Construir una calculadora en línia

Com crear una calculadora per al vostre lloc web


Tenir un lloc web de petites empreses requereix transparència perquè això és el que busquen la majoria dels clients avui en dia. Un comprador potencial té ganes d’observar xifres i sumes clares abans de comprar un bé o servei determinat. Aquí és on sembla que les calculadores de llocs web són una bona solució.

D’una banda, eviten que els clients puguin suposar costos addicionals o fer trampes. D’altra banda, aquest enfocament facilita la millora del nivell de credibilitat. Una eina senzilla pot tenir un paper important a l’hora d’establir la vostra reputació al web. Aquesta vegada aprendràs a crear una calculadora per al vostre lloc web i quines eines heu d’utilitzar.

Com funciona una calculadora de llocs web?

Alguns tipus de negoci requereixen càlculs complexos per als clients. De vegades, aquestes figures semblen un repte que els fa sortir d’un lloc web a la recerca d’una solució més senzilla. Al món tecnològic modern, amb prou feines trobaràs un consumidor amb una calculadora manual per gestionar totes les seves figures complicades. Aquí és on les calculadores en línia són la solució final.

No requereixen habilitats especials i faciliten al visitant obtenir la suma necessària automàticament segons el terme, la quantitat de productes o serveis o altres factors crucials. D’una banda, els usuaris no han de relacionar-se amb llapis i fulls de paper. D’altra banda, obtenen informació clara i es calculen automàticament dades per a ells. És aquí on sempre importa la transparència.

Qui pot necessitar calculadores de llocs web

A aquesta opció es fa referència principalment webs de petites empreses i empreses que operen en diferents camps. Si tracteu amb números complexos i clients que busquen respostes clares, probablement representeu algun dels nínxols següents:

 • Logística – cobreix els serveis de transport i transport de qualsevol tipus. Tant si lliureu un paquet d’Amazon o contenidors amb GLP i cru, els clients desitgen saber quant costa l’enviament.
 • Assegurança – l’àmbit empresarial més popular que requereix preus clars i càlcul automàtic en funció de l’edat del client, termes d’assegurança, taxes, etc.
 • Préstecs – un prestatari pot voler aclarir els càrrecs i taxes exactes, així com els tipus d’interès i TAE, pagaments setmanals o mensuals, etc..
 • Estat real – una idea fantàstica per afegir calculadora en línia per permetre als vostres clients aclarir el preu d’una casa o pis en funció del seu espai quadrat.
 • Industria de la construcció – la idea és la mateixa que en una propietat immobiliària. Tanmateix, la calculadora indicarà el preu final en funció del tipus de construcció i dels materials, dimensions, tecnologia de construcció, equipament, etc..

Si deixeu que els vostres clients calculin ells mateixos el preu, es sentirà més segur tenint a la vostra disposició despeses clares. Una calculadora adjunta farà el truc.

Quines característiques ha de tenir un calculador web?

Si voleu millorar els percentatges de conversió i mantenir els vostres clients compromesos, haureu de tenir una eina interactiva i fàcil d’utilitzar que no requereixi habilitats ni accions especials. Abans de crear una calculadora per al vostre lloc web, vigileu les següents funcions:

 • Fàcil de fer – estalvieu el vostre temps i utilitzeu serveis que us permetran crear una calculadora amb només un clic sense codificar ni programar en cap pàgina que necessiteu.
 • Disseny dedicat – eviteu els ginys plans i opteu per calculadores personalitzades amb temes, textos i figures de colors personalitzats o creeu el vostre disseny.
 • Flexibilitat – creeu una calculadora amb una llista àmplia de funcions per fer càlculs de diferents tipus.
 • Mobile-friendly – Assegureu-vos d’utilitzar calculadores sensibles que funcionin bé en diversos dispositius, incloses les tauletes i els telèfons intel·ligents.

uCalc té prou funcionalitat com per cobrir totes les funcions anteriors. L’eina premiada us permetrà obtenir una calculadora personalitzada, fàcil d’utilitzar i crear amb només diversos clics. Mirem de prop com pot ajudar-vos.

uCalc: el millor creador de calculadores en línia per a qualsevol lloc web

uCalc – és un excel·lent servei gratuït per crear calculadores per a qualsevol tipus de lloc web malgrat la plataforma o el nínxol. Tant si teniu una empresa automobilística, menjador, construcció o qualsevol altre negoci, aquest instrument us permetrà presentar una calculadora personalitzada i flexible que us ofereix un conjunt d’eines més esteses.

Plantilles uCalc

La plataforma és fàcil d’utilitzar i no requereix d’habilitats tècniques especials. Un creador de calculadores polivalents sembla ser una solució rendible per millorar el rendiment del lloc web, el SEO i la participació dels usuaris.

Com configurar la calculadora en línia?

L’eina no requereix cap formació tècnica. No cal codificar ni programar. La plataforma funciona com un simple editor visual. Tot el que heu de fer és triar un conjunt d’elements preparats i combinar-los en una sola estructura. L’editor us permet treure o afegir nous control lliscants, caselles de verificació i altres elements. Després cal que col·loqueu el codi de widget a la pàgina que necessiteu.

uCalc Editor

Els usuaris poden optar per crear la seva pròpia calculadora personalitzada o triar entre una dotzena de plantilles disponibles. Estan dissenyats per a nínxols comercials particulars. Trobareu el que s’adapti a les vostres necessitats. Trieu un disseny entre 12 categories disponibles, incloses immobiliàries, serveis de lliurament, indústria de bellesa, etc..

Personalització de calculadores en línia

El sistema utilitza taules de calculadores llestes per utilitzar. Al mateix temps, podeu crear-ne un amb un disseny únic.

 • Plantilles personalitzables – escolliu la que més us agradi i utilitzeu l’editor visual per afegir noves imatges, canviar la tipografia, etc..
 • Mode de disseny – si voleu crear la vostra pròpia calculadora, podeu utilitzar el mode Disseny que ofereix quatre temes principals, com ara Minimal, Material, Bootstrap i Default. Veuen fonts de colors ja preparades que es poden canviar o modificar segons les vostres preferències.
 • Calculadora responsiva – uCalc garanteix la facilitat d’ús fàcil i l’edició senzilla.

Una bona cosa de les funcions de disseny d’UCalc és que els usuaris no han de ser experts a l’hora de canviar colors o tipus de lletra. Simplement trieu una plantilla, afegiu imatges i feu que la calculadora compleixi el vostre disseny de lloc web. A més, tots els elements, dissenys i blocs estan protegits pel copyright de la plataforma.

Editor de fórmules uCalc

Què pot fer la calculadora de llocs web?

uCalc ofereix encara més funcions fora de la caixa que podríeu esperar. A banda de fórmules bàsiques i sistemes per proporcionar respostes clares als clients, disposa d’un avançat conjunt de funcions per garantir la facilitat de SEO a més dels instruments de màrqueting, promoció i adquisició dels usuaris..

Codi uCalc

 • Alertes del sistema – rebreu una notificació cada vegada que aparegui una nova comanda. Al mateix lligament, podeu enviar missatges personalitzats als vostres clients.
 • Rendiment SEO – la plataforma facilita la planificació del pressupost i orientar les consultes de baixa freqüència. Al mateix temps, podeu fer un seguiment del comportament dels usuaris en detalls millorant el rendiment i els resultats globals del lloc web.
 • Compartir simple – el codi de widget es pot aplicar a qualsevol de les pàgines del vostre lloc web. A més, és lliure de compartir els enllaços de la calculadora a les plataformes de xarxes socials, així com de correu electrònic o missatgers. Dotarà que els clients estiguin preparats per comprar. En altres paraules, genereu clients potencials a punt de venda.
 • Promoció i Màrqueting – el sistema facilita l’ajust de la calculadora afegint descomptes automatitzats segons el tipus de producte o categoria. Els usuaris poden utilitzar lliurement les etiquetes de preus, taxes i despeses especials sense l’ajuda del desenvolupador.
 • Processament de comandes – podeu recollir pagaments directament integrant opcions de pagament amb la vostra calculadora. El sistema genera informes i estadístiques de compres i comandes realitzats. Es pot integrar amb el lloc web CRM.

uCalc Cost

uCalc ofereix quatre plans principals amb el paquet d’entrada gratuïta. Cada pla inclou una llista de funcions específiques. Una oferta gratuïta pot ser una bona solució només per provar el funcionament del sistema, ja que no ofereix opcions ni capacitats especials com integració de CRM, processament de pagaments, compartició d’enllaços, etc. Totes aquestes funcions que podreu trobar en els següents plans:

 • Bàsic costen 3,20 dòlars al mes fins a un màxim de 5 projectes amb totes les funcions fonamentals, però sense suport de xat.
 • Estàndard costant 8 dòlars mensuals fins a 15 projectes amb més de 1.000 notificacions de correu electrònic i més de SMS.
 • Pro té un cost de 19,20 dòlars mensuals per a projectes il·limitats, funcions ampliades i suport de xat.

La línia de fons

Tenir una calculadora al vostre lloc web augmentarà el percentatge de conversions i millorarà el compromís dels clients. Un instrument senzill farà que el vostre lloc web sembli més confiable als ulls dels possibles consumidors.

uCalc és una solució definitiva per connectar una calculadora personalitzada al vostre lloc. És fàcil d’utilitzar, construir i personalitzar. Inclou amb plans assequibles a més d’un paquet gratuït. Difícilment trobareu una solució més rendible per millorar el rendiment i les vendes del lloc web.

Proveu uCalc gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me