Quant costa construir un lloc web?

El cost real de llançar un lloc web és un autèntic misteri per a la majoria dels desenvolupadors web, que s’impliquen en aquest procés per primera vegada. De fet, no hi ha una resposta definitiva a aquesta pregunta, ja que el cost final del desenvolupament de llocs web depèn de múltiples factors.


Contingut
Cost del lloc web realitzat per:
Constructor de llocs web
CMS + Hosting
Autònom
Estudi web
Cost mitjà d’un lloc web:
Lloc personal
Blog en línia
Comerç electrònic
Negoci petit
Vista general gràfica de comparació
Linia inferior

Aquests inclouen el tipus i la complexitat d’un lloc web que necessiteu, els mètodes de creació web que utilitzeu, la plataforma que seleccionareu per a aquest propòsit, el cost d’un nom de domini, allotjament, etc..

Una varietat de factors que afecta el cost del desenvolupament de llocs web fa que sigui difícil donar l’estimació exacta del preu final del projecte. Tanmateix, heu d’estar preparats perquè el cost eventual del vostre lloc web pugui ser diverses vegades superior al que s’esperava inicialment.

La majoria dels usuaris, que no tenen llocs web, però volen obtenir-ne personal o objectius comercials, Creu que la creació de llocs web és un procés complicat i bastant car. Fins a cert punt, tenen raó, però és tan costós com s’imagina?

És necessari pagar milers de dòlars per aquest servei avui? Potser, hi ha una opció que fa possible pagar menys sense comprometre la qualitat d’un projecte pràcticament preparat?

Per donar respostes a aquestes preguntes, mirem de prop algunes de les maneres principals de construir un lloc web, les seves característiques i el cost de creació del lloc web. Després d’haver llegit aquesta investigació, descobrireu quants diners haureu d’invertir realment en el vostre projecte web, quines opcions podeu fer servir i quins preus cobren per aquests serveis avui dia.

Cost del lloc web realitzat pel creador de llocs web

Els creadors de llocs web són programes especials utilitzats per desenvolupar diferents tipus de llocs web en funció de les necessitats dels usuaris. La majoria estan dissenyats tenint en compte els no experimentats, que encara tenen la intenció de crear llocs web amb funcions a un cost assequible..

Aquests serveis basats en núvols són generalment molt intuïtius, cosa que fa que la molèstia de construcció web sigui mínima i garanteixi un resultat digne atorgat per emprendre l’enfocament adequat al procés de creació del lloc web..

La majoria d’usuaris necessiten llocs web tècnicament senzills (llocs web d’empresa, carteres, blogs, llocs web promocionals, etc.) és per això que té sentit tenir en compte la rendibilitat de la plataforma en funció de la seva comoditat i el seu cost per completar aquests projectes..

En aquest sentit, els constructors de llocs web estan fora de qualsevol competència, especialment pel que fa a preus i facilitat d’ús. Però, què necessiteu per llançar un lloc web amb aquests serveis? Quant ha d’estar disposat a invertir en la seva creació i quin resultat pot aprofitar?

 • Per crear un projecte amb creadors de llocs web, haureu d’obtenir una plantilla, nom de domini i hosting.
 • Les plantilles poden ser gratuïtes i de pagament, segons la seva qualitat i el servei que s’ofereix.

Quant al hosting i el nom de domini, les coses difereixen. Gairebé tots els constructors de llocs web ofereixen allotjament integrat, la durada és il·limitada en alguns serveis. A mesura que trieu una plataforma i us registreu, obtindreu un subdomini gratuït, suficient per fer el vostre primer lloc web i explorar el conjunt de funcions del servei..

Tanmateix, mentre continueu treballant en el desenvolupament del vostre lloc web, us adonareu que no passareu sense domini de segon nivell. Podeu obtenir-lo com a bonus o en un dels plans de preus que trieu.

El cost mitjà de creació d’un lloc web amb un creador de llocs web es pot calcular mensualment i anualment, sent aquesta última variant més beneficiosa pel que fa al cost. Els preus varien en funció dels plans que ofereixen els constructors de llocs web: navegueu per esborrar-los.

Cost del lloc web realitzat per CMS + Hosting

Igual que els creadors de llocs web, CMS difereixen en paràmetres, funcions i tipus de llocs web que podeu llançar amb ells. Tot i que sigui el servei que necessiteu, però, haureu d’assabentar-vos de més informació sobre la seva funcionalitat, opcions integrades, eines i altres funcions imprescindibles per a la creació eficaç de llocs web..

Si sou un principiant i aquest és el vostre primer intent de configurar un lloc web amb un sistema de gestió de continguts, inicialment haureu d’aprendre els fonaments bàsics d’utilitzar el CMS que escolliu, és a dir, la configuració d’allotjament, la creació de bases de dades, l’ús del tauler i el sistema general. característiques.

El que heu de saber és que la majoria de CMS de codi obert són inicialment gratuïts. Això significa que podeu descarregar-les, instal·lar-les i actualitzar-les sense cap cost. A més, fins i tot podeu provar de construir un lloc web senzill sense invertir-hi. Aquesta és una bona pràctica per a principiants, que desitgin aprendre els matisos de treball amb aquests sistemes.

Al mateix temps, molts CMS no poden tenir una funcionalitat descentrada i impliquen integracions de complements externs, complements o extensions per obtenir un millor resultat..

Ara, anem a les despeses financeres.

Cost de creació d’un lloc web amb CMS

Quant costarà crear un lloc web amb CMS? Consulteu els punts següents:

 1. Hosting – al voltant de 150 dòlars / any;
 2. Nom de domini – al voltant de 20 dòlars / any;
 3. Plantilla – els temes també poden ser gratuïts i de pagament, però unes plantilles dignes us costaran uns 100-150 dòlars;
 4. Complements addicionals – els pagats costen de 5 $ i fins a 100-150 dòlars per un article, depenent del seu caràcter i complexitat.

Aquesta és l’estimació aproximada del cost de creació d’un lloc web amb CMS. Els preus poden diferir pel que fa al tipus de sistema que utilitzeu i al projecte que voleu oferir a llarg termini.

Cost del lloc web realitzat per Freelancer

La decisió de contractar un autònom Dissenyar un lloc web pot ser fruit de diversos factors. Vostè pot tenir temps per treballar en el desenvolupament del vostre lloc web o potser les vostres habilitats no són suficients per completar la tasca de manera efectiva. Siguin quins siguin els motius, heu d’estar al corrent del cost aproximat de l’ús dels serveis d’aquest especialista i de les possibles amenaces que podeu presentar durant el procés.

La majoria dels autònoms solen cobrar tarifes horàries pels seus serveis. Els preus varien molt segons la competència i l’expertesa d’un especialista, les habilitats disponibles, el temps que necessiteu per obtenir un projecte a punt, la ubicació d’un dissenyador web i altres requisits que pugueu tenir..

 • Els costos mitjans de desenvolupament web oscil·len entre 30 i 80 € per hora.
 • El cost dels serveis que ofereixen els professionals és d’uns 500 a 1000 dòlars per a l’obra completa.

Això inclou diferents tipus de tasques que un especialista gestiona durant aquest temps, ja sigui en desenvolupament de disseny, configuració de llocs web, redacció de mòduls addicionals, ajustament de configuració, etc. Per cert, també pot costar molt el manteniment i la gestió del lloc web, perquè no ho serà capaç de fer-ho pel vostre compte.

Just després de la posada en marxa del projecte, haureu de tenir cura de les actualitzacions periòdiques de contingut, assistència de seguretat, SEO, etc. Això també requereix inversions financeres: a partir de 100 dòlars mensuals en cas d’utilitzar serveis autònoms. Assegureu-vos d’esborrar aquests matisos amb antelació per fer els càlculs necessaris.

També haureu d’estar preparats per pagar l’allotjament del lloc web i el nom de domini. Un allotjament de qualitat i segur pot costar entre 20 i 50 dòlars mensuals en funció del proveïdor que tingui al servei.

Pel que fa als noms de domini, el seu cost pot diferir pel que fa a l’edat del domini. Els dominis nous poden costar al voltant de 10-15 dòlars anuals, depenent del tipus de registre i de la zona de domini. El cost dels dominis envellits pot arribar a centenars o fins i tot a milers de dòlars, però els usuaris que necessiten llocs web per a ús personal o empresarial generalment no els interessa obtenir dominis tan cars..

Tenint en compte les despeses esmentades anteriorment, podeu calcular quant costa construir un lloc web. En resum, puc concloure que el cost mínim de llançament d’un lloc web és de 300 a 500 dòlars per cada lloc web estàndard desenvolupat per un autònom especialitzat.

Cost del lloc web realitzat per Web Studio

Quan es tracta de la creació de llocs web professionals per a grans empreses i d’ús personal, entren en pràctica els estudis web. Es tracta d’equips d’experts, que controlen cada pas del procés de creació web.

A més, els estudis web són conscients de les principals tendències en disseny web, que tenen com a resultat la creació de projectes completament funcionals i altament funcionals. La càrrega dels estudis web depèn de diversos factors com el nombre de persones que treballaran en el desenvolupament del projecte, la complexitat i l’estil d’un lloc web que necessiteu, els objectius que persegueu, els terminis, etc.. Per tant, quant podeu esperar invertir en un projecte d’estudi web?

Cost de la creació d'un lloc web per estudiants web i autònoms

 1. El cost mensual de l’allotjament pot oscil·lar entre 10 i 16 dòlars depenent del proveïdor i del pla escollit. Per tant, pagareu aproximadament 150 a 200 dòlars l’any per obtenir un allotjament fiable. Pel que fa al nom de domini, costarà al voltant de 10 dòlars i 30 dòlars per any. Això també depèn de la zona de domini i de les característiques que preferiu.
 2. El següent que hauràs de pagar és la plantilla treballarà l’equip de disseny web. L’interval de preus pot ser versàtil aquí: una plantilla decent costarà des de 100 $ fins a 1000 dòlars, segons el tipus de lloc web, la seva complexitat i les tarifes generals d’estudis web..
 3. Finalment, la part més responsable i la més costosa del procés de disseny web és el cost dels serveis d’estudi web. De vegades, les taxes de desenvolupament web poden ser elevades i arribar fins a 4.000 a 6.000 dòlars. Això depèn dels termes del contracte que tingueu amb l’estudi, de la seva política de preus, del nombre de desenvolupadors web en equip, dels serveis que pretengueu utilitzar i de molts altres aspectes..

Penseu que el cost del desenvolupament de llocs web no es limita només a la creació de disseny. El fet que siguin experts en estudis web que desenvolupin un lloc web per a tu significa que no podreu gestionar-lo i actualitzar-lo després pel vostre compte. Això passa només perquè no coneixeu les seves característiques de disseny, estructura i altres matisos similars.

A més, la promoció de llocs web també és important si voleu executar un lloc web rendible i eficaç que generi trànsit i us ajudarà a crear una base de clients. Si contracteu un estudi web per a més manteniment de llocs web, SEO, atenció al client, problemes de seguretat, etc., prepareu-vos per invertir al voltant de 100-150 dòlars mensuals o fins i tot més.

Si necessiteu un lloc web de qualitat, no té sentit buscar opcions costoses de construcció web. En la majoria dels casos, no necessiteu un dissenyador web professional ni tot l’equip d’estudi web per desenvolupar aquest projecte. De la mateixa manera, no haureu de perdre el vostre esforç i temps per explorar les bases de l’ús de CMS. No sempre val la pena invertir. Aquí és on els populars constructors de llocs web són de gran ajuda. Són fàcils d’utilitzar i presenten la millor correlació qualitat / preu.

Cost mitjà d’un lloc personal

El cost de creació d’un lloc web amb creadors de llocs web generalment baixa al preu de la plantilla, allotjament, nom de domini, complements addicionals o aplicacions que vulgueu integrar i obtenir més suport. Quan es tracta de constructors de llocs web populars, Aquestes característiques s’inclouen dins dels plans que ofereixen les plataformes.

Sent els constructors de llocs web més barats, Wix i uKit ofereixen tarifes assequibles que s’ajusten a les necessitats versàtils d’edificació web. Descobrim ara el que es triga a llançar un lloc web amb ells.

Cost d’un lloc personal realitzat per Wix

Creador de llocs personals de Wix

Wix és un creador de llocs web tot en un conegut mundialment, que funciona molt bé per a diferents tipus de llocs web personals. El seu ric conjunt de funcions, l’abundància de plantilles, les eines de personalització de disseny i diversos plans de preus converteixen el sistema en una solució digna per a usuaris sense experiència. Wix siguin quines siguin les vostres habilitats i coneixements de disseny web i qualsevol tipus de lloc web que tingueu en compte, Wix us ajudarà a completar la tasca de la millor manera possible.

El cost de crear un lloc web personal amb Wix depèn de les funcions que penseu utilitzar i del pla de preus que escolliu per aquest propòsit..

Actualment, el sistema ofereix un pla gratuït il·limitat que potser necessiteu per provar les seves característiques i cinc plans de pagament. Quan es tracta del desenvolupament d’un lloc web personal, el pla Combo o Unlimited serà la millor solució. El nom del pla de domini Connectat difícilment funcionarà per les vostres limitacions (com ara el banner publicitari o la necessitat d’utilitzar un domini de segon nivell).

A banda de comprar aquests plans, no haureu de pagar més per utilitzar Wix. El preu anual per a la gestió d’un lloc web es reflecteix en el cost dels plans. El sistema permet crear un lloc web agradable per uns 96 dòlars anuals en funció dels objectius de construcció web que persegueixi.

El que és important, Wix introdueix freqüentment ofertes especials (al voltant de 10 vegades a l’any) que garanteixen descomptes del 50% per a tots els plans de preus. Normalment, aquestes ofertes s’introdueixen en festius i esdeveniments especials durant la vida del servei. Tenen una durada de 3-7 dies i es pot estalviar fàcilment grans havent esperat el moment adequat (tots els subscriptors del servei reben correus electrònics corresponents que avisin sobre les ofertes).

Vegeu també:
Revisió del constructor de llocs web de Wix
Exemples de lloc web personals de Wix

Proveu Wix (Pla gratuït disponible)

Cost d’un lloc personal realitzat per uKit

Exemple de lloc web personals de uKit

uKit se situa generalment com a creador de llocs web per a petites empreses i, per tant, el seu conjunt de funcions està orientat al desenvolupament d’aquests llocs web. Tanmateix, la facilitat d’ús excepcional, la natura intuïtiva de la creació de pàgines web, les plantilles responsives del nínxol i el potent conjunt de funcions fan del servei una elecció decent per a la creació de llocs web personals.

El creador de llocs web és una de les solucions de construcció web més assequibles disponibles al nínxol de disseny web contemporani. Aquí no hi ha cap pla gratuït, però podeu provar el sistema durant dues setmanes sense cap cost. Si les opcions que ofereix us agraden, podeu actualitzar un dels seus quatre plans de pagament.

Quan es tracta del desenvolupament d’un lloc web personal, les solucions més adequades són els plans Premium i Premium +, el cost dels quals constitueix 4 $ i 8 dòlars al mes corresponent. Penseu que aconseguir una subscripció única durant 3, 6 mesos o 1-2 anys alhora us permetrà estalviar grans. Els descomptes constitueixen un 5%, 10% i 30% en funció del termini de subscripció escollit. Una altra manera d’estalviar-ne més és fer servir el codi promocional 25% uKit, disponible en línia.

A més d’això, uKit compta amb una oferta, que cobreix el desig actual de qualsevol negoci de tenir un lloc web. Si necessiteu un lloc web d’empresa més professional, però no teniu temps ni teniu ganes de treballar per al seu desenvolupament pel vostre compte, podeu demanar un projecte llest per claus per 100 dòlars als desenvolupadors del sistema. Es tracta d’una oferta molt intentadora per a persones que estan ocupades a completar les seves tasques empresarials i a obtenir beneficis.

Vegeu també:
Revisió del creador de llocs web de uKit
Exemples de llocs web de uKit

Proveu uKit (la prova de 14 dies està disponible)

Cost mitjà del bloc en línia

Pot ser que tingueu la necessitat de connectar un bloc al vostre lloc web ja fet o llançar-lo des de zero. El cost de llançar un bloc inclou el preu d’una plantilla nínxol, allotjament, nom de domini i integracions. Tant Wix com uKit tenen plans de preus que funcionen bé per a la creació de blocs. Revisem ara les opcions més adequades.

Cost d’un bloc en línia realitzat per Wix

Wix Blog Builder

Wix compta amb un potent motor de blocs, que permet crear i gestionar blocs amb funcions completes. El cost d’utilitzar el servei depèn de les funcions que voldreu integrar al vostre projecte. Podeu provar la plataforma gratuïtament registrant-vos i provant les seves opcions de pla gratuïtes.

L’actualització a la panella Connexió de dominis tampoc no us donarà el resultat desitjat, a causa de diverses restriccions de la subscripció, que no val la pena invertir, si teniu previst entrar en línia.

Els plans Combo i Unlimited funcionen millor per a la creació de blocs en línia. El cost d’aquests plans és de 8,50 i 12,50 dòlars al mes. El que obtindreu aquí és la quantitat adequada d’espai i amplada de banda del disc, absència del banner publicitari del sistema i d’altres funcions relacionades amb el bloc.

Mitjançant els plans, podreu:

 • afegir, actualitzar i programar publicacions al bloc,
 • crea la secció de publicacions destacades i un núvol d’etiquetes,
 • activeu els comentaris dels usuaris,
 • crear feed personalitzat,
 • utilitzeu de forma predeterminada Google Analytics i l’allotjament del sistema integrat inclòs als plans.

Si heu decidit crear un bloc funcional i atractiu visualment sense invertir massa esforç, temps i diners, Wix és la resposta. El conjunt de funcions ric i una àmplia gamma d’eines i opcions converteixen la plataforma en l’elecció més adequada per al vostre projecte de blogs, independentment de la seva complexitat, tema i estil..

Vegeu també:
Exemples de blocs de wix

Creeu el vostre propi bloc amb Wix

Cost d’un bloc en línia realitzat per uKit

Exemple de pàgina de bloc uKit

uKit blog és una bona addició gratuïta a un lloc web creat amb aquest creador de llocs web. Aquesta és la solució més adequada per a una petita empresa que no vol preocupar-se de la complexitat de la configuració de sistemes especialitzats de blocs.

El pla més adequat per a la creació de blocs és Premium+. El seu cost constitueix 8 dòlars al mes. Premium + Pla proporciona el sistema de recollida d’estadístiques i estadístiques ampliats, així com l’accés il·limitat de plantilles, que es poden utilitzar per llançar un bloc.

Podreu crear i gestionar un bloc connectant un “Informador de notíciesWidget a qualsevol pàgina del vostre lloc web. El sistema de blocs és senzill, centrat en el contingut i convenient. La publicació de notícies programada és un dels avantatges d’aquests plans, que permet actualitzar el vostre bloc encara que esteu fora. uKit és una molt bona elecció per crear blocs simples per a ús personal.

Inicia el teu bloc amb uKit

Cost mitjà del lloc web de comerç electrònic

El cost de llançar un lloc web de comerç electrònic depèn generalment de l’eina que escolliu per aquest propòsit, del proveïdor d’allotjament, de la plantilla, del nom de domini i de les opcions de màrqueting de les que voldreu utilitzar. Amb Wix i , el procés serà senzill, convenient i assequible.

Cost del lloc web de comerç electrònic realitzat per Wix

Creador de llocs web de comerç electrònic Wix

Wix té el seu propi motor de comerç electrònic, que permet construir botigues en línia petites i mitjanes. La gamma d’eines que proporciona és impressionant i inclou: múltiples opcions de pagament, opcions de màrqueting i gestió d’impostos, galeries de productes, suport multilingüe, exportació d’arxius CSV.

Per crear una botiga web amb Wix, té sentit anar a favor del comerç electrònic o del pla VIP. El cost del Pla de comerç electrònic constitueix 16,50 dòlars per mes. Inclou l’opció de creació de botigues web, quantitat adequada d’ample de banda i d’espai de disc, disponibilitat d’eines de màrqueting, plantilles pròpies per a mòbils de comerç electrònic, Google Analytics integrat, etc. El pla VIP us costarà 24,50 dòlars al mes, a més d’oferir campanyes de correu electrònic, ample de banda il·limitat, client premium. assistència i altres avantatges de comerç electrònic.

Codi Wix és una altra eina gratuïta de comerç electrònic que ofereix el constructor de llocs web. Aquest és el creador d’aplicacions que podeu utilitzar per proporcionar una funcionalitat avançada i efectes addicionals al vostre botiga en línia. No heu de tenir habilitats de codificació per fer-ho, la funció és intuïtiva i senzilla per a tothom.

Vegeu també:
Exemples de botiga en línia Wix

Creeu una botiga en línia amb Wix

Cost del lloc web de comerç electrònic realitzat per Shopify

Espereu el programari de comerç electrònic

Shopify és un programari especialitzat en comerç electrònic, la funcionalitat del qual es centra en el desenvolupament de botigues web. El sistema permet construir botigues en línia amb funcions diferents de diferents mides i complexitats.

Quant al programari ofereixi diversos plans de comerç electrònic, el cost eventual de construir una botiga web amb ell dependrà de la subscripció que sol·liciteu – de 9 $ a 299 dòlars / mes.

Shopify permet provar el sistema gratuïtament durant 14 dies i actualment ofereix els següents plans: Lite, Shopify bàsic, Shopify i Shopify avançat. El seu cost correspon, de forma corresponent, a 9, 29 $, 79 $ i 299 $ al mes.

 • El pla de Lite permet connectar una botiga web al lloc web existent, afegir el nombre il·limitat de productes, passarel·les de pagaments múltiples, seguiment de vendes, opció de botó de compra, etc..
 • Shopify bàsic A més, ofereix una connexió de certificat SSL gratuïta i una opció per afegir bloc.
 • Pla Shopify permet enviar targetes de regal i informes professionals.
 • Shopify avançat Inclou un creador d’informes avançat i un enviament de portadors en temps real.

Penseu que Shopify no té transaccions sense càrrec, però haurà de pagar les transaccions amb targeta de crèdit en cas que accepteu aquests pagaments a la vostra botiga. En definitiva, Shopify és un programari de comerç electrònic professional decent, que també s’optimitza per a màrqueting mòbil.

Vegeu també:
Shopify eCommerce Software Review
Exemples de botiga en línia de Shopify

Creeu una botiga en línia amb Shopify

Cost mitjà del lloc web de petites empreses

La creació d’un lloc web per al vostre negoci és una necessitat, si voleu assolir objectius a llarg termini i créixer la base de clients. El cost de llançar un lloc web amb creadors de llocs web depèn del sistema que seleccioneu a aquest efecte.

Ja que la majoria de constructors de llocs web ofereixen allotjament integrat i ofereixen noms de domini de manera predeterminada, no hauràs de pagar per ells. Informeu-vos de les tarifes que Wix i uKit ofereixen per construir un lloc web de petites empreses.

Cost del lloc web per a petites empreses realitzat per Wix

Constructor de llocs web per a petites empreses de Wix

Construcció d’un lloc web per a petites empreses amb Wix és fàcil, ràpid i eficaç per la varietat d’eines i característiques que ofereix el sistema. El cost de llançar un projecte amb Wix generalment oscil·la al voltant de 96 dòlars anuals depenent del pla amb el qual treballaràs.

Quan es tracta de crear un lloc web per a petites empreses, té sentit utilitzar qualsevol dels plans que la plataforma ofereix, excepte el pla Connecta el domini amb les restriccions disponibles. L’ús de plans Combo, Unlimited, eCommerce o VIP funciona molt bé per a aquest objectiu, mentre que l’elecció s’ha de basar en el conjunt de funcions i l’escala del vostre lloc web de petites empreses, el nínxol en què us enfoceu, el públic al qual teniu l’orientació i el objectius que voleu assolir. Els plans costen 8,50 dòlars, 12,50 dòlars, 16,50 dòlars i 24,50 dòlars, i inclouen diversos termes i funcions.

Per reduir les tarifes anuals dels plans, us recomano seguir diverses ofertes i descomptes especials de Wix que introdueixen diverses vegades a l’any. Aquesta és una manera infalible d’estalviar grans.

Per a aquells empresaris que desitgin dissenyar llocs web de negocis sense problemes, Wix ofereix la seva avançada eina ADI. El Funció d’intel·ligència artificial dissenyarà un lloc web amb funcions completes mitjançant la informació empresarial que proporcionareu. Això és fàcil, ràpid i eficaç.

Vegeu també:
Exemples de llocs web de Wix Business

Creeu un lloc empresarial amb Wix

Cost d’un lloc per a petites empreses realitzat per uKit

Creador de llocs web uKit

uKit s’ha distingit com a creador de llocs web per a petites empreses. La gamma de funcions, eines específiques de negoci, plantilles de resposta i opcions de màrqueting que proporciona és més que suficient per cobrir la quantitat prevalent de necessitats empresarials. El cost de llançar un lloc web complet de petites empreses amb uKit generalment és de 48 dòlars.

Actualment, uKit té quatre subscripcions de pagament, cadascuna de les quals s’adhereix a determinades tasques de disseny web. Podeu triar entre els plans Premium, Premium +, eCommerce i Pro, segons el tipus i l’estil del vostre lloc web de petites empreses, les funcions que voleu integrar, els objectius que voleu que serveixi i altres aspectes relacionats..

A més, el creador de llocs web ofereix descomptes notables per a aquelles persones que paguen per utilitzar el servei durant 3, 6 mesos o 1-2 anys. Els descomptes són del 5%, 10% i 30% pel que fa al pla i termes oferts.

També és possible obtenir un codi promocional del 25% uKit SWB-25 per estalviar grans en dissenyar el lloc web de petita empresa uKit. Si realment teniu objectius empresarials a llarg termini i voleu estalviar grans, uKit és la solució més assequible que mai pugueu trobar.

Creeu un lloc d’empresa amb uKit

Cost de la creació de llocs web: gràfic general de comparació

Estudi webAutònomCMS
(WordPress)
Constructors de llocs web:
WixuKit
Nom de domini (Anual)20 $20 $20 $20 $20 $
Hosting (Anual)150 $150 $150 $100 dòlars48 dòlars
Plantilla de lloc web300 dòlars50 dòlars50 dòlars0 dòlars0 dòlars
Treballar amb lloc web1000 dòlars550 $100 dòlars0 dòlars0 dòlars
Total1470 dòlars770 dòlars320 $120 dòlars68 dòlars

Linia inferior

El cost d’obtenir un lloc web es forma de forma individualitzada en cada situació i depèn de molts factors, és a dir, la construcció de web DIY o la comanda d’un lloc web confeccionat, el tipus de plataforma escollida, el cost de l’allotjament, el nom de domini, les plantilles, els mòduls / plugins. , despeses temporals, complexitat d’un projecte, etc..

 • La solució més cara és demanar un lloc web des d’un estudi web. Aquesta variant funciona bé per a persones que no desitgen conèixer tots els matisos del procés de disseny web, però pretenen aconseguir un lloc web complet per complir els seus objectius i necessitats..
 • El mateix passa amb la contractació d’un autònom. Aquests experts poden desenvolupar diferents tipus de llocs web amb facilitat, però no podreu fer front al seu manteniment ni a la seva promoció. Això significa que finalment haureu de seguir treballant amb un estudi web o un autònom per poder actualitzar i gestionar el vostre lloc web, quan sigui necessari..
 • Construir un lloc web amb CMS és una solució de bricolatge efectiva que podeu triar per aconseguir que la feina sigui efectiva. Aquests sistemes no són gaire difícils de dominar, però encara haureu de tenir habilitats i experiència en disseny web per poder fer front a la vostra tasca. No oblideu que el CMS implica sovint integració de complements i de plantilles, la qual cosa no és del tot segura per al vostre lloc web. Heu de saber quins especialistes han de fer front per estar al costat segur.

L’alternativa de disseny web més simple i assequible és l’ús de creadors de llocs web. Aquests sistemes asseguren la màxima simplicitat i no requereixen del coneixement de la programació. Són de caire intuïtiu i disposen de funcions excepcionals necessàries per executar i gestionar un lloc web funcional o personal.

El cost de dissenyar un lloc web amb un creador de llocs web és sovint dues vegades menor que les despeses que tindreu quan utilitzeu altres eines de creació web.. El que és important, no haureu de preocupar-vos de l’allotjament del lloc web i el nom de domini, ja que sovint aquestes funcions s’atorguen de manera predeterminada en funció dels termes de subscripció.

Tot i que l’elecció dels creadors de llocs web és impressionant en aquests dies, he destacat dos serveis, és a dir, Wix i uKit per la seva assequibilitat, comoditat i gran funcionalitat. Aquests sistemes poden resoldre perfectament les tasques típiques de la majoria dels usuaris sense cap tipus de dificultat ni despeses addicionals.

El cost de llançar un lloc web en aquest cas oscil·larà entre els 36 i els 200 dòlars, depenent de la plataforma escollida, del pla de preus i del tipus de lloc web. Prova-ne i gaudeix del resultat!

Creeu un lloc web gratuïtament

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me