Com utilitzar el creador de llocs web de Wix

Com utilitzar el creador de llocs web de Wix


Wix – és el creador de llocs web global, que ha guanyat popularitat mundial i es va convertir en el líder del nínxol de disseny web modern. L’elevada demanda d’aquest servei s’explica principalment per la seva facilitat d’ús i comoditat que no comprometen la funcionalitat i la flexibilitat avançada.

El conjunt de funcions del sistema és prou versàtil i extens per satisfer les necessitats de totes les categories d’usuaris, des de primers temporitzadors i fins a professionals. No cal aprendre una línia de codificació per començar a treballar amb el sistema, tan intuïtiu que és. Si teniu intenció de fer-ho utilitzeu el creador de llocs web Wix, ja és hora de saber com utilitzar el conjunt de funcions del sistema per treure el màxim rendiment. Comencem.

Per a qui funciona millor Wix?

Wix és una solució final escalable, flexible i de gamma alta per a diverses necessitats de disseny web. És fonamental, però, especificar les categories d’usuaris que beneficiaran d’utilitzar el servei majoritàriament.

De fet, és gairebé impossible de definir una determinada categoria d’usuaris, que és molt recomanable triar Wix per satisfer les seves necessitats d’edificació web. Com a servei tot en un, Wix pot proporcionar a qualsevol persona el conjunt de funcions i la funcionalitat necessàries. És fàcil d’utilitzar i és senzill per triar els novells, que tenen poca o cap experiència en disseny web que volen llançar un projecte professional pel seu compte. Així mateix, Wix compta amb un conjunt de funcions avançat, que funcionarà excel·lent per a desenvolupadors web experimentats, autònoms i fins i tot agències de disseny web que participen en el desenvolupament de llocs web professionals o creen projectes a mida per a clients regularment..

Editor Wix

Una rica col·lecció de plantilles específiques de nínxol, potents eines de personalització de disseny, enfocaments versàtils del procés d’edició del lloc web, disponibilitat d’aplicacions i opcions d’integració fan de Wix una elecció perfecta per a tots els usuaris, que té la intenció de començar un projecte que acabarà sent. fora de la multitud. Les habilitats de disseny web són opcionals aquí, però si les teniu, segur que podreu utilitzar-les amb avantatge i obtenir un resultat final alt a llarg termini. La conclusió és: Wix és fantàstic per a tothom i ho és realment!

Com utilitzar Wix – Recomanacions d’experts

Per treure el màxim partit al creador de llocs web i a la seva funcionalitat, heu de tenir en compte les recomanacions següents:

 1. Obligatori Connectar el nom de domini. Tots els plans premium tenen connexió de nom de domini personalitzada. Aquest és un element imprescindible de qualsevol lloc web amb èxit. Podeu utilitzar el subdomini mentre testeu el servei, però no passareu sense un nom de domini únic quan decidiu desenvolupar i promoure el vostre projecte.
 2. Actualització a les subscripcions pagades. Quan actualitzeu a una de les subscripcions de pagament, tindreu l’oportunitat d’estalviar-vos grans amb Wix. El creador de llocs web té cura de la comoditat i la satisfacció dels seus clients i, per tant, publica codis de cupons, descomptes i ofertes especials que permeten obtenir el pla avançat a un cost reduït. En alguns casos, Wix permet estalviar fins a un 50% del cost inicial del pla. Aquests descomptes s’apliquen més sovint als plans de comerç electrònic i il·limitats, que gaudeixen de la màxima popularitat.
 3. Utilitzeu l’assistència professional. Tant si teniu poc temps de temps com si no teniu competències de disseny web, podeu demanar ajuda als desenvolupadors web del sistema. Ells desenvoluparan un lloc web preparat per a clau de mà.
 4. Explora Wix Arena. Aquest és el destí més important per als dissenyadors web autònoms que busquen clients. La comunitat de dissenyadors ajuda a compartir experiència en disseny web, a trobar noves comandes, ofertes exclusives del creador de llocs web, assistència premium i altres privilegis.
 5. Poseu-vos en contacte amb l’assistència al client. Tot i que no sabeu utilitzar el sistema o voleu obtenir més informació sobre els seus punts forts, el servei d’atenció al client sempre està a l’abast. A part del fòrum de la comunitat, Centre de suport, Base de coneixement, vídeos sobre informació i suport de correu electrònic, cada element que podeu editar inclou un signe d’interrogació, proporcionant un suggeriment sobre la seva implicació. Això simplifica notablement el procés de disseny web.

Esferes d’aplicació

A més de centenars de plantilles pròpies per a mòbils i totalment personalitzables, que cobreixen gairebé totes les necessitats de disseny web imaginables, el creador de llocs web també destaca per la multitud a causa del seu conjunt d’eines i la seva llista de funcions. Wix podria ser la solució definitiva, segons els objectius i expectatives que tingueu.

Teniu previst promocionar el vostre negoci en línia i necessiteu un lloc web per arribar al públic objectiu? O, probablement, teniu una pàgina web antiga, construïda amb WordPress o qualsevol altre CMS i que és difícil operar-hi? Wix és una excel·lent eina per iniciar i gestionar llocs web impressionants. La seva avançada funció Ascend, dissenys empresarials, eines de màrqueting i promoció (màrqueting per correu electrònic, reserves de cites, formularis de subscripcions, integració de xarxes socials, etc..) així com els ginys empresarials el converteixen en el líder de la llista de creadors de llocs web d’empreses.

Comerç electrònic

Voleu començar una botiga web? Wix inclou el motor de comerç electrònic integrat que definitivament us haurà cobert. El sistema presenta funcions de comerç electrònic com ara el carret de la compra integrat, múltiples opcions de pagament i enviament, descomptes i codis promocionals, dissenys de comerç electrònic de gamma alta, eines de seguiment d’inventaris i molt més..

Comerç electrònic de Wix

Una extensa funcionalitat us permetrà vendre la quantitat ilimitada de productes físics o digitals. Penseu, però, que Wix és bo per a botigues en línia petites / mitjanes. Si teniu la intenció de crear un hipermercat, així tindrà sentit buscar una plataforma especialitzada de comerç electrònic.

Blocs

En cas que tingueu un objectiu per iniciar un bloc, Wix també us pot ajudar. A causa de la seva plataforma de blocs integrada, el creador de llocs web us ajudarà a iniciar, gestionar i actualitzar un bloc de qualitat per impulsar l’atenció dels usuaris.

Blog de Wix

El que podeu fer aquí és afegir i editar publicacions de blocs, assignar categories per a ells, programar noves publicacions, triar plantilles específiques de blocs, crear marcadors socials, habilitar la funció de comentaris, etc. primeres comunitats de blocs.

Finalment, Wix funciona molt bé per a tot tipus llocs web personals. Tant si teniu un lloc web d’esdeveniments, una cartera, una pàgina de destinació o fins i tot un currículum en línia, el creador de llocs web té molt a oferir. La seva escalabilitat, el seu ampli rendiment i les funcions de gamma alta fan de la plataforma una elecció digna per a tots els usuaris.

Wix Editor o Wix ADI: quina opció cal seguir?

Wix té dos editors, cadascun dels quals serà de gran valor per als usuaris. Si bé l’editor estàndard de Wix implica més treballs manuals i fins i tot algun fons de disseny web, Wix ADI és una eina completament automatitzada que crearà un lloc web per a vosaltres. Vegem les dues opcions i les seves implicacions immediatament.

L’editor estàndard de Wix implica la realització d’un procediment comú de disseny web. Heu d’escollir una plantilla i personalitzar-la manualment per obtenir el resultat desitjat. Wix us redirigirà al tauler de control de l’editor, que inclou diverses eines i funcions necessàries per donar un aspecte individual al vostre projecte. Correspon a vosaltres seleccionar i aplicar la paleta de colors desitjada, experimentar amb dissenys, tipus de lletra, estils, fons i altres elements del lloc web. Tan aviat com hagueu acabat amb el disseny del vostre lloc web, aneu endavant a publicar-lo.

Editor Wix ADI

WI ADI – (Intel·ligència de disseny artificial) és l’eina basada en la IA que utilitza la informació enviada per crear un lloc web per a vostè en mode automatitzat. No us haureu de preocupar de l’elecció dels colors i els elements principals del lloc web: el sistema ho farà per vosaltres. Simplement proporcioneu les dades que necessita el servei, mentre respongueu les preguntes i observeu el resultat. Si voleu, podeu personalitzar més un projecte ja preparat i substituir el contingut disponible pel propi.

Així, l’editor estàndard de Wix és una solució més preferible per a aquells usuaris, que ja tenen una idea de com crear llocs web i desitgen controlar tots els passos d’aquest procés per si mateixos. Pel que fa a Wix ADI, aquesta eina funciona millor per als novells, que estan en el camí d’avançament professional i desitgen obtenir coneixements i coneixements de disseny web. Tingueu en compte, però, que per utilitzar la funció, és desitjable tenir una presència de negocis en línia fiable, com ara comptes socials, etc. Aquí és on Wix podrà obtenir informació relacionada amb el vostre negoci. Com més millor.

Elements destacats del Wix i els seus avantatges

Wix és un dels creadors de llocs web amb més funcions que podeu trobar. El sistema té múltiples avantatges que funcionen bé tant per als primers temporitzadors com per als experts en disseny web. Un dels punts més destacats del sistema és un extens App Market, on podeu trobar molts widgets gratuïts i de pagament, complements i aplicacions que es poden integrar fàcilment en qualsevol lloc web, des de senzill portafolis i fins a complexos recursos. llocs web. L’elecció de l’aplicació depèn exclusivament de les vostres necessitats de disseny web i del tipus de lloc web que tingueu en compte, ja sigui un lloc web de restaurant / cafeteria, pàgina de destinació, lloc web de noces, fòrum i què no.

Reserves de Wix

Un altre element destacat del servei – Corvid de Wix – és una eina potent que s’utilitza per crear aplicacions web sense cap coneixement de fonaments bàsics de codificació. Serà de gran ajuda per als principiants, que vulguin diversificar el rendiment del seu lloc web i reduir tot el temps del desenvolupament del lloc web. N’hi ha prou d’explorar la interfície del sistema i començar a treballar a la teva aplicació!

Voleu iniciar un lloc web per generar trànsit o augmentar el volum de vendes? Aleshores, hauríeu de tenir cura del temps de càrrega del vostre lloc web i aquí és on podreu apreciar els avantatges que Wix Turbo ofereix. L’eina inclou un conjunt de tecnologies i funcions orientades a l’augment del temps de càrrega del vostre lloc web. Com més gran sigui, menys serà el percentatge de taxa d’abandonament i més elevat serà el nivell de satisfacció general dels usuaris.

Quan es crea un lloc web, té sentit recordar-ne llançament de la versió mòbil d’això des del primer moment. No és cap secret que la gent que prevalgui segueix utilitzant els seus dispositius mòbils quan naveguen pel web. Si no teniu la versió mòbil del vostre projecte, el vostre trànsit difícilment creixerà ràpidament. Els clients potencials poden fins i tot canviar als seus competidors, que tenen les versions mòbils dels seus llocs web. No vols que això passi? A continuació, utilitzeu Wix Mobile Editor per llançar la versió del lloc web mòbil. Tingueu en compte que les edicions realitzades en mode mòbil no es mostraran en mode d’escriptori, mentre que les realitzades en règim d’escriptori es mostraran automàticament en dispositius mòbils. Aquesta és la característica que els usuaris han d’apreciar.

Plantilles de wix: com triar i utilitzar el millor?

El creador de llocs web és una eina professional tot en un que es pot utilitzar fàcilment per iniciar i gestionar gairebé tot tipus de projectes. Només cal fer una ullada a la seva galeria de plantilles per conèixer tota la gamma de dissenys de gamma alta aplicables a diversos nínxols i especialitzacions.

Emplazeu una plantilla de pàgina

Sigui quina sigui la vostra empresa en la qual es centri i els objectius que busqueu quan trieu Wix com a eina de disseny web, segur que trobareu una plantilla per personalitzar. Encara que no ho sigui, el sistema us oferirà un tema en blanc perquè pugueu crear el vostre disseny de lloc web únic.

Wix Corvid: la millor solució de creació d’aplicacions

Cada vegada que tingueu una idea de crear una aplicació funcional per integrar-vos més al vostre projecte, aneu a l’accés a Corvid i proveu-lo. Corvid és una eina de desenvolupament d’aplicacions oberta sense servidor, que permet crear aplicacions professionals mitjançant les teves habilitats de codificació. Correspon a vosaltres injectar el vostre codi JavaScript al vostre lloc web basat en Wix i treballar amb les API del sistema per afegir interaccions útils i rendiment avançat.

Corvid de Wix

Corvid també permet afegir automàticament Wix Data al vostre lloc web, quan activeu la funció i fins i tot connecteu el vostre projecte a qualsevol base de dades externa mitjançant l’ús de l’opció SPI de bases de dades externes. Aquesta és la característica que s’adaptarà idealment a les necessitats dels professionals, donant a conèixer les oportunitats il·limitades per a usuaris conscients del codi.

Ascend by Wix: aquesta és l’eina de negoci adequada per a vosaltres?

Com a solució de disseny web integral en un, Wix té molt a oferir als empresaris contemporanis disposats a anar en línia. Els propietaris de llocs web d’empresa poden fer ús dels avançats Eina ascendent, que inclou moltes eines de negoci modernes totes en un mateix lloc. Ascend by Wix ofereix més de 20 productes que funcionen excel·lentment amb finalitats de màrqueting, promoció de productes i optimització de SEO.

Wix Ascend

Si decidiu establir una presència empresarial, segurament agraireu l’oportunitat de poder fer un seguiment del comportament del vostre client i buscar formes efectives d’augmentar els nivells d’interacció dels usuaris. També podreu optimitzar el temps de comunicació amb els clients per tal d’invertir-lo en un desenvolupament de negocis més. Amb aquest propòsit, Wix Ascend ofereix eines de màrqueting avançades (factures, fluxos de treball, automatitzacions, pressupostos, tasques i recordatoris, etc..) i opcions de comunicació (xat en directe, formularis, gestor de contactes, safata d’entrada, etc..).

Aspectes de preus

Wix té un preu moderat i ofereix diverses opcions de preus per satisfer les necessitats de totes les categories d’usuaris. Hi ha un pla gratuït, que no caduca mai, però els termes i les eines que ofereix són suficients per descobrir i provar el conjunt de funcions del sistema. No obstant això, els novells poden estar interessats en aquesta opció, ja que els permet crear un nombre il·limitat de llocs web, per tant, practicant i millorant les seves habilitats de disseny web..

En parlar de subscripcions de pagament, Wix té diversos plans per a llocs web estàndards, així com per a projectes de negoci i comerç electrònic. Vegem primer les subscripcions destinades a llocs web ordinaris. Plans combinats i il·limitats (13 $ / mes i 17 $ / mes en conseqüència) són ideals per a llocs web d’empresa, carteres, blogs i llocs web personals. Plans Pro i VIP (22 $ ​​/ mes i 39 $ / mes) arribaran a les necessitats dels usuaris que cerquen oportunitats de construcció avançada. Proporcionen una àmplia varietat de funcions que són molt apreciades en totes les etapes de creació del disseny de llocs web.

Lloc web de preus Wix

Quant a projectes empresarials i de comerç electrònic, Wix ofereix quatre subscripcions. Pla bàsic empresarial (23 dòlars / mes) permet acceptar pagaments en línia. Pla de negoci il·limitat (27 $ / mes) contribueix a un creixement empresarial més efectiu. VIP empresarial (49 $ / mes) proporciona la suite completa necessària per a la promoció avançada del negoci. La subscripció més cara és el pla Enterprise (500 dòlars / mes) que ofereix la solució final a cobreix totes les necessitats essencials de desenvolupament de negocis i màrqueting. Qualsevol que sigui el vostre pla, el sistema ofereix un reemborsament de 14 dies, si hi ha alguna cosa que no us satisfà.

Negoci de preus de Wix

Haig de fer servir Wix?

Wix funciona igualment fantàstic tant per a usuaris no professionals com per a aquells que tinguin anys d’experiència en disseny web. És una inversió digna per al desenvolupament de webs de negocis, carteres, pàgines de destinació, botigues en línia senzilles i mitjanes, blocs i altres tipus de projectes. El sistema també té molt a oferir als dissenyadors de webs independents, que decideixen utilitzar el creador de llocs web Wix. La plataforma no només els permet dissenyar projectes a mida dels clients, sinó que els ajuda a buscar nous clients dins de la comunitat de Wix Arena.

Wix destaca entre la multitud pel seu conjunt impressionant de funcions, dissenys exclusius de nínxols i una política de preus moderada. Siguin quines siguin les vostres intencions o objectius i qualsevol indústria en què us especialitzeu, definitivament trobareu plantilles i funcions que s’adapten a les vostres necessitats. Wix és un retorn digne de les vostres inversions monetàries.

Proveu Wix ara

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map