Com transferir un lloc Wix a un altre compte

Com transferir un lloc Wix a un altre compte


Siguin quins siguin els motius per traslladar el vostre lloc web de Wix a un altre compte, hi ha una pregunta habitual que la majoria dels usuaris fan abans del procés de transferència del lloc web..

La pregunta és: puc transferir un lloc Wix a un altre compte? De fet, no és gens sorprenent i estrany aquesta preocupació generalitzada, ja que hi ha molts matisos associats al procés.

Si voleu completar el mateix procediment, és hora de discutir dues opcions que haureu de triar en funció del tipus de lloc web que tingueu en funcionament i de la subscripció que utilitzeu actualment, gratuïta o de pagament. Comencem ara.

Com transferir un lloc gratuït a un altre compte Wix

Si actualment teniu un lloc web gratuït creat amb Wix i voleu traslladar-lo a un altre compte del sistema, tingueu en compte els passos següents que us ajudaran a simplificar la tasca:

 1. Inicieu la sessió amb el compte actual i arribeu al quadre de comandament del vostre lloc web;
 2. llegeix les “Accions del lloc” botó disponible allà i després feu clic a Botó “Transferir lloc”;
 3. Transferència del lloc web de Wix

 4. Se li oferirà entrar l’adreça de correu electrònic del destinatari al camp corresponent (tingueu en compte que el correu electrònic ha d’ésser obligatòriament associat a un nou compte de Wix al qual teniu lloc);
 5. Feu clic al botó “Transferir lloc” i després feu clic al botó “Tanca”. Al finalitzar aquest pas, el destinatari rebrà un missatge de correu electrònic d’invitació que s’ha de confirmar per activar el procés de transferència. Just després d’això, el sistema generarà els passos que haurà de realitzar el destinatari per acceptar els drets de propietat;
 6. Transferència de Wix: accepta drets de propietat

 7. Accepteu els drets de propietat (si cal). Si voleu acceptar els drets del lloc web juntament amb la seva transferència, només cal que compliu el pas indicat anteriorment. En aquest cas, la propietat del lloc es transferirà automàticament juntament amb el lloc web al nou compte. Si no voleu transferir drets de propietat, però voleu afegir un altre contribuent (o d’alguns d’ells) aneu a les pàgines “Funcions i permisos” per obtenir les directrius detallades sobre com convidar diferents tipus de col·laboradors, que us ajudaran en una gestió més gran del lloc web. És aquí on podreu assignar rols i drets de propietat als vostres companys de treball.
  També cal esmentar que és possible transferir els drets de propietat del lloc web a un usuari només a la vegada. En cas que decidiu iniciar una nova transferència abans que s’acabi la primera, el procés anterior es cancel·larà automàticament;
 8. Wix: confirma la transferència

 9. Canvieu l’URL del lloc. Quant al nom d’usuari del compte s’inclogui a l’URl del lloc web gratuït que s’assembla a https://username.wixsite.com/sitename, haureu de canviar l’URL gratuït del lloc web després de la seva transferència al nou compte;
 10. Consulteu els elements del lloc web. Tots els fitxers multimèdia (vídeos, imatges i altres càrregues) generalment s’associen al vostre lloc web de Wix. Quan es transfereixi a un altre compte del sistema, es mostraran allà i quedaran disponibles al gestor de suports del nou compte. El mateix passa amb els contactes del lloc web, inclosos subscriptors, clients, usuaris, que tenen pàgines només per a membres, etc. Tot i això, té sentit comprovar que després de la transferència del projecte, aquesta informació s’elimina automàticament del compte antic una vegada finalitzat el procés. ;
 11. Controleu la configuració de la transferència de màrqueting per correu electrònic. A diferència dels principals elements i contactes del lloc web, totes les campanyes de màrqueting per correu electrònic no només es transfereixen al nou compte de Wix, sinó que també es mantenen disponibles al compte antic.

Els passos esmentats anteriorment s’apliquen als llocs web estàndard, però, i les botigues i blocs en línia?

En realitat, el mateix procés de trasllat d’aquests projectes continua sent gairebé inalterat. En cas que decidiu transferir un lloc web de comerç electrònic a un nou compte Wix, tots els paràmetres, productes i catàlegs també seran traslladats a aquest compte. Tingueu en compte que els productes digitals es mouen automàticament, mentre que els fitxers digitals requereixen càrregues addicionals un cop finalitzada la transferència.

Parlant dels blocs de Wix, heu de saber que no podreu editar les publicacions del bloc existents un cop s’hagi fet el procés de transferència del lloc web. Tanmateix, podreu afegir-hi publicacions noves i integrar-hi fitxers multimèdia, quan calgui. A més, el nou compte us permetrà activar / desactivar l’opció de comentari per a les publicacions restants, marcar-les com a destacades i eliminar-les quan calgui. Aquestes publicacions estaran disponibles per llegir-les al vostre lloc web en directe, però no seran accessibles a la secció Administrador de publicacions del tauler.

És el que heu de saber sobre el procés de transferència de llocs web de Wix gratuïts d’un compte a un altre. Com veieu, no és complicat en absolut, però encara hi ha matisos importants que podeu ignorar a causa del desconeixement del vostre sistema. Ara, anem a la transferència de llocs web registrats en comptes Premium. Hi ha diferències entre els processos i quin d’ells és més complicat i que necessita temps? Vés endavant per descobrir-ho.

Com transferir un lloc Premium a un altre compte Wix

El procés de trasllat d’un lloc web de Premium Wix a un altre compte només té un parell de minuts i inclou diversos passos imprescindibles. Juntament amb el lloc, també haureu de transferir el nom de domini connectat a ell, l’adreça de correu electrònic adjunt al domini (si n’hi ha) i les aplicacions Premium connectades al lloc web. Igual que amb un lloc web gratuït, els drets de propietat només es poden transferir a un sol usuari alhora. La iniciació de la segona transferència fins a la finalització de la primera donarà lloc a la seva cancel·lació. Tingueu-ho en compte. A continuació, es mostra el que heu de fer per traslladar el vostre lloc web Premium Wix al nou compte:

 1. Inicieu la sessió al vostre compte Wix i accedeix al tauler de control del vostre lloc web;
 2. Feu clic al botó “Accions del lloc” i després al botó “Transferir lloc”;
 3. Cerqueu el formulari de propietat de la transferència i empleneu-lo. Proporcioneu l’adreça de correu electrònic del destinatari, trieu o rebutgeu les opcions de transferència següents: Pla de transferència Premium (el pla al qual s’actualitza el lloc es transferirà automàticament) i domini de transferència (el domini i la bústia de contacte amb què es connecta també es transfereixen amb el lloc web).
 4. Trieu o rebutgeu la casella de selecció “Guardeu-me com a administrador”. Si decidiu triar l’opció, restareu el principal contribuent del lloc web, que té drets d’accés limitat. En aquest cas, el nou propietari del lloc web podrà revocar els vostres drets d’accés al projecte en qualsevol moment. En cas que decidiu rebutjar l’opció, ja no podreu gestionar, actualitzar i editar el lloc web.
 5. Trieu o rebutgeu la casella de selecció “Crea una còpia”. Si decidiu triar l’opció, la còpia del vostre lloc web es mantindrà invariable al vostre compte un cop finalitzi el procés de transferència. Si no marqueu la casella de selecció, la còpia del lloc web no es desarà al compte, però tindreu l’oportunitat d’editar-la com a contribuent, si conserveu els drets d’administració..
 6. Acaba el procés de transferència. Després d’haver finalitzat els passos esmentats anteriorment i haver seleccionat les opcions preferides, se us oferirà que feu clic al botó “Següent”, reviseu els detalls del procés de transferència actual i les notes disponibles, trieu la casella de confirmació. Aleshores, haureu d’activar el botó “Transferir la propietat” i finalitzar el procés fent clic al botó “Ho tinc”.
  Si ho fas tot correctament, el destinatari obtindrà el correu electrònic de la invitació que s’ha de confirmar per completar la transferència. Això s’hauria de fer durant 3 dies, en cas contrari, l’enllaç de confirmació caducarà.
  Després de completar la transferència de llocs web Premium al nou compte de Wix, se us oferirà la prova gratuïta de 14 dies. El reemborsament del projecte Premium transferit és impossible.
 7. Consulteu els Termes de transferència de propietat. Durant la transferència de subscripcions de pagament junt amb les aplicacions de domini, lloc web i Premium, tots els pagaments que seran efectuats posteriorment seran gestionats pel nou propietari. La propietat del lloc web es transferirà automàticament juntament amb el lloc web al nou compte.
  Si no voleu transferir drets de propietat, però voleu afegir un altre contribuent (o d’alguns d’ells) aneu a les pàgines “Funcions i permisos”. Aquí és on trobareu les directrius detallades sobre com convidar diferents tipus de col·laboradors a ajudar-vos en una gestió més gran del lloc web.
 8. Reviseu els elements del lloc web. Tots els fitxers multimèdia (vídeos, imatges i altres càrregues) generalment s’associen al vostre lloc web de Wix. Quan es transfereixi a un altre compte del sistema, es mostraran allà i quedaran disponibles al gestor de suports del nou compte. El mateix passa amb els contactes del lloc web, inclosos subscriptors, clients, usuaris, que només tenen pàgines només per a membres, etc..
  Tanmateix, té sentit comprovar que després de la transferència del projecte, ja que aquesta informació s’elimina automàticament del compte antic un cop finalitzat el procés. Si decidiu transferir la vostra botiga web Wix a un altre compte, tots els paràmetres, productes i col·leccions es traslladaran automàticament al nou compte un cop finalitzi el procés..
 9. Controleu la configuració de la transferència de màrqueting per correu electrònic. A diferència dels principals elements i contactes del lloc web, totes les campanyes de màrqueting per correu electrònic no només es transfereixen al nou compte de Wix, sinó que també es mantenen disponibles al compte antic.

Es tracta de transferir llocs web de Premium Wix a altres comptes del sistema. No hi ha res massa complicat del procés, fins i tot per a un principiant. Tot i això, sempre hi ha el risc de passar per alt els matisos crucials, si abans no ho heu fet mai. Continua la informació per conèixer els principals problemes amb els quals pot estar relacionat el procés de transferència de llocs web.

Resultats de resolució de problemes de transferència de llocs web de Wix

El problema és que la quantitat d’usuaris prevalents no coneixen les raons crucials que poden provocar problemes amb la transferència de llocs web de Wix. Mireu-les ara per evitar possibles complicacions després.

 • Caducitat de la invitació de transferència. Com s’ha esmentat anteriorment, el termini de caducitat de l’enllaç d’invitació enviat al correu electrònic és de 3 dies. En cas que el destinatari no confirmi la invitació i accepti la transferència durant aquest temps, l’enllaç s’inspirarà i es farà impossible completar la transferència alhora. Un usuari haurà de tornar a enviar l’enllaç de transferència, que, però, trigarà més.
 • Cancel·lació de la bústia. Si teniu previst transferir el lloc web amb un domini connectat amb una bústia adjuntada, no podreu cancel·lar la bústia un cop inicieu el procés de transferència..
 • Cancel·lació del Pla Premium i del Domini. No està permès cancel·lar la subscripció Premium ni després de l’inici del procés de transferència de llocs web. Això també s’aplica als plans de pagament que es troben en un termini de prova de 14 dies. Així mateix, està prohibit desconnectar o cancel·lar el nom de domini o canviar el nom de domini principal després d’iniciar el procés de transferència.
 • Cancel·lació d’aplicacions integrades de tercers. Si un lloc web que voleu transferir al nou compte Wix inclou una aplicació de tercers integrada, no podreu cancel·lar-la. Així mateix, no està permès afegir aplicacions noves després de l’inici de la transferència.

Tant si teniu un lloc web gratuït o pagat registrat a Wix, és possible que hàgiu de traslladar-lo a un altre compte per diferents motius. No és tan complicat com pot semblar inicialment, però encara cal seguir els passos necessaris per fer que el procés sigui un èxit. Tant de bo, les directrius enumerades anteriorment us siguin útils mentre realitzeu la tasca.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me