Creació de llocs web multilingües de Wix

Com crear un lloc web multilingüe a Wix


Wix – és una de les plataformes de creació de llocs web més populars i reconeixibles d’avui. La solució tot en un no només proporciona una gran quantitat de funcions, a més d’hostatge, una gran varietat de plans i suport integral, sinó que facilita la localització del vostre projecte i la creació de versions de llocs web multilingües..

La plataforma té la seva pròpia Aplicació Multilingüe de Wix que permet als usuaris crear diverses versions de projectes traduïts en idiomes de destinació. L’eina és molt senzilla. Tot el que necessites és habilitar la funció i indicar l’idioma del públic objectiu.

Menú Idioma Wix

L’inconvenient clau és que encara requereix traducció manual. A més, també haureu de personalitzar les icones, formularis i altres elements del lloc web per satisfer les necessitats del públic objectiu. Aquí és on els usuaris poden buscar una solució de localització més flexible i senzilla Weglot.

Abans d’arribar al tema, descobrim per què potser necessiteu traduir el vostre lloc web de Wix a diversos idiomes.

Raons per traduir el vostre lloc Wix

La localització del lloc web ofereix diversos beneficis potencialment forts. Inclouen una divulgació més àmplia, una experiència millorada dels usuaris, una credibilitat reforçada i altres. Eines modernes com Weglot fan que el procés sigui extremadament fàcil i menys costós si es compara amb la contractació de redactors professionals, editors i correctors de proves..

Beneficis de localització

Com a resultat, podeu considerar el següent:

 • Millor compromís d’usuaris – els llocs web localitzats ofereixen una experiència d’usuari autèntica a un públic objectiu específic segons el país o la regió. A més, el vostre lloc web fa una bona primera impressió que és vital davant la competència digital.
 • Identitat de marca – mantenir al públic global conscient de la vostra marca. Els usuaris apreciaran la vostra capacitat per parlar l’idioma del mercat al qual vau dirigit.
 • Professionals de SEO – La rellevància del SEO té un paper fonamental a l’hora de promocionar la marca. A part de l’anglès, les paraules clau en altres idiomes populars també poden ser força competitives.
 • Divulgació ampliada – la localització de llocs web us permet agafar el tros del pastís global i arribar a un públic més ampli. Per exemple, el 30% de tots els usuaris d’Internet són de la Xina i només el 2,8% de tots els llocs web es tradueixen al xinès.
 • Augment de les vendes – com més visitants arribeu a la vostra botiga digital, més seran les vendes. Tanmateix, la traducció manual de la botiga en línia requereix molt de temps i esforç, sobretot si teniu més de 100 productes disponibles. El tractament de totes les descripcions del producte requereix un temps important.

Aquí és on us ajudaran els serveis de localització automatitzada com Weglot. Són fàcils d’integrar. No requereixen habilitats tècniques. Un programari així farà el vostre treball a un preu relativament baix.

Weglot – Eina de traducció de llocs web per a Wix

Weglot: és l’API per a la localització de llocs web. Inicialment es va llançar com un fragment d’idioma. Avui, està disponible en forma de plugin o widget compatible amb tothom principals plataformes CMS i creadors de llocs web inclosos Wix.

La solució es pot utilitzar amb qualsevol tipus de lloc web, ja sigui per escriure un bloc, vendre productes en línia o per promoure la vostra marca de petita empresa. L’eina no només tradueix textos, articles, descripcions, etc. També es pot utilitzar per localitzar automàticament botons, secció de menús i altres elements del projecte..

Els usuaris poden triar entre diversos plans i provar el servei gratuïtament. Tingueu en compte que la versió de prova gratuïta està limitada a només 2.000 paraules. Aleshores, haureu d’actualitzar el vostre pla després de tot.

Per què utilitzar Weglot

Weglot és una millor alternativa a l’eina de traducció integrada de Wix. Funcionarà excel·lent per a llocs web que s’orientin a diversos països alhora. Els usuaris apreciaran un conjunt de les següents funcions:

 • Traducció automàtica – la solució tradueix tots els continguts relacionats amb articles i publicacions principals o contactes frm, blocs CTA, botons, etc. No cal gestionar el procés manualment, cosa que permet estalviar molt de temps..
 • Eines de traducció avançada – inclouen la redirecció automatitzada dels visitants en funció de la configuració del seu idioma original i del navegador.
 • Compatibilitat – Totalment bo per a un lloc web construït amb Wix, a més de totes les plataformes CMS principals i els motors de comerç electrònic.
 • Facilitat d’ús – Utilitzar Weglot amb llocs web de Wix és molt senzill. El procés d’integració consta de diverses fases senzilles que descriurem una mica més en detall.
 • Beneficis SEO – la solució basada en API tradueix no només contingut de la pàgina, sinó també enllaços, metaetiquetes, etc..
 • Avantatges addicionals – el sistema disposa d’eines de traducció avançades amb una funció de glossari integrada que manté totes les paraules que no s’han de traduir a més de la funció Cerca i substitució.

Els usuaris podran triar entre una traducció totalment automàtica o una localització manual de llocs web. La primera opció encara requereix una mica de correcció i correcció. En cas contrari, algunes peces de contingut podrien semblar antinaturals per a un públic objectiu específic. La traducció manual considera la contractació de professionals de Weglot en el conjunt d’escriptors i traductors experimentats. Els preus són més baixos si es comparen amb els mercats autònoms tradicionals i els centres comercials.

Com crear un lloc web multilingüe a Wix

Pel que fa a la part tècnica del procés d’integració, no triguem més de 5 minuts a traduir el vostre lloc Wix amb Weglot.

Pas 1: Inicieu la sessió a Weglot

Registre weglot

Per accedir a totes les funcions de Weglot, cal registrar-se. El procés no requereix cap informació de facturació. Simplement escriviu el correu electrònic i la contrasenya per començar a utilitzar la prova gratuïta. Inclou gairebé la mateixa funcionalitat que els plans premium, tot i que està limitat amb el volum de contingut a traduir, així com la quantitat de suport i domini.

Pas 2: crea un projecte

Projecte de creació Weglot

Després del procés de registre, el sistema us permetrà crear un nou projecte amb una llista desplegable de totes les plataformes suportades pel servei. Seleccioneu Wix i passeu a la següent etapa.

Pas 3: seleccioneu idiomes

Weglot Tria idiomes

En aquesta fase, haureu d’indicar l’idioma original del lloc web així com l’idioma al qual voleu traduir-lo. Com a usuari de prova gratuïta, no podreu escollir més d’un idioma de destinació. La funció està disponible només per a usuaris premium amb més de 100 idiomes als quals es podrà accedir.

Pas 4: connecta Weglot

Afegeix fragment de weglot

Un cop finalitzada la configuració, el sistema generarà automàticament un fragment de JavaScript que s’hauria d’afegir al vostre lloc web de Wix. Weglot comprovarà si s’ha afegit correctament. Aleshores, el commutador d’idiomes apareixerà al lloc web amb totes les pàgines traduïdes automàticament. En aquesta fase, també podeu utilitzar registres DNS per crear subdominis.

Pas 5: afegeix un commutador

Com hem esmentat anteriorment, Weglot genera automàticament el botó de commutador d’idiomes. Però si no veieu aquest botó, podeu que es mostri manualment seguint els passos següents:

 1. Vés al tauler de Wix i entra al Tracking & Secció d’Analytics.
 2. Feu clic al botó “Personalitzat”.
 3. Copieu el fragment de JavaScript generat per Weglot i enganxeu-lo. No oblideu triar l’opció “Càrrega de codi a cada pàgina nova” per mostrar el commutador a cada pàgina.

La vostra versió web de Wix multilingüe ja està preparada!

Quant costa crear un lloc web multilenguatge de Wix

Els usuaris poden provar el servei a cost zero amb l’ajuda de la versió gratuïta de Weglot. Tot i que es limita a només 2.000 paraules, és suficient per a un petit lloc web, pàgina de destinació o representació de l’empresa en línia. Si teniu un bloc o una botiga digital amb contingut actualitzat constantment, caldrà actualitzar-los als paquets Weglot premium.

El cost dependrà de la quantitat de pàgina i del volum de contingut que necessiteu traduir. A més, la qualitat de la traducció també és important. Si una traducció automàtica és suficient per al vostre projecte, no haureu de pagar efectius addicionals per l’edició manual.

Preu general

El preu de l’ús de Weglot oscil·la entre els 9,9 i els 499 € al mes. Tots els paquets tenen les mateixes funcions i funcionalitats. L’única diferència és en el nombre de dominis acceptats i el recompte de paraules.

Conclusió

Weglot pot ser una bona alternativa a l’eina de traducció personalitzada de Wix. El procés d’integració és molt fàcil, mentre que la localització no requereix codificació ni habilitats especials. El vostre lloc web està traduït en més de 100 idiomes de forma automàtica.

A més, els usuaris poden personalitzar alguns dels elements, inclòs el botó de commutació de l’idioma, utilitzar el tauler de control Weglot per controlar el contingut traduït i beneficiar-se del reconeixement de la marca arreu del món.

Proveu Weglot GRATIS

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me