să minimizați rata de anulare a contului.

2. Optimizați pentru SEO

Neacordarea atenției și optimizarea site-ului dvs. de marketing afiliat pentru traficul motoarelor de căutare este o mare eroare. SEO înseamnă pur și simplu optimizarea motorului de căutare. Acesta este un subiect complex cu totul.

Este vorba de tot ceea ce faceți pentru ca site-ul dvs. să apară pe paginile cu rezultatele motorului de căutare după ce ați făcut o căutare. Traficul SEO este cel mai vizat, deoarece motoarele de căutare oferă cele mai precise rezultate căutărilor utilizatorilor.

Iată câteva articole SEO cu care poate doriți să începeți. De asemenea, poate doriți să consultați acest post pe blogul SEO pe blogul meu pentru mai multe despre sfaturi SEO.

Dar pentru rezultate mai rapide și mai multe cunoștințe, poate doriți să cumpărați câteva cursuri SEO online.

Cred că cu aceste informații, puteți crea un blog de marketing afiliat care face bani zi de zi

Autor Bio:

Enstine Muki este un expert certificat în criptocurrency și blogger cu normă întreagă. Vezi unul dintre ai săi majoritatea citesc postările de pe blog unde împărtășește 15 moduri diferite, bloggerii fac bani pe blog.

Citește și,

  • 10 motive pentru care nu ești un blogger de succes (și cum să fii!)
  • 5 modalități neperformante de a vă îmbunătăți vânzările de produse afiliate în 2020
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me