Trasllat de Wix a Shopify

Canviant de Wix a Shopify


Wix i Shopify són dos constructors de llocs web populars a nivell mundial, cadascun dels quals és el digne i el representant més reconegut del seu nínxol. Mentre que Shopify és un programari de comerç electrònic de confiança que funciona molt bé per al desenvolupament de petites i grans botigues en línia completes, Wix és el creador de llocs web tot en un, una esfera d’especialització que es redueix a la creació de tot tipus de projectes. Les botigues web no són una excepció.

Quan es tracta de la creació de Botigues en línia basades en Wix, Tanmateix, cal tenir present una cosa. Malgrat l’àmplia gamma de funcions i eines que ofereix el sistema, no és la millor opció per a la creació de grans projectes de comerç electrònic. Això és degut a les restriccions de funcionalitat que té el sistema.

Per tant, si ja teniu una botiga web construïda amb Wix i de sobte comenceu a notar que la vostra gamma de productes creix (o només teniu previst augmentar-lo), podríeu adonar-vos que necessiteu un lloc web més funcional i espaiós. Això significa que ja és hora de transferir el vostre lloc Wix a Shopify. El creador de comerç electrònic realment excel·lent a la creació de botigues web i no es penedirà de la decisió, si voleu aconseguir el resultat destacable a la llarga.

Com transferir un lloc web de Wix a Shopify – La guia definitiva:

 1. Desviar-se de Wix a Shopify, val la pena?
 2. Wix versus Shopify: quina és la diferència?
 3. Com migrar de Wix a Shopify – Guia pas a pas
 4. Com transferir el nom de domini propi de Wix a Shopify
 5. Wix professional per tal de comprar serveis de migració

Quan adopteu la decisió de canviar de Wix a Shopify, heu de tenir en compte diversos factors per fer efectiva la transició, sense problemes i sense problemes. La tasca principal és transferir el nom de domini del lloc web, l’allotjament i el contingut sense perdre les posicions actuals del motor de cerca. Esbrinem ara què cal per migrar de Wix a Shopify ara.

1. Passar lloc web de Wix a Shopify – Val la pena?

Si actualment esteu buscant la resposta a aquesta pregunta, heu decidit passar de Wix a Shopify. Aquesta és una solució raonable si voleu promocionar el vostre negoci al web i ampliar-vos a nous mercats. En realitat, és possible que tingueu diferents motius per passar d’una plataforma a una altra, tret del desig de fer créixer el vostre negoci.

 • A mesura que la vostra empresa es desenvolupi, tard o d’hora afrontar la necessitat d’augmentar les existències de productes o la quantitat de trànsit.
 • Els seus ingressos també augmentaran, cosa que acabarà provocant la necessitat de gestionar una botiga web en una plataforma especialitzada més potent.
 • Finalment, és possible que trobeu funcions de problemes que no us agraden de Wix, però també passa mentre exploreu la funcionalitat del sistema.

Qualsevol que sigui el motiu de migrar de Wix a Shopify, no es penedirà de la decisió. El fet que Shopify sigui el programari de comerç electrònic de renom mundial ja es refereix a si mateix. Tot i que, Wix sempre ha estat i continua sent el principal constructor de llocs web en tot el món que no té competidors nínxols, Shopify és sens dubte la millor solució quan es tracta del nínxol de comerç electrònic..

Feu Wix per transferir Shopify

Quan compareu dues plataformes, no podeu notar que els dos sistemes tenen un aspecte elegant i actualitzat. Tot i això, els experts coincideixen en el fet que Shopify és una solució de comerç electrònic pura que es va llançar originalment per a operacions de comerç. Per tant, destaca per la gran quantitat d’eines i característiques professionals de comerç electrònic. Juntament amb això, el programari és senzill i fàcil d’utilitzar i permet crear llocs web responsius sense necessitar habilitats de codificació.

Quan inicieu una botiga web amb Shopify, podreu aprofitar una àmplia varietat d’opcions de venda. S’inclouen canals de xarxes socials, integració amb mercats de fama mundial, cooperació directa amb compradors i socis comercials, etc. Així, si creieu que el vostre negoci en línia necessita l’actualització, canviarà a Shopify serà una solució raonable..

2. Wix versus Shopify: quina és la diferència?

Wix i Shopify són els líders dels seus nínxols. Tots dos són fantàstics quan es tracta de la facilitat d’ús, la funcionalitat i les opcions de personalització del disseny, tot i que, tenen objectius i aplicacions diferents.

Dissenyat específicament amb finalitats de comerç electrònic, Shopify té abundants funcions específiques de nínxol que no es troben als seus competidors. El programari atorga accés a increïble varietat de personalització de disseny, eines de màrqueting i promoció.

Al mateix temps, pot semblar una solució força complicada per als usuaris experimentats amb tecnologia. Wix és una opció millor en aquest sentit. El creador de llocs web va ser especialment creat tenint en compte les necessitats i habilitats dels principiants. La plataforma és intuïtiva, estructurada lògicament i bastant simple per a tothom. No és necessari tenir habilitats de programació ni tenir cura de matisos tecnològics per treballar amb la plataforma. Tot el procés de llançament de llocs web amb el sistema només té unes hores.

En parlar de l’aspecte de la funcionalitat, Shopify compta amb un conjunt sorprenent de funcions i eines de comerç electrònic. En aquest sentit, Wix queda una mica enrere, però és a causa de l’especialització inicial del sistema i no pel seu mal conjunt de funcions.

Shopify ofereix l’increïble paquet d’opcions de màrqueting, promoció, personalització de disseny i gestió de contingut. Ofereix un fantàstic conjunt d’eines de comerç perfectes i un conjunt d’eines d’anàlisi i seguiment d’estadístiques, ofertes especials i programes de fidelització i molts altres avantatges..

Sopify ecommerce

El sistema també destaca per la multitud degut al seu sistema integrat de punts de venda, a una gran varietat d’opcions de pagament, a l’abundància d’extensions de tercers, etc. La seva col·lecció de plantilles de comerç electrònic també és del primer nivell..

Les funcions de comerç electrònic de Wix no són tan extenses, però encara funcionen bé per al desenvolupament de botigues en línia petites i mitjanes. El creador de llocs web ofereix un conjunt de temes sensibles i també podeu navegar per la categoria de botigues web. Admet desenes d’opcions de pagament, integracions de comerç electrònic, opcions de descompte, widgets d’App Market i molts altres avantatges de nínxol.

Comerç electrònic Wix

Quan es tracta de l’aspecte de la política de preus, els sistemes també difereixen quant al nombre de plans i el seu cost. Si bé els plans de Shopify són més cars i els eCommerce se centren, les subscripcions a Wix es divideixen en dos tipus: els plans per a llocs web estàndard i els destinats a projectes de comerç electrònic / comercial. Les seves característiques són versàtils, mentre que el cost és més que assequible.

Tots dos serveis permeten iniciar i gestionar botigues en línia, però Shopify demostra ser una millor solució a causa del seu gran enfocament de comerç electrònic i varietat de característiques de nínxol.

3. Com migrar de Wix a Shopify – Guia pas a pas

El procés de canvi de Wix a Shopify inclou diversos passos imprescindibles. Generalment, haureu de tenir cura de la transferència de llocs web (inclòs el contingut disponible) i la transferència de noms de domini.

També haureu d’ajustar la configuració del lloc web i els paràmetres de SEO per assegurar-vos que el projecte no perdrà les seves posicions en els resultats del motor de cerca. Consulteu la guia detallada sobre com traslladar la vostra botiga basada en Wix de Wix a Shopify.

 1. Registra’t a Shopify primer per esbrinar què ha d’oferir la plataforma i si esteu preparats per treballar-hi.
 2. Importeu les dades del magatzem web Wix a Shopify. Podeu utilitzar una de les eines esmentades anteriorment, però no espereu aprofitar el millor resultat llavors. Evidentment es necessita més temps per transferir totes les dades de forma manual, però aquesta és l’única manera de no fer-ho de forma correcta. Amb aquest propòsit, accedeix al tauler de Wix i exporta els vostres productes de la botiga web a fitxers CSV. Després, aneu a la secció Shopify corresponent i importeu-los. Repetiu el mateix procediment amb les llistes de clients.
 3. Comproveu la manera en què s’han exportat els vostres productes i si es mostren correctament a la vostra botiga Shopify. Shopify permet descripcions de producte més detallades. Tireu el vostre temps per omplir tots els camps (noms de productes, títols, característiques, imatges, descripcions, meta descripcions) i actualitzar els que falten. Si cal, crea col·leccions de productes. Té sentit seleccionar aplicacions especials d’inventari que ofereix el sistema per rastrejar i comprovar la disponibilitat del producte i controlar l’assortiment disponible en estoc. Això és especialment important si teniu una gran botiga en línia.
 4. Personalitzeu el vostre lloc web nou de Shopify. Tan aviat com hagueu acabat amb la càrrega i la gestió del producte, és hora de procedir a la personalització del vostre magatzem web. Shopify sobresurt amb plantilles d’alta qualitat adequades per a diversos nínxols de comerç electrònic. Seleccioneu la que millor funciona per a la vostra indústria, instal·leu-la i utilitzeu diverses eines de personalització de disseny per donar un aspecte necessari al tema.

Tot això passa per transferir el contingut del vostre lloc web de Wix a Shopify. Tan aviat com hagueu completat els passos enumerats anteriorment, podreu procedir a la migració del nom de domini. Aquest és un altre procés crucial que no hauríem d’oblidar.

4. Com transferir el nom de domini propi de Wix a Shopify

Quan es tracta de la transferència de noms de domini, la majoria dels usuaris (especialment aquells que mai han gestionat el procés de manera independent) es troben amb diversos problemes i tenen moltes preguntes..

Per fer el procés còmode i senzill per a tots els usuaris, hem proporcionat una visió detallada de les solucions de transferència de noms de domini més populars. Mireu-les ara.

Transferència del vostre nom de domini Wix a Shopify

Si heu adquirit un nom de domini de Wix i voleu traslladar-lo completament a Shopify, aquí teniu les directrius detallades sobre com fer-ho sense pèrdues de classificació del motor de cerca:

 1. Inicieu la sessió amb Wix i arribar al “Els meus dominis”Pàgina.
 2. Seleccioneu el domini obligatori teniu intenció de moure’s (això és obligatori si teniu diversos dominis), feu clic a “Avançat”I després el“Trasllat lluny de WixPestanyes ”.
 3. Trieu el codi EPP per enviar-lo al vostre correu electrònic. Penseu que segons les regles de la ICANN, no podreu transferir el vostre domini de Wix si no han passat menys de 60 dies des que el vau comprar. El mateix passa per a les situacions quan canvieu la informació del registre del domini.
 4. Si tot va bé, especifiqueu la ruta de transferència de domini de Shopify. El procés de migració es completarà automàticament dins dels 7 dies posteriors a la tramesa de la consulta.
 5. Actualitzeu la configuració. Si teniu intenció de vendre productes físics a la vostra botiga web de Shopify, haureu d’ajustar la configuració necessària abans. Principalment es tracta d’opcions de pagament, d’enviament i d’impostos. Aquesta configuració es pot ajustar al tauler de comandament de Shopify. Si només voleu vendre productes / serveis digitals, també podeu desactivar la funció d’enviament aquí.

Connexió de nom de domini Wix a Shopify sense transferència

Si voleu connectar el vostre nom de domini a Shopify, però no voleu transferir-lo per algun motiu (si voleu provar el sistema, per exemple), hi ha l’oportunitat de connectar el domini sense la seva migració completa. Això es pot fer mitjançant apuntar als registres DNS del lloc web de Wix. A continuació, es mostren els passos imprescindibles que cal completar perquè el procés sigui un èxit:

 1. Abans d’iniciar el procediment de connexió, obteniu la informació de DNS rellevant a la secció de control de dominis del Tauler de control de Wix.
 2. Notifiqueu el vostre centre d’assistència / amfitrió de Shopify que els apunteu un nom de domini sense canviar servidors de noms. És important, ja que no podreu fer-ho amb el vostre compte Wix. Si encara necessiteu canviar els servidors de noms, haureu de tornar a la configuració del vostre domini i transferir-lo de Wix per connectar-lo a Shopify..
 3. Tan bon punt resolgueu els problemes de configuració, aneu a “Els meus dominis”Secció del vostre compte Wix, trieu el domini pertinent (si en teniu diversos) i feu clic a “AvançatPestanya ”.
 4. A continuació, editeu la configuració de DNS i suprimiu / actualitzeu els vostres registres CNAME. Després d’això, suprimiu / actualitzeu els vostres registres A.
 5. Desa els registres actualitzats de DNS i comproveu la connexió del vostre domini Wix a Shopify.

Transferència del vostre propi domini a Shopify

Si heu creat una botiga web amb Wix, utilitzeu el vostre propi nom de domini (comprat fora de Wix), també podeu migrar completament a Shopify. De fet, podeu moure el vostre domini d’una de les dues maneres: transferint-lo a Shopify o connectant-lo al vostre compte nou. Revisem primer l’opció de transferència.

Quan decidiu transferir el nom de domini, la seva gestió addicional es trasllada automàticament a Shopify. Això vol dir que haureu d’ajustar la configuració del vostre domini, efectuar els pagaments i renovar-los directament al tauler d’administració del sistema. Per poder fer la transferència, haureu d’assegurar-vos que el vostre termini de registre de domini actiu superi els 60 dies i que tingueu accés al compte ofert pel proveïdor de domini original. A continuació, es mostra la llista dels passos necessaris per transferir un domini personal a Shopify:

 1. Consulteu la política de transferència que ofereix el vostre proveïdor de noms de domini. Aquesta informació sol estar disponible al centre d’ajuda de la plataforma. Llegiu-ho atentament abans d’iniciar el procés de transferència.
 2. Inicieu la sessió al vostre compte de proveïdor, confirmeu que el correu electrònic està associat amb ell, ja que rebrà missatges de verificació durant tot el procés de transferència.
 3. Desbloqueu el nom de domini voleu passar a la secció de configuració.
 4. Obteniu el codi d’autorització utilitzaràs per transferir el domini.
 5. Accediu al tauler d’administració de Shopify, feu clic a “Botigues en línia”, I després la secció“DominisPestanya ”.
 6. Feu clic a “Connecta el domini existent i després feu clic al botó “Transferència al vostre dominiBotó ”(si aquest és el primer domini que intenteu transferir).
 7. Feu clic a “Transferència de dominiBotó ”, introduïu el domini que voleu moure feu clic a “Pròxim”I, a continuació, feu clic a“Verifiqueu el dominiBotó ”. Si ho heu fet tot correctament i el nom de domini estarà llest per a la seva transferència, veureu la secció “Domini desbloquejat”Missatge. Feu clic a “PròximBotó ”per completar el procediment. Si el sistema genera el “Domini bloquejat“, Comproveu la configuració que heu realitzat durant l’etapa de preparació.
 8. Comproveu el correu electrònic per verificar la transferència, entrar al PPE (autorització) codi ofert pel vostre proveïdor de noms de domini. Feu clic a “Pròxim”I“Bu i TransferènciaBotons ”. Comproveu el correu electrònic després per confirmar la transferència una vegada més.

Tan aviat com hagueu acabat amb tots els passos, trigareu uns 20 dies a completar la transferència amb èxit. Shopify us enviarà un missatge de confirmació al finalitzar la tasca.

Connexió del vostre propi nom de domini a Shopify

Una altra opció és connectar el vostre propi nom de domini a Shopify sense transferència. Això significa que encara podreu gestionar la vostra pròpia configuració de nom de domini, renovar-la i efectuar els pagaments, si cal. A continuació es mostren les directrius de connexió de domini que heu de completar:

 1. Afegiu el vostre domini a la botiga Shopify. Per fer-ho, aneu al tauler d’administració de Shopify, arribeu a la secció “Botiga online”, I després la secció“DominisPestanya ”. Feu clic a “Connecta el domini existentBotó ”. A continuació, feu clic a “PròximBotó ”i comença la configuració.
 2. En cas que hagueu adquirit el nom de domini al proveïdor de tercers, haureu de fer-ho editeu alguns paràmetres de DNS, inclòs el registre A que s’ha d’apuntar a l’adreça IP de Shopify, però tingueu en compte que aquest pas pot afectar altres paràmetres i configuracions, com ara el reenviament de correu electrònic, per exemple.
 3. Per ajustar la configuració, inicieu la sessió al compte registrat amb el proveïdor de domini anterior. Cerqueu la secció Configuració DNS i busqueu l’àrea de gestió del domini així com les configuracions DNS.
 4. Editeu el registre A per assenyalar l’adreça IP necessària de Shopify (23.227.38.65) i deseu els canvis.
 5. Cerqueu el registre CNAME a la configuració DNS i canvieu el www. Registre CNAME de tal manera que apuntaria a stores.myshopify.com. Seguiu les directrius generades pel sistema. Deseu el registre CNAME i verifiqueu la connexió del nom de domini activant el correu electrònic de confirmació enviat per Shopify. Tot plegat, pot trigar fins a 48 hores a completar el procediment de connexió.

Ja heu acabat amb tots els passos? Aleshores, us convidareu a provar el vostre lloc web de Shopify per comprovar si tots els elements es troben en els seus llocs i si funciona bé. Si tot està bé, podeu considerar que la vostra migració de Wix a Shopify sigui un èxit i començar a fer créixer el vostre negoci basat en la web!

5. Professional Wix per a Shopify Migration Services

Si canvieu els passos bàsics i els matisos especials associats a cada plataforma, podeu canviar de Wix a Shopify amb èxit. Hi ha diversos serveis, que ofereixen transferència de llocs web. Val a dir que aquestes opcions semblen més convenients a primera vista ja que no us haureu de preocupar del procés i només heu d’esperar el resultat. Tanmateix, a mesura que comenceu a comprovar el resultat, podreu notar molts errors que podrien acabar en risc de la seguretat i la funcionalitat del vostre lloc web.

A més, les eines de migració de llocs web sovint no són barates i no té cap sentit pagar els serveis que no poden resultar útils a llarg termini i poden provocar problemes que puguin perjudicar el nou projecte. En conseqüència, no és la millor manera de canviar el vostre lloc web d’una plataforma a una altra. Alguna cosa pot no anar de la manera que espereu i serà només la pèrdua de temps i diners.

En canvi, té sentit confiar aquesta tasca als professionals. Podeu triar entre dues opcions raonables aquí.

El primer és utilitzar les eines que ofereix Cart2Cart, que permet la migració Wix automatitzada a Shopify. La plataforma transferirà cada element del contingut del vostre lloc web manualment, tenint en compte tots els matisos i els vostres requisits especials. Tot i això, sou vosaltres els que sereu els responsables del resultat final.

Cart2Cart

La segona opció és contactar amb els gurús freelance de Shopify, oferint els seus serveis a https://experts.shopify.com/. D’aquesta manera, s’elimina la necessitat de tenir cura de tots els passos del procés de transferència de llocs web de manera independent ja que els experts del sistema s’ocuparan de tots els seps. El que heu de fer és simplement demanar el servei i comprovar-ne el resultat. Això és.

Experts de la botiga

Al mateix temps, heu d’estar preparats per discutir tots els detalls de la vostra comanda, aspectes de preus, terminis, requisits de migració, paràmetres del vostre magatzem web i altres problemes imprescindibles en detalls per no trobar-vos problemes després..

Linia inferior

Quan es tracta de construir una gran botiga en línia completa amb centenars de productes i múltiples funcions, és imprescindible escollir una plataforma carregada de funcions. Wix i Shopify són dos sistemes coneguts mundialment i realment podeu iniciar una botiga web amb qualsevol d’ells. Tot depèn de les vostres necessitats i necessitats comercials.

Tanmateix, si ja teniu una botiga basada en Wix i voleu portar la seva funcionalitat al nou nivell, la migració a Shopify serà una solució raonable que acabarà sent efectiva. Això no és perquè Wix és dolent quant a opcions de comerç electrònic. Això es deu al fet que Shopify és un programari especialitzat de comerç electrònic que es va orientar inicialment al desenvolupament de grans hipermercats en línia.

El procés de commutació manual de Wix a Shopify requereix temps i esforç, però val la pena, si voleu aprofitar un resultat digne. Hi ha alguns problemes relacionats amb la transferència de domini i de contingut, així com amb l’ajust de la configuració. Per simplificar la tasca, tingueu en compte els passos i suggeriments esmentats a la guia enumerada anteriorment i sigueu coherents amb cada etapa. Cal dedicar una atenció especial a la transferència de noms de domini, on tot depèn del proveïdor d’allotjament amb qui tracteu.

Si no voleu preocupar-vos de la migració manual de Wix a Shopify, té sentit utilitzar serveis especials o contractar un autònom això farà la feina per vosaltres. Aquests inclouen serveis en línia que proporcionen una migració automatitzada de llocs web o l’assistència d’experts de Shopify, que gestionaran tots els passos de manera independent. Cadascuna d’aquestes opcions té els seus pros i els seus contres. Per tant, tingueu en compte tots aquests matisos per adoptar una decisió realment imparcial. Aquesta és una manera segura de fer que la migració de Wix a Shopify sigui un èxit.

Comanda transferència de llocs web

Preguntes freqüents sobre la migració de Wix to Shopify

Pregunta: Wix és bo per al comerç electrònic?

Resposta: Wix compta amb un potent motor de comerç electrònic, que ofereix diverses eines de personalització de disseny, funcions de botiga web, plantilles de la indústria responsiva, configuració de pagament i enviament. Això permet crear botigues web de qualitat amb el sistema. Penseu, però, que Wix és fantàstic només a l’hora de llançar projectes de comerç electrònic petit o mitjà. Si necessiteu un hipermercat amb milers de productes que s’ofereixen a la venda i una funcionalitat avançada, té sentit canviar al sistema nínxol especialitzat com Shopify.

Pregunta: Wix permet l’expedició de gotes?

Resposta: Sí, les botigues Wix ja poden connectar-se amb els serveis de navegació més populars. Aquests inclouen Modalyst, Printful i Printify. La integració amb aquestes plataformes permet organitzar i gestionar el negoci d’expedició basat en els vostres requisits i criteris personals.

Pregunta: És compatible Wix amb Shopify?

Resposta: Parcialment, sí. Podeu importar productes de Wix a Shopify compilant fitxers CSV amb descripcions, per exemple. Tanmateix, si voleu importar tot el disseny i l’estructura del lloc web de Wix a Shopify, no podreu fer-ho a causa de les restriccions de funcionalitat.

Pregunta: Podeu transferir Wix a Shopify?

Resposta: És possible transferir la vostra botiga web de Wix a Shopify. Tot el procés inclourà la transferència de contingut i de nom de domini amb un ajustament addicional de la configuració de personalització del disseny i la configuració. Podeu gestionar el procés de forma manual o mitjançant l’assistència de serveis professionals.

Pregunta: Shopify és millor que Wix?

Resposta: És incorrecte donar prevalença a Shopify per Wix, ja que ambdues plataformes són representants de renom de la indústria del disseny web. Difereixen només en el seu focus de nínxol. Wix és el creador de llocs web tot en un que permet crear botigues en línia. Al seu torn, Shopify és el programari de comerç electrònic complet amb una botiga web potent que configura la funcionalitat necessària per llançar i gestionar tot tipus de botigues en línia, inclosos els hipermercats..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me