Com triar un creador de llocs web

Posar en marxa un lloc web pot ser un desafiament si no escolliu l’eina adequada de creació web. Ja van passar aquells dies en què vas haver d’aprendre a codificar com un professional o fins i tot contractar un dissenyador web per completar la tasca.


Taula de continguts:
1. Tipus i especialització
2. Usabilitat
3. Plantilles
4. Ginys i complements
5. Opcions d’integració
6. Amabilitat SEO
7. Atenció al client
8. Pressupost

Amb la introducció de creadors de llocs web, l’enfocament del procés de disseny web ha canviat completament. Aquests serveis han simplificat tot el procés de desenvolupament de la web, fent-lo més còmode i assequible per a usuaris amb diversos antecedents i aspiracions de disseny web.

Ara que l’elecció dels creadors de llocs web és força extensa, sorgeix la pregunta: com saps, quina plataforma s’adaptarà exactament a les teves necessitats? Aquí teniu una guia detallada sobre els principals factors a tenir en compte a l’hora de prendre la solució final.

Com triar un creador de llocs web: aspectes a tenir en compte

Sigui quin sigui el creador de llocs web per al qual aneu, veureu que té els seus avantatges, contres i característiques específiques. La comparació d’aquests paràmetres permet seleccionar el servei, que funcionarà idealment per a les necessitats i necessitats del vostre disseny web. Aquests són els principals factors que heu de tenir en compte a l’hora de buscar un creador de llocs web digne.

1. Tipus i especialització

Els creadors de llocs web es divideixen en dos grans grups. Es tracta de serveis integrals, que permeten llançar diferents tipus de llocs web (pàgines de destinació, webs d’empreses, carteres, botigues en línia) i sistemes especialitzats que només serveixen per a un determinat objectiu (webs de música, botigues web, carteres, restaurants. llocs web, webs d’automòbils, etc.).

Centreu-vos en el vostre objectiu particular i decidiu si és millor que utilitzeu un servei tot en un amb diverses plantilles o que encara seleccioneu una solució nínxua. Anem a fer una ullada a la revisió detallada dels principals tipus i especialitzacions de llocs web ara.

Constructors de llocs web en un

Els serveis d’aquest grup disposen d’un ampli ventall de funcions, que us permetrà crear diferents tipus de projectes respecte a les vostres necessitats. Sovint hi vénen allotjament integrat i permeteu connectar els vostres propis dominis. La gamma d’eines que inclouen us permet treure el màxim partit del procés de creació web mitjançant la personalització del disseny del lloc web i la millora de la seva funcionalitat.

Beneficis dels constructors de llocs web en tot

 • Facilitat d’ús i comoditat;
 • Simplicitat per explorar les funcions del sistema i utilitzar-les per a la realització de les tasques requerides;
 • Diversitat de plantilles per trobar preferències i gustos;
 • Diverses eines de personalització de disseny per proporcionar a la vostra plantilla la funcionalitat requerida;
 • Disponibilitat de temes, widgets i opcions d’integració.

Contres dels creadors de llocs web en tot

 • Moltes plantilles tenen una estructura similar i no són prou flexibles a l’hora d’editar;
 • Alguns serveis no tenen matisos per llançar un lloc web de nínxol.

Els creadors de llocs web en un sol són generalment més fàcils d’explorar i dominar en comparació amb plataformes especialitzades. Funcionen millor per als principiants o per als usuaris, que només necessiten un lloc web i no volen preocupar-se dels matisos de codificació o disseny web..

Exemples de creadors de pàgines web en un: Wix, Weebly, uCoz.

Constructors de webs especialitzats

Aquests sistemes s’adapten bé a determinades indústries i, per tant, compten amb una funcionalitat estesa i conjunts de funcions limitats per realitzar determinades tasques. Quan trieu entre constructors especialitzats de llocs web, presteu atenció no només a la seva indicació, sinó també a la reputació de la plataforma, a les revisions dels usuaris, a les funcions que ofereixen, a les necessitats de construcció web i al cost dels seus plans.. Els tipus més populars de creadors de llocs web especialitzats són els següents:

Constructors de llocs web de comerç electrònic

Els constructors de botigues en línia us permeten crear botigues en línia de petita a mitjana. De forma corresponent, els seus conjunts de funcions baixen a les opcions i eines de comerç electrònic. Ofereixen plantilles de comerç electrònic de qualitat, una oportunitat per configurar detalls de pagament, fiscalitat i enviament, diverses llistes de productes i camps necessaris per especificar les seves descripcions i paràmetres, eines de màrqueting i promoció, etc..

Editor Shopify

Exemples de constructors especialitzats de llocs web de comerç electrònic: Shopify, 3DCart.

Llegiu també:
Una selecció d’experts dels millors creadors de llocs web de comerç electrònic.
La guia definitiva de llançament de la seva pròpia botiga en línia.

Constructors de llocs web d’empresa

Els serveis pertanyents a aquest grup permeten llançar webs de negocis. Així, les funcions i les eines que ofereixen serveixen amb aquest propòsit. Els creadors de llocs web d’empresa varien en la quantitat de plantilles, en eines de promoció i màrqueting empresarial, funcionalitat, l’assortiment de widgets i complements, diversitat d’opcions d’integració, etc..

Editor uKit

Exemples de creadors de llocs web per a petites empreses: uKit, Creador de missatgeria instantània.

Llegiu també:
La nostra qualificació dels millors creadors de llocs web per a petites empreses.

Constructors de llocs web de carteres

Els creadors de llocs web de portafolis són la destinació més destacada per als usuaris que vulguin mostrar els seus treballs i creativitat al web. Aquestes plataformes permeten penjar diverses galeries de fotos i vídeos, i és possible que altres usuaris de contingut puguin llançar una cartera atractiva sense una línia de codi..

Editor de formats

Exemples de creadors de llocs web de cartera: Format, Pixpa.

Llegiu també:
Una investigació detallada de serveis en línia per iniciar un lloc web de cartera.
Els malucs útils de crear la vostra pròpia cartera de modelisme en línia.

Constructors de llocs web de pàgines de destinació

Si sou un expert en màrqueting, que necessita una pàgina de destinació de qualitat per crear una impressió als visitants de primera vegada i augmentar el trànsit, té sentit utilitzar un creador de llocs web especialitzat per llançar-lo. Aquests sistemes estan especialment dissenyats per cobrir aquestes necessitats i vénen amb eines específiques de nínxol necessàries per a una implicació de crida a l’acció.

Editor d’instal·lacions

Exemples de creadors de pàgines de destinació: Instapage, Tilda.

Llegiu també:
A recopilació de serveis molt adequats per llançar un lloc web d’una sola pàgina.

2. Usabilitat

Per a principiants

Els llocs web han de ser fàcils d’utilitzar per tal de donar vida a totes les vostres idees de disseny web. Han d’assegurar un procés de disseny web intuïtiu, de manera que us sigui més senzill pujar i gestionar el contingut. Els constructors de llocs web contemporanis inclouen opcions WYSIWYG, que permet controlar cada pas del procés de disseny web. Aquesta és una característica imprescindible per a usuaris sense experiència, que no disposen de competències de codificació, però tenen l’objectiu d’obtenir el resultat més destacat.

Editor Wix

Llegiu també:
El nostre escollit a mà i provat selecció dels creadors de llocs web més fàcils.

Alguns constructors de llocs web permeten llançar llocs web en mode automàtic mitjançant els mèrits de la Intel·ligència Artificial. Aquesta eina avançada permet crear llocs web sense habilitats i codificacions, proporcionant només la informació que el sistema necessita. Això fa que el procés de disseny web sigui fàcil, ràpid, sense problemes i suau.

Exemples de creadors de llocs web fàcils: uKit, Wix.

Per a professionals de disseny web

Els dissenyadors web professionals també valoren l’oportunitat de controlar el procés de desenvolupament de llocs web a l’editor WYSIWYG, però aquesta no és una característica imprescindible per a ells.

Webydo Editor

El que més valoren són les funcions que permeten ajustar una configuració de lloc web més detallada i flexible i completar la personalització de llocs web profunds. Els desenvolupadors web experimentats s’han de centrar en creadors de llocs web que ofereixen l’opció d’edició de codi per obtenir millors resultats.

Exemples de creadors de llocs web de cartera: Webydo, Flux web.

Llegiu també:
Recerca en profunditat de constructors de llocs web, dissenyats per a dissenyadors web professionals.

3. Plantilles

Com més plantilles tingui un creador de llocs web, més diversificat serà el procés de creació de pàgines web. Tindreu l’oportunitat de triar entre molts temes per accedir a l’especialització del vostre lloc web o fins i tot podeu seleccionar un llenç en blanc per crear un lloc web des de zero. Això depèn de les vostres habilitats, del vostre nivell d’experiència, del temps que esteu preparat per invertir en el projecte i del resultat que espereu.

Plantilles de lloc web

Així mateix, explora la quantitat d’eines de personalització de disseny que ofereix el servei. Com més llarga sigui la llista, més disseny personalitzat obtindràs. Quan es tracta de plantilles, aquí teniu la llista d’aspectes que heu de tenir en compte:

Els creadors de llocs web tenen plantilles temàtiques?

Els creadors de llocs web disposen majoritàriament d’una col·lecció de plantilles temàtiques que funcionen bé per a un tema en particular. Les plantilles temàtiques poden variar en característiques, dissenys, estils i paràmetres, però podeu triar-ne una en una determinada categoria i començar a personalitzar-la alhora.

Hi ha disponibilitat de plantilles gratuïtes / de pagament?

Sigui quin sigui el creador de llocs web amb què aneu adreçats, la col·lecció de plantilles constarà de temes gratuïts i de pagament. Els temes gratuïts són més similars en l’estructura i una mica més senzills que els exemplars de pagament, la personalització dels quals permetrà obtenir un lloc web personalitzat.

Com de profunda és la personalització del disseny de llocs web?

Hi ha creadors de llocs web que no permeten l’edició de codis CSS i aquests, que permeten fer-ho. Els novells majoritàriament no utilitzen aquesta opció, mentre que els usuaris amb experiència ho necessiten per a una personalització més profunda del disseny de llocs web.

4. Ginys i complements

Alguns constructors de llocs web impliquen la integració de plugins i complements per treure el màxim partit del procés de creació web. Ginys i complements permeten ampliar el rendiment i la funcionalitat del lloc web. Correspon a vosaltres decidir si esteu disposats a fer front o no a la integració de complements. Si no ho és, hi ha diversos serveis senzills que no tenen aquest requisit.

Ginys del lloc web

Qui necessita widgets i complements?

 • Webs de negocis (opció de devolució, màrqueting per correu electrònic, reserves i calendaris, xat en directe, etc.).
 • Webs de restaurant / cafeteria / hotel (reserva d’habitacions, reserves de taula, opció de comanda en línia, màrqueting per correu electrònic, atenció al client, opció de comentaris, etc.).
 • Botigues en línia (gestió detallada de comandes, recuperació del carretó de la compra abandonat, configuració de pagaments i enviaments, formularis en línia, ressenyes de clients, etc.).
 • Pàgines de destinació (Prova A / B, gestió de canonades, etc.).

5. Opcions d’integració

Per a principiants

Si teniu l’objectiu de crear un lloc web amb una funcionalitat impressionant, no passareu sense integrar-vos amb serveis de tercers. Aquí és molt important l’elecció d’un creador de llocs web.

Aplicacions d’integració

Els sistemes simples no solen integrar-se amb altres serveis de disseny o comercialització. Quant als novells se centren principalment en l’ús de solucions de creació web més senzilles, generalment no els interessa les opcions d’integració disponibles.

Per a professionals de disseny web

Al contrari, plataformes més complexes solen tenir múltiples opcions d’integració, donant suport a les plataformes de promoció social, per exemple. Així, si teniu previst utilitzar diversos serveis per contribuir al disseny i rendiment del vostre lloc web, assegureu-vos de seleccionar la plataforma corresponent. Es tracta principalment de professionals del disseny web, que tenen com a objectiu llançar llocs web professionals amb un rendiment excel·lent.

6. Amabilitat SEO

Si voleu establir una presència web fiable i conduir el trànsit al vostre lloc web, és obligatori l’elecció d’un creador de llocs web que sigui SEO.

Afortunadament, gairebé tots els constructors de llocs web contemporanis funcionen bé per optimitzar el SEO de qualitat. Aquest és un avantatge en si mateix, ja que els usuaris sense experiència no hauran de preocupar-se del problema.

Tanmateix, els dissenyadors professionals han de seleccionar serveis que admetin configuracions de SEO més profundes (redireccions, opció d’edició de robots.txt, etc.). Haurien de ser capaços d’omplir manualment metaetiquetes per mantenir el control d’aquest aspecte i analitzar les posicions del lloc web de manera regular.

Llegiu també:
A guia completa com aconseguir que el vostre lloc web, construït amb creador de llocs web, estigui ben classificat a Google.

7. Servei d’Atenció al Client

Quan es tracta de la creació de llocs web, l’assistència al client potent és molt important. Això és especialment cert, si es tracta dels primers intents de crear un lloc web digne, el que us correspondrà a totes les vostres necessitats i necessitats..

Malauradament, alguns serveis subestimen la importància de tenir una atenció en directe al client, oferint tutorials i preguntes més freqüents. Tot i així, també hi ha creadors de llocs web, els serveis d’atenció al client que estan preparats per proporcionar l’assistència necessària a qualsevol hora del dia. Assegureu-vos de seleccionar aquesta opció, fins i tot si heu de pagar una mica més (també hi ha opcions gratuïtes).

8. Pressupost

Quan es busca un creador de llocs web digne, el pressupost és un dels principals factors a tenir en compte. Els constructors de llocs web moderns poden oferir plans gratuïts i de pagament:

Oportunitats lliures

La majoria dels constructors de llocs web tenen proves gratuïtes, que permeten provar les funcions de la plataforma, però no serveixen per llançar llocs web dignes. Alguns plans gratuïts són limitats en el temps, mentre que d’altres no caduquen mai. En realitat, no hi ha una gran diferència entre aquestes opcions. Això és perquè qualsevol pla gratuït només permet provar el servei i, per tant, no es pot utilitzar per llançar un lloc web amb funcions completes.

Opcions pagades

Per obtenir la funcionalitat del lloc web desitjada i poder utilitzar tot el conjunt de funcions del servei, no invertireu sense invertir cap quantitat de diners. Per tant, determineu primer el pressupost, definiu les vostres prioritats i objectius de disseny web i trieu el servei que s’adapti al vostre pressupost. A continuació, es detallen els punts principals a l’hora de triar un pla de pagament:

 • Volum del disc (mida d’allotjament): això és important per a l’allotjament de projectes i el funcionament del lloc web.
 • Amplada de banda limitada o il·limitada: si sabeu que no tindreu milions de clients, no té sentit pagar més per l’amplada de banda il·limitada.

Opcions de pagament per a dissenyadors web professionals

Els administradors de web experts poden fer ús d’una opció avançada d’etiqueta blanca que alguns constructors de llocs web ofereixen a un cost determinat. Aquesta funció permet aprofitar tots els avantatges del servei sota la vostra pròpia marca. La solució de les etiquetes blanques funciona excel·lent per als usuaris, que tenen previst llançar negocis de creadors de llocs web i atraure molts clients (agències de disseny web, distribuïdors, empreses d’allotjament, emprenedors, etc.).

Llegiu també:
Revisió detallada i comparació de costos del establiment i funcionament del lloc web. Hem comparat els creadors de llocs web i els CMS de SaaS més populars.

Linia inferior

Amb una selecció tan extensa de creadors de llocs web disponibles al nínxol contemporani, escollir el millor no és una tasca fàcil. Aquí hi ha molt a considerar. Si voleu triar, reviseu els consells que es proporcionen a l’article i exposeu els problemes que són importants per a vosaltres.

Aprofiteu-vos per fer la vostra pròpia investigació, provar com a mínim diverses plataformes, llegir les ressenyes dels clients i prendre la decisió final. Cal fer temps i esforç per fer-ho, però, si ho fas bé, el resultat val la pena.

Creeu el vostre propi lloc web

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me