Realitat Augmentada (AR) en Desenvolupament Web

realitat augmentada en desenvolupament web


Reality Augmented (AR) – és la tecnologia que permet afegir elements inexistents a la realitat que l’envolta. Un dels exemples pot ser la retransmissió de partits esportius, quan el vídeo que ve amb determinades coordenades a l’aire es proporciona amb la trajectòria de vol d’una pilota, un botí o d’una línia que serveix de cert punt de partida. És a dir, es produeix la conjunció d’objectes reals i imaginaris. Aquest efecte també s’utilitza freqüentment en pel·lícules i publicitat.

En realitat, la noció de la realitat augmentada es va introduir fa força temps, concretament el 1990. Va ser ofert per l’investigador de la Boeing Corporation. És a dir, la idea mateixa d’utilitzar coses augmentades que realment tenen lloc i aquelles que són irreals per crear imatges en temps real o durant el tall transversal no és nova. És difícil anomenar a la tecnologia en un format tan “aplicat”: una persona corrent ha utilitzat el contingut ja preparat per aplicar-lo. Aquesta persona no pot afectar res ni canviar els mitjans o altres maneres d’utilitzar la tecnologia. A partir d’ara, la situació ha canviat per sempre.

Què és la realitat augmentada (AR)?

A causa del desenvolupament de xarxes conexionistes, dispositius mòbils, càmeres i programari, la realitat augmentada s’ha convertit en una part indispensable de la vida de la gent corrent. A més, ara es selecciona àmpliament com la tecnologia disponible i generalitzada per utilitzar per a la realització de les tasques aplicades. No heu de ser només un usuari sense cap llibertat d’elecció. En lloc d’això, podeu decidir personalment si voleu fer servir l’AR per a la realització de les vostres tasques quotidianes o no. El que més importa és que el nombre d’esferes d’aplicacions és força extens i continua creixent (entreteniment, construcció, disseny, arquitectura, indústria automobilística, educació, logística, mapeig, comerç electrònic i què no).

Empreses conegudes com Apple o Google implementen i popularitzen àmpliament la tecnologia de realitat augmentada en els seus ecosistemes. Per exemple, la versió mòbil de Safari és compatible amb la previsualització del contingut basat en AR sense necessitat d’instal·lar aplicacions addicionals (funciona amb la base de l’eina iOS Quick Look integrada). ARCore i ARKit proporcionen l’entorn per al desenvolupament d’aplicacions i contingut de la realitat augmentada. Google ha anunciat Android Q basat en E / S, que pot transferir objectes 3D a l’entorn d’un usuari directament des del camp de cerca del navegador només mitjançant la càmera mòbil. De totes maneres, la tendència és clara. En només un parell d’anys, la realitat augmentada es convertirà en un corrent principal. El futur ja ha arribat.

Com funciona la realitat augmentada

L’essència és clara: en lloc de veure imatges planes, l’usuari té l’oportunitat de provar un producte o un objecte interior en mode de temps real. Es poden aplicar models 3D de roba, sabates, mobles, electrodomèstics, flors, objectes decoratius i altres elements mitjançant la càmera de dispositius mòbils sobre objectes reals en règim a escala completa en temps real per veure com s’adapten exactament a tu..

El fet que les coordenades, l’amplada o l’escala siguin considerades i calculades en detalls fa que la informació sigui bastant vàlida i confiable. En qualsevol cas, està molt a prop del resultat que obtindreu en fer una comanda.

Ara la quantitat actual de gent disposa de telèfons intel·ligents, cosa que fa que la tecnologia sigui extremadament disponible per a grans públics. Es tracta de la seva realització, ja que la integració de la AR a eCommerce és un procés bastant car, que només es pot practicar per empreses riques i rendibles.

Realitat augmentada en comerç electrònic

El desenvolupament d’aplicacions AR és principalment la prerrogativa d’estudis nínxols amb equips i programari complexos. El procés se centra en la creació de models 3D i el seu ús posterior. El cost de la integració tecnològica disminuirà gradualment. Aquesta és la raó principal del perquè Constructors de llocs web de comerç electrònic solen integrar la tecnologia de realitat augmentada en el desenvolupament dels seus productes.

Actualment, Shopify és l’únic programari de comerç electrònic que podria permetre’t la introducció d’AR. Això és bastant beneficiós per als usuaris habituals, ja que tenen l’oportunitat d’utilitzar els avantatges esmentats anteriorment sense invertir res en el procés. Els propietaris de botigues web podran augmentar el seu volum de vendes, mentre que els seus clients estaran més segurs de comprar les coses que realment necessiten.

Aquest enfocament no només augmenta la taxa de conversió, sinó que també disminueix el nombre de productes retornats a la botiga web i també augmenta la taxa de satisfacció del client.. Les seves expectatives sobre l’elecció del producte es justifiquen en gran mesura. La integració AR és la revolució en el nínxol de comerç electrònic.

Realització AR a Shopify

La plataforma és compatible amb la presentació de models en 3D als clients, però els heu d’aconseguir abans. Per fer-ho, haureu de realitzar diversos passos:

  1. Instal·leu l’aplicació 3D Warehouse a la vostra botiga web.
  2. Accediu al tauler de gestió de botigues web, trieu el menú del compte i l’opció «Contracteu un expert en Shopify».
  3. Trieu l’opció “Afegir nova funcionalitat”.
  4. Seleccioneu “Crear models de producte 3D per a AR”. El cost del servei comença amb 100 dòlars.
  5. Respon a totes les preguntes necessàries i envia la consulta.

Tan aviat com es revisi la consulta, obtindreu una oferta de l’expert amb tots els termes de finalització del projecte. També heu de proporcionar les fotografies necessàries per a la creació de models de producte en 3D. Cadascun d’ells requereix fotografies realitzades en diferents angles (frontal, ambdós costats, part posterior, part superior i inferior).

Shopify AR Font: https://www.shopify.com/ar

Per crear fotos de qualitat d’objectes grans, la lent de la càmera de 50 mm serà suficient. Per a productes de mida petita i petita, té sentit utilitzar lents de 70 mm i 100 mm. Si un objecte té una textura complexa i no simètrica, també podeu necessitar més fotos. Qualitybviament, la qualitat de les imatges té un impacte directe sobre la qualitat dels models 3D. Tenir una càmera professional és imprescindible en aquest sentit.

Per crear els models exactes d’objectes, caldrà especificar les seves mides en mil·límetres. Si teniu els esborranys o esbossos de productes amb l’especificació de les seves dimensions, és molt útil.

Tan aviat com hagueu acabat amb aquest complex de mesures, només envieu les fotos i obtindreu el model 3D a punt. Cal comprovar a fons la seva qualitat: visió realista, proporcions, precisió de les juntes, textures, signes o signatures i què no. Aquests models estan dissenyats pel que fa a certs estàndards de qualitat que s’especifiquen aquí.

Si tot va bé, ha arribat el moment d’afegir els models a la botiga web mitjançant l’ús de l’aplicació 3D Warehouse. Accediu-hi per afegir els models de cada producte (pengeu fitxers en formats .usdz i .gtlf / .glb en funció de les dades que obtindreu de l’expert), especificant els títols i enllaços de producte que presentaran. Diferents tipus de fitxers funcionen bé per a situacions diferents. Per exemple, la versió .usdz s’utilitzarà per visualitzar els productes a través del navegador Safari.

El següent pas és activar la funcionalitat AR Quick Look i el signe que permet activar la previsualització d’objectes en mode 3D. A més, requerirà la implementació de certes edicions de codi de plantilla simples. Hi ha disponible una instrucció detallada sobre com realitzar els canvis aquí.

AR és el futur del disseny web?

El Tendències AR convertir-se en una part notable de la vida per als desenvolupadors web i els usuaris habituals. Anteriorment, només una petita categoria d’usuaris tenien accés a l’aplicació d’aquesta tecnologia. Avui, fins i tot una petita empresa es pot permetre la presentació dels seus productes en mode 3D. El cost del servei no és elevat, mentre que la majoria dels clients tenen la base tècnica necessària per a la visualització prèvia d’aquest tipus de contingut, es tracta de telèfons intel·ligents i tauletes basats en iOS i Android..

Shopify s’ha convertit en la primera plataforma a escala completa que ha integrat eCommerce AR. Ownersbviament, els propietaris de botigues web creuen que el procés de configuració de l’AR és una mica difícil, però val la pena, tenint en compte l’efecte potencial que poden tenir a llarg termini (les taxes de conversió poden augmentar dues vegades). La disponibilitat d’habilitats i programes especialitzats fa que es pugui crear models 3D de manera independent. Tanmateix, a la quantitat d’usuaris prevalent els pagarà el resultat de qualitat ja feta.

Podeu ordenar el desenvolupament de solucions programades de forma individualitzada AR des d’estudis web, però això no és gens beneficiós, que és bastant car. És més raonable utilitzar solucions preparades, moltes de les quals apareixeran en un futur més proper. Shopify era el cercador i és probable que el segueixi BigCommerce, 3dcart, Wix, WooCommerce i altres marques completes i de renom aviat.

Moltes empreses grans informàtiques exploren la tecnologia AR, cosa que val la pena continuació d’idees de VR (realitat virtual), convertit en la seva branca separada. La tecnologia es convertirà segurament en la principal tendència futura, ja que obté un sentit aplicat més extens. Google, Apple, Facebook, Amazon i altres empreses de bona reputació treballen en el desenvolupament i la promoció d’estàndards i mitjans d’aplicació de l’AR en la vida real. Aquesta és la pedra angular del seu èxit i desenvolupament extens. En aproximadament 2-3 anys, tothom utilitzarà la tecnologia per a propòsits múltiples. Per què no comença ara??

Proveu ara Shopify AR

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me